2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

benimki de gelip kırkım çıkana kadar kalcakmış. hiç istemiyorum o kadar kalmalarını. kayınvalidem hizmet bekleyenlerden. el el üstünde oturur yatar. iş yapcam diye ödü kopar. sancım olupta hastanede yattım. evde bir hafta kıpırdamadan yatcaksın dedi doktor. sözde bana bakmaya geldi. başımda oturdu durdu hep. ne rahat yatabildim ne bişey. üstüne bi de annem gelip akşama kadar onlara hizmet etti. en son anneme git gelme dedim. annem üç gün gelmeyince gittiler. tabi kim yapcak işleri.

Kızlar sağlıklı beslenme ye dikkat edebiliyor musunuz ya ben sicaklardan hiç bir şey yapamıyorum sabah bi bardak süt biraz ceviz yedim sonra karpuz yedim bu kadar yumurta et vs hak getire.
Bol bol su içiyorum O kadar
Belim de ağrıdan ziyade kemik takılması gibi bir şey oluyor birden kalamıyor m bi kaç pozisyon deneyim en agrisiz şekilde de yatakta n kalkmaya çalışıyorum.
Etlik lokman hekim de dr. Randevu m 12 ağustos son randevu da doktor 5 ağustos da akşam 8 den sonra gel nst ye gir nöbetçi dr bi baksın dedi.
Ama çatı muayene si vs demedi.
Çatı muayene si yaparmı ki ona göre kişisel temizlik yapmam lazım ama belim den hareket edemiyorum.
Zaten jilet kullanıyorum ama yinede çıkıyor 3-4 güne

canım geçen hafta doktorum protein ağırlıklı beslenmemi ve bebeğin 2500 civarı doğcak görünüyor demesiyle 2 haftadır protein manyağı yaptım kendimi :) sabahları yumurta diğer öğünlerdede et ve bakliyata önem verdim. cumartesi günü gideceğim bakalım neler olmuş oğluma

bende merak ediyorum bu hafta nst girermiyim ya da çatı muayenesi olurmu diye

Yok artık daha neler duyucam

bende de başka bişey duy o zaman :) kayınvalidem bir dünya esya aldı bebişe. bana da almış sağolsun. ama hiç birini getirmiyor. çocuk doğsun nişan tepsisi gibi tepsi süsleyip öyle getircekmiş. bi de komşular falan görsün öyle getircem diyo. Allahım ee anne dedim hastanede lazım olan şeyler var dedim. ben onları getircem dedi. geçen bi geldi. eski bi zıbın 30 yıllık eşiminmiş :) sapsarı olmuş sandık bekleye bekleye. bunu giydirirsin diyo. bana da bi tane gecelik getirmiş. önünde balina resmi var. neyi ima etti acaba bu kadar. hastanede yeni şeyler giymesin onları evde giysin diyor. tamam oğluma babasının zıbınını giydirmeyi isterim ama ilk gün değil yani. bi dünya zıbını var oğlumun. bir dünya kıyafeti. ona güvenip almadıklarımı da gidip aldım. inat ettim giydirmicem aldıklarını. ben böyle bir şey görmedim. aklıma geldikçe deliriyorum.

canım peynir domates salatalık vs. yemeye çalışıyorum..yumurta yiyemiyorum bende...sen her ihtimale hazırlıklı ol bence canım..artık son haftalarımız

Ben en azından burdaki hastanelerin temizliğine içim rahat güveniyorum. İstanbul da annem ameliyat olduğunda temizlik konusunda terddutlerim vardı. Ama hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür.

