- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
o Açıdan hiç düşünmemiştim bak. yakar mı ki elyaf. Yün de yakar zaten geriye pamuk kalıyor.Bende bi ara heves ettim sonra elyafın terleteceği ve sağlıksız olduğunu düşünerek vazgeçtim. Yünlüsünü de yapamam öylece kaldı
ne kursu açtın canım sen ? benim de müdürlüğümün bitmesine 15 gün kaldı. o kadar mutluyum ki. üzerimden ciddi anlamda Yük kalkacak. sonra 1 sene ev Hanımı olucam inşallah. umarım her şey plânladığımız gibi olur.Okuldan selamlar kızlar son günüm sınav yapacagım sonra dogum iznimi aktarmış olacagim ınsallah...
Kizlar ben epidural sezaryan istiyorum..sizler epiduralle ilgili güzel yorumlar alıyormusunuz???? Cok merak ediyorum kizlarrrr..dun aksam annemaradı beline igne vurdurma omiriligini zedeler felc melcc o da benim icinendiseleniyor istee bilmiyor pekk
Amin nsallah cnm cnm anestezi uzmaniyla kesinlikle gorusecemben de epidural normal doğum yapıcam allah kısmet ederse.. doğumu yapacağın hastanenin anestezi uzmanıyla görüşürsen seni rahatlatacaktır.. epidural ile ilgili bazı olumsuz yorumlar ben de duyuyorum ama etrafımdaki herkes o şekilde doğum yaptı ve hepsi çok memnun kaldı.. inş biz de komplikasyonsuz atlatırız bu süreci
Canım ben bi önceki doğum epidural yaptırdım çok memnun kaldım herşeyin farkında oluyorsun bebeğini görüyorsun zaten hiçbir şey hissetmiyordum yapılan işlemi görmüyorsun zaten önünde perde cekili işlem başladıktan10 dakika sonra bebeğin çıkıyor ben genel anestezide oldum ikinci doğumda hiç memnun kalmadım bir türlü ayilamadim birde ciğerdeku narkozu atmak için öksürük tutuyor dikişlerim yırtilacaksandım ben doğumun her türlüsunu yaptım ilk normal ikinci genel anestezi,üçüncü epidural,buda epidural olacak inşallahKizlar ben epidural sezaryan istiyorum..sizler epiduralle ilgili güzel yorumlar alıyormusunuz???? Cok merak ediyorum kizlarrrr..dun aksam annemaradı beline igne vurdurma omiriligini zedeler felc melcc o da benim icinendiseleniyor istee bilmiyor pekk
Sorarım cnm ,inşmalatya çok uzak olmaz mı? bahsettiğin hastanede bir doktor vardı ssvdyi destekleyen ama ben uzak olur diye düşünmedim. çiğdem hanıma gittiğinde benim için sezeryan sonrası normal doğuma nasıl bakıyormuş sorar mısın?
Sidelya canım süsünden haberim yoktu ama süsünden alıp onu da eve geçince terliği yıkayıp takabilirim süper olur canım; sağol :)süper tarif etmişsin cnm :) hangi marka olduğunu çözdüm bile :) çok mantıklı o terliği almak. hem rahat hemde güzel duruyor, bu arada o terliğe özel süsleri de satılıyor :)
Ya ne bileyım lucky ,korkuyorum ya ,ilgilenmezlerse yada baştan savarlarsa diye ,Sana tavsiyem hiç kendini oralara kadar yorma. Hastane konusunda için rahat olsun. Ben de İstanbul dan kalkıp buraya geldim. Annemin arkadaşı medikal de bir doktor a gidiyormuş bir sürü masraf çıkarmışlar tutmuş kızını ben yıllarca orda çalıştım mis gibi hastane demiş ne gerek var. Gelmiş kızı çok şükür doğumu da rahat olmuş. Devlet hastanesinde doğum yapmış. Orası da olsa burasi da olsa Allah rast getirsin sen dua ni et gönlünü ferah tut ordakiler in ne özelliği olacak ki ?
Ramazanda kayinvalidem kayinpederim gorumcem burdaydi gorumcemin 20 aylik KİZİNİN eskilerini benim OGLUMA getirmisler sagolsunlar... Pembe pembe zibinlar pijamalar ve hatta pembe coraplar. Bari pembeleri getirme dimi. Goren de sanacak ki hic alacak durumumuz yok.Allahima binlerce kez sukurler olsun herseyini aldik oglumun.bu pembeler ne ya benim oglum olacak dedim artik kendimi tutamadim KP de onlari evde giydirirsin dedibayramlik guzel bi tane alirsin diyo bi de. Hic bisey almamis oldugumu dusunme ihtimalleri var mi sizce kizlar!?? Yok yok yoktur dimi!!!
