2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben de senin gibiyim iste abartiyo muyum diyorum ama ne bileyim ya verdiklerini de iyi niyetle vermislerdir yine de ne diyim...
bilmiyorum yaa..çorap nedir kökü kaç kuruş..kullanılmış bir çorap ne kadar daha kullanılabilirki..bide sana pembe gelmiş..tee Allahım yaa..bende kibirli olmak istemiyorum.olmayayım diyorum...geçen ihtiyacım olan bişey vardı ki ben almıştım..eltim kendi kullandığını getirmiş elime verdi.tşk ettim..bişey de diyemedim.diyemiyorumda aslında..aradan bikaç gün geçti farklı bi ilden arkadaşım aradı..şunları şunları ben yaptırıyorum sakın alma.ben aldım gerek yok desemde hiç bişey deme sadece ne renk olsun onu söyle dedi...yemin ederim utandım.....yokk illaa gönderecem diyor..eminim onun yanında daha bir sürü hediye gönderecek..

yok canım ya nerdeeee evlenmeden evii yerleştirmeye gittiğimizde kendi kullandığı çatal kaşığı getirmişti kullanırsın diye sence almış mıdır...
sorma çok kötü bişi annem olacagından sıkıntı yapmıyorum ama kayınvalide olunca annem gelemeyecek
belki barışmalarına sebep olur bebiş.Sende arada kalmaktan kurtulursun.Her şerde bir hayır vardır canım.Belki iyi bile olabilir.Bebiş herkezi yumuşatır :))

Aynen bazen sinirli oluyorsun kalbini kırmakta istemiyorsun. Ay onları üzmiyecem diye strese giriyorum. Çok tatlı gerçekten ama insan gerçekten rahat etmiyor ne yapim yani.

forumda her gün bi arkadaş doğurunca ben de korkmaya başladım :)
sabahtan beri vajinamın içinde tekmeler hissediyorum, allah muhafaza oğluş o kdr ilerlemiş olamaz di mi? peki bu tekme gbi hareketler ne ola ki? sancı ağrı fln da yok, sadece oturup kalkarken zorlanıyorum.. bn de bi dr u arasam mı ya da direk gitsem mi ztn 5 dk mesafede :)

izin durumları nasıl...kardeşimin eşide tskda.izinler kapalı demişti

Canım ben de bazen vajinal bölgemde bebıs hareketleri hissediyorum her seyden nem kapar olduk ben öyle durumlarda hemen doktoru arıyorum o da genelde normal diyor...yakınmış madem rahatlayacaksınız görün canım...

bende de oluyor uzun zamandır. normal diyor doktor o kadar ağırlık taşıyoruz artık. ben sancıda bile aramadım. normal diyecek yine...

Bu bir kez de haberlere çıkmıştı özel hastanede bebekleri hiç bir sağlık sorunları olmadığı halde kuvez de yatiriyorlarmis sırf fazla para almak için hatta aile dava açmıştı. Ben kendi annem ve çevresinden biliyorum öyle güzel bakıyorlar ki hastalara. Devlet Hastaneleri çok kalabalık çok yoğun ama her daim tertemiz. Bende inşallah devlet hastanesinde yapacağım doğumu. Ve miskcim dediğin gibi bildiğim tanıdığım herkes devlet hastanesini tercih etti. Yeter ki karşımıza çıkan insanlar iyi olsun.

Cok benzer bi durum yasadim ben de canim gecen hafta.taa canakkaleden universite arkadasim neler neler yollamis yeni dogdugunda lazim olabilecek ne kiyafet varsa almis yollamis bi mahcup oldum hem de sevindim tabi taa nerden almis yollamis diye

temizlik konusunda bişey diyemicem canım..ben bikere acil ameliyata alınmıştım yaklaşık dört gün kalmıştım..hemşireler okadar tatlıydıki..hiç unutmuyorum doktor sabah kontrol için gelmişti bütün hemişireler odanın kapısında bizi izliyorlardı..ben üzülmeyeyim diye kimi el sallıyordu kimi kaş göz kimi komiklik..yaşları büyüktü..doktor çıktıktan sonrda yanıma gelip bildiğin arkadaş gibi beni teselli etmiş rahatlatmışlardı..benim doğum yapacağım hastanede bana uzak..dün eşime dedim acil bi durum olursa devlete geçeriz...kendimi risk altında görmesem doğumumu orda yaparım yani

Çok haklısın canım; inş bol bol dinlen

Doğumlar oldukça beni de telaş sarıyo ama çok şükür acil olan işleri hallettim.Ütüler de bitti.Artık sancılanırsam acil çantaya koyarız eşyaları :) 4-5 günlüğüne Ayvalık'a gitmek istiyoruz.Doktorum sıkıntı olmaz demişti. Birkaç gün hem işten hem evden uzaklaşmak kafa dinlemek iyi gelicek. Sıcaklar beni çok bunalttı. Dönüncede artık son rütuşları yapar oturur bebeğimi beklerim desemde aslında kafamda yapçak bissürüde iş var.En iyisi not alıp,yaptıklarımın üstünü çizeyim :)

Cok benzer bi durum yasadim ben de canim gecen hafta.taa canakkaleden universite arkadasim neler neler yollamis yeni dogdugunda lazim olabilecek ne kiyafet varsa almis yollamis bi mahcup oldum hem de sevindim tabi taa nerden almis yollamis diye
aynen benimde ünv.den arkadaşım..koca bi koli gönderecek benimkide eminim.. :) eşime dedim..oda tabi diyor senin gibi arkadaşa dosta neler yapılmazki..benim gibi geline eltiye neler yapılırki dicektim aman dedim sus tenezzül etme öyle herşeye : ))))

offff ya özel sektörden nefret ediyorum eşimim apar topar vana gönderiyorlar hemde ben bu haldeyken sanki başka adam yok...

Bence de canım eskiye göre yaptığımız şeyler az bile olsa artık bünyemize fazla geliyor son haftalarımız ; ben de iki kap yemek yapıyorum ayakta bütün gece karnım toplanıp kasılıyor; hiçbirşey yapmadım diyorum ama işte o bile fazla oluyor demek ki bazen

seninkiler gene birsey getirmiş canım beterin beteri var üzülme kaynananm bana niye alıp duruyosun çarşafa sararız dedi şaka gibii kendinin birsey aldığı yok bide benim aldıklarıma laf söylüyoo
Ayni kafadan bende de var he hakkini yemeyeyim bi yelek aldiydi. Carsaf veya gömlege saracakmis emir büyük yerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…