2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canimmm hayirli ugurlu olsunnnn.... Saat farkindan dolayi herkesin uyudugu saatte ben ayaktayim :) opuyorum.

yaşınız uzun olsun canım hayırlı evlat olsun inşallah çok sevindim bebeğinin yanında olmasına . erken gelmesine ne sebep oldu ? kendini toparlayınca haberlerini bekliyorum.

Canım hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli huzurlu bi bebek olsun inş normal doğum mu yaptın peki

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebişini merakla bekliyorum doğum hikayeni

canım hayırlı olsun küvezde kalmaması çok sevindirici. tebrikler

Hayırlı olsun canm. Allah uzun ömürler versin. Cok sevindim doğum hikayeni merakla bekliyoruz

canımmm çok mutlu oldum :) gözün aydın.

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

Hayırlı olsun canım,Allah analı babalı sağlıkla büyütsün :)

Sürekli bir ağrı mi belli periyotlarla mi geliyor. Sen hala ayakta mi d olanını run.

Canım öncelikle sakin olmaya çalış evet zor ama belki sahte kadilmalardir...panik yapma zaten doktora da gidecekmişsin ıcın rahatlayıp dönersin ınsallah...bizi de haberdar et lütfen...

Canım Allaha emanet olun hayırlı haberler alırsın inşallah bazı bebişler aceleci oluyorlar bizleride habersiz bırakma

Kendini strese sokma inşallah bişey yoktur dr gidince rahatlatır seni son zamanlar ağrı olması normal diyo çoğu arkadaş

Günaydınlar herkese! İlgilenen herkese çok teşekkür ederim öncelikle.. dün gittim doktora, sıkıntı yok dedi :) ama bu benim 2. bebeğim ve ilkinde hiç böyle ağrılarım olmamıştı.. çok korktum ve hala korkuyorum! inşallah zamanımızı tamamlarız, hepimiz.. iyi ki varsınız!

Ayy korkmaya basladim dogumlar basladi. Cok aceleci bu yavrular gecmis olsun canim normal mi oldu dogum?

Hayırlı uğurlu olsun bebişiniz :) Rabbim size bağışlasın minik adamı.... ömrü uzun olsun insallah :)

@kattina cipcilek
hayırlı olsun kızlar,Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

kızlar dün benimde karnımın altı ağrıdı.öğlenden akşama,yatarken bişey yok,yürürken hissettim.
sanki ani bir hareket yaptımda tutulmuş gibi,ya da bu halimle mekik çekmiş gibi bir ağrı.
kasılma dediğiniz nasıl oluyor?ağrı gidip geliyor mu?
valla erken doğumlarda olunca korkmaya başladım.daha hiçbir hazırlığımız da yok.
haftasonu almayı düşnüüyorum inşallah kısmetse tabi.

Gözün aydin canım tebrikler...

kasılmada karnının bir tarafı geriliyor ve sertleşiyor. bebek hareketi ile çok karıştırılıyor.

hadi bakalım inşş güzel geçer yolculuğun canım..hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettik..demekki bebişi kendi vatanında doğurmak hayırlısıymış hem bebek içinde endişelniyordun mama verecekler vs. diye..böylelikle gözünün önünde olur...bakıcıda çok ayıp etmiş yani...ne kadar iyide olsa yapmış yapacağını...neyse inş dönüşte bakıcınıda kolayca ayarlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…