Ramazanda kayinvalidem kayinpederim gorumcem burdaydi gorumcemin 20 aylik KİZİNİN eskilerini benim OGLUMA getirmisler sagolsunlar... Pembe pembe zibinlar pijamalar ve hatta pembe coraplar. Bari pembeleri getirme dimi. Goren de sanacak ki hic alacak durumumuz yok.Allahima binlerce kez sukurler olsun herseyini aldik oglumun.bu pembeler ne ya benim oglum olacak dedim artik kendimi tutamadim KP de onlari evde giydirirsin dedibayramlik guzel bi tane alirsin diyo bi de. Hic bisey almamis oldugumu dusunme ihtimalleri var mi sizce kizlar!?? Yok yok yoktur dimi!!!
Esim uzulmesin diye pembelerin disinda kalanlari ayirmistim lazim olursa giydiririz falan deyip. Ama kendi aldiklarimi yikayip ütüledim yepyeni tertemiz.simdi o ayirdiklarimi yikayip kullanmak istemedim isteesim de aksam sordu o ayirdiklarimizi yikamadinmi diye.yeterince oldu bizim aldiklarimiz falan dedim. Esimi de hic uzmek istemiyorum ama ozeniyorum ilk evladima imkanim dahilinde herseyi yeni olsun istiyorum off ya
giydirmek zorunda degilsin ki canımRamazanda kayinvalidem kayinpederim gorumcem burdaydi gorumcemin 20 aylik KİZİNİN eskilerini benim OGLUMA getirmisler sagolsunlar... Pembe pembe zibinlar pijamalar ve hatta pembe coraplar. Bari pembeleri getirme dimi. Goren de sanacak ki hic alacak durumumuz yok.Allahima binlerce kez sukurler olsun herseyini aldik oglumun.bu pembeler ne ya benim oglum olacak dedim artik kendimi tutamadim KP de onlari evde giydirirsin dedibayramlik guzel bi tane alirsin diyo bi de. Hic bisey almamis oldugumu dusunme ihtimalleri var mi sizce kizlar!?? Yok yok yoktur dimi!!!
Esim uzulmesin diye pembelerin disinda kalanlari ayirmistim lazim olursa giydiririz falan deyip. Ama kendi aldiklarimi yikayip ütüledim yepyeni tertemiz.simdi o ayirdiklarimi yikayip kullanmak istemedim isteesim de aksam sordu o ayirdiklarimizi yikamadinmi diye.yeterince oldu bizim aldiklarimiz falan dedim. Esimi de hic uzmek istemiyorum ama ozeniyorum ilk evladima imkanim dahilinde herseyi yeni olsun istiyorum off ya
canım aynısını benim eltim dedi...oğluma hatıra olarak kaldırdığım eşyaları var ,sana vereyim kullan küçük gelince tekrar verirsin demişti...sana ayırdığım şeylerde var dedi...ne bilim yaa benim ablamın ,kız kardeşimin, abiminde küçük çocukları var...istese onlarda derler kullanmadıkları eskileri verelim diye ama hep yeni şeyler alıyorlarmış..annemde misler gibi bir sürü şey hazırlamış...ayy bilmiyorum bazen abartıyormuyum diyorum ama..Ramazanda kayinvalidem kayinpederim gorumcem burdaydi gorumcemin 20 aylik KİZİNİN eskilerini benim OGLUMA getirmisler sagolsunlar... Pembe pembe zibinlar pijamalar ve hatta pembe coraplar. Bari pembeleri getirme dimi. Goren de sanacak ki hic alacak durumumuz yok.Allahima binlerce kez sukurler olsun herseyini aldik oglumun.bu pembeler ne ya benim oglum olacak dedim artik kendimi tutamadim KP de onlari evde giydirirsin dedibayramlik guzel bi tane alirsin diyo bi de. Hic bisey almamis oldugumu dusunme ihtimalleri var mi sizce kizlar!?? Yok yok yoktur dimi!!!
