Canım sana söyle diyeyim dedigin ozellikleri taşıyorum genel olarak ama bazen detaylarda boğulmuyor degilim...
Benim eşim de basak, basak erkeği hakikaten çok ideal hayata her acıdan pozitif bakan iletişimi kuvvetli bulunduklari ortamı enerjileri ile değiştiren insanlardır...bir de bunu demeden geçemeyeceğim çok düzenli benden bile, burgun bile arkasını toplamış degilim o arkamı toplar yeri geldiğinde...Velhasıl Efe bey harika bir basak erkeği olacak ınsallah...
doktorun normal dediyse sıkıntı yok bence. ben gideli anca dört gün falan oldu doktra..seninki 1850 filan olmuştur..bide her ultrason farklı ölçüyor .bazı doktorlar 150-200 gr eksik söyleyebiliyorBenim bebiş biraz küçük galibageçen hafta gittgmde 32. Haftaydım 1600 kilosu
kafana göre takıl derimMerhaba kızlar, emzirme atleti ve sütyeni alacağım da. Marka Önerileriniz var mı?
Evet canım bildigin basak erkeğinden bahsediyoruz:)))Kızlar siz aynı burçtan mı bahsediyorsunuz başak erkeğindenBenim eşimde başak ama hiiiiiiiiiç düzenli değil
Hatta bana toplama zaten tekrar dağılacak diyen biri
Detaycı deseniz hiç değil
bn en ıyı markaların aldım en buyuk bedenlerını elımde patladı..xl almama ragmen kalıpları kucuk geldıkafana göre takıl derim
aynen düğün çok ayrı bir telaş. bebişimin hep telaşlı ve yoğun olcak galiba. hamile kaldığımdan beri hep bir yerlere yetişme bi işi bitirme telaşımız var :) vişne ve erik bende alıp koycam. lohusa serbeti yerine onları kaynatıp vermeyi düşünüyorum. bi iki kere içtim içim bayılıyodu
bn en ıyı markaların aldım en buyuk bedenlerını elımde patladı..xl almama ragmen kalıpları kucuk geldı
gorerek alman mantıklı yanı bı ıc camasırfcıya gıt zaten sana gosterır onemlı olan pamuklu olması ve bedenıne uygun olması...
Bizim babamız da şimdiden diyor ki benim kızım evlenmeyecek beni bırakmayacak falan...sonra da ama ben torun da istiyorum deyip psikopata bağlıyor şimdiden...
Aynen canım katılıyorum ben ettim siz etmeyin hesaplayin iyice diyorummmmİş çıkış saatim yaklaşıyor, çarşıya gidip eksiklerimi almam lazım ama çok sıcak yine, oturduğum yerde terliyorum bi de çarşıda nasıl gezicembekar ya da çocuğu olmayan tüm arkadaşlarıma bebek düşündüğünüzde doğum zamanını iyi hesaplayın, benim gibi son aylar yaz aylarına denk gelmesin diyorum, biz çok çektik sıcaklardan onlar çekmesin
Canım benim oğlumu 38+4 almışlardı ; öncesinde sancın olmazsa bekler bence Dr unKızlar benim kafamdaki su beni kemiren konuya bir el atın yarin doktor kontrolüm var o zamana kadar netlestirmem lazim...
Simdi benim kısmetse sezeryan olacağı ıcın doktorum 39. Haftada yani 24-30 Eylül arası istediğin bir gün alırız dedi bebeği benim beklenen dogum tarihim 6 Eylül...
Benim dogum günüm 28 Ağustos o gün dogum yapmak istiyorum yani 38+5'te fakat normal dogum tarihime 8 gün kalmış oluyor çok mu geç olur bu tarih...
Burda gün alan arkadaşların tarihleri en az 10 gün gibi geldi...
Yani kızımla dogum günüm ayni olsun istiyorum sma bir yandan da nerdeyse 39.hafta bitmiş oluyor o zamana kadar dogum baslar mi vs. korkuyorum...
İlk üç ay sıkı takipteydim nerdeyse 10 günde 1 görüşüyordum doktorumla, bu sırada bebeğin ölçümleri geri çıkıyordu. Ama iki takip arasında gelişimi olması gerektiği gibiydi. Yani 2 hafta da 2 haftalık gelişimini tamamlıyordu. Böyle olunca 3. ayda kesin olarak tahmini doğum tarihini değiştirdi. Şimdi bu değişen tarihe göre de fl boyu kısa ama 3 aydan sonra ileri ya da geri olmasını genetik özelliklerine bağlıyor. Bir de bebek büyüdükçe ölçümdeki +/- aralığı artıyormuş o yüzden şimdi normal deyip üzerinde durmuyor. Umarım seni endişelendirecek bir şey yazmamışımdır.
Bizimki de bazen öyle seyler diyor ki kizimin isi zor...bir keresinde evlenecek gelinlik giyecek dedim gözleri doldu adamın...Allah yardımcıları olsun ne diyelim kız babası olmak da ayrı bir güzellik canım...Sorma ilk kız olduğunu öğrendiğinde baya içine kapanmsti hepimiz mrk ettik bigün annesine demiş anne çok bunaldm ben kızımı nasıl ele veririm kız babası olmak çok zor demiş yuh dedim ya daha 3 aylıktı o zaman
Insallah kızım annesini dinler guzelce bekler o zamana kadar...Canım benim oğlumu 38+4 almışlardı ; öncesinde sancın olmazsa bekler bence Dr un
ben de 2. yi hesaplamaya calışıcam, tutarsa tabiAynen canım katılıyorum ben ettim siz etmeyin hesaplayin iyice diyorummmmama tabi hesaplara olmuyo bu isler neyse ikincide ayarlamaya çalışacağım yine de tam kışa
bende aynı fıkırdeyım ozlemcım...sıcaklardan duramıyorum oturamıyorum....sofra hazırlamak bıle ıskence ...ben kızımı buyuk solemıyımde yakınımdan ayırmama cunku bır kızın en cok annesıne ıhtıyacı var...bız uzagız bak nasıl zorluk çekıyoruz
benim arkadaşım çok sık yapar hep tavsiye eder yap diye.ben hiç yapmadım içmedimde..denemek lazım aslında..cahidenin tarifiyle yapıyor o...Şerbetlerden konuştuk ama demin unuttum hiç aranızda reyhan şerbeti deneyen var mı :)) reyhanın faydalarının hepsini bilmiyorum ama bildiklerim anne sütünü artırırmış, gaz problemine iyi gelirmiş bir de uykusuzluğa da iyi gelirmiş. Lohusa dönemimizde iş görebilir diye yazmıştım ben kenara :) hem kaynatmıyorsun da reyhanı. Kaynar suda bekletiyorsun :) arkadaşımda içmiştim, tahmin edememiştim :) insan böyle bi ot yada acımtrak bi tadı vardır diye düşünüyor ama tadı ayrı güzel rengi ayrı güzeldi :) bu da aklınızda olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?