2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sicaklardan bisey yiyesim de yapasim da gelmiyo.sabah yumurta peynir zeytin ekmek cay.oglen susamli cubuk ve dondurma yedim.aksama yemek yapmaliyim kalkip.

Kızlar çapadan geliyoruz doktor haftaya alınacak dedi. Yalnız burada olursa suni sancı vermek durumundayıx ve bizim iki gün bekletme durumumuz var suni sancıyla dedi. Dolayısıyla bence özelde doğum yapman sezeryan mantıklı dedi. Çünkü bebek bunu kaldıramayabilir hareketleri azalır ki bence senin bebeğine suni sancı versek yüzde seksen kaldırmayacak sezeryan yapacaz dedi. Bir de küvez sorunu var sevk edilebilir fakat bu sevk sırasında da herşey olabilir bir komplikasyon yaşanabilir dedi. Özele gideceğim cuma günü bakalım tarih verecek mi ve yenidoğan yoğun bakımında da yer var mı bilmiyorum umarım vardır yoksa başka bir özel bakacağım. Bu arada çapada bir uzmana da danıştım o da öncelikle normali dene diyor. Ya açılmam yok suyum yok normal yapamıyorum ki ben..

Allahım Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun ....

neden zorundalarmış suni sancı olayında ben o kısmı anlamadım..riskli bi durum varsa gereken yapılır yani...neyse sen özele bak canım..biraz araştırma olucak yorulacaksın belki ama şu haftayıda atlatırsan inş sıkıntı stres kalmıcak..bak 5. bebişimiz geldi ..hep ilk ben doğuracam diyordun..bu arada kaç kilo olmuş bebiş

oğluşumla kahve içmeye gidiyoruz teyzeleri
canım ben de 1. dönemi kapatıyorum. sonrasında heyet raporu alıcaz inşallah. 23 Nisan'a kadar kapatsam iyi. sonrası çok da umrumda değil açıkçası

bazen insanlar gerçekten cok patavatsız oluyor boşver canım umursama ben öle yapıyorum bazen çaktırmadan lafımıda söylüyorum tatlı tatlı atışıyoruz...
kv kiz olsun ikincisi dedi görümcem de evet kiz halasi olmak istiyorum dedi kiz halasi olacagina evlen de anasi ol dedim kv benim oğlum daha güzel derdi biri gelinin güzel deyince ilk bir iki alindim ağladım kızdımda sonra kaynanamdan önce atladım gelin kaynana topragindan olurmus diye sıkıysa laf et.

ne yani doğmazsa iki gün sancı mı vercekler. neden duruma göre hareket etmiyorlar ki. annelik hislerinde güven canım . eğer sezeryanın bebeğin için daha iyi olacağını hissediyorsan öyle davran. ki bence bu durumda sezeryan daha mantıklı gibi duruyor. iki gün sancı mı verilirmiş. neyin zorlaması bu.

kız sen çok fenasın ....severım boyle lafını çekmeyenleri....
ne kadar pısırık durursan o kadar laf etme cesaretınde bulunuyorlar....bende onceden oyleydım...bişi demıyordum ( saygımdan)
ama şimdi o dereden çookk sular aktı

evlendikten bir sene sonra erdim ben ya baktim gariban kocama patlıyorum dedim onun ne suçu var. Ben bu değilim yani normalde kesinlikle altta kalmam baktım tepeme çıkmış bile dedim in bakayim ordan

Benim hissettiklerimde öyle, son gittiğimde doktor başı aşağıda, sırtı karnının sol tarafında, ayakları sağda yukarıda demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…