2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
:) zaten toplam kaç haftamız kaldı canım , 2 haftaya doğurabilir olman çok normal ama yinede insan inanamıyor

Evet inanamıyorum ben 40. Haftada doğar diye düşünüyordum tepkileri duyunca korkularm arttı arayanlara dogurmadimdaha diyorum sormadan

sendemi patates?..bende kötüydüm.kesinlikle sıcaklar diyorum bende..bikaç ilde hamilelere 3 gün izin verilmiş...oyhhhhhhh
evet bildiğin yalancı sancıydı yaşadığım.. gece bir bel ağrısı karnım olmuş kas katı... sabah bi daha... zor çıktım evden serviste sızınca rahatlamışım. çok şükür şimdi iyiyim ama bebiş biraz hareketsiz dediğin gibi. üstelik işler de yoğun.

evet ben parayı hiç düşünmüyorum beni ne zengin ne fakir eder. benim boğazımdan haram lokma geçmesin, bana haram bi emek geçmesin bana yeter. kat kat çıkar sonra, Allah korusun kendimizden değil bi sevdiğimizden çıkar. Allah'ın merhametine sığınıp gazabından korkmak gerek. mesela gideceğim için maaşım da çok ciddi kesilecek, ben bakanlığıma bildirmesem ruhları duymaz, ama o maaş benim hakkım değilse istemem, kesilirse kesilsin. kural saçma bile olsa eğer böyleyse yapacak bişey yok. Rabbim çocuklarıma haram lokma yedirmeme izin vermesin. kendisinin de vicdanı rahatsa diyecek bişeyim yok.

bende toparlamaya çalışıyorum işlerimi..haftaya muhtemelen son olur benim..dayanacak gücüm yok..iki haftam yanacak ..ama yapıcak bişey yok..inşş haftayada dayanırımda..bugün çarşambaya bu haftayı bitti sayıyorum :)))) halbuki iki günüm var....

amin canım amin..en güzelini yapıyorsun...Rabbim helalinden versin helalinden yedirtsin

benimde 15 inden sonra gelecek halim yok... biraz dinlenip ruhen ve bedenen anneliğe hazırlanmam gerek :)) bi kaç hafta sonra hayatımız tamamen değişecek hazırlıklı olmalıyız değil mi?

Gece bi kac kez sol kasiktan sanci saplandi,bu sabahda ayni sey olunca doktora sordum, sol kasiktaki sancilarimin nedeni bagirsaktan kaynakli olabilirmis,bebegin kafasi hareket ettikce bagirsaga kramp gibi giriyor.

benimde 15 inden sonra gelecek halim yok... biraz dinlenip ruhen ve bedenen anneliğe hazırlanmam gerek :)) bi kaç hafta sonra hayatımız tamamen değişecek hazırlıklı olmalıyız değil mi?
aynen kafa dinlemek istiyorum biraz

malesef ben psikolojik olarak çok etkilenen bi insanım! sanırım buradan erken doğumları duydukça bizler de patır patır doğurcaz gibi :)

Ayy korkmaya basladim dogumlar basladi. Cok aceleci bu yavrular gecmis olsun canim normal mi oldu dogum?

eylül bebekleri erkenci çıktılar bende korkmaya basladım artık sağlıklı olsunlarda sorun olmasında erken olsun diyorum artık :)

Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin...

P Patates01

kızlarcım inanın özellikle sizin gbi hala çalışan arkadaşlara bol bol dua ediyorum.. biz evde bile bu kdr zorlanırken, allah yardımcınız olsun.. inş bebişlerinizle geçireceğiniz her fazladan gün, bu günleri düşünüp ii ki diceksiniz :) az dha dayanın, sabır

Hayirli olsun iyi olmanıza sevindim sutunde gelir bol sıvı al dinlen darısı bize inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…