2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim geçen hafta oldu ama sızı olduğunda kasıklarımda da ağrım vardı sonra geçti bugünlerde de acayip akıntılarım var cuma kontrolüm var doktoruma sorulan normal mi diye
Bende iki gundur var bu agri oncesinde yogun akintim oldu simdi akintilar normal ama sızılar bir gidiyor bir geliyor kasılmalarim hep var zaten

Bende iki gundur var bu agri oncesinde yogun akintim oldu simdi akintilar normal ama sızılar bir gidiyor bir geliyor kasılmalarim hep var zaten
Doktor kontrolün ne zaman doktoruna danışsan benim ağrılarım hafifledi şuan kasılma falanda yok ama senin devam ediyorsa bence doktoruna git mutlaka

Son düzenleme:
Bebeğim 2 hafta önde gidiyor ve doğum için gecen ay doktorumu deistirmistim iki doktor farkli tarih verdi ultrasona gore farklı bebeğe gore farkli tarihler verildi yani iyice kafam karisti oyuzden sürekli kendim çözmeye calistim ayriyetten her gidişimde yine farkli tarih verildi(tahmini)yoksa altta yazdigini yada internette tahmini doğum hesaplama olduğunu bende biliyorum canim :)

Bugün gene sıcaakkk Kızlar ya valla doğumlardan mı etkilendim noldum kasılmalarım olmaya başladı nası acıtıyo düzensizler ama genede korkutuyo kontrolümede 10 gün var bide ben bu kasılmaları bebek hareketi sanıodum oğluşum gene nereni dayadın da canımı yakıosun diodum meğersem çocuğun bi suçu yokmuş İice nefesimde daralmaya başladı artık duş flnda kar etmio napıcaz şu son ay bilmem

kızlar lohusa terliği olarak tütü terliklerden düşünüyorum. malum yaz mevsimindeyiz. kapalı istemiyorum koku yapıyormuş. siz ne düşünüyorsunuz? hastahane çantanızda neler var
Ben Şu mantıkla bakıyorum lohusa terligi cicilı bicili olacak eee hastane de giyilince mikroplu ortamlarda olcak sonra onu evde giyebilecek misiniz.
Ben hastane için sıradan plastik terlik düşünüyorum yani canım[/QUOTE]

Ben Şu mantıkla bakıyorum lohusa terligi cicilı bicili olacak eee hastane de giyilince mikroplu ortamlarda olcak sonra onu evde giyebilecek misiniz.
Ben hastane için sıradan plastik terlik düşünüyorum yani canım
[/QUOTE]
Ben de hem rahat havlu terlikler giymek istiyorum yumusacik rahat ederim diye hem de hastanede hele ki wc banyo ihtiyaclarini dusununce hastane sonrasi kaldir at olcak o suslu seyler. Sanirim plastik suya dayanikli bir terlik goturmek daha mantikli.

havlu terliklerle rahat edemem gibime geldi cnm ya of çok kararsızım

sağol cnm çok tşk ederim :) şuan kaç kilosun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…