2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynen canım 24 Ağustos 30 Eylül arası dedi doktor...dedigin ihtimaller de var bakalim ama en kötü kızımla dogum günüm arasinda 2 gün falan oynar gibi geliyor...

Bizim babamız da şimdiden diyor ki benim kızım evlenmeyecek beni bırakmayacak falan...sonra da ama ben torun da istiyorum deyip psikopata bağlıyor şimdiden...

Bu soyledikleri beklenen normal dogum tarihleridir ve ayrica usg ciktina bak ordada yazar beklenen normal dogum tarihin.yazdigin her yorumun altinda bile hamilelik takvimin var beklenen dogum tarihine kac gun kaldigi yaziyo.valla yazmicaktim iki gundur yazdiklarini goruyorum garipsedim acikcasi kusura bakma da. Bu arada 32 haftaliksin daha.ayda 1 gitmen normal yani.bu kontrolunden sonra 15 te bire duser muhtemelen.36 dan sonra da haftada bir. En azindan bende boyle yani.

Hadi ya 1 Eylül ve bizim günlerimiz ayni ınsallah süreç istediğimiz gibi olur canım...bu arada rahatsızlıkların ıcın gecmiş olsun...saka maka az kaldı günümüz zaman artık hızlı geçmeye başladı...

Senın bebıs yıne ıyıymıs benımkı 35.haftada 2390 dı yanılma payı var ultrason fazlada gosterıyor bebısım2800 dogsa cok mutlu olacam;₺
Maşallah bebişine benimde hamileliğin başından beri 15 gün önde yani şuan bebeğim aslında 37. Haftaya girdi ama doktor hala sata göre hareket edicez diyor bakıyorum formda benim durumumda olanların doktorları muhtemel doğum tarihlerini öne çekmiş cuma randevum var tekrar konuşcam

Kuran-ı Kerim de de geçiyormuş; hurma Bebeğin Zekası için de çok faydalıymış ayeti okumuştum

cnm snn drmun farklı tabi.. ben herşey normal, anne ve bebek stabilken beklenmesinden yanayım.. seninki özel drmdan dolayı tabiki de planlı olucak ama yine sna tavsiyem 39. haftayı beklemen

bende aynı fıkırdeyım ozlemcım...sıcaklardan duramıyorum oturamıyorum....sofra hazırlamak bıle ıskence ...ben kızımı buyuk solemıyımde yakınımdan ayırmama cunku bır kızın en cok annesıne ıhtıyacı var...bız uzagız bak nasıl zorluk çekıyoruz

kızlar geçmişi henüz okumadım. biran önce içimi dökeyim istedim. bugün 10.30 gibi gittiğim hastaneden şimdi çıktım. doktora ağrım OLDUĞUNU söyledim. Sancı çıkmadı. ama pimpirikli olduğu için serum taktırdı Ayrıntılı ultrasona gönderdi oradan da nst ye tekrar.
saatlerdir uğraşıyorum. peki sonuç ne sıkıntı yok.
drun kendi makinesinde 2487 gr çıkan oğluşum ayrıntılıda 3111 gr çıktı. fl sanırım boyu sadece o 34 4 çıktı. diğerleri 37 5 çıktı. bebişimin boyu kısa olacak sanırım. Anladığım kadarıyla kısa ve Tombul bir bebek gelecek. bu arada nstde arkadaşım olduğu için hiç bekletmeden Aldı kahve bile içtik. tanıdık olmasa bu işler bu saatte bile bitmez.
asıl bomba bu devletteki doktoruma çok güveniyorum ama izne çıkacakmışşşşşşş. Ağustos sonu ile Eylül ortasına kadar. o kadar moralim bozuldu ki. özeldeki de izne çıkacak.
bu arada Bebeğin büyük olması Doğum zamanını çok etkilemez dedi. kafam karmakarışık. sonuç olarak bi daha ağrım var demicem

Dogum kolay olur diyolar bilemedim şimdi seninlede günlerimiz aynı canım senin bebiş kaç kilo
en son gittiğimde doktorun biri 1950 diğeri 2100 dedi..ortalama 2000 falan sanırım.senin kaçbide son iki hafta kalasıya fazlalaştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…