- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
Ben de senin gibiyim iste abartiyo muyum diyorum ama ne bileyim ya verdiklerini de iyi niyetle vermislerdir yine de ne diyim...canım aynısını benim eltim dedi...oğluma hatıra olarak kaldırdığım eşyaları var ,sana vereyim kullan küçük gelince tekrar verirsin demişti...sana ayırdığım şeylerde var dedi...ne bilim yaa benim ablamın ,kız kardeşimin, abiminde küçük çocukları var...istese onlarda derler kullanmadıkları eskileri verelim diye ama hep yeni şeyler alıyorlarmış..annemde misler gibi bir sürü şey hazırlamış...ayy bilmiyorum bazen abartıyormuyum diyorum ama..
Belki de almistir surpriz yapacaktir seninki tatlim.seni kizdirmak icin oyle diyodurseninkiler gene birsey getirmiş canım beterin beteri var üzülme kaynananm bana niye alıp duruyosun çarşafa sararız dedi şaka gibiikendinin birsey aldığı yok bide benim aldıklarıma laf söylüyoo
Ah kızlar hem de ne değişme :) sağlıkla olsun inş ...aynen kafa dinlemek istiyorum biraz
çok canım sıkkın yaa kayınvalidem ayın 25 inden sonra bize geliyo doğuma kadar ve kırkım cıkana kadar duracakmıs evimde rahatca uzanmak isterken ne oldu
Canım marketlerde de pazarlarda da oluyor, taze reyhandan yapılıyor. İnternette farklı tarifler var reyhan şerbeti diye aratınca. Ben arkadaşımın yaptığını yazmıştım, şimdi baktım ama bulamadım. Bulunca kayınvalidemin lohusa şerbeti tarifi ile yazarım buraya inşallah :)
Uzanirsin canim o halde kimse seni ayiplayamaz merak etme.hic de stres yapma.kendi annen yok mu gelmeyecek miçok canım sıkkın yaa kayınvalidem ayın 25 inden sonra bize geliyo doğuma kadar ve kırkım cıkana kadar duracakmıs evimde rahatca uzanmak isterken ne oldu
Aynen öyle hem beraber yaparsınız süper olur:)))Oyle mi diyosun.hafta sonu yikayayim bari ozaman.esim de yardim eder hem. Cunki ben bittim.az once son parcalar ütüledim 3 gundur bunlarla ugrastim zaten
Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
Doktorum Epidural sezeryan degil de spinal sezeryan yapalim dedi bana, spinal anestezide uyuşma hemen oluyor ve katater takılmiyor.Kizlar ben epidural sezaryan istiyorum..sizler epiduralle ilgili güzel yorumlar alıyormusunuz???? Cok merak ediyorum kizlarrrr..dun aksam annemaradı beline igne vurdurma omiriligini zedeler felc melcc o da benim icinendiseleniyor istee bilmiyor pekk
Canım bi arkadaşım yaptırdı, iyiki yaptırmışım falan dedi, çok memnun, sonrasında sıkıntısı da olmadı...Kizlar ben epidural sezaryan istiyorum..sizler epiduralle ilgili güzel yorumlar alıyormusunuz???? Cok merak ediyorum kizlarrrr..dun aksam annemaradı beline igne vurdurma omiriligini zedeler felc melcc o da benim icinendiseleniyor istee bilmiyor pekk
Belki de almistir surpriz yapacaktir seninki tatlim.seni kizdirmak icin oyle diyodur
Canım Türkçe yetiştirme kursu açtım mudur yardımcımız anca 5 haftayı öyle atabiliriz dedi sağ olsun yardımcı oldu okul idaresi yoksa aklimda yoktu kurs isi...senin mudur yetkili çalışman da iyi olmuş canım meyvesini seneye yeriz ınsallah...ama ben anca 1. donemi kapatıyorum...ne kursu açtın canım sen ? benim de müdürlüğümün bitmesine 15 gün kaldı. o kadar mutluyum ki. üzerimden ciddi anlamda Yük kalkacak. sonra 1 sene ev Hanımı olucam inşallah. umarım her şey plânladığımız gibi olur.
Kizlar ben epidural sezaryan istiyorum..sizler epiduralle ilgili güzel yorumlar alıyormusunuz???? Cok merak ediyorum kizlarrrr..dun aksam annemaradı beline igne vurdurma omiriligini zedeler felc melcc o da benim icinendiseleniyor istee bilmiyor pekk
Ara canım bence doktorunu ne olur ne olmaz en azından için rahatlar o daha iyi yönlendirir seni.Tecrübeli anneler ve anne adayları bi sorum var benim. Kasılmalarım arttı benim dünden beri ama hem düzensizler hem de hep oluyor zaten diye pek önemsememiştim amaaa gece 2 kere nasıl diyim adet ağrısı ile bağırsak sancısı arası gibi tüm karnımda hissettiğim hatta belime vuran ağrılarla uyandım.. Şimdi de sabah 9da uyandım ve bu saate kadar 3 kere daha bu tarz sancım oldu. Hareket edince azalmıyorlar da.. Bu sancılar nedoğum sancısı mı yoksa yalancı sancı mı? Nasıl ayırt ediyorsunuz iki sancıyı? Doktorum da tatilde aramak istemiyorum, kontrolüm de haftaya ve ben biraz korktum galiba
Eylül 1 den sonraki bi tarihte sıkıntı olmaz canım zaten 1 inde işe gideceksin 2 gün bile gitsen neticede işbaşı yapmış oluyorsun canımKızlar öğretmenim 37. Hafta eylüle denk geldiğinde izinde sıkıntı olmuyor dimi?
canım kolayı var hasta zıyaretı zamanında gıt dogum kısmına ınsanlara memunun kalıp kalmadıklarını sor :)Ya ne bileyım lucky ,korkuyorum ya ,ilgilenmezlerse yada baştan savarlarsa diye ,
İstediğin gibi uzan canım. Sen hamile kadınsın kimse uzanmana birşey demez. Derse de cevap vermek hakkın. Resmi misiniz kayınvalidenle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?