Bencede yıka hazır olsun en azından benim arkadaşım 37 haftasında izine çıktığı ertesi günü doğum yapmıştı kıyafetlerini de yikamamis izine ayrılınca yaparım diye apar topar doğum yaptı canim yıkamadan giydirmek zorunda kaldı..inş bebislerimiz vaktinde gelir canimahh annelerimiz ahhh..benimkide doğumdan bir hafta önce gelirim diyor.bende haftasonu sadece hastaneye götüreceklerimi yıkayıp hazırlıcam...bikaç hafta sonrada evin temizliği olur..perdeler duvarlar vs..annem geldiğinde herşey hazır olur oda sadece benimle ilgilenmiş olur inşş
Bebeport aldım ben cnmbiz bebişi hastaneden neyle çıkaracagız?ana kucagı demıstı bazı arkadaşlar ama ona konmak ıcın daha cok mınık olmazlarmı?
Benim bebiş biraz küçük galibageçen hafta gittgmde 32. Haftaydım 1600 kilosu
Ana kucağı gerekiyor canım özellikle yurtdışında ana kucağı olmadan taburcu etmeyen hastaneler varmış. Zaten ana kucağı onlara uygun olarak tasarlanmış ve 6 aya kadar kullanılabiliyorbiz bebişi hastaneden neyle çıkaracagız?ana kucagı demıstı bazı arkadaşlar ama ona konmak ıcın daha cok mınık olmazlarmı?
Kızlar aranızda 80 85 kilo üstü hamile kalan varmı,?? Ne kadar kilo aldı bu kilo grububdakiler merak ediyorum tabi paylaşak isterseniz..
Saglıklı olsunlarda doguncA sütümüz yarar inş toparlanırlarBenimki de 32 de 1600du geçen hafta. Küçük bir bebis olacakmis
Rabbim yardım etsin sana ve bebişine sağlıklı sıhhatli haberlerini bekliyoruzKızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
Mesela kan testinden sonra doktorum kalp atışını görmek için çağırdığı hafta gittiğimde doktor ancak keseyi görebilmişti, 1 hafta sonra kalp atışı duyabilmiştik. Daha sonra benimde ayrıntılı ultrasonda teyit etmişti gittiğim doktor. Nitekim SAT ı ileri atınca taşlar yerine oturdu. Hala da o SAT a göre değerlendiriliyor. Şimdi bazen göbeği 1 hafta ileri çıkıyor bazen kafası bazen de haftasıyla uyumlu. Açıkcası öyle milimlik ölçümleri o aletlerin ne kadar güvenilir ölçtüğünden şüpheliyim artık. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi de hepimizin korkuları yersiz çıksın inşallah.
Canım genelde kızlar suslu havlu terlikler oluyor ya tacla takım satılıyor onlardan aldılar ben de onların sade olanından aldım giyemem öyle terlikleri suslu...ama koku olayı olacağını zannetmiyorum neticede saatlerce giymeyeceğiz arada kalkip yürürüz o da koku yapacak sure değil hem dedigin terliklerden daha rahat bence havlu terlikler...kızlar lohusa terliği olarak tütü terliklerden düşünüyorum. malum yaz mevsimindeyiz. kapalı istemiyorum koku yapıyormuş. siz ne düşünüyorsunuz? hastahane çantanızda neler var
Canım henüz ben terlik almadım ama havlu terliklerden bende var evde hep onları giyerim çok rahatlar koku da yapmıyorkızlar lohusa terliği olarak tütü terliklerden düşünüyorum. malum yaz mevsimindeyiz. kapalı istemiyorum koku yapıyormuş. siz ne düşünüyorsunuz? hastahane çantanızda neler var
Çok sağolyok canım artık bundan sonra girersin. Normal gittiği sürece 35 ya da 36. haftadan sonra başlıyoruz demişti doktorum bana
Teşekkür ediyoruum merakla bekliyorum bendeVala canım ben 32 de ilk girdim kontrol amaçlı 35 te bugün tekrar nst istedi 2 hafta sonra tekrar sonra haftada bire dusecekmisiz .Benim çok şükür sıkıntılı bi durumum olmamasına rağmen istedi senin 36 bitmiş bundan sonraki ilk kontrolde nst ye alır diye düşünüyorum
Canım sen hala çok fit görünüyosun maşallah çabucak verirsin gibi geliyor bana çünkü hamilelikte aldın öncesi yok ama ben 90 üzerine hamile kaldım:)) kara kara düşünüyorum inşallah lohusalık yarar kolayca veririm emzirirkenen çok benimdir cnm. 66 ile hamile kaldım 90 kiloyum şuan :)
Canim sadesini nerdesn aldin bende biri suslu mavi birinide sade krem istiyorumCanım genelde kızlar suslu havlu terlikler oluyor ya tacla takım satılıyor onlardan aldılar ben de onların sade olanından aldım giyemem öyle terlikleri suslu...ama koku olayı olacağını zannetmiyorum neticede saatlerce giymeyeceğiz arada kalkip yürürüz o da koku yapacak sure değil hem dedigin terliklerden daha rahat bence havlu terlikler...
Kızlar 34+4 günlük hamileyim.Iki gundur vajinamda sızı var,özellikle dudaklarda uyuşma gibi sanki.Sizde de boyle seyler oluyor mu nedendir acaba
Ben ana kucağı aldım ve internette de araştırdım beli biraz desteklediğin zaman hiç bir sıkıntı olmuyormuş ben Allah nasip ederse hastaneden ana kucağıyla çıkarıcambiz bebişi hastaneden neyle çıkaracagız?ana kucagı demıstı bazı arkadaşlar ama ona konmak ıcın daha cok mınık olmazlarmı?
Canım ozdilekten aldım kremin tonları da mevcuttu...Canim sadesini nerdesn aldin bende biri suslu mavi birinide sade krem istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?