2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
:)) Ben de kalkacağım zaman eşim kolumdan tutup çekiştiriyor başka türlü çok zor
Bugün kolunu tuttum kalkmak icin yaslandi koltuga dedim ne çürük çıktın sen yaslan demek istedim sanmis dedim kalkamiyom :-/ noolcak senin bu halin hatun diyo :) harbiden nolcak bizim bu halimiz

Kızlar kattinin bebeğini biri İnternet'e koymuş maşallah o kadar tatlı ki !!!! Durmadan izliyorum videoyu Rabbim hepimize mis kokulularımızı sağlıklı sıhhatli nasip etsin beni heyecan bastı
Belma biraz önce aklımdan seni geçirdim acaba hastane ısını ne yaptı diye...karar verdin mi canım Çapa mi özel mi diye ...

Hoş geldin canım aramiza topigimizin enerjisi hakikaten guzeldir...

Canım adım melek...bir is yapıyorum hemen buraya bakıyorum kızlar ne alemde diye iyice hemhal olduk merak eder olduk canım herkesi...
Sendemi...?aynen bende merak ediyorum ister istemez canim kac ay oldu tumm sorunlarimizi paylasiyoruz care ariyoruz ve birbirimize soruyoruz dogal artik bence canim...

ben bebeğimin bütün ürünlerini aventin aldım cnm tavsiye ederim

Sendemi...?aynen bende merak ediyorum ister istemez canim kac ay oldu tumm sorunlarimizi paylasiyoruz care ariyoruz ve birbirimize soruyoruz dogal artik bence canim...
ya hiç sorma bütün gün evdeyim. TV'de izleyecek bir şey yok. her gün bir arkadaşım kahveye geliyor. bir iki saat oturup gidiyorlar sağolsunlar. ben hiç çıkmıyorum. burası olmasa Kafayı yerim. şimdi Kore dizilerine başladım. o da fena gitmiyor hani

Belma biraz önce aklımdan seni geçirdim acaba hastane ısını ne yaptı diye...karar verdin mi canım Çapa mi özel mi diye ...
Şöyle ayışığım . Özelde ki doktor çapaya devam et onlar ne diyorsa öyle yapalım dedi , bende yarın sabah çapaya gideceğim soracağım bakalım onlar ne diyecek ? Yoksa ben özelde olma taraftarıyım ama özelde ki de demez mi şuan küvez dolu ben haftaya alırım ama küvezi de sorgulamak lazım dedi . Yani 3. Hastane olma ihtimali de var ne yapacağımı bilmiyorum . Aslında haftaya Çarşamba Perşembe doğurmam lazım bakalım yarın ne cevap alacağım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…