balinaya çok güldüm :))bende de başka bişey duy o zaman :) kayınvalidem bir dünya esya aldı bebişe. bana da almış sağolsun. ama hiç birini getirmiyor. çocuk doğsun nişan tepsisi gibi tepsi süsleyip öyle getircekmiş. bi de komşular falan görsün öyle getircem diyo. Allahımee anne dedim hastanede lazım olan şeyler var dedim. ben onları getircem dedi. geçen bi geldi. eski bi zıbın 30 yıllık eşiminmiş :) sapsarı olmuş sandık bekleye bekleye. bunu giydirirsin diyo. bana da bi tane gecelik getirmiş. önünde balina resmi var. neyi ima etti acaba bu kadar. hastanede yeni şeyler giymesin onları evde giysin diyor. tamam oğluma babasının zıbınını giydirmeyi isterim ama ilk gün değil yani. bi dünya zıbını var oğlumun. bir dünya kıyafeti. ona güvenip almadıklarımı da gidip aldım. inat ettim giydirmicem aldıklarını. ben böyle bir şey görmedim. aklıma geldikçe deliriyorum.
hahhaasiz gülüyosunuz ama benim o geceliği gördüğümdeki yüz ifademi görmeniz lazımdı.hmmm.... güzelmiş anne. bu arkadaki küçük de balinanın yavrusu mu... hmmm. ayy çok güzelmiş ne tatlı bişey bu bak hayatım balinanın yavrusuymuş bu da şu an ben de kendime gülüyorum.
canım bence sabahları dikkat et..bide açkarnına kahve yazık bebişe..geceden öğleye kadar aç bırakma benceben hiç ama hiç dikkat etmiyorum.kahvaltı bile yapmıyorum. öğlene kadar sadece su ve bir fincan nescafe. öğlen yemeği ve akşam yemeği o kadar. hergün bugün dikkat edeceğim diyorum ama yine aynı. et ve tavuktan nefret eder oldum. bir tek meyve yiyorum bol bol. aslında onun da cok olanı zararlı. eşim söyleniyor masrafsız hamile diye. daha bi şeye aşeripte istemedim bile. o getiriyo sürekli şundan canın istemiştir diye.
balina ve yawrususiz gülüyosunuz ama benim o geceliği gördüğümdeki yüz ifademi görmeniz lazımdı.hmmm.... güzelmiş anne. bu arkadaki küçük de balinanın yavrusu mu... hmmm. ayy çok güzelmiş ne tatlı bişey bu bak hayatım balinanın yavrusuymuş bu da şu an ben de kendime gülüyorum.
şimdi o kadar kaynana muhabbeti yaptık ilerde oğlum olursa nasıl davranmalıyım gelınıme de o boyle konuşmasın arkadamdan diye düşünmeye başladım
Uzmeyelim eslerimizi. Onlar hep yanimizda hep destek sukur...aynen benimde ünv.den arkadaşım..koca bi koli gönderecek benimkide eminim.. :) eşime dedim..oda tabi diyor senin gibi arkadaşa dosta neler yapılmazki..benim gibi geline eltiye neler yapılırki dicektim aman dedim sus tenezzül etme öyle herşeye : ))))
Mesaji yazdim gitmedi bi... benim 3kaybim var kuzum sanki öyle deyince benden umudu kesmisler gibi hissediyorum onu geçtim gorumcemin kalu beladan kalma elbisesini almis suna bi kiz doguramadin diyo iyi niyet neresinde arayayim ki ben bununtamam belki bi yere kadar haklı olabilirler deseki kızım çocuklar cabuk buyuyor hani çok fazla alma hediyede gelir falan anlarım zaten cok abartmadım belli seyleri aldım ama hiç birseye gerek yok dediği an orda dur yani o kadar da değil alllaha şükürr...
