Terlik verirler mi acaba hic dusunmemistim bunu.veriyolarsa dedigin mantikli[/QUOTE]Hastanede havlu terlik veriyorlar zaten. İsterseniz küçük bir sus hazırlayıp o terliklerin üzerine yapistirabilirsiniz, cikarkende atılır. Özenle hazırladığınız terlikleri götürmeyin boş yere hastaneye
Vallah ozgecimm bende seni merak ediyorum miskamberi merak ediyorum bide ayisigini ucunuzde iyiki varsiniz foto atariz birbirimize meraaak ediyorum bendeealakasız olacak ama şu topikte en çok merak ettiğim @ayka777. nedenini ben de bilmiyorum
öyle tabi herkesin yeri ayrı. ilk hamileliği düşündüğümde üye olmuştum ama sonra kopmuştum. hamilelik Döneminde aktifleştim. burası iyi geliyor hepimize orası kesin. o zaman ne diyoruz iyi ki kadınlar kulübü var ve iyi ki birlikteyizVallah ozgecimm bende seni merak ediyorum miskamberi merak ediyorum bide ayisigini ucunuzde iyiki varsiniz foto atariz birbirimize meraaak ediyorum bendeeay aslinda hepinizi merak ediyorum herkesin yeri ayri topikde
Sana tavsiyem hiç kendini oralara kadar yorma. Hastane konusunda için rahat olsun. Ben de İstanbul dan kalkıp buraya geldim. Annemin arkadaşı medikal de bir doktor a gidiyormuş bir sürü masraf çıkarmışlar tutmuş kızını ben yıllarca orda çalıştım mis gibi hastane demiş ne gerek var. Gelmiş kızı çok şükür doğumu da rahat olmuş. Devlet hastanesinde doğum yapmış. Orası da olsa burasi da olsa Allah rast getirsin sen dua ni et gönlünü ferah tut ordakiler in ne özelliği olacak ki ?Cnm bende elazış eğitim araştırmaya çiğdem hanıma gdıyorum ,küvez erken doğum meselesi yuzunden ,ama 36 ya gelebılırsem ,malatya sevgi hastanesinde yapmak istyrum. Doğumu
Aynen ole canim ilk uye oldugumda bir derdim var bolumune baya takiliyodum orasini sevmiyorum stres kavga ne ararsan burasi huzur mutluluk dostluk iyiki varsiniz kizlaaaaarrrr yasasin EYLUL ANNELERIIIIöyle tabi herkesin yeri ayrı. ilk hamileliği düşündüğümde üye olmuştum ama sonra kopmuştum. hamilelik Döneminde aktifleştim. burası iyi geliyor hepimize orası kesin. o zaman ne diyoruz iyi ki kadınlar kulübü var ve iyi ki birlikteyiz
Ayyy bende bebek hareketi olarak dusunuyordum kasilmami o sertlesmeler simdi. Doktorumda sordu bana sertlesme oluyormu diye bende yoo dedim.canım acaba benim de mi kasılmalarım oluyor? nasıl bi durum? karnım bi yerden kabarıyor şişiyor. ben de bebek bi yerini dayıyor dye düşünüyorum ama değil miymiş?
Hastaneye ne zaman geleceksin ben pazartesi kontrole gideceğim. Ne zaman görüşürüz acaba sabirsizlandim :)malatya çok uzak olmaz mı? bahsettiğin hastanede bir doktor vardı ssvdyi destekleyen ama ben uzak olur diye düşünmedim. çiğdem hanıma gittiğinde benim için sezeryan sonrası normal doğuma nasıl bakıyormuş sorar mısın?
benim çok erken başlamıştı o kasılmalar hatta şansıma doktorun yanında oldu ona da gösterdim. ama bol su içmeye Başladıktan sonra sanırım kesildi. Bebeğin hareketi mi kasılma mı ayırt edebiliyorum artık.Ayyy bende bebek hareketi olarak dusunuyordum kasilmami o sertlesmeler simdi. Doktorumda sordu bana sertlesme oluyormu diye bende yoo dedim.
canım acaba benim de mi kasılmalarım oluyor? nasıl bi durum? karnım bi yerden kabarıyor şişiyor. ben de bebek bi yerini dayıyor dye düşünüyorum ama değil miymiş?
Canım paylaşımlarımız arttıkça birbirimizi de haliyle merak ediyoruz doğal olarak ...çok güzel bir enerji yakaladık topik olarak hele bebisler gelsin daha da şenlenecek buralar...Vallah ozgecimm bende seni merak ediyorum miskamberi merak ediyorum bide ayisigini ucunuzde iyiki varsiniz foto atariz birbirimize meraaak ediyorum bendeeay aslinda hepinizi merak ediyorum herkesin yeri ayri topikde
Sol yanim curudu artik gunduz sola uzan gece sola yat :-/
Ben de hep sola yatıyorum, yerimden kalkmak hele işkence gibi..Sol yanim curudu artik gunduz sola uzan gece sola yat :-/
Ay insallah canim ya insallah yavrularimiz saglicakla gelsinler aminnnn...Canım paylaşımlarımız arttıkça birbirimizi de haliyle merak ediyoruz doğal olarak ...çok güzel bir enerji yakaladık topik olarak hele bebisler gelsin daha da şenlenecek buralar...
Debeleniyorum olmayinca kalkcam ben diyorun esim geliyor kalkiyorum yoksa hop yuvarlanip kalkiyorumBen de hep sola yatıyorum, yerimden kalkmak hele işkence gibi..
:)) Ben de kalkacağım zaman eşim kolumdan tutup çekiştiriyor başka türlü çok zorDebeleniyorum olmayinca kalkcam ben diyorun esim geliyor kalkiyorum yoksa hop yuvarlanip kalkiyorum
Hosgeldin canim kapimiz pozitif iyiniyetli tuuum anne adaylarina acikkkk topik olarakBen gecen seneden beri hamile kalmak istiyordum her ay testler beklentiler derken is hayatimda cok yogun bir zamana girince aman haziranda olsun deyip rahat biraktim bir baktim o ay hamile kalmisim.hatta esim bile o ay doktora giderim demisti. Gerek kalmadi ama ben biliyordum basima geleni isim okadar zor ve stresliydiki temmuzun sonunda bitti nihayet. O yuzden topigi disaridan ara ara takip ediyordum.zaten is bitincede bende katildim araniza ,memnunmusunuz benden bilmiyorumbirden bire girmis oldum sormadan ama guzel ve seviyeli bir topik kaciramazdim . Eylul anneleri olarak mutluyum burda
Benim de senalakasız olacak ama şu topikte en çok merak ettiğim @ayka777. nedenini ben de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?