2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ende burda sordum hangi marka alayım diye herkes marka önemli değil dedi..netten baktım vs..en son anneme dedim çarşıya çıkarsan bana al diye o alıcak
Canim ben little dreams diye bi markanin 5tane emzirme sutyeni ve 1atletini aldim hello baby magazan indirimden yalnis hatirlamiyosam tanesini 5tl ye aldim atletide desteksiz rahat hastanede evde rahat kullanabilecegim tarzda bi urun

reyhanı nerden alabiliriz canım, pazarda ya da aktarda mı olur, bi de kuru reyhan mı taze reyhan mı, hic bilgim yok bu konuda ama güzel oluyorsa yapmak isterim.

Canim ben little dreams diye bi markanin 5tane emzirme sutyeni ve 1atletini aldim hello baby magazan indirimden yalnis hatirlamiyosam tanesini 5tl ye aldim atletide desteksiz rahat hastanede evde rahat kullanabilecegim tarzda bi urun
sen çok iyiy fiyata almışsın.iyi denk gelmişsin indrime

Bursa yanıyor dikkat et benimde terliklerimi ve hurmayı almam için çıkmam gerekiyor inan gözüm almıyor.bende planlı olarak yapabilirsem kışa getircem ins hamileligimi herseyi hesaplarm bi bu sıcakları düşünemedm ama şimdi her konuda deneyimliyiz

Mesela kan testinden sonra doktorum kalp atışını görmek için çağırdığı hafta gittiğimde doktor ancak keseyi görebilmişti, 1 hafta sonra kalp atışı duyabilmiştik. Daha sonra benimde ayrıntılı ultrasonda teyit etmişti gittiğim doktor. Nitekim SAT ı ileri atınca taşlar yerine oturdu. Hala da o SAT a göre değerlendiriliyor. Şimdi bazen göbeği 1 hafta ileri çıkıyor bazen kafası bazen de haftasıyla uyumlu. Açıkcası öyle milimlik ölçümleri o aletlerin ne kadar güvenilir ölçtüğünden şüpheliyim artık. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi de hepimizin korkuları yersiz çıksın inşallah.

evet canım gerçekten çokkk sıcak, arkadaşlarım biz zor dayanıyoruz sen nasıl dayanıyosun diyorlar sürekli aynen ben de planlarım her şeyi ama bebek konusu öyle olmuyormuş, bunu da öğrenmiş olduk, 2. lere kısmet artık

Canım alakasız alinti oldu ama su aventin gogus kalkanını nasıl kullanacağız senin tavsiyene almıştım...her emzirmeden sonra mi takacağız biraz detayli bilgi verirsen sevinirim canım...

evet canım emzirdikten sonra lansinoh kremini sürüp kalkanı takacaksın. 2 ay gibi bir süreden sonra çok ihtyiaç duymayacaksın zaten. arkadaşımın ilk doğumunda çok yara olmuştu, bu sefer kullandı çok memnun kalmış hiç yara olmamış. bizlerin de olmasın inşallah..

Aa olur tabi merkezdeyim ben buluşalım ne güzel olur :)) aklimdaydin bjr doktor varda ama ssvd yapiyor mu bilmiyorum annem söyledi onu soylicektim sana :) senden bebis için hurma istesem ayıp olur mu

hangi doktor canım? ben şükrü beye ve necati beye her ikisine de gitmeyi düşünüyorum. getiririm canım ne demek. doğduğunda ağzına sürmek için mi?
bir de devlet hastanesinde bebeği hemen veriyorlarmıymış? hiç sordun mu detayları?

çok yakışmışş...kız karamel bız haftalarca foto cekımı ıcın beyaz elbise aradık sen maşallahhh çeşit çeşit bulmuşşun
Cok tesekkur ederim canim öncekini yani fotoğraf çekimi için olanı kendim diktim canım bunuda tesadüfen gördüm yeni aldım :)

Kızlar aranızda 80 85 kilo üstü hamile kalan varmı,?? Ne kadar kilo aldı bu kilo grububdakiler merak ediyorum tabi paylaşak isterseniz..
76 İLE HAİLE KALDIM ŞU AN 92 OLDUM. ÇOK KİLO ALDIM AMA BE FAZLA YEMEDİM. BENİM YAPIM KİLO ALMAYA MÜSAİTMİŞ. AZ DA YESEM GENE ALDIM.

Peki canım ne kadar kalacak taktığımda bir de emzirmedigimiz tarafa da takacak miyiz? Çok soru soruyorum ama bilen birinin deneyimi önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…