Ramazanda kayinvalidem kayinpederim gorumcem burdaydi gorumcemin 20 aylik KİZİNİN eskilerini benim OGLUMA getirmisler sagolsunlar... Pembe pembe zibinlar pijamalar ve hatta pembe coraplar. Bari pembeleri getirme dimi. Goren de sanacak ki hic alacak durumumuz yok.Allahima binlerce kez sukurler olsun herseyini aldik oglumun.bu pembeler ne ya benim oglum olacak dedim artik kendimi tutamadim KP de onlari evde giydirirsin dedibayramlik guzel bi tane alirsin diyo bi de. Hic bisey almamis oldugumu dusunme ihtimalleri var mi sizce kizlar!?? Yok yok yoktur dimi!!!
Hadi hayırlı olsun canım; sağlıkla kullan izinini :)Okuldan selamlar kızlar son günüm sınav yapacagım sonra dogum iznimi aktarmış olacagim ınsallah...
Çok teşekkür ederim. Deniz beyle ilgili çok güzel birsey duydum inşallah anlatırım görüşünce.Deniz beyi de sanırım duymuştum. @ferideei Çiğdem hanıma da bi sorsa harika olacak. çokşükür ssvd şansım artıyor:) tamamdır canım acve hurması getiririm sana.
Sağ salim gel inşallah. Mhrs den randevu al istersen şimdiden. Ben randevu almıyorum genelde orda giriş yapıyorum ama tabi tanıdık oldukları için hemen necati bey e alıyorum. Randevu alırsan daha garanti olur. Eğer sabah gelirsen zaten belki birlikte gideriz :) bir de çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor bilgin var miben de pazartesi gelebilirim. cumartesi Allah nasip ederse oradayım canım. nasıl gidiyoruz hastaneye randevu mu alıyoruz bi yerden?
sağol canım benim. allah razı olsun. inan şu an ayakların ve el parmaklarım o kadar şiş ki ama iş yerinde bu acılara katlanmak zorunda kalıyorum. bilgisayarın mousunu bile tutarken zorlanıyorum. ama mecburum. erzurumdayım ben. 9 ay önce atandım ve burada hiç kimsemiz yok.daha yeni alışmaya çalışıyoruz erzuruma. en yakın akraba ankara ve sakaryada. kendia annem yanımda olmicak çünkü babam hasta. keyınvalidem de yanımda olamayacak kayınpederim felç oldu. tek çocuğum. eşim de tek çocuk. eşimdn başka kimse olmayacak doğumda yanımda. ve bebeğime ben çalışırken bakacak kimse de olmayacak. o yüzden şu an çalışırken doğum sonrasına aktardığım her gün için deliler gibi seviniyorum. gerçekten çalışanlara çok daha fazla dua et canım. inan bizler de rahat olsak doğum sonrasını düşünmesek neden çalışalım ki. çok dua et canım bize emi. buna çok ihtiyacım var.@Patates01
kızlarcım inanın özellikle sizin gbi hala çalışan arkadaşlara bol bol dua ediyorum.. biz evde bile bu kdr zorlanırken, allah yardımcınız olsun.. inş bebişlerinizle geçireceğiniz her fazladan gün, bu günleri düşünüp ii ki diceksiniz :) az dha dayanın, sabır
seninkiler gene birsey getirmiş canım beterin beteri var üzülme kaynananm bana niye alıp duruyosun çarşafa sararız dedi şaka gibiikendinin birsey aldığı yok bide benim aldıklarıma laf söylüyoo
ofis içinde sesle güldürdün beni :)
Sesini cikarmadi zaten sagolsun esim de ama belki icinden kirilmistir.ama ben de kiriliyorum bir iki parca yeni bisey alip yanina bunlari koysalar belki bana bu kadar koymazdi ama hicbisey almadi KVbu nasıl bi düşüncesizliktir yaaa.. pembe pembe şeyleri resmen gözüne sokar gbi getirmişler.. çok güzel düşünmüşün canım, şimdilik bizim aldıklarımız yeter, ilerde lazım olursa kullanırız de ve geç.. sonuçta ilk evlat ilk özen ilk heves.. bir de büyük ve pahalı parçalar da tabiki de birisi kullanır sonra diğerine verir anlarım da kıyafet zaten çok pahalı birşey değil, ne diye kullanılmış giydirelim ki?
