2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Al bendende okadar canim tv de bisey yok izliycek,ama benim arkadas fln da yok istanbulda iyi sizler varsiniz valla

Canım ya hiç sorma ben ayakkabı bayramdan beri giymiyorum bi sandalet aldım normalde 38 giyerdim 40 numara aldım bide flodan parmak arası bi terlik aldım hep o ayagımda dışardada

Canım benim zorlu gecen Sürecin mükâfatını alacaksın ınsallah hepimiz dua ediyoruz yarin ınsallah her şey netleşir de haftaya da minik prensesine kavuşursun yarin bize de haber ver...

Ben pentinin spor sutyenini kullanıyorum çok rahat emzirir gibi göğsümü çıkarmayı denedim rahat çıkardim koydum göğsümü hem sutyen hemen normal haline döndü emzirme sutyeni atleti sart mi ki ben almiyim diyorum da

Canım yerinden kalkmama durumu hepimizde ayni demek ki yataktan yuvarlana yuvarlana kalkıyorum resmen ağır vasıtayim...senin günün baya az kalmış bu arada...
Evet canım aynı. Ağrı yapıyor aniden kalkmak istersem, alıştıra alıştıra kalkıyorum :) Evet 2-3 hafta kaldı bakalım gününden önce gelmezse. Doktor Eylül başı bekliyoruz demişti ama Eylüle kalmayacak bence :)

Bugün kolunu tuttum kalkmak icin yaslandi koltuga dedim ne çürük çıktın sen yaslan demek istedim sanmis dedim kalkamiyom :-/ noolcak senin bu halin hatun diyo :) harbiden nolcak bizim bu halimiz
Çok az kaldı :) O zaman da özlüycez ama tekmelerini (

Çok az kaldı :) O zaman da özlüycez ama tekmelerini ([/QUOTE]
kocaman bi Boşluk olacak doğumdan sonra inşallah kollarımız dolacak bakışıcaz bebişlerimizle.

Çok az kaldı :) O zaman da özlüycez ama tekmelerini ([/QUOTE]
Gece uyaninca bile tekme atmasini bekliyorum ben o ara bile özlüyorum şu an bir de sadece bizim aramizda ya herşey o hali de seviyorum sanırım :)

Emzik avent ve nuk kullanmıştık.saklama kabıda wee marka aldım.burun içinde otribebe aspiratörünü ve serum fizyolozik kullandık.ben almamıştım çocuk doktoru dogumdan sonra yazdı.eve çıkınca aldık.kullanımı diğer pompalar gibi değil,serum fizyoloziği sıktıktan sonra,aspiratörün bir ucunu bebeğin burnuna bir ucunu ağzına alıp çekiyorsun.tırnak makasını set halinde değil tek şekilde bebedor aldım.

biz bebişi hastaneden neyle çıkaracagız?ana kucagı demıstı bazı arkadaşlar ama ona konmak ıcın daha cok mınık olmazlarmı?
Ben battaniyesine sarıp kucağımda çıktım genelde gördüğümde buydu.hastaneye eşya taşımaya gerek yokki.zaten kısa mesafe arabaya biniyoruz hem.sonraki günlerde de portbebe kullandım çok rahat ettim.

Ben hiç emzirme sütyeni ,atleti kullanmadım.geçen hafta sadece 1 tane emzirme atleti aldim.sütyen almıcam.

Hanımlar terliklerden bahsedilmiş, ben evdeki plastik terliklerimden birini götürmüştüm hastaneye.süslü terlikler oraya pek gitmez kanımca.her hastanede terlik vermiyorlar,bana vermemişlerdi.
siz terliğinizi alın yanınıza,hatta ben terlikle gittim hastaneye.zaten hemen dogumhaneye giriyorsunuz.

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

süper tarif etmişsin cnm :) hangi marka olduğunu çözdüm bile :) çok mantıklı o terliği almak. hem rahat hemde güzel duruyor, bu arada o terliğe özel süsleri de satılıyor :)

evet bunlarda güzelmiş cnm ama birky lerin yerini hiçbir şey tutmaz rahatlık konusunda :)

Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…