- 13 Ocak 2015
- 360
- 339
- 53
- 39
Ca
Canım grup kurmak yasak ama eklenme durumu nasıl bilmiyorum...
Canimmm hayirli ugurlu olsunnnn.... Saat farkindan dolayi herkesin uyudugu saatte ben ayaktayim :) opuyorum.Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
Canım hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli huzurlu bi bebek olsun inş normal doğum mu yaptın pekiGünaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebişini merakla bekliyorum doğum hikayeniGünaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
CAnim gitti gidiyordan aldik.fiyatı 229 liraydi.Aminn cok guzelmis aziz bebede gormustum sanki kaca aldin cnm sormasi ayip:))
canım hayırlı olsunGünaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
Hayırlı olsun canım,Allah analı babalı sağlıkla büyütsün :)Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
Sürekli bir ağrı mi belli periyotlarla mi geliyor. Sen hala ayakta mi d olanını run.
Canım öncelikle sakin olmaya çalış evet zor ama belki sahte kadilmalardir...panik yapma zaten doktora da gidecekmişsin ıcın rahatlayıp dönersin ınsallah...bizi de haberdar et lütfen...
Canım Allaha emanet olun hayırlı haberler alırsın inşallah bazı bebişler aceleci oluyorlar bizleride habersiz bırakma
sakin güzel anne sakin lütfen, her bebek erken gelecek diye birşey yok. Belki kendini yormuşsundur biraz dinlen ve sakin kalmaya çalış lütfen.. Sen gerildikçe o da stres yapabilir. Git gel kontrolüne güzel haberlerle inşallah
Kendini strese sokma inşallah bişey yoktur dr gidince rahatlatır seni son zamanlar ağrı olması normal diyo çoğu arkadaş
Çok iyi valla internet siteleri daha uyguna verioCAnim gitti gidiyordan aldik.fiyatı 229 liraydi.
Ayy korkmaya basladim dogumlar basladi. Cok aceleci bu yavrular gecmis olsun canim normal mi oldu dogum?Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
Hayırlı uğurlu olsun bebişiniz :) Rabbim size bağışlasın minik adamı.... ömrü uzun olsun insallah :)Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
tamam canım mutlaka at bızede fikir olurCanim benim annem tullu ozel bebisi hastaneden cikarmak icin sepet gibi bisey almis pazar gunu geliyo gelince insallah fotosunu atarim cok tatli bisey
Gözün aydin canım tebrikler...Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
kasılmada karnının bir tarafı geriliyor ve sertleşiyor. bebek hareketi ile çok karıştırılıyor.@kattinacipcilek
hayırlı olsun kızlar,Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
kızlar dün benimde karnımın altı ağrıdı.öğlenden akşama,yatarken bişey yok,yürürken hissettim.
sanki ani bir hareket yaptımda tutulmuş gibi,ya da bu halimle mekik çekmiş gibi bir ağrı.
kasılma dediğiniz nasıl oluyor?ağrı gidip geliyor mu?
valla erken doğumlarda olunca korkmaya başladım.daha hiçbir hazırlığımız da yok.
haftasonu almayı düşnüüyorum inşallah kısmetse tabi.
hadi bakalım inşş güzel geçer yolculuğun canım..hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettik..demekki bebişi kendi vatanında doğurmak hayırlısıymışcanım sağolasın düşndüğün için, geliyorum trye..bakıcı sattı bizi. hemen gittim rapor aldım uçak için, bilet aldım, işlerimi başlattım cuma gece geliyorum kısmetse.. neyseki trde özelde ve devlette birer doktor buldum ssvd olabilir diyen. benim için büyük şans, çokşükür Allahıma.. hayırlısı buymuş demek. geçen hafta çok zor geçti ama napalım Allaha havale ettim o kadını, dönüşte bakıcı bulmam gerek, bulamazsam ücretsiz izin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?