2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bencede yıka hazır olsun en azından benim arkadaşım 37 haftasında izine çıktığı ertesi günü doğum yapmıştı kıyafetlerini de yikamamis izine ayrılınca yaparım diye apar topar doğum yaptı canim yıkamadan giydirmek zorunda kaldı..inş bebislerimiz vaktinde gelir canim

1 limon 1 portakaldan 3 litreye yakın limonata çıkıyor. Böyle içine yaş nane atsak,buzlu buzlu içsek nasıl olur:)
Kayınvalidem lohusa şerbetinde bi sürü baharat var anneye bebeğe yararlı diyor,illa o olmalıymış, ama ben tadını sevemedim,şekerli tarçınlı su içiyormuşum gibi, ben gerekli vitaminleri vs limonatadan alamazmıyım yani

,

biz bebişi hastaneden neyle çıkaracagız?ana kucagı demıstı bazı arkadaşlar ama ona konmak ıcın daha cok mınık olmazlarmı?
Ana kucağı gerekiyor canım özellikle yurtdışında ana kucağı olmadan taburcu etmeyen hastaneler varmış. Zaten ana kucağı onlara uygun olarak tasarlanmış ve 6 aya kadar kullanılabiliyor

Rabbim yardım etsin sana ve bebişine sağlıklı sıhhatli haberlerini bekliyoruz

Amin inşallah dediğin gibi olur

kızlar lohusa terliği olarak tütü terliklerden düşünüyorum. malum yaz mevsimindeyiz. kapalı istemiyorum koku yapıyormuş. siz ne düşünüyorsunuz? hastahane çantanızda neler var

kızlar lohusa terliği olarak tütü terliklerden düşünüyorum. malum yaz mevsimindeyiz. kapalı istemiyorum koku yapıyormuş. siz ne düşünüyorsunuz? hastahane çantanızda neler var
Canım genelde kızlar suslu havlu terlikler oluyor ya tacla takım satılıyor onlardan aldılar ben de onların sade olanından aldım giyemem öyle terlikleri suslu...ama koku olayı olacağını zannetmiyorum neticede saatlerce giymeyeceğiz arada kalkip yürürüz o da koku yapacak sure değil hem dedigin terliklerden daha rahat bence havlu terlikler...

Canım henüz ben terlik almadım ama havlu terliklerden bende var evde hep onları giyerim çok rahatlar koku da yapmıyor

Teşekkür ediyoruum merakla bekliyorum bende

en çok benimdir cnm. 66 ile hamile kaldım 90 kiloyum şuan :)
Canım sen hala çok fit görünüyosun maşallah çabucak verirsin gibi geliyor bana çünkü hamilelikte aldın öncesi yok ama ben 90 üzerine hamile kaldım:)) kara kara düşünüyorum inşallah lohusalık yarar kolayca veririm emzirirken

Canim sadesini nerdesn aldin bende biri suslu mavi birinide sade krem istiyorum

Kızlar 34+4 günlük hamileyim.Iki gundur vajinamda sızı var,özellikle dudaklarda uyuşma gibi sanki.Sizde de boyle seyler oluyor mu nedendir acaba

Benim geçen hafta oldu ama sızı olduğunda kasıklarımda da ağrım vardı sonra geçti bugünlerde de acayip akıntılarım var cuma kontrolüm var doktoruma sorulan normal mi diye

biz bebişi hastaneden neyle çıkaracagız?ana kucagı demıstı bazı arkadaşlar ama ona konmak ıcın daha cok mınık olmazlarmı?
Ben ana kucağı aldım ve internette de araştırdım beli biraz desteklediğin zaman hiç bir sıkıntı olmuyormuş ben Allah nasip ederse hastaneden ana kucağıyla çıkarıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…