Hangi şehirdesin ankaradaysan nerden bulacağın konusunda yardımcı olabilirimCanim sadesini nerdesn aldin bende biri suslu mavi birinide sade krem istiyorum
Canim istanbuldayimHangi şehirdesin ankaradaysan nerden bulacağın konusunda yardımcı olabilirim
Coook tesekkurler canim))Canım ozdilekten aldım kremin tonları da mevcuttu...
Bende iki gundur var bu agri oncesinde yogun akintim oldu simdi akintilar normal ama sızılar bir gidiyor bir geliyor kasılmalarim hep var zatenBenim geçen hafta oldu ama sızı olduğunda kasıklarımda da ağrım vardı sonra geçti bugünlerde de acayip akıntılarım var cuma kontrolüm var doktoruma sorulan normal mi diye
Doktor kontrolün ne zaman doktoruna danışsan benim ağrılarım hafifledi şuan kasılma falanda yok ama senin devam ediyorsa bence doktoruna git mutlakaBende iki gundur var bu agri oncesinde yogun akintim oldu simdi akintilar normal ama sızılar bir gidiyor bir geliyor kasılmalarim hep var zaten
camasirlarin bitti mi canım...Coook tesekkurler canim))
Bebeğim 2 hafta önde gidiyor ve doğum için gecen ay doktorumu deistirmistim iki doktor farkli tarih verdi ultrasona gore farklı bebeğe gore farkli tarihler verildi yani iyice kafam karisti oyuzden sürekli kendim çözmeye calistim ayriyetten her gidişimde yine farkli tarih verildi(tahmini)yoksa altta yazdigini yada internette tahmini doğum hesaplama olduğunu bende biliyorum canim :)Bu soyledikleri beklenen normal dogum tarihleridir ve ayrica usg ciktina bak ordada yazar beklenen normal dogum tarihin.yazdigin her yorumun altinda bile hamilelik takvimin var beklenen dogum tarihine kac gun kaldigi yaziyo.valla yazmicaktim iki gundur yazdiklarini goruyorum garipsedim acikcasi kusura bakma da. Bu arada 32 haftaliksin daha.ayda 1 gitmen normal yani.bu kontrolunden sonra 15 te bire duser muhtemelen.36 dan sonra da haftada bir. En azindan bende boyle yani.
Tesekkur ederim canım@Ekimgelini senin de bebisin hayirli olsun canimmmm :) Allah anali babali buyutsun...
Haftaya carsamba gidecegim.Boyle devam ederse arayip soracagim.Sagol canımDoktor kontrolün ne zaman doktoruna danışsan benim ağrılarım hafifledi şuan kasılma falanda yok ama senin devam ediyorsa bence doktoruna git mutlaka
Ben Şu mantıkla bakıyorum lohusa terligi cicilı bicili olacak eee hastane de giyilince mikroplu ortamlarda olcak sonra onu evde giyebilecek misiniz.kızlar lohusa terliği olarak tütü terliklerden düşünüyorum. malum yaz mevsimindeyiz. kapalı istemiyorum koku yapıyormuş. siz ne düşünüyorsunuz? hastahane çantanızda neler var
[/QUOTE]Ben Şu mantıkla bakıyorum lohusa terligi cicilı bicili olacak eee hastane de giyilince mikroplu ortamlarda olcak sonra onu evde giyebilecek misiniz.
Ben hastane için sıradan plastik terlik düşünüyorum yani canım
Dun yikadiklarimin bugun utusu bitdi canim simdi 2ci tur yikaniyoC
camasirlarin bitti mi canım...
bebegin çamaşırlarınımı yıkıyosun canım hangi deterjanla yıkıyosunDun yikadiklarimin bugun utusu bitdi canim simdi 2ci tur yikaniyo
Canım genelde kızlar suslu havlu terlikler oluyor ya tacla takım satılıyor onlardan aldılar ben de onların sade olanından aldım giyemem öyle terlikleri suslu...ama koku olayı olacağını zannetmiyorum neticede saatlerce giymeyeceğiz arada kalkip yürürüz o da koku yapacak sure değil hem dedigin terliklerden daha rahat bence havlu terlikler...
Canım sen hala çok fit görünüyosun maşallah çabucak verirsin gibi geliyor bana çünkü hamilelikte aldın öncesi yok ama ben 90 üzerine hamile kaldım:)) kara kara düşünüyorum inşallah lohusalık yarar kolayca veririm emzirirken
ceyonun muyanın falan ortopedik terlikleri var ondan alıcam ben sonra yıkayıp ewdede rahat kullanılırhavlu terliklerle rahat edemem gibime geldi cnm yaof çok kararsızım
Başlamak bitirmenin yarısıdır canım kolay gelsin kendini çok yormadan yavaş yavaş yap bebisi de kendini yorma ...Dun yikadiklarimin bugun utusu bitdi canim simdi 2ci tur yikaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?