2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende ayni şeyi yapmayı düşünüyorum. D cuo sutyen kullandığım icon emzirme sütyeni bulamıyorum Kom haricinde, onada o kadar para vermek istemiyorum.

aaaa gözün aydın canım
nasıl oldu ? musait olunca anlatırmısın...
bebişine de kavuştun darısı bize inşallahh

anammmm çilek sendemi doğurdunmaşallahh size canım.Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşş..öpüyorum çokkkk.dikkat edin kendinize

Geçmiş olsun. Allah onu size, sizi ona bağışlasın. Ne güzel yan yana annesiyle. Sağlıklı mutlu ömürler dilerim.

Maşallah hayırlısı olsun canım , bir bebeğimiz daha geldi aramıza Allah bağışlasınn :)

gözün aydın cnm darısı başımıza...

Bende ayni şeyi yapmayı düşünüyorum. D cuo sutyen kullandığım icon emzirme sütyeni bulamıyorum Kom haricinde, onada o kadar para vermek istemiyorum.
bende baby jem diye bir markanınkini aldım hiç beğenmedim siyah almıştım elimde yıkadım rengi aktı denedim sırtımı çok acıttı nbb nin penye emzirme sütyenini aldım ince penyeden onuda çok beğenmedim ama bir tane daha alıcam

Hayirli olsun canim. Saglicakla buyusun minik oglusun.

Canım yerinden kalkmama durumu hepimizde ayni demek ki yataktan yuvarlana yuvarlana kalkıyorum resmen ağır vasıtayim...senin günün baya az kalmış bu arada...

bn de sbhları çok zor kalkıorum yataktan, hele gece wc seansları tam işkence.. baya rahim kasık kemik ağrısı karışık bşiler oluyor, doğuma kdr böle mi devam edicek acaba?

Kızlar günaydın.
Benim ayaklarım inanılmaz ağrıyor. Ödemden mi olur böyle ? Bükemiyorum bile. Cok canımı sıkmaya başladı. Yürüyemez oldum. Nerde o eski seydaaaa

gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. sat ımız aynıymış ben hazırlamadım daha çantamı hafta sonu hazır edeyim heyecanlandım birden. ne aceleci çıktı bu bebişler

bn de sbhları çok zor kalkıorum yataktan, hele gece wc seansları tam işkence.. baya rahim kasık kemik ağrısı karışık bşiler oluyor, doğuma kdr böle mi devam edicek acaba?
ben de dün geceden beri çok kötüyüm. resmen sancım vardı karnım toplandı, belime ağrı girdi sonra geçti sabah bi daha... öyle zor geldim ki işe, bugün nasıl geçecek bilemiyorum... artık korkmaya başladım...

bebişinle mutlu sağlıklı yıllar cnm.. tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…