aman durrrrr deme öyleeeeGünaydın kızlar ,ağustos bitmeden hepimiz doğuracağız galiba
geçmiş olsun cnm... bugün çok yorma kendini, dikkatli davranben de dün geceden beri çok kötüyüm. resmen sancım vardı karnım toplandı, belime ağrı girdi sonra geçti sabah bi daha... öyle zor geldim ki işe, bugün nasıl geçecek bilemiyorum... artık korkmaya başladım...
Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
Hic bilmiyorum ama ben face kullanmiyorum zaten.sosyal aglar yok bendefacede ekleşmek yasak mı acep ?bilginiz var mı ?
canım benim de arada oluyor. azalıyor hareketler. Dediğin gibi kafa da çıkacak gibi her an.hatta diyorum ki bu kadar yakınken nasıl oluyor da doğum zor oluyorkızlar dün geceden beri bebeğimin hareketleri azaldı gibi..geçen haftalarda bende ileri olan arkadaşlarda olmuştu..normalmidir..çok seyrek hareket ediyor...normalde sertti ama şimdi bildiğiniz göbeğim sadece kıpırdıyor diyeyim..bide vajina bölgesi çok kötüydü...sanki bebeğin kafası ordaydı adım atamıyordum evin içinde..çok ağırdı çok sızladı...bunlar doğum belirtileri arasındamı acaba
aman durrrrr deme öyleeee
kızlar dün geceden beri bebeğimin hareketleri azaldı gibi..geçen haftalarda bende ileri olan arkadaşlarda olmuştu..normalmidir..çok seyrek hareket ediyor...normalde sertti ama şimdi bildiğiniz göbeğim sadece kıpırdıyor diyeyim..bide vajina bölgesi çok kötüydü...sanki bebeğin kafası ordaydı adım atamıyordum evin içinde..çok ağırdı çok sızladı...bunlar doğum belirtileri arasındamı acaba
Tebrik ederimmm allah anali babali buyutsun insallahGünaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
Hayırlı ugurlu olsun canım en kisa zamanda sütun de gelir inşallah. ..Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
ayy varya gece fenaydım...doğuracam sandım...tşk ederimm canımcanım benim de arada oluyor. azalıyor hareketler. Dediğin gibi kafa da çıkacak gibi her an.hatta diyorum ki bu kadar yakınken nasıl oluyor da doğum zor oluyor
Gecmis olsun cnm benim oglus basdan beri zaten korkudan olduruyo babasinida benide cok az hareket ediyo nadirr korkutma kendini canim onemli olan hareket etmesiymis sert veya kucuk hareket farketmezayy varya gece fenaydım...doğuracam sandım...tşk ederimm canım
Deniz bey var soyadını unuttum ama öğrenirim. Hatta nasip olur gorusursek onunla ilgili birsey de anlaticam iyiymiş çok. Evet zahmet olmazsa bebisin damagina sürmek için. Dün gece bir arkadas normal doğum yaptı ve akşam 10 da falan girmiş sanırım hemencecik dogurmus :)) gece 3 te de çıkıp evine gitmiş :)
havadaki nem yoruyor çok fazla, ne yapacağım bilemiyorum.. gerçekten bu doğumlar etkilemeye başladı beni de sürekli bebişim sabırlı ol diye telkinde bulunuyorum kendisine :)geçmiş olsun cnm... bugün çok yorma kendini, dikkatli davranbaksana bebişler geliyor, sırada biz de olabiliriz :)
Hayirli olsun canim cok sevindim iyi olmaniza evinizede kavusursunuz insallahGünaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
Hastaneye ne zaman geleceksin ben pazartesi kontrole gideceğim. Ne zaman görüşürüz acaba sabirsizlandim :)
rabbim sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşş....erken doğumlar hepimizi telaşlandırdı sanırım istemedencanım banada olmuştu önceki haftalarda , doktor kontrolde bebeğin hareketlerine dikkat et demişti iyice evham yapmıştım :) bu hafta çok hareketli ve dediğin gibi sanki doğacak gibi oralarda hareket ediyor
Valla cnm bende çok sık oluyo normal mi acaba die araştıriim bi dedim orda yazıodu kasılmaymış bende öle zannediodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?