2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende bi ara heves ettim sonra elyafın terleteceği ve sağlıksız olduğunu düşünerek vazgeçtim. Yünlüsünü de yapamam öylece kaldı
o Açıdan hiç düşünmemiştim bak. yakar mı ki elyaf. Yün de yakar zaten geriye pamuk kalıyor.

Kizlar ben epidural sezaryan istiyorum..sizler epiduralle ilgili güzel yorumlar alıyormusunuz???? Cok merak ediyorum kizlarrrr..dun aksam annemaradı beline igne vurdurma omiriligini zedeler felc melcc o da benim icinendiseleniyor istee bilmiyor pekk

Okuldan selamlar kızlar son günüm sınav yapacagım sonra dogum iznimi aktarmış olacagim ınsallah...
ne kursu açtın canım sen ? benim de müdürlüğümün bitmesine 15 gün kaldı. o kadar mutluyum ki. üzerimden ciddi anlamda Yük kalkacak. sonra 1 sene ev Hanımı olucam inşallah. umarım her şey plânladığımız gibi olur.

ben de epidural normal doğum yapıcam allah kısmet ederse.. doğumu yapacağın hastanenin anestezi uzmanıyla görüşürsen seni rahatlatacaktır.. epidural ile ilgili bazı olumsuz yorumlar ben de duyuyorum ama etrafımdaki herkes o şekilde doğum yaptı ve hepsi çok memnun kaldı.. inş biz de komplikasyonsuz atlatırız bu süreci

Amin nsallah cnm cnm anestezi uzmaniyla kesinlikle gorusecem

Ramazanda kayinvalidem kayinpederim gorumcem burdaydi gorumcemin 20 aylik KİZİNİN eskilerini benim OGLUMA getirmisler sagolsunlar... Pembe pembe zibinlar pijamalar ve hatta pembe coraplar. Bari pembeleri getirme dimi. Goren de sanacak ki hic alacak durumumuz yok.Allahima binlerce kez sukurler olsun herseyini aldik oglumun.bu pembeler ne ya benim oglum olacak dedim artik kendimi tutamadim KP de onlari evde giydirirsin dedi bayramlik guzel bi tane alirsin diyo bi de. Hic bisey almamis oldugumu dusunme ihtimalleri var mi sizce kizlar!?? Yok yok yoktur dimi!!!
Esim uzulmesin diye pembelerin disinda kalanlari ayirmistim lazim olursa giydiririz falan deyip. Ama kendi aldiklarimi yikayip ütüledim yepyeni tertemiz.simdi o ayirdiklarimi yikayip kullanmak istemedim iste esim de aksam sordu o ayirdiklarimizi yikamadinmi diye.yeterince oldu bizim aldiklarimiz falan dedim. Esimi de hic uzmek istemiyorum ama ozeniyorum ilk evladima imkanim dahilinde herseyi yeni olsun istiyorum off ya

Canım ben bi önceki doğum epidural yaptırdım çok memnun kaldım herşeyin farkında oluyorsun bebeğini görüyorsun zaten hiçbir şey hissetmiyordum yapılan işlemi görmüyorsun zaten önünde perde cekili işlem başladıktan10 dakika sonra bebeğin çıkıyor ben genel anestezide oldum ikinci doğumda hiç memnun kalmadım bir türlü ayilamadim birde ciğerdeku narkozu atmak için öksürük tutuyor dikişlerim yırtilacaksandım ben doğumun her türlüsunu yaptım ilk normal ikinci genel anestezi,üçüncü epidural,buda epidural olacak inşallah

Sorarım cnm ,inş
Ya sancım başlayınca sıkıntı olmazsa gidicem yada erkenden 36dan sonra gıdıcem

süper tarif etmişsin cnm :) hangi marka olduğunu çözdüm bile :) çok mantıklı o terliği almak. hem rahat hemde güzel duruyor, bu arada o terliğe özel süsleri de satılıyor :)
Sidelya canım süsünden haberim yoktu ama süsünden alıp onu da eve geçince terliği yıkayıp takabilirim süper olur canım; sağol :)

Ya ne bileyım lucky ,korkuyorum ya ,ilgilenmezlerse yada baştan savarlarsa diye ,

bende bugün dolap çizimini vericem ,alış veriş yapıcam, duvar kağıdını da alırım sonra kuzenim benimle aynı hastane ve doktorda sezeryan oldu bugün onu ziyaret edip bakalım neler olmuş neler gerekiyormuş diye bilgi alıcam. Dolap cuma gelse haftasonu yerleştiririm diye düşünüyorum.Duvar kağıdınıda alır almaz yapıcam sonra da işim bitecek inşallah.Ondan sonra bol bol yatmak istiyorum belki bebeğe bişeyler tasarlarım yaparım işlerim bitsede rahatlasam artık ya beklemekten düşünmekten sıkıldım artık.

bu nasıl bi düşüncesizliktir yaaa.. pembe pembe şeyleri resmen gözüne sokar gbi getirmişler.. çok güzel düşünmüşün canım, şimdilik bizim aldıklarımız yeter, ilerde lazım olursa kullanırız de ve geç.. sonuçta ilk evlat ilk özen ilk heves.. bir de büyük ve pahalı parçalar da tabiki de birisi kullanır sonra diğerine verir anlarım da kıyafet zaten çok pahalı birşey değil, ne diye kullanılmış giydirelim ki?
umarım eşini üzmeden çözersin bu sorunu, o da seni anlayışla karşılar

hayırlı olsun canım rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin.bebiş erken gelmiş biraz :)

Kıyamam yaaa komediiii niye insanlar azıcık düşünemiyo acaba sen kendini üzme canım tabi ki hevesleneceksin boş ver tavır da koyma yıka sectiklerini dursun kenarda giydirmezsin hem eşinin gönlü olur

Ya siz beni ağlatcaksnz ama ya çok duygulandm doğumlar oldukça heyecanlanyrm Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah

Masallah cnm 4. Cude geliyor kazasiz belasiz yapsaydik insllhh

tşk ederim crycımzaten kendimi öyle gaza getiriyorum..haydi bebitoyla geçireceğin fazladan bi gün diyerek..yoksa çevremin lafına baksam ayrılmıştım izine

maşallah canım 4. bebeğini mi bekliyorsun? vallahi bravo
ben de genel anesteziden yana değilim.. bi aksilik olur da sezeryana alınırsam dahi ayık olmak istiyorum, dha az narkoz yemek istiyorum, bebeğimin doğuşuna şahit olmak, ilk anlarında yanında olmak istiyorum :)
ama bu işler de belli olmuyor, dha geçen hafta eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı, kız epidural normal diye gitti, bebişin kalp atışları zayıflayınca kız da korkmuş stres yapmış onun da tansiyon 16lara vurunca, acil genel anestezili sezeryana almışlar, şimdi 2si de ii çok şükür..
sonuç olarak sağlıkla kavuşalım yavrularımıza da gerisi teferruat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…