2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bence dinlen yat canım ; eğer 4-5 saat yattığın halde geçmezse Dr U ararsın; benim Dr kasılmaların dinlenince geçip geçmemesine göre bak der hep

çok canım sıkkın yaa kayınvalidem ayın 25 inden sonra bize geliyo doğuma kadar ve kırkım cıkana kadar duracakmıs evimde rahatca uzanmak isterken ne oldu
valla benimde en büyük korkum gelip bende kalmaları.Kayın validem çok tatlı hoş iyi biri ama ben dengesizim kalbini kırmak hiç istemiyorum.Uzanmak istesem uzanamam insan ne kadar iyi olsada evde rahat etmez gibime geliyo.Birde yazlığa gitmemekten bahsedince çok rahatsız oldum. Eşimede söyledim yazlığa gitsin diye bakalım ne olacak :))

ya kalsın kalmasın değil de iki ay ne yapacak evimde annemde var çok şükür ama rahatsız olucam bu kadar kalmasında diyemiyorum

bende bu hafta kendimi hiç işe veremedim çok ta zor geliyor iş iki hafta daha var nasıl geçer bilmiyorum

aminn...tşk ediyorum cat..bukadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum...bide havalar şansımıza iyice sıcakladı...olduğu kadar artık yapacak bişey yok...bebeğimi doğduğunda bitkin bir şekilde karşılamak istemiyorum..en azından bikaç hafta evde dinlenip enerji depolamam lazım kuzum için...

Bence dinlen yat canım ; eğer 4-5 saat yattığın halde geçmezse Dr U ararsın; benim Dr kasılmaların dinlenince geçip geçmemesine göre bak der hep

Dün biraz yürüyüş yapmıştım şimdi böyle yazınca acaba yordum mu kendimi.. Sabahtan beri de yavaş yavaş eşyaları toparlamaya çalışıyordum hiç yorulduğumu düşünmemiştim ama ayaktayım bayadır. dediğin gibi dinleneyim o halde bi bakayım. teşekkrler..

Ben de hiç rahat davranamıyorum bunca yıldır hala resmi konuşuyoruz; iyi niyetlidir fakat insanın annesi gibi olmuyor işte; yorgun oluyorsun sinirli oluyorsun annen alınmıyor da kayınvaliden anlayışla karşılayamaz seni, kendimi kasmaktan daha çok yoruluyorum bu sefer

benim hemşire arkadaşlarım var..hepside çalıştıkları kurumda gittiler doktorlara doğumlarınıda hastanede yaptılar...hep derler ameliyat olacaksan devleti seç diye...aletler vs. hep daha tıp dilinde ne derler bilmiyorum ama kalite olanı kullanıyorlarmış..özeller masraftan kaçmak için daha ucuzlarına kaçıyorlarmış..ben devletin kalabalıklığı ve odalarındaki yatak sayılarından dolayı sevmiyorum..yoksa gerçekten şimdiye kadar denk geldiğim doktorlar hep ilgili davrandılar..hemşirelerde öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…