2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
balinaya çok güldüm :))

hahhaa olsun balina malina
bizimkinin öyle huyları yoktur..anca bize nevresim alır...almayıda beceremez zaten ..evınden cıktıgı yokki

canım bence sabahları dikkat et..bide açkarnına kahve yazık bebişe..geceden öğleye kadar aç bırakma bence

balina ve yawrususorryyy babyyy..yerim senin tribini beğenmiş numarası yapmanııışunada ayrıca bayıldım

şimdi o kadar kaynana muhabbeti yaptık ilerde oğlum olursa nasıl davranmalıyım gelınıme de o boyle konuşmasın arkadamdan diye düşünmeye başladım

valla canım adı üstünde kaynana ağzıyla kuş tutsa gene beğenilmez kimi uzak olur laf ederiz kimi yakın olur laf ederiz işin özü kendini alıştır gelinin seni çekiştirecek....

Uzmeyelim eslerimizi. Onlar hep yanimizda hep destek sukur...

Kızlar simdi hastaneden çıktım bebiş 3400 olmuş.20 i gibi doğar dedi.halbuki sata gore 5 eylül.birde 2500 lira oduycem doğumda ama boş yer yoksa iki kişilik oda olacakmış.iki kişilik oda olursa refakatcim bayan olmak zorundaymış esim olamıyacak yani.oysa ben suit oda istiyodum.inşallah boş gününe denk gelirim ama çok zor.ne yapsam bu saatten sonra hastane mi değiştirsem sıçramadan çok karıştı.

Mesaji yazdim gitmedi bi... benim 3kaybim var kuzum sanki öyle deyince benden umudu kesmisler gibi hissediyorum onu geçtim gorumcemin kalu beladan kalma elbisesini almis suna bi kiz doguramadin diyo iyi niyet neresinde arayayim ki ben bunun

Allahım sana geliyorumm balina resimli gecelikk mi eşinin eski zıbınını sana ayrıca vermesi güzel bişey tabiki aslında ama giydirme tercihide sana kalsın canım ister evde ister hastanede allah allahh

evet o zıbının manevi değeri çok güzel ama ne demek hastanede yeni şeyler giymesin. iki tarafında ilk torunu ilk gözağrısı. ben yavrumun ilk giyceği şeylerin en güzeli olmasını istiyorum. onu en güzel şekilde karşılamak istiyorum. gitmiş eski baş örtülerini kesmiş dikmiş ağız mendili yapmışmış. benim aldığım mendilleri görünce ay bunları günlük kullanma özel günlerde kullan diyo. ya anlamıyorum ağız mendilinin özel günü mü olur. daha neler neler....

şimdi o kadar kaynana muhabbeti yaptık ilerde oğlum olursa nasıl davranmalıyım gelınıme de o boyle konuşmasın arkadamdan diye düşünmeye başladım
ahhaaaaa benden iyi kaynana olur.....arada bi ararım....hamile olursada başta derim ben bebeğe falan bakamam ona göre ayarla bakıcını.......

hangi hastane? benim de 2500 tl denildi

amanın yine kv ler yerden yere vurulmuş kızlarcım :) amaaa hatırlatırım ki çoğumuz da ilerde kv olucaz, bakalım biz gelinlere neler yapıcaz
şaka bi yana okudukça şükrediyorum.. bn kv çok ii saolsun, bni kızı gbi görür ki kızı yok zaten o yönden şanslıyım
izmirde olmasına rağmen, hbri aldığından beri kargolar durmuyo..
bi o kdr da anlayışlıdır ztn annen sna yakın bn gelip yük olmayayım rahatını bozmayayım diyor, gebeliğim boyunca bi kere geldi o da 5 gün kaldılar döndület.. halbuki biliorum içi gidiyo bizle kalmak için :)
artık doğumda gelicek inş, bn kal demezsem max 2 hafta kalır döner heralde

sağol canım inşallah mülayim olur bebem. eşim çok iyi allahtan. kendinden çok beni bebeğini düşünür. eşime çok güveniyorum. o benim en büyük destekçim hayatımda. yoksa yapamazdım buralarda tek başıma. komşular da bir iki yaşlı teyze var ama onlarda kah hasta kah sağlıklı. diğerleri de çalışıyor. apartman çok haneli ve çalışan çok olduğu için herkez birbirinden habersiz. allah eşime uzun ömür versin de bakarız bebemize inşallah. her güçlüğün altında bir kolaylık vardır demiş rabbim. sen dualarında beni de hatırla yeter bana canım.

aynen benim de oğlum olcak. gelinim de beni çekiştircek kesin :) geçen arkadaşıma benden iyi kaynanamı bulcan dedim de kaynananın iyisi mi olurmuş dedi. o bile zoruma gitti :)

:):):) çok alemler ya .... beden bırakmazlarki kendi kararlarımızı kendimiz verelim hiç anlamıyorum.

Mesaji yazdim gitmedi bi... benim 3kaybim var kuzum sanki öyle deyince benden umudu kesmisler gibi hissediyorum onu geçtim gorumcemin kalu beladan kalma elbisesini almis suna bi kiz doguramadin diyo iyi niyet neresinde arayayim ki ben bunun

bazen insanlar gerçekten cok patavatsız oluyor boşver canım umursama ben öle yapıyorum bazen çaktırmadan lafımıda söylüyorum tatlı tatlı atışıyoruz...

Uzmeyelim eslerimizi. Onlar hep yanimizda hep destek sukur...
yok kesinlikle iki üç parça eşya için eltim olsun kaynanam için kesinlikle huzurumu bozamam...çok emek veriyoruz biz bu evlilik için..kimseye yedirtmem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…