2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben de hem rahat havlu terlikler giymek istiyorum yumusacik rahat ederim diye hem de hastanede hele ki wc banyo ihtiyaclarini dusununce hastane sonrasi kaldir at olcak o suslu seyler. Sanirim plastik suya dayanikli bir terlik goturmek daha mantikli.[/QUOTE]
Hastanede havlu terlik veriyorlar zaten. İsterseniz küçük bir sus hazırlayıp o terliklerin üzerine yapistirabilirsiniz, cikarkende atılır. Özenle hazırladığınız terlikleri götürmeyin boş yere hastaneye

C

ceyonun muyanın falan ortopedik terlikleri var ondan alıcam ben sonra yıkayıp ewdede rahat kullanılır
Canım gecen gün ben de polaris 5 noktalı terliklerden aldım, hastanede sonra yıkayıp evde giyerim diyordum, ayakkabıları çıkarıp terligi denedikten sonra ayakkabilar ayağıma girmedi, terlik sokak terligi oldu simdilik :)

Yurt dişinda şehir disinda akrabalarim var kesin bi tarih olsa elimde tabi son sözü allah söyler ama onlarda kendilerini ayarlardi tabi herşey bahane benimki sabirsizlik sanirim saol yinede canim
Sezaryen olmadigin surece planli dogumu unut tatlim.daha dun kattina dogurdu 36 haftalikti sanirim.onun da sat ini geri cekmisti doktor ama yine de beklemiyodu bilemezdi doguracagini tabi. Ki bazi konularda ne yaparsan yap asla planladigin gibi olmaz ya hani. İste bu da oyle ne yazik ki

Ben de hem rahat havlu terlikler giymek istiyorum yumusacik rahat ederim diye hem de hastanede hele ki wc banyo ihtiyaclarini dusununce hastane sonrasi kaldir at olcak o suslu seyler. Sanirim plastik suya dayanikli bir terlik goturmek daha mantikli.
Hastanede havlu terlik veriyorlar zaten. İsterseniz küçük bir sus hazırlayıp o terliklerin üzerine yapistirabilirsiniz, cikarkende atılır. Özenle hazırladığınız terlikleri götürmeyin boş yere hastaneye[/QUOTE]
Terlik verirler mi acaba hic dusunmemistim bunu.veriyolarsa dedigin mantikli

canım acaba benim de mi kasılmalarım oluyor? nasıl bi durum? karnım bi yerden kabarıyor şişiyor. ben de bebek bi yerini dayıyor dye düşünüyorum ama değil miymiş?

C

ceyonun muyanın falan ortopedik terlikleri var ondan alıcam ben sonra yıkayıp ewdede rahat kullanılır

Ben hamilelik de ceyo dan terlik aldım ortapedik 105 tl evde kullaniyorum onu hastane de kullanmayı düşünmüyorum orda gezerin 5-10 tl lik terligi is görür
Ben bi kaç yerde plastik terligi süsleyen de görmüştüm

Kizlar çok şükür bütün eksiklerimi tamamladim cantamda hazir bebegin esyalarida haloldu sayilir.eksiklerim emzik ve saklama kabi.emzik aldim ama pek kaliteli gelmedi bana.kiz kardeşim almisti bir iki tane.siz ne marka onerirsiniz.biberon temizleme seti bebek için sümük çekme aleti ve tirnak kesme seti bi tek bunlar kaldi.bunlarda onerdigniz marka desir kismetse yarin cikip son eksiklerini tamamlicaz yardimci olursaniz sevinirim

Haklisin canim saglikla gelişinde inş gerisi önemli değil.hepimiz için hayirlisi

Emzik olarak avent soothie emzik
Biberon temizlemek için philips avent steriliZatör
Bebek bakım setini de mothercare den aldım, içinde burun aspiratöründen, saç fırçasına kdr herşey var
Tavsiye ederim

Emzik olarak avent soothie emzik
Biberon temizlemek için philips avent steriliZatör
Bebek bakım setini de mothercare den aldım, içinde burun aspiratöründen, saç fırçasına kdr herşey var
Tavsiye ederim
Tamam canim çok saol bunlarin hepsi ebebekte varmidir acaba

Ben de hem rahat havlu terlikler giymek istiyorum yumusacik rahat ederim diye hem de hastanede hele ki wc banyo ihtiyaclarini dusununce hastane sonrasi kaldir at olcak o suslu seyler. Sanirim plastik suya dayanikli bir terlik goturmek daha mantikli.
Hastanede havlu terlik veriyorlar zaten. İsterseniz küçük bir sus hazırlayıp o terliklerin üzerine yapistirabilirsiniz, cikarkende atılır. Özenle hazırladığınız terlikleri götürmeyin boş yere hastaneye[/QUOTE]
Evet hic dusunmemistim hastane terligini. Gerci biraz uyduruk oluyor ama isimizi gorur. Lohusa terligini eve saklamak en mantiklisi

Deniz bey var soyadını unuttum ama öğrenirim. Hatta nasip olur gorusursek onunla ilgili birsey de anlaticam iyiymiş çok. Evet zahmet olmazsa bebisin damagina sürmek için. Dün gece bir arkadas normal doğum yaptı ve akşam 10 da falan girmiş sanırım hemencecik dogurmus :)) gece 3 te de çıkıp evine gitmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…