Balina haa iyiymiş benimki burda bile değil ne maddi ne manevi bir Hayri yok doğsunlar 1 ay sonra gelecek gezmelerden aman çenesi dursun bişey isteyen yok zaten bide ailede torun kitliği var iki çocuğunun olmuyo Allah başımdan eksik etmesin eşim kendi annem babam kardeşlerim var Rabbim muhtaç etmesin

Allahım sana geliyorumm balina resimli gecelikk mi eşinin eski zıbınını sana ayrıca vermesi güzel bişey tabiki aslında ama giydirme tercihide sana kalsın canım ister evde ister hastanede allah allahh

Bende genellemeden ziyade Allah iyi insanlarla karsilastirsin derim. Gerçekten çok kötü tecrubelerinz olmuş. Burda da özel de bir doktor 6 aylık bebeği tam sebebini bilmiyorum ama bir teşhis koymuş ve bebeğin yaşamına son verip ölü doğum yaptırmış. Bu aile sonra başka bir doktora durumu anlatırken doktor bunlara kızıyor siz delimisiniz ben o bebeği kurtarirdim neden hemen aldirmaya karar verdiniz diye kızıyor. Doktor dan doktora da o kadar fark ediyor ki. Ama anlamadigim evlilik öncesi sağlık raporu için doktor neden alttan muayene etmek istedi ?

ben hiç ama hiç dikkat etmiyorum. kahvaltı bile yapmıyorum. öğlene kadar sadece su ve bir fincan nescafe. öğlen yemeği ve akşam yemeği o kadar. hergün bugün dikkat edeceğim diyorum ama yine aynı. et ve tavuktan nefret eder oldum. bir tek meyve yiyorum bol bol. aslında onun da cok olanı zararlı. eşim söyleniyor masrafsız hamile diye. daha bi şeye aşeripte istemedim bile. o getiriyo sürekli şundan canın istemiştir diye.

Ben de popo sunun olduğu yerde başı var sanıyordum dr gösterdi tam tersiydi

Hıçkırıkları genelde göbeğimin tam ortasında oluyor tekmeleri sol kasığımda genelde göbeğimin şiş olan tarafı sağ oluyor o zaman benim kızım daha dönmedi :))

ya kaynanalarınızın kıymetini bilin bende o kaşıkları gelinime veririm artıkk
Yok yok sen yapmazsın
bızımkıde bız evlenırken şu eskıden kalma dantellerden vermiş...geçen gün bişi almaya geldi baktıkı verdiği hurcun içinde ole duruyor....sankı dantel kullanıyoz...dıyokı bunlar kızının çeyızıne kalsın ...ogluda dedıkı anne bızım kız onları kullanırmı dedı ...en az ıhtımal 25 sene sonradan bahsedıyor...bırak dantelı ceyız dıye bısı kalmaz o vakte kadar..hayaller peşinde

Ayyy bende bebek hareketi olarak dusunuyordum kasilmami o sertlesmeler simdi. Doktorumda sordu bana sertlesme oluyormu diye bende yoo dedim.
Kızlar, bu konuda uzman değilim tabiki ama sertleşmelerin hepsi de kasılma değil, bebek hareketleri de oluyor ama bence ayrımını yapmak çok zor değil çünkü sonrasında elinizi koyduğunuzda kaçıyor hemen başka tarafa:) kasılmadaysa daha çok ağrı oluyor ve genelde benim kasılmam olduğunda biraz daha uzun sürebiliyor ancak öyle ayırıyorum:))

çok güldüm yaaaa..allahtan balina masum ama kilolu köpekbalığı falan yada fil olsaydı napardın

çok güldüm yaaaa..allahtan balina masum ama kilolu köpekbalığı falan yada fil olsaydı napardın

siz gülüyosunuz ama benim o geceliği gördüğümdeki yüz ifademi görmeniz lazımdı. hmmm.... güzelmiş anne. bu arkadaki küçük de balinanın yavrusu mu... hmmm. ayy çok güzelmiş ne tatlı bişey bu bak hayatım balinanın yavrusuymuş bu da şu an ben de kendime gülüyorum.

Ben de hiç öyle aserip de esimi biyere gondermedim.
Ben zaten et tavuk Balık yemem normal de bazen dışarda köfte ve kıymalı ürünleri yiyorum. .
İnşallah diğer gıdalar dan vitamin aliyordur yawrularimiz bulgur pilavı vs yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…