- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Canım yazın okullarda yetiştirme kursu açabiliyoruz kurs bitiminde de değerlendirme sınavı yapıyoruz...benim de kursun son günüydü sınav yaptim canım...cnm pardon ne sınavı yazın tatil degilmi okullar???
Uzanirsin canim o halde kimse seni ayiplayamaz merak etme.hic de stres yapma.kendi annen yok mu gelmeyecek mi
Bence dinlen yat canım ; eğer 4-5 saat yattığın halde geçmezse Dr U ararsın; benim Dr kasılmaların dinlenince geçip geçmemesine göre bak der hepTecrübeli anneler ve anne adayları bi sorum var benim. Kasılmalarım arttı benim dünden beri ama hem düzensizler hem de hep oluyor zaten diye pek önemsememiştim amaaa gece 2 kere nasıl diyim adet ağrısı ile bağırsak sancısı arası gibi tüm karnımda hissettiğim hatta belime vuran ağrılarla uyandım.. Şimdi de sabah 9da uyandım ve bu saate kadar 3 kere daha bu tarz sancım oldu. Hareket edince azalmıyorlar da.. Bu sancılar nedoğum sancısı mı yoksa yalancı sancı mı? Nasıl ayırt ediyorsunuz iki sancıyı? Doktorum da tatilde aramak istemiyorum, kontrolüm de haftaya ve ben biraz korktum galiba
valla benimde en büyük korkum gelip bende kalmaları.Kayın validem çok tatlı hoş iyi biri ama ben dengesizim kalbini kırmak hiç istemiyorum.Uzanmak istesem uzanamam insan ne kadar iyi olsada evde rahat etmez gibime geliyo.Birde yazlığa gitmemekten bahsedince çok rahatsız oldum. Eşimede söyledim yazlığa gitsin diye bakalım ne olacak :))çok canım sıkkın yaa kayınvalidem ayın 25 inden sonra bize geliyo doğuma kadar ve kırkım cıkana kadar duracakmıs evimde rahatca uzanmak isterken ne oldu
Teşekkür ederim canım...Hadi hayırlı olsun canım; sağlıkla kullan izinini :)
Kızlar aynı şişme ve sertlik bende sürekli oluyor 2 haftadır. Pazartesi kontrolüm merak içindeyim. Hep bebek olduğunu düşündüm. Değilmiymiş acaba?Ee ben de hep oyle dusunuyorum.ki dokundugumda da baya orda sert biyeri geliyo elime
valla benimde en büyük korkum gelip bende kalmaları.Kayın validem çok tatlı hoş iyi biri ama ben dengesizim kalbini kırmak hiç istemiyorum.Uzanmak istesem uzanamam insan ne kadar iyi olsada evde rahat etmez gibime geliyo.Birde yazlığa gitmemekten bahsedince çok rahatsız oldum. Eşimede söyledim yazlığa gitsin diye bakalım ne olacak :))
bende bu hafta kendimi hiç işe veremedim çok ta zor geliyor iş iki hafta daha var nasıl geçer bilmiyorumbende toparlamaya çalışıyorum işlerimi..haftaya muhtemelen son olur benim..dayanacak gücüm yok..iki haftam yanacak ..ama yapıcak bişey yok..inşş haftayada dayanırımda..bugün çarşambaya bu haftayı bitti sayıyorum :)))) halbuki iki günüm var....
ayyy ne beter durumdur o ya. Sürekli arada kalmak kötüdür ama iyi taraflarıda vardır yanlız kalmazsın hiç.annemlerle aynı apartmanda oturuyorum çok şükür ama onlar küsler konusmuyorlar bende iki ara bi derede kalıyorum
aminn...tşk ediyorum cat..bukadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum...bide havalar şansımıza iyice sıcakladı...olduğu kadar artık yapacak bişey yok...bebeğimi doğduğunda bitkin bir şekilde karşılamak istemiyorum..en azından bikaç hafta evde dinlenip enerji depolamam lazım kuzum için...Allah güç kuvvet versin kızlar; bu kadar bitkinlik sıcaktandır, ilk doğumum kış sonuydu hiç böyle zorlanmamıştım, 37 yi çalışarak tamamladım vesaitle eve döndüm ama bu Sıcakta yapamazdım sanıyorum kolumu kaldıramıyorum, okullar kapalı Allah'tan; canım oğlumla da yeterince oynayamıyorum, sizi çok takdir ediyorum inş sağlıkla kolaylıkla son haftaları tamamlarsınız
ayyy ne beter durumdur o ya. Sürekli arada kalmak kötüdür ama iyi taraflarıda vardır yanlız kalmazsın hiç.
Evet maalesef canım aktarılmıyor yönetmeliğe göre ...Kızlar öğretmenim 37. Hafta eylüle denk geldiğinde izinde sıkıntı olmuyor dimi?
Bence dinlen yat canım ; eğer 4-5 saat yattığın halde geçmezse Dr U ararsın; benim Dr kasılmaların dinlenince geçip geçmemesine göre bak der hep
Geri aldim sozlerimiyok canım ya nerdeeee evlenmeden evii yerleştirmeye gittiğimizde kendi kullandığı çatal kaşığı getirmişti kullanırsın diye sence almış mıdır...
Ben de hiç rahat davranamıyorum bunca yıldır hala resmi konuşuyoruz; iyi niyetlidir fakat insanın annesi gibi olmuyor işte; yorgun oluyorsun sinirli oluyorsun annen alınmıyor da kayınvaliden anlayışla karşılayamaz seni, kendimi kasmaktan daha çok yoruluyorum bu sefervalla benimde en büyük korkum gelip bende kalmaları.Kayın validem çok tatlı hoş iyi biri ama ben dengesizim kalbini kırmak hiç istemiyorum.Uzanmak istesem uzanamam insan ne kadar iyi olsada evde rahat etmez gibime geliyo.Birde yazlığa gitmemekten bahsedince çok rahatsız oldum. Eşimede söyledim yazlığa gitsin diye bakalım ne olacak :))
benim hemşire arkadaşlarım var..hepside çalıştıkları kurumda gittiler doktorlara doğumlarınıda hastanede yaptılar...hep derler ameliyat olacaksan devleti seç diye...aletler vs. hep daha tıp dilinde ne derler bilmiyorum ama kalite olanı kullanıyorlarmış..özeller masraftan kaçmak için daha ucuzlarına kaçıyorlarmış..ben devletin kalabalıklığı ve odalarındaki yatak sayılarından dolayı sevmiyorum..yoksa gerçekten şimdiye kadar denk geldiğim doktorlar hep ilgili davrandılar..hemşirelerde öyle...Neden devlet hastanesinden korkuyorsun ki ? Ya tam tersi özel de ilgilenmezlerse Allah korusun gidecegini yol uzun ya yol da birsey olursa. Bak bu işler şans işi olabilir hep derim Allah iyi insanlarla karsilastirsin diye sen sadece hayirlisini iste. Korkma iki tane canı emanet alıyor onlar nasıl baştan savacaklar nasıl ilgilenmeyecekler
Annen de her daim yaninda olacak o halde en azindan dogumdan sonra.sikma canini senannemlerle aynı apartmanda oturuyorum çok şükür ama onlar küsler konusmuyorlar bende iki ara bi derede kalıyorum
Annen de her daim yaninda olacak o halde en azindan dogumdan sonra.sikma canini sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?