Biz daha net konusmadik kismetse bu haftaki muanemde herşeyi sorup ogrencem inş :)24 25 eylül gibi dedi cnm kurban bayramına denk gelecek yuzde doksan dedi senn ne zAMAN?
biz bebişi hastaneden neyle çıkaracagız?ana kucagı demıstı bazı arkadaşlar ama ona konmak ıcın daha cok mınık olmazlarmı?
Canım gecen gün ben de polaris 5 noktalı terliklerden aldım, hastanede sonra yıkayıp evde giyerim diyordum, ayakkabıları çıkarıp terligi denedikten sonra ayakkabilar ayağıma girmedi, terlik sokak terligi oldu simdilik :)C
ceyonun muyanın falan ortopedik terlikleri var ondan alıcam ben sonra yıkayıp ewdede rahat kullanılır
Sezaryen olmadigin surece planli dogumu unut tatlim.daha dun kattina dogurdu 36 haftalikti sanirim.onun da sat ini geri cekmisti doktor ama yine de beklemiyodu bilemezdi doguracagini tabi. Ki bazi konularda ne yaparsan yap asla planladigin gibi olmaz ya hani. İste bu da oyle ne yazik kiYurt dişinda şehir disinda akrabalarim var kesin bi tarih olsa elimde tabi son sözü allah söyler ama onlarda kendilerini ayarlardi tabi herşey bahane benimki sabirsizlik sanirim saol yinede canim
Hastanede havlu terlik veriyorlar zaten. İsterseniz küçük bir sus hazırlayıp o terliklerin üzerine yapistirabilirsiniz, cikarkende atılır. Özenle hazırladığınız terlikleri götürmeyin boş yere hastaneye[/QUOTE]Ben de hem rahat havlu terlikler giymek istiyorum yumusacik rahat ederim diye hem de hastanede hele ki wc banyo ihtiyaclarini dusununce hastane sonrasi kaldir at olcak o suslu seyler. Sanirim plastik suya dayanikli bir terlik goturmek daha mantikli.
Bugün gene sıcaakkkKızlar ya valla doğumlardan mı etkilendim noldum kasılmalarım olmaya başladı nası acıtıyo düzensizler ama genede korkutuyo kontrolümede 10 gün var bide ben bu kasılmaları bebek hareketi sanıodum oğluşum gene nereni dayadın da canımı yakıosun diodum meğersem çocuğun bi suçu yokmuş İice nefesimde daralmaya başladı artık duş flnda kar etmio napıcaz şu son ay bilmem
Kopya cekiyim bari evde yapmaya calisayimÇok saol canım
Ee ben de hep oyle dusunuyorum.ki dokundugumda da baya orda sert biyeri geliyo elimecanım acaba benim de mi kasılmalarım oluyor? nasıl bi durum? karnım bi yerden kabarıyor şişiyor. ben de bebek bi yerini dayıyor dye düşünüyorum ama değil miymiş?
Canim benim annem tullu ozel bebisi hastaneden cikarmak icin sepet gibi bisey almis pazar gunu geliyo gelince insallah fotosunu atarim cok tatli biseybiz bebişi hastaneden neyle çıkaracagız?ana kucagı demıstı bazı arkadaşlar ama ona konmak ıcın daha cok mınık olmazlarmı?
benim de öyle. ilk gebelikte hiç düşünmemiştim kasılma mı diye.. hatırlamıyorum da olup olmadığınıEe ben de hep oyle dusunuyorum.ki dokundugumda da baya orda sert biyeri geliyo elime
C
ceyonun muyanın falan ortopedik terlikleri var ondan alıcam ben sonra yıkayıp ewdede rahat kullanılır
Haklisin canim saglikla gelişinde inş gerisi önemli değil.hepimiz için hayirlisiSezaryen olmadigin surece planli dogumu unut tatlim.daha dun kattina dogurdu 36 haftalikti sanirim.onun da sat ini geri cekmisti doktor ama yine de beklemiyodu bilemezdi doguracagini tabi. Ki bazi konularda ne yaparsan yap asla planladigin gibi olmaz ya hani. İste bu da oyle ne yazik ki
Kizlar çok şükür bütün eksiklerimi tamamladim cantamda hazir bebegin esyalarida haloldu sayilir.eksiklerim emzik ve saklama kabi.emzik aldim ama pek kaliteli gelmedi bana.kiz kardeşim almisti bir iki tane.siz ne marka onerirsiniz.biberon temizleme seti bebek için sümük çekme aleti ve tirnak kesme seti bi tek bunlar kaldi.bunlarda onerdigniz marka desir kismetse yarin cikip son eksiklerini tamamlicaz yardimci olursaniz sevinirim
Tamam canim çok saol bunlarin hepsi ebebekte varmidir acabaEmzik olarak avent soothie emzik
Biberon temizlemek için philips avent steriliZatör
Bebek bakım setini de mothercare den aldım, içinde burun aspiratöründen, saç fırçasına kdr herşey var
Tavsiye ederim
Hastanede havlu terlik veriyorlar zaten. İsterseniz küçük bir sus hazırlayıp o terliklerin üzerine yapistirabilirsiniz, cikarkende atılır. Özenle hazırladığınız terlikleri götürmeyin boş yere hastaneye[/QUOTE]Ben de hem rahat havlu terlikler giymek istiyorum yumusacik rahat ederim diye hem de hastanede hele ki wc banyo ihtiyaclarini dusununce hastane sonrasi kaldir at olcak o suslu seyler. Sanirim plastik suya dayanikli bir terlik goturmek daha mantikli.
Deniz bey var soyadını unuttum ama öğrenirim. Hatta nasip olur gorusursek onunla ilgili birsey de anlaticam iyiymiş çok. Evet zahmet olmazsa bebisin damagina sürmek için. Dün gece bir arkadas normal doğum yaptı ve akşam 10 da falan girmiş sanırım hemencecik dogurmus :)) gece 3 te de çıkıp evine gitmiş :)hangi doktor canım? ben şükrü beye ve necati beye her ikisine de gitmeyi düşünüyorum. getiririm canım ne demek. doğduğunda ağzına sürmek için mi?
bir de devlet hastanesinde bebeği hemen veriyorlarmıymış? hiç sordun mu detayları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?