- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Canım karar ver bir an önce az kaldı zamanlarımız ıcın nasıl rahat edecekse onu al derim...havlu terliklerle rahat edemem gibime geldi cnm yaof çok kararsızım
Rabbim saglikla kavustursun canim sizi. Allah anali babali buyutsun.Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Cocukken annemin arkamdan firlatiklarindan :) cok rahat bu terlikler.Ben bu terlikten aldım. Bilmiyorum sadece bende mi var ama, kapalı terliklerden tiksiniyorum. Zaten koşup zıplayacak değiliz ya rahat bi terlik olması önemli bence.
:))Cocukken annemin arkamdan firlatiklarindan :) cok rahat bu terlikler.
Canım ya ben rahatıma düşkün davrandım; bildiğin markasını vermiyim meşhur kapalı burun ama bol delikli ortopedik terliklerden aldım, ama geceliğimle falan uygun şeker pembe tabanı lacivert şeritli, zaten hastanede süslüsü de mahvolur , eve gelince yıkayınca süsleri bozulur falan, ben düz mantık :))kızlar lohusa terliği olarak tütü terliklerden düşünüyorum. malum yaz mevsimindeyiz. kapalı istemiyorum koku yapıyormuş. siz ne düşünüyorsunuz? hastahane çantanızda neler var
Evet canim dalin sivi deterjanla ve dali yumusatici da aldim makina yumusaticiyi almadi ama neyse sadece sivi deterjaniyla yikiyorum simdilik)))B
bebegin çamaşırlarınımı yıkıyosun canım hangi deterjanla yıkıyosun
Canim cok tesekkur ediyorum ama inan istesemde yorulmamak elde degil canim belim kopuyo hicolmasa kendi aldiklarim yikansin utulensin dahs sirada annemin aldiklarida varrr))Başlamak bitirmenin yarısıdır canım kolay gelsin kendini çok yormadan yavaş yavaş yap bebisi de kendini yorma ...
İyi de normal dogumsa zaten yarin doguayacagimizin garantisi yok yani.sezaryen olacaksan da doktorla uygun bi gunune randevulasirsiniz muhtemelen.doktorlar oyle yapiyo yani.ama daha erken yani senin bunlari dusunmen icin.32 haftaliksin daha.elzem bi durum olmazsa daha var dogumuna.kasma bu kadar.bilir o ne zaman gelecegini annesi...Bebeğim 2 hafta önde gidiyor ve doğum için gecen ay doktorumu deistirmistim iki doktor farkli tarih verdi ultrasona gore farklı bebeğe gore farkli tarihler verildi yani iyice kafam karisti oyuzden sürekli kendim çözmeye calistim ayriyetten her gidişimde yine farkli tarih verildi(tahmini)yoksa altta yazdigini yada internette tahmini doğum hesaplama olduğunu bende biliyorum canim :)
kızlar lohusa terliği olarak tütü terliklerden düşünüyorum. malum yaz mevsimindeyiz. kapalı istemiyorum koku yapıyormuş. siz ne düşünüyorsunuz? hastahane çantanızda neler var
Oncelikle hastaneye gotureceklerini ütülemeni tavsiye ederim canim onlar hazir olsun gerisi yavas yavas olur yorma kendini iki gundur bende yika ütüle ugrastim epey ama daha da bitmedi.en son bebek arabasi ve pusetin yikanan yerlerini söktüm onlari yikicam.bazen dusunuyorum da psikopat miyim neCanim cok tesekkur ediyorum ama inan istesemde yorulmamak elde degil canim belim kopuyo hicolmasa kendi aldiklarim yikansin utulensin dahs sirada annemin aldiklarida varrr))
Bayildim bunlaraCnm ben dha önce de paylaşmıştım süslü havlu terlik ve lohusa tacı yaptırdım, tekrar paylaşıyorum.. Genelde havlu terliğe rahat diyorlar, ben de evde denedim rahatama ben yine de yanıma birkenstock larımı da alıcam
Canim bi psikopatda benim merak etme bu konuda takildim yikayip bitireyim diyorum INSALLAH RABBIMIZ KUZUCUKLARIMIZA GIYDIRMEMIZI NASIP EDER AMIN YA RABBIMOncelikle hastaneye gotureceklerini ütülemeni tavsiye ederim canim onlar hazir olsun gerisi yavas yavas olur yorma kendini iki gundur bende yika ütüle ugrastim epey ama daha da bitmedi.en son bebek arabasi ve pusetin yikanan yerlerini söktüm onlari yikicam.bazen dusunuyorum da psikopat miyim ne
98 olmuşum ben bu sabah şok içerisinde farkettim ama yürüyüşe başladım tekrar çok hareketsiz kaldım bu sıralar zaten çok yemiyorum inş daha da artmadan tamamlarımsağol cnm çok tşk ederim :) şuan kaç kilosun peki
24 25 eylül gibi dedi cnm kurban bayramına denk gelecek yuzde doksan dedi senn ne zAMAN?Doktorun tahmini doğum tarihini soledimi cnm
Yurt dişinda şehir disinda akrabalarim var kesin bi tarih olsa elimde tabi son sözü allah söyler ama onlarda kendilerini ayarlardi tabi herşey bahane benimki sabirsizlik sanirim saol yinede canimİyi de normal dogumsa zaten yarin doguayacagimizin garantisi yok yani.sezaryen olacaksan da doktorla uygun bi gunune randevulasirsiniz muhtemelen.doktorlar oyle yapiyo yani.ama daha erken yani senin bunlari dusunmen icin.32 haftaliksin daha.elzem bi durum olmazsa daha var dogumuna.kasma bu kadar.bilir o ne zaman gelecegini annesi...
İnsallah Allahim bizimle birlikte isteyen herkese nasip etsinCanim bi psikopatda benim merak etme bu konuda takildim yikayip bitireyim diyorum INSALLAH RABBIMIZ KUZUCUKLARIMIZA GIYDIRMEMIZI NASIP EDER AMIN YA RABBIM
Cnm bende elazış eğitim araştırmaya çiğdem hanıma gdıyorum ,küvez erken doğum meselesi yuzunden ,ama 36 ya gelebılırsem ,malatya sevgi hastanesinde yapmak istyrum. Doğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?