- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Aynen canım 24 Ağustos 30 Eylül arası dedi doktor...dedigin ihtimaller de var bakalim ama en kötü kızımla dogum günüm arasinda 2 gün falan oynar gibi geliyor...24-30 ağustos yazmak istedin sanırım bence doğumun başlamasından çekinme başlasa bile yine sezeryan olabilirsin tabi sancı su yada nişan gelir gelmez hemen hastaneye gitmen lazım kaldıki bi çok kişi saatlerce sancı çektikten sonra bile tam açılma olmayınca sezeryana alınyolar madem senle doğum günü aynı olmasını istiyosun bence bekle
Bizim babamız da şimdiden diyor ki benim kızım evlenmeyecek beni bırakmayacak falan...sonra da ama ben torun da istiyorum deyip psikopata bağlıyor şimdiden...Bu sıcaklar beni maaf etti yerimden kalkamyrm annemde çalışıyor kimsenin yardımı olmuyor yemek yapmayı çok sevdiğim halde bi işkence oldu artık banahele ütü birikti eşime diyorum giyicegin zaman getir ütülerim çok olunca girismeye gözüm almıyor yine yapmaya gayret ediyorum ama bu yüksek tansiyon pesimi bırakmıyor birazhareket edeyim 14 ooluyor iş yapsam nolucak acaba biz kızlarımızn peşini bırakmayalm ya bi kap yemek bile o kadar iyi geliyor ki bu zamanda insana cidden hamileye iş yapmak çok makbul dün eşime dedim bunu kızıyor kızı evlenmicekmis
Bu soyledikleri beklenen normal dogum tarihleridir ve ayrica usg ciktina bak ordada yazar beklenen normal dogum tarihin.yazdigin her yorumun altinda bile hamilelik takvimin var beklenen dogum tarihine kac gun kaldigi yaziyo.valla yazmicaktim iki gundur yazdiklarini goruyorum garipsedim acikcasi kusura bakma da. Bu arada 32 haftaliksin daha.ayda 1 gitmen normal yani.bu kontrolunden sonra 15 te bire duser muhtemelen.36 dan sonra da haftada bir. En azindan bende boyle yani.Doktorun SAT tarihine bakip tahmini doğum tarihi 20 eylül dedi muane etti bebeğe bakti tahmini doğum tarihi 7 eylül dedi kafam karisti oyuzden bir hunlar sezeryan tarihini normal doğum tarihimmi bunlari orda sormak aklima gelmedi eve gelince kafamda deli sorular sonra basladim tekrar kendin hesaplamaya calismaya.durum bundan ibaret yani canim
Canım 38+5 39. Hafta oluyor zatenkuzum zaten 38. haftanın içinde oluyormuşsun.ben 39. haftanın içinde olacan sandım
Allah kolaylık versin o zaman canım idare zor gerçektenbende senin gibi düşünüyorum ama başımda hem annem hem kayınvalidem olacak. bu konuda çok tartışacağımız kesin.
bu durumda benim doktorun bahsettiği 37+? tarihimi oluyor acabaCanım 38+5 39. Hafta oluyor zaten
Hadi ya 1 Eylül ve bizim günlerimiz ayni ınsallah süreç istediğimiz gibi olur canım...bu arada rahatsızlıkların ıcın gecmiş olsun...saka maka az kaldı günümüz zaman artık hızlı geçmeye başladı...Maşallah sana
Canım korkma bence geç bir tarih değil.bana doktorum 1 Eylül dedi.yani beklenen tarihe 5 gün kala:) o tarihten önce sancıyla doğum başlarsa zaten yapacak birşey yok. Sezaryenle doğuma karar verildiyse direk alırlar ameliyata diye düşünüyorum. Benim zorunlu sezaryen olacak.bel fıtığı ve kuyruk sorumu kemiği kırıklığı yüzünden.ortopedistten rapor aldım normal doğum yapması sakıncalıdır diye.sen de elinde böyle bir rapor bulundur.Allah korusun çok acil bir durumda farklı bir doktora gitmemiz gerekirse raporla sezaryana alın diyebiliriz.
