2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynen bazen sinirli oluyorsun kalbini kırmakta istemiyorsun. Ay onları üzmiyecem diye strese giriyorum. Çok tatlı gerçekten ama insan gerçekten rahat etmiyor ne yapim yani.
Aynen canım kesinlikle; ki ben uykusuz olunca çok gergin oluyorum, ilk zamanlar insanın herhalini hoşgörecek biri olması lazım yanında

Ayni kafadan bende de var he hakkini yemeyeyim bi yelek aldiydi. Carsaf veya gömlege saracakmis emir büyük yerden.

tamam belki bi yere kadar haklı olabilirler deseki kızım çocuklar cabuk buyuyor hani çok fazla alma hediyede gelir falan anlarım zaten cok abartmadım belli seyleri aldım ama hiç birseye gerek yok dediği an orda dur yani o kadar da değil alllaha şükürr...

Bu olay benim arkadaşımın da başına gelmişti. Erken doğum yapmıştı, bebeği küvöze almamız lazım diyip koymuşlar. Göremediler 2-3 gün. Sonunda eşi isyan etmiş ya gösterin yada başka hastaneye sevketcem diye tartışmış. Ardından da o riskli dedikleri bebek bir anda iyileşmişti.. bebeğinizin durumu iyi artık diyip odaya vermişlerdi..
Kaybettiğim bebeğimde de özel bi hastanede ismi duyulmuş bi doktorun takibindeydim. Oğlumun kalbi durduğunda başka bi hastanede acil doğuma alınmıştım ve doğumuma giren doktorun bana ilk tepkisi siz gebelik takibinde değilmiydiniz diye kızmak olmuştu.. İçimiz içimizi yemişti ihmal mi var diye ve takibimi yapan doktora gitmiştik durum bu oldu böyle diyorlar siz ne diyosunuz dediğimde kadın bizi odasından kovmuştu.. Bebekler ölebilirmiş normalmiş, bizim yaptığımız terbiyesizlikmiş ne haddimizeymiş ki biz onun doktorluğunu sorguluyormuşuz.. İstediğimiz paraysa gidip tazminat davası açıp alalımmış.. Hastaneye şikayet ettik ama hiç bir yaptırımları olmamıştı.. Halen daha kendim de dikkatli olmalıydım diye içim acır..
Devlette de erkek doktorun teki evlilik öncesi tahliller için gittiğimde alttan muayene etmek istemişti de işine karışmışım izin vermemişim diye tahlil mahlil yazmayıp çıkartmıştı odasından..
Böyle işte özel yada devlet hastanesi diye hiç de genelleme yapılmıyormuş öğrendik biz acı bi şekilde.. Kısmet galiba biraz doktor işi :) Ama özelden bi miktar daha fazla korkuyorum ben de ama mecbur özelde yapacağım bu doğumumu. Doktor seçtim bu sefer, özel muayenehanesi olan bi doktora gidince hastane alternatifinde de doktoruma bağlı kalmak durumundayım.. İnşallah hangi hastane olursa olsun hepimiz güzel anılarla çıkarız, kötü tecrübelerimiz olmaz.

Slm kızlar inşallah herkesin son zamanları yolunda gidiyordur.önemli olan bebeklerimiz ve biz iyi olalım. Kaynana olaylarını takmayın kafaya, benimki de erkek bekliyordu diye doğru düzgün bişey yapmadı kız olduğunu ögrendiginden beri. Hiç de umurumda değil anneciğim sağolsun kızımın her şeyini aldı..Benimki de bir cins işte. ..

çok canım sıkkın yaa kayınvalidem ayın 25 inden sonra bize geliyo doğuma kadar ve kırkım cıkana kadar duracakmıs evimde rahatca uzanmak isterken ne oldu
Neden sormadan is yaparlar ki rica etmemi bekle istersem ihtiyaç görürsem cagiririm dimi

Aslında doğru söylüyor. Gecelik ve bebeğin giysisi duruyorsa çantada gerisi hastanede hallediliyor. Ama hamilelik değişik bir psikoloji. İnsanın içi rahat etmiyor.

çok haklısın misk ben de bu hafta ayrılmasam 2 hafta daha napardım bilmem. çok zorlanıyorum. sabah 7de kalk oğlanı yedir, beslenmesini öğle yemeğini vs hazırla giydir yolla, öğlen gel kocayla bana yemek hazırla, akşam oğlan gelsin banyo yaptır yemek hazırla. 2 hafta önce çok daha iyiydim artık kaldıramıyorum.

