Bu kasılmalar kötü birşeymi kızlar? Allahım nasıl cahilim.. utandım kendimdenvay be demek kasılma yaşıyoruz ahaha : ) hadi sizin birinci de benim ikincide öğrenmem bi tuhaf tabi :)))
aynen canım hafifte olsa ara ara hissediyorum...istemsiz endişeleniyorumGecmis olsun cnm benim oglus basdan beri zaten korkudan olduruyo babasinida benide cok az hareket ediyo nadirr korkutma kendini canim onemli olan hareket etmesiymis sert veya kucuk hareket farketmez
Kızlar düğün videosunu izleyip hüngür hüngür ağlayan var mıdır acep ? Deli miyim neyim ?
Bende bi ara heves ettim sonra elyafın terleteceği ve sağlıksız olduğunu düşünerek vazgeçtim. Yünlüsünü de yapamam öylece kaldıdün gece itibariyle babynest yapmaya karar verdim kızlar
Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
Hayirli olsun canim.erkenci cikmis senin paşan da. Saglikla büyüsün insallahGünaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
hadi bakalım inşş güzel geçer yolculuğun canım..hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettik..demekki bebişi kendi vatanında doğurmak hayırlısıymışhem bebek içinde endişelniyordun mama verecekler vs. diye..böylelikle gözünün önünde olur...bakıcıda çok ayıp etmiş yani...ne kadar iyide olsa yapmış yapacağını...neyse inş dönüşte bakıcınıda kolayca ayarlayabilirsin
rabbim sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşş....erken doğumlar hepimizi telaşlandırdı sanırım istemeden
Bu kasılmalar kötü birşeymi kızlar? Allahım nasıl cahilim.. utandım kendimden
Canim gun icinde mutlaka bi kipirti hareket oluyosa cok takma kafana.yerleri daraldi iyice.senden azicik ondeyim sanirim vb u haftam icin artik hareket alani daraldi sadece tekme atar donemez diyodu mesela.kızlar dün geceden beri bebeğimin hareketleri azaldı gibi..geçen haftalarda bende ileri olan arkadaşlarda olmuştu..normalmidir..çok seyrek hareket ediyor...normalde sertti ama şimdi bildiğiniz göbeğim sadece kıpırdıyor diyeyim..bide vajina bölgesi çok kötüydü...sanki bebeğin kafası ordaydı adım atamıyordum evin içinde..çok ağırdı çok sızladı...bunlar doğum belirtileri arasındamı acaba
kızlar lohusa terliği olarak tütü terliklerden düşünüyorum. malum yaz mevsimindeyiz. kapalı istemiyorum koku yapıyormuş. siz ne düşünüyorsunuz? hastahane çantanızda neler var
ayyy ne ayıpp yaaaa..arada maddi olarakta çok büyük terbiyesizlik etmiş....o para ona kalmaz bişekilde çıkar...ne olursa olsun hiç kimseye tam güvenmemek gerekiyormuş demekki...inş bulursun canım en kısa zamanda dönüşte..bulamasanda yapacak bişey yok mecbur ücretsiz dediğin gibi....en güzeli hayırlısını dilemeksağol canım sağsalim doğurup sağlıkla alırız kucağımıza inşallah bebeklerimizi.. sorma, çok kötü oldum, Allah biliyor nasıl davrandığımızı, vicdanım öyle rahat ki. demek ki gitmesine engel oluruz korkusuyla iyi davranmış diyorum. bizden 3 aylık izin istemişti, 3 ay kimseyi bulamayız demiştik. 1 ayda anlaşmıştık. belki de idareten tamam dedi, bilemiyorum. Allaha havale ettim. Rabbim görüyor, o ne yapacağını bilir. bize borçları vardı, dönüş biletini de zaten yaktı. bunları temmuz maaşından düşecekmişiz ve kalanı da helal ediyormuş! sen temmuzda buradamıydın ki hakettin mi de bana neyi helal ediyosun.. bari bi ayıp ettin sus artık.. Allah demek ki bizi kurtardı, ne diyeyim. inşallah birini bulabiliriz canım dönüşte. bulamazsak ücretsiz izin alacağım.
canım güle güle kullan çok güzelmiş.Eki Görüntüle 1598742
ben bunu aldım takım halinde :) havlu terliğin koku yapcagını pek sanmıyorum. zaten sürekli ayagımızda olmıycak ki. ayaga kalktıkca giyeriz.
:))))sorma misk ya ben bi de uçağa bineceğim. havalarda doğum yapmam inşallah :)))
Bugün gene sıcaakkkKızlar ya valla doğumlardan mı etkilendim noldum kasılmalarım olmaya başladı nası acıtıyo düzensizler ama genede korkutuyo kontrolümede 10 gün var bide ben bu kasılmaları bebek hareketi sanıodum oğluşum gene nereni dayadın da canımı yakıosun diodum meğersem çocuğun bi suçu yokmuş İice nefesimde daralmaya başladı artık duş flnda kar etmio napıcaz şu son ay bilmem
cipcilek hayırlı olsun cnm allah anaşı babalı büyütsün küvezde olmaması çok sevindirici inş sütün bian önce gelir
Valla herkes başladı yavaştan doğurmaya bende çantamı hazırliim artık bi doğursam hiç bişe hazır değil annemde dağda mı yaşıosun daha var hallederiz diyip dıruo insanı çileden çıkarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?