Canim ben little dreams diye bi markanin 5tane emzirme sutyeni ve 1atletini aldim hello baby magazan indirimden yalnis hatirlamiyosam tanesini 5tl ye aldim atletide desteksiz rahat hastanede evde rahat kullanabilecegim tarzda bi urunende burda sordum hangi marka alayım diye herkes marka önemli değil dedi..netten baktım vs..en son anneme dedim çarşıya çıkarsan bana al diye o alıcak
Şerbetlerden konuştuk ama demin unuttum hiç aranızda reyhan şerbeti deneyen var mı :)) reyhanın faydalarının hepsini bilmiyorum ama bildiklerim anne sütünü artırırmış, gaz problemine iyi gelirmiş bir de uykusuzluğa da iyi gelirmiş. Lohusa dönemimizde iş görebilir diye yazmıştım ben kenara :) hem kaynatmıyorsun da reyhanı. Kaynar suda bekletiyorsun :) arkadaşımda içmiştim, tahmin edememiştim :) insan böyle bi ot yada acımtrak bi tadı vardır diye düşünüyor ama tadı ayrı güzel rengi ayrı güzeldi :) bu da aklınızda olsun :)
sen çok iyiy fiyata almışsın.iyi denk gelmişsin indrimeCanim ben little dreams diye bi markanin 5tane emzirme sutyeni ve 1atletini aldim hello baby magazan indirimden yalnis hatirlamiyosam tanesini 5tl ye aldim atletide desteksiz rahat hastanede evde rahat kullanabilecegim tarzda bi urun
İş çıkış saatim yaklaşıyor, çarşıya gidip eksiklerimi almam lazım ama çok sıcak yine, oturduğum yerde terliyorum bi de çarşıda nasıl gezicembekar ya da çocuğu olmayan tüm arkadaşlarıma bebek düşündüğünüzde doğum zamanını iyi hesaplayın, benim gibi son aylar yaz aylarına denk gelmesin diyorum, biz çok çektik sıcaklardan onlar çekmesin
Evet ya bedava gibi biseysen çok iyiy fiyata almışsın.iyi denk gelmişsin indrime
Oy maşallah size :)Biz kizimla gezmeye gidiyosss
Mesela kan testinden sonra doktorum kalp atışını görmek için çağırdığı hafta gittiğimde doktor ancak keseyi görebilmişti, 1 hafta sonra kalp atışı duyabilmiştik. Daha sonra benimde ayrıntılı ultrasonda teyit etmişti gittiğim doktor. Nitekim SAT ı ileri atınca taşlar yerine oturdu. Hala da o SAT a göre değerlendiriliyor. Şimdi bazen göbeği 1 hafta ileri çıkıyor bazen kafası bazen de haftasıyla uyumlu. Açıkcası öyle milimlik ölçümleri o aletlerin ne kadar güvenilir ölçtüğünden şüpheliyim artık. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi de hepimizin korkuları yersiz çıksın inşallah.Benimkinde de en başta böyle bisey soylenilmedi ayrıntılı ultrasonda bir hafta küçük denildi birkaç kez daha bakıldı yine bir hafta küçüktü. Geçen hafta yeni bir doktora başladım ilk gidisimde yok kafasi küçük yok karnı küçük bizi korkuttu başka şeyler de söyledi. Biz de farklı bir doktora gittik ayrıntılı ultrasona aldılar o SATi bir hafta ileri çekti ama diğer doktor kabul etmedi. Siz de yazınca sizin nasıl oldu diye merak ettim
Bursa yanıyor dikkat et benimde terliklerimi ve hurmayı almam için çıkmam gerekiyor inan gözüm almıyor.bende planlı olarak yapabilirsem kışa getircem ins hamileligimi herseyi hesaplarm bi bu sıcakları düşünemedm ama şimdi her konuda deneyimliyiz
çok şıksın maşallah :) paylaşmak istersen elbiseni nerden aldığını merak ettimBiz kizimla gezmeye gidiyosss
Biz kizimla gezmeye gidiyosss
Canım alakasız alinti oldu ama su aventin gogus kalkanını nasıl kullanacağız senin tavsiyene almıştım...her emzirmeden sonra mi takacağız biraz detayli bilgi verirsen sevinirim canım...
Aa olur tabi merkezdeyim ben buluşalım ne güzel olur :)) aklimdaydin bjr doktor varda ama ssvd yapiyor mu bilmiyorum annem söyledi onu soylicektim sana :) senden bebis için hurma istesem ayıp olur mu
çok yakışmışş...kız karamel bız haftalarca foto cekımı ıcın beyaz elbise aradık sen maşallahhh çeşit çeşit bulmuşşunBiz kizimla gezmeye gidiyosss
Kovancılardayım :)sen burdamısın cnm
Tabiki canım capacity alışveriş merkezi De-Vip mağazasındançok şıksın maşallah :) paylaşmak istersen elbiseni nerden aldığını merak ettim
Cok tesekkur ederim canim öncekini yani fotoğraf çekimi için olanı kendim diktim canım bunuda tesadüfen gördüm yeni aldım :)çok yakışmışş...kız karamel bız haftalarca foto cekımı ıcın beyaz elbise aradık sen maşallahhh çeşit çeşit bulmuşşun
76 İLE HAİLE KALDIM ŞU AN 92 OLDUM. ÇOK KİLO ALDIM AMA BE FAZLA YEMEDİM. BENİM YAPIM KİLO ALMAYA MÜSAİTMİŞ. AZ DA YESEM GENE ALDIM.Kızlar aranızda 80 85 kilo üstü hamile kalan varmı,?? Ne kadar kilo aldı bu kilo grububdakiler merak ediyorum tabi paylaşak isterseniz..
Peki canım ne kadar kalacak taktığımda bir de emzirmedigimiz tarafa da takacak miyiz? Çok soru soruyorum ama bilen birinin deneyimi önemli...evet canım emzirdikten sonra lansinoh kremini sürüp kalkanı takacaksın. 2 ay gibi bir süreden sonra çok ihtyiaç duymayacaksın zaten. arkadaşımın ilk doğumunda çok yara olmuştu, bu sefer kullandı çok memnun kalmış hiç yara olmamış. bizlerin de olmasın inşallah..
57 cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?