Evet canım inş herşey yolunda giderseCanım Hakkımızda Hayırlısı umarım hemen sutumuz gelir...sen yine genel olacaksın değil mi?
işte o benim galiba burdaki hurma konuşmalarından sonra kalktım 5 tane yemişimdir heralde az öncezaten son haftalara doğru yemek lazımmış.. benim çok bi zamanım kalmadı yemeye çalışıyorum.. günde 5 tane yiyen duydum 1 tane neki
canım senin doğuma daha var bu kadar çok yeme benceİ
işte o benim galiba burdaki hurma konuşmalarından sonra kalktım 5 tane yemişimdir heralde az önce
Maşallah bebişine benimde hamileliğin başından beri 15 gün önde yani şuan bebeğim aslında 37. Haftaya girdi ama doktor hala sata göre hareket edicez diyor bakıyorum formda benim durumumda olanların doktorları muhtemel doğum tarihlerini öne çekmiş cuma randevum var tekrar konuşcamSenın bebıs yıne ıyıymıs benımkı 35.haftada 2390 dı yanılma payı var ultrason fazlada gosterıyor bebısım2800 dogsa cok mutlu olacam;₺
Evet canım 37+ lar 38. Haftaya tekabül ediyor gunlerini ona göre hesapla...bu durumda benim doktorun bahsettiği 37+? tarihimi oluyor acaba
Bence öyle ama sen yine de içine sinen bi marka varsa al o zaman küçük bi kutu gerekirse ondan yaptırırsın mamayıO zaman mamayı da dert etmiyim diyorsun canım...of basak burcu kadını olmak bazen insani çok yoruyor detaylarda boğuluyorum bazen...
Kuran-ı Kerim de de geçiyormuş; hurma Bebeğin Zekası için de çok faydalıymış ayeti okumuştumbenim bildiğim kadarıyla bir tanesi kolay doğum için doğuma giderken anneye, biri bebek doğunca ağzına sürülmesi sünnet olduğu için, biri de doğumdan sonra yine anneye sütü olsun diye.. ben bu şekilde biliyorum böyle yapıcam inşallah canım.. zaten bol bol hurma yemek çok önemliymiş doğumu kolaylaştırıyormuş, doğumdan sonra da sütü artırıcı etkisi varmış.. inşallah bize de faydalı olur..
aslında tıbben olması gereken o crycım.ahhh ahhhhhh bi bilsen halimi.gönlümüzden geçen de o ama gel bide sen içime dinlet bunu..sürekli acabalarla gün beklemek gerçekten çok sıkıntılı..yaptırdığımız iğneyi bile doktorlarımız farklı günlerde bıraktırıyor..birgün önce yada bir gün sonra. arada bi fark olmuyor belki ama biz onu bile kafamızda sorun ediyoruz..erkenmi bırakacam geçmi olacak damarlarda tıkanıklık olurmu....bir gün az vurdursam bebeğime sıkıntı gelirmi yada bir gün fazla vurdursam doğumda kan kaybı yaşarmıyım vs. vs bir sürü şey yani...aslında birazcıkta bu endişeli bekleyişten dolayı biran önce olsun istiyoruz doğum...mesela ben yaklaşık ilk beş ay her kontrolümde doktorum kalp sesi dinletti sanki ilk defa duyacakmışım dinliyecekmişim gibi..beni rahatlatırdı sonra derdiki sen rahatladın şimdi rahatlama sırası bende ve ölçer incelerdi bebeği
bende aynı fıkırdeyım ozlemcım...sıcaklardan duramıyorum oturamıyorum....sofra hazırlamak bıle ıskence ...ben kızımı buyuk solemıyımde yakınımdan ayırmama cunku bır kızın en cok annesıne ıhtıyacı var...bız uzagız bak nasıl zorluk çekıyoruzBu sıcaklar beni maaf etti yerimden kalkamyrm annemde çalışıyor kimsenin yardımı olmuyor yemek yapmayı çok sevdiğim halde bi işkence oldu artık banahele ütü birikti eşime diyorum giyicegin zaman getir ütülerim çok olunca girismeye gözüm almıyor yine yapmaya gayret ediyorum ama bu yüksek tansiyon pesimi bırakmıyor birazhareket edeyim 14 ooluyor iş yapsam nolucak acaba biz kızlarımızn peşini bırakmayalm ya bi kap yemek bile o kadar iyi geliyor ki bu zamanda insana cidden hamileye iş yapmak çok makbul dün eşime dedim bunu kızıyor kızı evlenmicekmis
Dogum kolay olur diyolar bilemedim şimdicanım senin doğuma daha var bu kadar çok yeme bence
oyle de son haftalarda yemen daha mantıklı..Dogum kolay olur diyolar bilemedim şimdiseninlede günlerimiz aynı canım senin bebiş kaç kilo
en son gittiğimde doktorun biri 1950 diğeri 2100 dedi..ortalama 2000 falan sanırım.senin kaçbide son iki hafta kalasıya fazlalaştırDogum kolay olur diyolar bilemedim şimdiseninlede günlerimiz aynı canım senin bebiş kaç kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?