- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Canım sanırım baslayan dogumlar bizi etkiledi...dün gece hepimize bir haller olmuş anlaşılan, artık birer birer doğuyor bebeler... ben havalarında hormonlarımız üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum...
:) zaten toplam kaç haftamız kaldı canım , 2 haftaya doğurabilir olman çok normal ama yinede insan inanamıyor
Canım mecburen geldim yoksa 5 hafta yanacaktı sukurler olsun bitti...ınsallah sen de saglicakla geçirirsin canimhadi geçmiş olsun :) ben bi 2 hafta daha dayanabilmeyi ümit ediyorum.. aksi gibi işlerde çok yoğun ama ben de çalışacak enerji yok...
Gece bende hic uyuyamadim (((sendemi patates?..bende kötüydüm.kesinlikle sıcaklar diyorum bende..bikaç ilde hamilelere 3 gün izin verilmiş...oyhhhhhhh
evet bildiğin yalancı sancıydı yaşadığım.. gece bir bel ağrısı karnım olmuş kas katı... sabah bi daha... zor çıktım evden serviste sızınca rahatlamışım. çok şükür şimdi iyiyim ama bebiş biraz hareketsiz dediğin gibi. üstelik işler de yoğun.sendemi patates?..bende kötüydüm.kesinlikle sıcaklar diyorum bende..bikaç ilde hamilelere 3 gün izin verilmiş...oyhhhhhhh
ayyy ne ayıpp yaaaa..arada maddi olarakta çok büyük terbiyesizlik etmiş....o para ona kalmaz bişekilde çıkar...ne olursa olsun hiç kimseye tam güvenmemek gerekiyormuş demekki...inş bulursun canım en kısa zamanda dönüşte..bulamasanda yapacak bişey yok mecbur ücretsiz dediğin gibi....en güzeli hayırlısını dilemek
maşallah cnm çook güzel görünüyosun.. bugün bn de güzel bi süslenip, arklarımla buluşucam..Okuldan selamlar kızlar son günüm sınav yapacagım sonra dogum iznimi aktarmış olacagim ınsallah...
Rahat olmaya çalışalım canım napalım bizde yaşayacağız ama inşallah gününde olurKızlar bu doğumlardan etkilenip bizde doğururmuyuz ki? psikolojik olarak etkisi varmıdır doğuma? Galiba ben daha hiç hazır değilim.
Güzel arkadasım sağ olasın...maşallah cnm çook güzel görünüyosun.. bugün bn de güzel bi süslenip, arklarımla buluşucam..
bende toparlamaya çalışıyorum işlerimi..haftaya muhtemelen son olur benim..dayanacak gücüm yok..iki haftam yanacak ..ama yapıcak bişey yok..inşş haftayada dayanırımda..bugün çarşambaya bu haftayı bitti sayıyorum :)))) halbuki iki günüm var....evet bildiğin yalancı sancıydı yaşadığım.. gece bir bel ağrısı karnım olmuş kas katı... sabah bi daha... zor çıktım evden serviste sızınca rahatlamışım. çok şükür şimdi iyiyim ama bebiş biraz hareketsiz dediğin gibi. üstelik işler de yoğun.
amin canım amin..en güzelini yapıyorsun...Rabbim helalinden versin helalinden yedirtsinevet ben parayı hiç düşünmüyorum beni ne zengin ne fakir eder. benim boğazımdan haram lokma geçmesin, bana haram bi emek geçmesin bana yeter. kat kat çıkar sonra, Allah korusun kendimizden değil bi sevdiğimizden çıkar. Allah'ın merhametine sığınıp gazabından korkmak gerek. mesela gideceğim için maaşım da çok ciddi kesilecek, ben bakanlığıma bildirmesem ruhları duymaz, ama o maaş benim hakkım değilse istemem, kesilirse kesilsin. kural saçma bile olsa eğer böyleyse yapacak bişey yok. Rabbim çocuklarıma haram lokma yedirmeme izin vermesin. kendisinin de vicdanı rahatsa diyecek bişeyim yok.
benimde 15 inden sonra gelecek halim yok... biraz dinlenip ruhen ve bedenen anneliğe hazırlanmam gerek :)) bi kaç hafta sonra hayatımız tamamen değişecek hazırlıklı olmalıyız değil mi?bende toparlamaya çalışıyorum işlerimi..haftaya muhtemelen son olur benim..dayanacak gücüm yok..iki haftam yanacak ..ama yapıcak bişey yok..inşş haftayada dayanırımda..bugün çarşambaya bu haftayı bitti sayıyorum :)))) halbuki iki günüm var....
aynen kafa dinlemek istiyorum birazbenimde 15 inden sonra gelecek halim yok... biraz dinlenip ruhen ve bedenen anneliğe hazırlanmam gerek :)) bi kaç hafta sonra hayatımız tamamen değişecek hazırlıklı olmalıyız değil mi?
Ayy korkmaya basladim dogumlar basladi. Cok aceleci bu yavrular gecmis olsun canim normal mi oldu dogum?
Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
bende toparlamaya çalışıyorum işlerimi..haftaya muhtemelen son olur benim..dayanacak gücüm yok..iki haftam yanacak ..ama yapıcak bişey yok..inşş haftayada dayanırımda..bugün çarşambaya bu haftayı bitti sayıyorum :)))) halbuki iki günüm var....
Hayirli olsun iyi olmanıza sevindim sutunde gelir bol sıvı al dinlen darısı bize inşallah sağlıklaGünaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?