2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
geçmiş olsun cnm... bugün çok yorma kendini, dikkatli davran baksana bebişler geliyor, sırada biz de olabiliriz :)

Canımmm Allah bebeğine uzun sağlıklı ömür sana da sağlık sıhhat versin

Ben diyorum erkenci bu Eylül bebeleri diye

kızlar dün geceden beri bebeğimin hareketleri azaldı gibi..geçen haftalarda bende ileri olan arkadaşlarda olmuştu..normalmidir..çok seyrek hareket ediyor...normalde sertti ama şimdi bildiğiniz göbeğim sadece kıpırdıyor diyeyim..bide vajina bölgesi çok kötüydü...sanki bebeğin kafası ordaydı adım atamıyordum evin içinde..çok ağırdı çok sızladı...bunlar doğum belirtileri arasındamı acaba

canım benim de arada oluyor. azalıyor hareketler. Dediğin gibi kafa da çıkacak gibi her an.hatta diyorum ki bu kadar yakınken nasıl oluyor da doğum zor oluyor

canım banada olmuştu önceki haftalarda , doktor kontrolde bebeğin hareketlerine dikkat et demişti iyice evham yapmıştım :) bu hafta çok hareketli ve dediğin gibi sanki doğacak gibi oralarda hareket ediyor

Tebrik ederimmm allah anali babali buyutsun insallah cok guzel yaaa allah hepimizin tez zamanda kucagimiza almayi nasib etsin inşallah

Hayırlı olsun. Sağlık ve mutlulukla büyüsün inşallah.

Hayırlı ugurlu olsun canım en kisa zamanda sütun de gelir inşallah. ..

Deniz beyi de sanırım duymuştum. ferideei Çiğdem hanıma da bi sorsa harika olacak. çokşükür ssvd şansım artıyor:) tamamdır canım acve hurması getiririm sana.

Hayirli olsun canim cok sevindim iyi olmaniza evinizede kavusursunuz insallah

canım banada olmuştu önceki haftalarda , doktor kontrolde bebeğin hareketlerine dikkat et demişti iyice evham yapmıştım :) bu hafta çok hareketli ve dediğin gibi sanki doğacak gibi oralarda hareket ediyor
rabbim sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşş....erken doğumlar hepimizi telaşlandırdı sanırım istemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…