Esim uzulmesin diye pembelerin disinda kalanlari ayirmistim lazim olursa giydiririz falan deyip. Ama kendi aldiklarimi yikayip ütüledim yepyeni tertemiz.simdi o ayirdiklarimi yikayip kullanmak istemedim isteesim de aksam sordu o ayirdiklarimizi yikamadinmi diye.yeterince oldu bizim aldiklarimiz falan dedim. Esimi de hic uzmek istemiyorum ama ozeniyorum ilk evladima imkanim dahilinde herseyi yeni olsun istiyorum off ya
hayırlı olsun canım rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin.bebiş erken gelmiş biraz :)Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
Kıyamam yaaa komediiiiRamazanda kayinvalidem kayinpederim gorumcem burdaydi gorumcemin 20 aylik KİZİNİN eskilerini benim OGLUMA getirmisler sagolsunlar... Pembe pembe zibinlar pijamalar ve hatta pembe coraplar. Bari pembeleri getirme dimi. Goren de sanacak ki hic alacak durumumuz yok.Allahima binlerce kez sukurler olsun herseyini aldik oglumun.bu pembeler ne ya benim oglum olacak dedim artik kendimi tutamadim KP de onlari evde giydirirsin dedibayramlik guzel bi tane alirsin diyo bi de. Hic bisey almamis oldugumu dusunme ihtimalleri var mi sizce kizlar!?? Yok yok yoktur dimi!!!
Esim uzulmesin diye pembelerin disinda kalanlari ayirmistim lazim olursa giydiririz falan deyip. Ama kendi aldiklarimi yikayip ütüledim yepyeni tertemiz.simdi o ayirdiklarimi yikayip kullanmak istemedim isteesim de aksam sordu o ayirdiklarimizi yikamadinmi diye.yeterince oldu bizim aldiklarimiz falan dedim. Esimi de hic uzmek istemiyorum ama ozeniyorum ilk evladima imkanim dahilinde herseyi yeni olsun istiyorum off ya
Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
Masallah cnm 4. Cude geliyor kazasiz belasiz yapsaydik insllhhCanım ben bi önceki doğum epidural yaptırdım çok memnun kaldım herşeyin farkında oluyorsun bebeğini görüyorsun zaten hiçbir şey hissetmiyordum yapılan işlemi görmüyorsun zaten önünde perde cekili işlem başladıktan10 dakika sonra bebeğin çıkıyor ben genel anestezide oldum ikinci doğumda hiç memnun kalmadım bir türlü ayilamadim birde ciğerdeku narkozu atmak için öksürük tutuyor dikişlerim yırtilacaksandım ben doğumun her türlüsunu yaptım ilk normal ikinci genel anestezi,üçüncü epidural,buda epidural olacak inşallah
tşk ederim crycım@Patates01
kızlarcım inanın özellikle sizin gbi hala çalışan arkadaşlara bol bol dua ediyorum.. biz evde bile bu kdr zorlanırken, allah yardımcınız olsun.. inş bebişlerinizle geçireceğiniz her fazladan gün, bu günleri düşünüp ii ki diceksiniz :) az dha dayanın, sabır
yün yakmaz sıcak tutaro Açıdan hiç düşünmemiştim bak. yakar mı ki elyaf. Yün de yakar zaten geriye pamuk kalıyor.
Canım ben bi önceki doğum epidural yaptırdım çok memnun kaldım herşeyin farkında oluyorsun bebeğini görüyorsun zaten hiçbir şey hissetmiyordum yapılan işlemi görmüyorsun zaten önünde perde cekili işlem başladıktan10 dakika sonra bebeğin çıkıyor ben genel anestezide oldum ikinci doğumda hiç memnun kalmadım bir türlü ayilamadim birde ciğerdeku narkozu atmak için öksürük tutuyor dikişlerim yırtilacaksandım ben doğumun her türlüsunu yaptım ilk normal ikinci genel anestezi,üçüncü epidural,buda epidural olacak inşallah
cnm pardon ne sınavı yazın tatil degilmi okullar???Okuldan selamlar kızlar son günüm sınav yapacagım sonra dogum iznimi aktarmış olacagim ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?