2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben de senin gibiyim iste abartiyo muyum diyorum ama ne bileyim ya verdiklerini de iyi niyetle vermislerdir yine de ne diyim...

seninkiler gene birsey getirmiş canım beterin beteri var üzülme kaynananm bana niye alıp duruyosun çarşafa sararız dedi şaka gibii kendinin birsey aldığı yok bide benim aldıklarıma laf söylüyoo
Belki de almistir surpriz yapacaktir seninki tatlim.seni kizdirmak icin oyle diyodur

çok canım sıkkın yaa kayınvalidem ayın 25 inden sonra bize geliyo doğuma kadar ve kırkım cıkana kadar duracakmıs evimde rahatca uzanmak isterken ne oldu

İstediğin gibi uzan canım. Sen hamile kadınsın kimse uzanmana birşey demez. Derse de cevap vermek hakkın. Resmi misiniz kayınvalidenle?

tmm canım teşekkür ederim, ben de markete pazara gitttiğimde bi bakayım, tarifi bulduğunda yazarsın biz de ona göre yaparız madem :)

Her gün yeni bir heyecan:) çok sevindim sağlıkla kavusmaniza Allah uzun omur versin

Tecrübeli anneler ve anne adayları bi sorum var benim. Kasılmalarım arttı benim dünden beri ama hem düzensizler hem de hep oluyor zaten diye pek önemsememiştim amaaa gece 2 kere nasıl diyim adet ağrısı ile bağırsak sancısı arası gibi tüm karnımda hissettiğim hatta belime vuran ağrılarla uyandım.. Şimdi de sabah 9da uyandım ve bu saate kadar 3 kere daha bu tarz sancım oldu. Hareket edince azalmıyorlar da.. Bu sancılar ne doğum sancısı mı yoksa yalancı sancı mı? Nasıl ayırt ediyorsunuz iki sancıyı? Doktorum da tatilde aramak istemiyorum, kontrolüm de haftaya ve ben biraz korktum galiba

Doktorum Epidural sezeryan degil de spinal sezeryan yapalim dedi bana, spinal anestezide uyuşma hemen oluyor ve katater takılmiyor.

Canım bi arkadaşım yaptırdı, iyiki yaptırmışım falan dedi, çok memnun, sonrasında sıkıntısı da olmadı...
İnternette sonrasında ağrı kaldığına dair bişeyler okumuştum, her bünyede farklı oluyor demekki...

Bende omurilikten yapılacak olmasından dolayı korkuyorum açıkçası, zaten belimde hafif skolyoz var, iğne fobim var
Cesaretin varsa, iyi biz uzman yapacaksa sorun olmaz herhalde.

Doktorum normal doğum için epidural kullanıyoruz konforlu bir doğum oluyor, sancı hissetmiyorsun, tabi riskleride var uyuşma olduğu için ıkınma olmayabilir, ayrıca epidural normal doğumda vakum kullanma oranı fazla dedi.

Ben ikisinde de düşünemem herhalde, Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Canım Türkçe yetiştirme kursu açtım mudur yardımcımız anca 5 haftayı öyle atabiliriz dedi sağ olsun yardımcı oldu okul idaresi yoksa aklimda yoktu kurs isi...senin mudur yetkili çalışman da iyi olmuş canım meyvesini seneye yeriz ınsallah...ama ben anca 1. donemi kapatıyorum...

ben de epidural konusunda karasızdım canım ama doğum yapacağım hastanenin anestezi uzmanıyla görüştüm, içimi rahatlattı, şimdilik kararımı verdim, sen de görüş bence, ona göre kararını ver. Ama doğumun her türlüsünde zaten çeşitli riskler var, allah hepsinden korusun inşallah, bi noktadan sonra dua etmekten başka yapılabilecek bişey kalmıyor.

Ara canım bence doktorunu ne olur ne olmaz en azından için rahatlar o daha iyi yönlendirir seni.

ben ilkini spinal oldum.çok şükür hiç sıkıntım olmadı.
ama ufakta olsa sıkıntısı olanlar oluyor.anestesi doktorunun iyi olması da önemli.
hiçbir şeyin garantisi yok malesef

Kızlar öğretmenim 37. Hafta eylüle denk geldiğinde izinde sıkıntı olmuyor dimi?
Eylül 1 den sonraki bi tarihte sıkıntı olmaz canım zaten 1 inde işe gideceksin 2 gün bile gitsen neticede işbaşı yapmış oluyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…