Al bendende okadar canim tv de bisey yok izliycek,ama benim arkadas fln da yok istanbulda iyi sizler varsiniz vallaya hiç sorma bütün gün evdeyim. TV'de izleyecek bir şey yok. her gün bir arkadaşım kahveye geliyor. bir iki saat oturup gidiyorlar sağolsunlar. ben hiç çıkmıyorum. burası olmasa Kafayı yerim. şimdi Kore dizilerine başladım. o da fena gitmiyor hani
Canım gecen gün ben de polaris 5 noktalı terliklerden aldım, hastanede sonra yıkayıp evde giyerim diyordum, ayakkabıları çıkarıp terligi denedikten sonra ayakkabilar ayağıma girmedi, terlik sokak terligi oldu simdilik :)
Canım grup kurmak yasak ama eklenme durumu nasıl bilmiyorum...facede ekleşmek yasak mı acep ?bilginiz var mı ?
Canım benim zorlu gecen Sürecin mükâfatını alacaksın ınsallah hepimiz dua ediyoruz yarin ınsallah her şey netleşir de haftaya da minik prensesine kavuşursun yarin bize de haber ver...Şöyle ayışığım . Özelde ki doktor çapaya devam et onlar ne diyorsa öyle yapalım dedi , bende yarın sabah çapaya gideceğim soracağım bakalım onlar ne diyecek ? Yoksa ben özelde olma taraftarıyım ama özelde ki de demez mi şuan küvez dolu ben haftaya alırım ama küvezi de sorgulamak lazım dedi . Yani 3. Hastane olma ihtimali de var ne yapacağımı bilmiyorum . Aslında haftaya Çarşamba Perşembe doğurmam lazım bakalım yarın ne cevap alacağım ?
ben geveze bi tip olduğumdan çevrem geniştirAl bendende okadar canim tv de bisey yok izliycek,ama benim arkadas fln da yok istanbulda iyi sizler varsiniz valla
Aminn cok guzelmis aziz bebede gormustum sanki kaca aldin cnm sormasi ayip:))Yatak odamıza koyacagimiz beşiği de kurduk Rabbim içini de doldursun inş :))))
Evet canım aynı. Ağrı yapıyor aniden kalkmak istersem, alıştıra alıştıra kalkıyorum :) Evet 2-3 hafta kaldı bakalım gününden önce gelmezse. Doktor Eylül başı bekliyoruz demişti ama Eylüle kalmayacak bence :)Canım yerinden kalkmama durumu hepimizde ayni demek ki yataktan yuvarlana yuvarlana kalkıyorum resmen ağır vasıtayim...senin günün baya az kalmış bu arada...
Çok az kaldı :) O zaman da özlüycez ama tekmeleriniBugün kolunu tuttum kalkmak icin yaslandi koltuga dedim ne çürük çıktın sen yaslan demek istedim sanmis dedim kalkamiyom :-/ noolcak senin bu halin hatun diyo :) harbiden nolcak bizim bu halimiz
Emzik avent ve nuk kullanmıştık.saklama kabıda wee marka aldım.burun içinde otribebe aspiratörünü ve serum fizyolozik kullandık.ben almamıştım çocuk doktoru dogumdan sonra yazdı.eve çıkınca aldık.kullanımı diğer pompalar gibi değil,serum fizyoloziği sıktıktan sonra,aspiratörün bir ucunu bebeğin burnuna bir ucunu ağzına alıp çekiyorsun.tırnak makasını set halinde değil tek şekilde bebedor aldım.Kizlar çok şükür bütün eksiklerimi tamamladim cantamda hazir bebegin esyalarida haloldu sayilir.eksiklerim emzik ve saklama kabi.emzik aldim ama pek kaliteli gelmedi bana.kiz kardeşim almisti bir iki tane.siz ne marka onerirsiniz.biberon temizleme seti bebek için sümük çekme aleti ve tirnak kesme seti bi tek bunlar kaldi.bunlarda onerdigniz marka desir kismetse yarin cikip son eksiklerini tamamlicaz yardimci olursaniz sevinirim
Ben battaniyesine sarıp kucağımda çıktım genelde gördüğümde buydu.hastaneye eşya taşımaya gerek yokki.zaten kısa mesafe arabaya biniyoruz hem.sonraki günlerde de portbebe kullandım çok rahat ettim.biz bebişi hastaneden neyle çıkaracagız?ana kucagı demıstı bazı arkadaşlar ama ona konmak ıcın daha cok mınık olmazlarmı?
Ben hiç emzirme sütyeni ,atleti kullanmadım.geçen hafta sadece 1 tane emzirme atleti aldim.sütyen almıcam.Ben pentinin spor sutyenini kullanıyorum çok rahat emzirir gibi göğsümü çıkarmayı denedim rahat çıkardim koydum göğsümü hem sutyen hemen normal haline döndü emzirme sutyeni atleti sart mi ki ben almiyim diyorum da
Ben bu terlikten aldım. Bilmiyorum sadece bende mi var ama, kapalı terliklerden tiksiniyorum. Zaten koşup zıplayacak değiliz ya rahat bi terlik olması önemli bence.
Canım ya ben rahatıma düşkün davrandım; bildiğin markasını vermiyim meşhur kapalı burun ama bol delikli ortopedik terliklerden aldım, ama geceliğimle falan uygun şeker pembe tabanı lacivert şeritli, zaten hastanede süslüsü de mahvolur , eve gelince yıkayınca süsleri bozulur falan, ben düz mantık :))
Cnm ben dha önce de paylaşmıştım süslü havlu terlik ve lohusa tacı yaptırdım, tekrar paylaşıyorum.. Genelde havlu terliğe rahat diyorlar, ben de evde denedim rahatama ben yine de yanıma birkenstock larımı da alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?