umarım eşini üzmeden çözersin bu sorunu, o da seni anlayışla karşılar
Oyle mi diyosun.hafta sonu yikayayim bari ozaman.esim de yardim eder hem. Cunki ben bittim.az once son parcalar ütüledim 3 gundur bunlarla ugrastim zatenKıyamam yaaa komediiiiniye insanlar azıcık düşünemiyo acaba sen kendini üzme canım tabi ki hevesleneceksin boş ver tavır da koyma yıka sectiklerini dursun kenarda giydirmezsin hem eşinin gönlü olur
Keskee!!!!almadığını düşünmüşlerse maddi desteği tercih etseler daha iyiydi senin için .
Allaha sukur herseyini aldim da kibirli davranmak istemiyorum sonucta noldum deil nolucam demeliyiz her zaman.ama su an Allaha sukur durumumuz var aldik herseyini.ee durum boyle olunca icime sinmiyo.giydirmek zorunda degilsin ki canım
bende kızarım gıyılmış bır seyın bana verılmesıne...hanı etıketı ustunde olur hıc kullanılmamıştır o ayrı..ben bır suru şey ayırdım mesela gıymeyecek dıye ..hepsnın etıketı ustunde o sekılde bırıne verebılırm ama gıyılmıse bende karsıyım...ha ımkanın yoktur maddı durumdan dolayı masraf etmek ıstemezsın o ayrı
Allah güç kuvvet versin kızlar; bu kadar bitkinlik sıcaktandır, ilk doğumum kış sonuydu hiç böyle zorlanmamıştım, 37 yi çalışarak tamamladım vesaitle eve döndüm ama bu Sıcakta yapamazdım sanıyorum kolumu kaldıramıyorum, okullar kapalı Allah'tan; canım oğlumla da yeterince oynayamıyorum, sizi çok takdir ediyorum inş sağlıkla kolaylıkla son haftaları tamamlarsınızbende toparlamaya çalışıyorum işlerimi..haftaya muhtemelen son olur benim..dayanacak gücüm yok..iki haftam yanacak ..ama yapıcak bişey yok..inşş haftayada dayanırımda..bugün çarşambaya bu haftayı bitti sayıyorum :)))) halbuki iki günüm var....
Neden devlet hastanesinden korkuyorsun ki ? Ya tam tersi özel de ilgilenmezlerse Allah korusun gidecegini yol uzun ya yol da birsey olursa. Bak bu işler şans işi olabilir hep derim Allah iyi insanlarla karsilastirsin diye sen sadece hayirlisini iste. Korkma iki tane canı emanet alıyor onlar nasıl baştan savacaklar nasıl ilgilenmeyeceklerYa ne bileyım lucky ,korkuyorum ya ,ilgilenmezlerse yada baştan savarlarsa diye ,
sağol canım benim. allah razı olsun. inan şu an ayakların ve el parmaklarım o kadar şiş ki ama iş yerinde bu acılara katlanmak zorunda kalıyorum. bilgisayarın mousunu bile tutarken zorlanıyorum. ama mecburum. erzurumdayım ben. 9 ay önce atandım ve burada hiç kimsemiz yok.daha yeni alışmaya çalışıyoruz erzuruma. en yakın akraba ankara ve sakaryada. kendia annem yanımda olmicak çünkü babam hasta. keyınvalidem de yanımda olamayacak kayınpederim felç oldu. tek çocuğum. eşim de tek çocuk. eşimdn başka kimse olmayacak doğumda yanımda. ve bebeğime ben çalışırken bakacak kimse de olmayacak. o yüzden şu an çalışırken doğum sonrasına aktardığım her gün için deliler gibi seviniyorum. gerçekten çalışanlara çok daha fazla dua et canım. inan bizler de rahat olsak doğum sonrasını düşünmesek neden çalışalım ki. çok dua et canım bize emi. buna çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?