Tesekkur ederimHosgeldin canim kapimiz pozitif iyiniyetli tuuum anne adaylarina acikkkk topik olarak
Tesekkur ederim
Cook tesekkur ederim
Canım adım melek...bir is yapıyorum hemen buraya bakıyorum kızlar ne alemde diye iyice hemhal olduk merak eder olduk canım herkesi...Ay insallah canim ya insallah yavrularimiz saglicakla gelsinler aminnnn...buarada ayisigi senin ismini merak ediyorummm
Canım yerinden kalkmama durumu hepimizde ayni demek ki yataktan yuvarlana yuvarlana kalkıyorum resmen ağır vasıtayim...senin günün baya az kalmış bu arada...Ben de hep sola yatıyorum, yerimden kalkmak hele işkence gibi..
İnternete derken canım sende facesi mi var ordan mi izledin...Kızlar kattinin bebeğini biri İnternet'e koymuş maşallah o kadar tatlı ki !!!!Durmadan izliyorum videoyu Rabbim hepimize mis kokulularımızı sağlıklı sıhhatli nasip etsin beni heyecan bastı
Bugün kolunu tuttum kalkmak icin yaslandi koltuga dedim ne çürük çıktın sen yaslan demek istedim sanmis dedim kalkamiyom :-/ noolcak senin bu halin hatun diyo :) harbiden nolcak bizim bu halimiz:)) Ben de kalkacağım zaman eşim kolumdan tutup çekiştiriyor başka türlü çok zor
Belma biraz önce aklımdan seni geçirdim acaba hastane ısını ne yaptı diye...karar verdin mi canım Çapa mi özel mi diye ...Kızlar kattinin bebeğini biri İnternet'e koymuş maşallah o kadar tatlı ki !!!!Durmadan izliyorum videoyu Rabbim hepimize mis kokulularımızı sağlıklı sıhhatli nasip etsin beni heyecan bastı
Hoş geldin canım aramiza topigimizin enerjisi hakikaten guzeldir...Ben gecen seneden beri hamile kalmak istiyordum her ay testler beklentiler derken is hayatimda cok yogun bir zamana girince aman haziranda olsun deyip rahat biraktim bir baktim o ay hamile kalmisim.hatta esim bile o ay doktora giderim demisti. Gerek kalmadi ama ben biliyordum basima geleni isim okadar zor ve stresliydiki temmuzun sonunda bitti nihayet. O yuzden topigi disaridan ara ara takip ediyordum.zaten is bitincede bende katildim araniza ,memnunmusunuz benden bilmiyorumbirden bire girmis oldum sormadan ama guzel ve seviyeli bir topik kaciramazdim . Eylul anneleri olarak mutluyum burda
Sendemi...?aynen bende merak ediyorum ister istemez canim kac ay oldu tumm sorunlarimizi paylasiyoruz care ariyoruz ve birbirimize soruyoruz dogal artik bence canim...Canım adım melek...bir is yapıyorum hemen buraya bakıyorum kızlar ne alemde diye iyice hemhal olduk merak eder olduk canım herkesi...
facede ekleşmek yasak mı acep ?bilginiz var mı ?
Kizlar çok şükür bütün eksiklerimi tamamladim cantamda hazir bebegin esyalarida haloldu sayilir.eksiklerim emzik ve saklama kabi.emzik aldim ama pek kaliteli gelmedi bana.kiz kardeşim almisti bir iki tane.siz ne marka onerirsiniz.biberon temizleme seti bebek için sümük çekme aleti ve tirnak kesme seti bi tek bunlar kaldi.bunlarda onerdigniz marka desir kismetse yarin cikip son eksiklerini tamamlicaz yardimci olursaniz sevinirim
Var canim ben...izledigimde gozlerim dolar hep)))Kızlar düğün videosunu izleyip hüngür hüngür ağlayan var mıdır acep ? Deli miyim neyim ?
Evet canım maşallah çok tatlı , başka biri çekip koymuş . Rabbim sağ salim kavuşmalarını da nasip etsin ...İnternete derken canım sende facesi mi var ordan mi izledin...
tesekkur ederim kesinlikle katiliyorumHoş geldin canım aramiza topigimizin enerjisi hakikaten guzeldir...
ya hiç sorma bütün gün evdeyim. TV'de izleyecek bir şey yok. her gün bir arkadaşım kahveye geliyor. bir iki saat oturup gidiyorlar sağolsunlar. ben hiç çıkmıyorum. burası olmasa Kafayı yerim. şimdi Kore dizilerine başladım. o da fena gitmiyor haniSendemi...?aynen bende merak ediyorum ister istemez canim kac ay oldu tumm sorunlarimizi paylasiyoruz care ariyoruz ve birbirimize soruyoruz dogal artik bence canim...
Şöyle ayışığım . Özelde ki doktor çapaya devam et onlar ne diyorsa öyle yapalım dedi , bende yarın sabah çapaya gideceğim soracağım bakalım onlar ne diyecek ? Yoksa ben özelde olma taraftarıyım ama özelde ki de demez mi şuan küvez dolu ben haftaya alırım ama küvezi de sorgulamak lazım dedi . Yani 3. Hastane olma ihtimali de var ne yapacağımı bilmiyorum . Aslında haftaya Çarşamba Perşembe doğurmam lazım bakalım yarın ne cevap alacağım ?Belma biraz önce aklımdan seni geçirdim acaba hastane ısını ne yaptı diye...karar verdin mi canım Çapa mi özel mi diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?