Allahım sana geliyorummbalina resimli gecelikk mi eşinin eski zıbınını sana ayrıca vermesi güzel bişey tabiki aslında ama giydirme tercihide sana kalsın canım ister evde ister hastanede allah allahh
ahhaaaaa benden iyi kaynana olur.....arada bi ararım....hamile olursada başta derim ben bebeğe falan bakamam ona göre ayarla bakıcını...şimdi o kadar kaynana muhabbeti yaptık ilerde oğlum olursa nasıl davranmalıyım gelınıme de o boyle konuşmasın arkadamdan diye düşünmeye başladım
Kızlar simdi hastaneden çıktım bebiş 3400 olmuş.20 i gibi doğar dedi.halbuki sata gore 5 eylül.birde 2500 lira oduycem doğumda ama boş yer yoksa iki kişilik oda olacakmış.iki kişilik oda olursa refakatcim bayan olmak zorundaymış esim olamıyacak yani.oysa ben suit oda istiyodum.inşallah boş gününe denk gelirim ama çok zor.ne yapsam bu saatten sonra hastane mi değiştirsem sıçramadan çok karıştı.
Bende anlamiyorum.doktorun soyledigine gore hareket ediyorum.basinin asagi dondugunu falan da anlamamistim hicKızlar ben bebeğin başı poposu nerede anlamıyorum :S
Bende mi var bi gariplik:S
sağol canım inşallah mülayim olur bebem. eşim çok iyi allahtan. kendinden çok beni bebeğini düşünür. eşime çok güveniyorum. o benim en büyük destekçim hayatımda. yoksa yapamazdım buralarda tek başıma. komşular da bir iki yaşlı teyze var ama onlarda kah hasta kah sağlıklı. diğerleri de çalışıyor. apartman çok haneli ve çalışan çok olduğu için herkez birbirinden habersiz. allah eşime uzun ömür versin de bakarız bebemize inşallah. her güçlüğün altında bir kolaylık vardır demiş rabbim. sen dualarında beni de hatırla yeter bana canım.ahh canım kıyamam sana.. inş çabucacık geçsin şu günler, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza..
umarım eşin anlayışlı yardımsever ilgili biridir, yoksa çok zor olucak senin için.. orda tanıştığın yakın olduğun arkadaşın da mı yok? ya da teyze hala gbi bi yakının gelemez mi? gerçekten çok üzüldüm, inş şansına bebişin uslu olur da annesine kolaylık sağlar :)
şimdi o kadar kaynana muhabbeti yaptık ilerde oğlum olursa nasıl davranmalıyım gelınıme de o boyle konuşmasın arkadamdan diye düşünmeye başladım
:):):) çok alemler ya .... beden bırakmazlarki kendi kararlarımızı kendimiz verelim hiç anlamıyorum.bende de başka bişey duy o zaman :) kayınvalidem bir dünya esya aldı bebişe. bana da almış sağolsun. ama hiç birini getirmiyor. çocuk doğsun nişan tepsisi gibi tepsi süsleyip öyle getircekmiş. bi de komşular falan görsün öyle getircem diyo. Allahımee anne dedim hastanede lazım olan şeyler var dedim. ben onları getircem dedi. geçen bi geldi. eski bi zıbın 30 yıllık eşiminmiş :) sapsarı olmuş sandık bekleye bekleye. bunu giydirirsin diyo. bana da bi tane gecelik getirmiş. önünde balina resmi var. neyi ima etti acaba bu kadar. hastanede yeni şeyler giymesin onları evde giysin diyor. tamam oğluma babasının zıbınını giydirmeyi isterim ama ilk gün değil yani. bi dünya zıbını var oğlumun. bir dünya kıyafeti. ona güvenip almadıklarımı da gidip aldım. inat ettim giydirmicem aldıklarını. ben böyle bir şey görmedim. aklıma geldikçe deliriyorum.
Mesaji yazdim gitmedi bi... benim 3kaybim var kuzum sanki öyle deyince benden umudu kesmisler gibi hissediyorum onu geçtim gorumcemin kalu beladan kalma elbisesini almis suna bi kiz doguramadin diyo iyi niyet neresinde arayayim ki ben bunun
yok kesinlikle iki üç parça eşya için eltim olsun kaynanam için kesinlikle huzurumu bozamam...çok emek veriyoruz biz bu evlilik için..kimseye yedirtmemUzmeyelim eslerimizi. Onlar hep yanimizda hep destek sukur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?