Kızlar ben bebeğin başı poposu nerede anlamıyorum :S
Bende mi var bi gariplik:S

Bak ben hıçkırıklarını ve minik tekmelerini takip ediyorum :) dene istersen. Hıçkırdığında pıt pıt yapan yer kafasına yakın oluyor ama göğüs kızmı orası aslında tam olarak :) Hıçkırdığı zaman bir müddet sonra hareketleniyor zaten, korkuyormudur nedir çözemedim o hareketlendiği zamanlarda da kendini geriyor arada :) karnımın bir yanında böyle sert top gibi küçük bi tepecik geliyor elime işte o minik ayağı ultrasonda teyit ettim

Benimki de tam tersi cinsiyet belki degilken bi yelek aldi erkek çıkınca hiiic birsey almadi pipisini ye diyecem ama...

canım kronik baş ve bel ağrıları kalabiliyor. anestezi ekibi çok iyi olmalı. ben memnun kaldım ağrısız sızısız atlattım şükür.

aynen güç kuvvet kalmadı bende de..neyseki sabahları biraz ge. geliyorum sıkıntı etmiyorlar bi saat kadar..öğle araları işyerindeyim zaten..akşamda kendimi kötü hissedersem sağ olsun eşim yardımcı olmaya çalışıyor

chekcim oturur pozisyondayken hafif yarım mekik çeker gibi karnını kastığında göbişinde bi yer sivriliyor orası ya popo ya kafa :) kafaysa dha sert oluyor popoysa dha yumuşak :)
bnm oğluşum geçen hafta baş yukardaydı, o zmn dha sert bi çıkıntı oluyordu, hsonu baş aşağı döndüğünü öğrendik şimdi o sivrilen yer dha yumuşak ve dha az sivri
tabi bu drm herkes de aynı olmayabilir, bnde bu şekilde.. :)

canım bende tam bilmiyrum ama sol kasığımda hıçkırıklarını hissediyorum burası başı diyorum..sağ üst taraftada ayaklarını hissediyorum..tabi yanlış değilsem ama popo kısmını vs.bende ayırt edemiyorum...

seninkiler gene birsey getirmiş canım beterin beteri var üzülme kaynananm bana niye alıp duruyosun çarşafa sararız dedi şaka gibii kendinin birsey aldığı yok bide benim aldıklarıma laf söylüyoo

çarşafa sarmak? isterse bi de toprak beşik yapın hani şu eskiden yaparlarmış bebek tuvaletini de yaparmış.. tövbe yaa..

Cnm allah analı babalı buyutsun tebrikler

ben de pazartesi gelebilirim. cumartesi Allah nasip ederse oradayım canım. nasıl gidiyoruz hastaneye randevu mu alıyoruz bi yerden?
182yı arayıp randevu alabılırsın cnm

Anlarsın bebekmı kasılmamı ,bebek biyerden sonra elinin altından kayıyor yada bir hareket hıssediyosun muhakka ,ama kasılmada bu olmuyor
bende diyorum erken gelmesin sonra diyorum son günlerede kalmasın beklerken strese girerim

Ya bebekler kendileri belırlıyor nezmana geleceklerını :)sen plan yap dur rabbım ne zaman bebeklere doğ derse ozaman doğacak :):)
Ya lıcky ne bıleyım buralarda devlet ozensız vs vs bısuruşey duydum ,içimdende hiç malatyaya gitmek gelmiyorda ...
Doğru diyorsun aslında allah iyi insanlarla karşılaştırsın ,yanı bnm hastae kında değilde fırat hakkında ok kotu dıyorlardı etkilendim sanarım ,
tmm canım teşekkür ederim, ben de markete pazara gitttiğimde bi bakayım, tarifi bulduğunda yazarsın biz de ona göre yaparız madem :)
Cnm reyhan seretını yaparım hep ben :)3limon bir demet reyhan doğra kaynat şekerini ekle :)tamamdır

Cnm dr unu arasan bır sorsan ,tatıldeyse başka bır dr u ara ,aynı hastaneden

canım kolayı var hasta zıyaretı zamanında gıt dogum kısmına ınsanlara memunun kalıp kalmadıklarını sor :)
Hm aslında haklısın bı sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…