2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam kızlar doğumlar oldukça tedirgin olmaya başladık bende cok korkuyorum herşey hazır ama erken olması düşündürüyor beni herkes diyo 2 haftaya dogurursun sen diye Karnım düşmüş bende onemsememistim. Doktora gittim kapidan girdim doktor demez mi dogurcak gibisin diye basimdan asagiya kaynar sular döküldü sanırım sure azaldikca korkularimiz çoğalıyor bebekler baski yapiyor hareketleri azalıyor endişe ve merak icindeyim

Kızlar merhaba, birkaç gündür giremedim foruma işler çok yoğundu, pazar günü de bebeğin kıyafetlerini yıkadım, teyzesi ütüledi çoğunu sağolsun...

Sayfalar çok birikmiş, herkes pazar gününü forumda mı geçirmiş ne, okuyamadım, hepiniz iyisinizdir inşallah
Kattina doğum yapmış, başka var mı doğum yapan?

Cnm bendede son 3gundur fitik agrisi gibi bel bacak agrisi cekiyorum arti camasir yikayip utuluyorum gozumuz korktu bikere yikayim bitirelimki rahat edelim)) cok halsizim coooookkkyorgunumm

Mrb var senin adasin cipcilek de dogum yapti cnm)))

Kizlar dogumlar oldukca cok korkar oldum ben de.aksam oturdum agladim ya zaten gurbet elde yapayalnizim.annem burdaydi bikac gundur iste yavrumun hazirliklarini yaptik birlikte epey.o da dun dondu. Napsin o da ya babam var kardesim var liseye giden.cok kaygiliyim dogum ve sonrasi hakkinda.oysa yakin zamana kadar cok cesurdum dogururum bakarim diye

ayy varya gece fenaydım...doğuracam sandım...tşk ederimm canım
Miskcim dün gece felaket karnımda bir krampla uyandım resmen kilitlendim ilk defa oldu esimi uyandırdım çok korktum sonra karnıma masaj yaptim geçti artık normal sanırım bunlar

:) zaten toplam kaç haftamız kaldı canım , 2 haftaya doğurabilir olman çok normal ama yinede insan inanamıyor

Bende turkiyede yalnizim cnm annen keske dogum zamani gelseydi daha rahat ederdin.benimki pazar geliyo insallah

Hazirla canim bi an once.kimseye eziyet olmasin sonra bebis surpriz yaparsa.benim kendi pijamalarimin ütüsü kaldi onu yapicam bugun.boylelikle hastane icin hazir olucaz.besigimizi de kurduk icini hazirladim.ikeadan sifonyeri de aldik babamiz onu monte edecek aksama insallah.gerisi bi sekilde hallolur.saglikla ve zamaninda doguralim insallah.

Maşallah sup han allah Allah anali babalı buyutsun kuveze almadilarmi

Miskcim dün gece felaket karnımda bir krampla uyandım resmen kilitlendim ilk defa oldu esimi uyandırdım çok korktum sonra karnıma masaj yaptim geçti artık normal sanırım bunlar
galiba dediğin gibi normal canım..son dönemece girdik artık...gece kabus görmüşüm bide ben o ağırların sızıların üstüne..bağırarak uyanmışım..sağolsun eşim sakinleştirdi...pofffffff

dün gece hepimize bir haller olmuş anlaşılan, artık birer birer doğuyor bebeler... ben havalarında hormonlarımız üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum...

Bende turkiyede yalnizim cnm annen keske dogum zamani gelseydi daha rahat ederdin.benimki pazar geliyo insallah
Ben ankara annem eskisehirde.kizim korkma sen sancilandiginda haber et sen dogurmadan ben yetisirim diyo da aceleci bebekleri burda okudukca stres artiyo.gece hic uyuyamadim.annem 1eylulde tekrar gelecek doguma kadar kalacak.tabi bebegim o gune kadar sabrederse 17 agustosta ilk nst var.cati muayenesi de yaparim dedi doktor.bebegin ne zaman gelecegi asagi yukari belli olur dedi ya bakalim.merak icindeyim

dün gece hepimize bir haller olmuş anlaşılan, artık birer birer doğuyor bebeler... ben havalarında hormonlarımız üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum...
sendemi patates?..bende kötüydüm.kesinlikle sıcaklar diyorum bende..bikaç ilde hamilelere 3 gün izin verilmiş...oyhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…