2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gecmis olsun cnm benim oglus basdan beri zaten korkudan olduruyo babasinida benide cok az hareket ediyo nadirr korkutma kendini canim onemli olan hareket etmesiymis sert veya kucuk hareket farketmez
aynen canım hafifte olsa ara ara hissediyorum...istemsiz endişeleniyorum

canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın. var mıydı bi belirti? erken doğum riski?

Hayirli olsun canim.erkenci cikmis senin paşan da. Saglikla büyüsün insallah

sağol canım sağsalim doğurup sağlıkla alırız kucağımıza inşallah bebeklerimizi.. sorma, çok kötü oldum, Allah biliyor nasıl davrandığımızı, vicdanım öyle rahat ki. demek ki gitmesine engel oluruz korkusuyla iyi davranmış diyorum. bizden 3 aylık izin istemişti, 3 ay kimseyi bulamayız demiştik. 1 ayda anlaşmıştık. belki de idareten tamam dedi, bilemiyorum. Allaha havale ettim. Rabbim görüyor, o ne yapacağını bilir. bize borçları vardı, dönüş biletini de zaten yaktı. bunları temmuz maaşından düşecekmişiz ve kalanı da helal ediyormuş! sen temmuzda buradamıydın ki hakettin mi de bana neyi helal ediyosun.. bari bi ayıp ettin sus artık.. Allah demek ki bizi kurtardı, ne diyeyim. inşallah birini bulabiliriz canım dönüşte. bulamazsak ücretsiz izin alacağım.

Canim gun icinde mutlaka bi kipirti hareket oluyosa cok takma kafana.yerleri daraldi iyice.senden azicik ondeyim sanirim vb u haftam icin artik hareket alani daraldi sadece tekme atar donemez diyodu mesela.

kızlar lohusa terliği olarak tütü terliklerden düşünüyorum. malum yaz mevsimindeyiz. kapalı istemiyorum koku yapıyormuş. siz ne düşünüyorsunuz? hastahane çantanızda neler var

ben bunu aldım takım halinde :) havlu terliğin koku yapcagını pek sanmıyorum. zaten sürekli ayagımızda olmıycak ki. ayaga kalktıkca giyeriz.

bende ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım.
o yüzden kasılmanın ne olduğunu burdan öğreniyorum.
bide şuanda yaşayarak
İnşallah vakitlice gelirler.fazla da erken gelmeseler iyi olacak

ayyy ne ayıpp yaaaa..arada maddi olarakta çok büyük terbiyesizlik etmiş....o para ona kalmaz bişekilde çıkar...ne olursa olsun hiç kimseye tam güvenmemek gerekiyormuş demekki...inş bulursun canım en kısa zamanda dönüşte..bulamasanda yapacak bişey yok mecbur ücretsiz dediğin gibi....en güzeli hayırlısını dilemek

hehe bende bebişim kendini dayadı diyip göbeğimi seviyodum oğluşum diye meğer kasılmaymış ya. son gittiğimde doktorum çok üstünde durdu bu kasılmaların. en az üç hafta daha çok koru kendini dedi.

cipcilek hayırlı olsun cnm allah anaşı babalı büyütsün küvezde olmaması çok sevindirici inş sütün bian önce gelir
Valla herkes başladı yavaştan doğurmaya bende çantamı hazırliim artık bi doğursam hiç bişe hazır değil annemde dağda mı yaşıosun daha var hallederiz diyip dıruo insanı çileden çıkarıyo

Aslında doğru söylüyor. Gecelik ve bebeğin giysisi duruyorsa çantada gerisi hastanede hallediliyor. Ama hamilelik değişik bir psikoloji. İnsanın içi rahat etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…