- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
o gelini ben naparımmmmvalla canım adı üstünde kaynana ağzıyla kuş tutsa gene beğenilmez kimi uzak olur laf ederiz kimi yakın olur laf ederiz işin özü kendini alıştır gelinin seni çekiştirecek....
Sicaklardan bisey yiyesim de yapasim da gelmiyo.sabah yumurta peynir zeytin ekmek cay.oglen susamli cubuk ve dondurma yedim.aksama yemek yapmaliyim kalkip.Kızlar sağlıklı beslenme ye dikkat edebiliyor musunuz ya ben sicaklardan hiç bir şey yapamıyorum sabah bi bardak süt biraz ceviz yedim sonra karpuz yedim bu kadar yumurta et vs hak getire.
Bol bol su içiyorum O kadar
Belim de ağrıdan ziyade kemik takılması gibi bir şey oluyor birden kalamıyor m bi kaç pozisyon deneyim en agrisiz şekilde de yatakta n kalkmaya çalışıyorum.
Etlik lokman hekim de dr. Randevu m 12 ağustos son randevu da doktor 5 ağustos da akşam 8 den sonra gel nst ye gir nöbetçi dr bi baksın dedi.
Ama çatı muayene si vs demedi.
Çatı muayene si yaparmı ki ona göre kişisel temizlik yapmam lazım ama belim den hareket edemiyorum.
Zaten jilet kullanıyorum ama yinede çıkıyor 3-4 güne
ben hala gülüyorum :)))balina ve yawrususorryyy babyyy..yerim senin tribini beğenmiş numarası yapmanııı şunada ayrıca bayıldım
Millet kayinvalidenin anneye verdiği elmas aile Yadigari yüzükle evlilik teklif eder senin oğluş da kaşık havasi calar artık napsin :-/ya kaynanalarınızın kıymetini bilin bende o kaşıkları gelinime veririm artıkk
Allahım Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun ....Günaydın kızlar dün akşam 33+2 haftalık bebegimi 20:30 da 2100 kg erkek bebek dünyaya getirdim ilk yarım saat solunum problemimiz oldu ama şu an çok şükür yanımda oğlum bütün gece birlikteydik henüz sütüm gelmedi en yakın zamanda ayrıntıları yazarım darısı başınıza
neden zorundalarmış suni sancı olayında ben o kısmı anlamadım..riskli bi durum varsa gereken yapılır yani...neyse sen özele bak canım..biraz araştırma olucak yorulacaksın belki ama şu haftayıda atlatırsan inş sıkıntı stres kalmıcak..bak 5. bebişimiz geldi ..hep ilk ben doğuracam diyordun..bu arada kaç kilo olmuş bebişKızlar çapadan geliyoruz doktor haftaya alınacak dedi. Yalnız burada olursa suni sancı vermek durumundayıx ve bizim iki gün bekletme durumumuz var suni sancıyla dedi. Dolayısıyla bence özelde doğum yapman sezeryan mantıklı dedi. Çünkü bebek bunu kaldıramayabilir hareketleri azalır ki bence senin bebeğine suni sancı versek yüzde seksen kaldırmayacak sezeryan yapacaz dedi. Bir de küvez sorunu var sevk edilebilir fakat bu sevk sırasında da herşey olabilir bir komplikasyon yaşanabilir dedi. Özele gideceğim cuma günü bakalım tarih verecek mi ve yenidoğan yoğun bakımında da yer var mı bilmiyorum umarım vardır yoksa başka bir özel bakacağım. Bu arada çapada bir uzmana da danıştım o da öncelikle normali dene diyor. Ya açılmam yok suyum yok normal yapamıyorum ki ben..
canım ben de 1. dönemi kapatıyorum. sonrasında heyet raporu alıcaz inşallah. 23 Nisan'a kadar kapatsam iyi. sonrası çok da umrumda değil açıkçasıCanım Türkçe yetiştirme kursu açtım mudur yardımcımız anca 5 haftayı öyle atabiliriz dedi sağ olsun yardımcı oldu okul idaresi yoksa aklimda yoktu kurs isi...senin mudur yetkili çalışman da iyi olmuş canım meyvesini seneye yeriz ınsallah...ama ben anca 1. donemi kapatıyorum...
aminnnnnnnnnn diyinnn cemaatttttttttt aminnnnnnnnnnBir mesai gunü dahs bitiyor az kaldi cok sukur. Darisi digerlerine...allah hepimize guc versin
aminnnnnnnnnn diyinnn cemaatttttttttt aminnnnnnnnnn
oğluşumla kahve içmeye gidiyoruz teyzeleri
canım ben de 1. dönemi kapatıyorum. sonrasında heyet raporu alıcaz inşallah. 23 Nisan'a kadar kapatsam iyi. sonrası çok da umrumda değil açıkçası
kv kiz olsun ikincisi dedi görümcem de evet kiz halasi olmak istiyorum dedi kiz halasi olacagina evlen de anasi ol dedimbazen insanlar gerçekten cok patavatsız oluyor boşver canım umursama ben öle yapıyorum bazen çaktırmadan lafımıda söylüyorum tatlı tatlı atışıyoruz...
aminnn canım geri sayıma başladık son 10 gün...Bir mesai gunü dahs bitiyor az kaldi cok sukur. Darisi digerlerine...allah hepimize guc versin
Kızlar çapadan geliyoruz doktor haftaya alınacak dedi. Yalnız burada olursa suni sancı vermek durumundayıx ve bizim iki gün bekletme durumumuz var suni sancıyla dedi. Dolayısıyla bence özelde doğum yapman sezeryan mantıklı dedi. Çünkü bebek bunu kaldıramayabilir hareketleri azalır ki bence senin bebeğine suni sancı versek yüzde seksen kaldırmayacak sezeryan yapacaz dedi. Bir de küvez sorunu var sevk edilebilir fakat bu sevk sırasında da herşey olabilir bir komplikasyon yaşanabilir dedi. Özele gideceğim cuma günü bakalım tarih verecek mi ve yenidoğan yoğun bakımında da yer var mı bilmiyorum umarım vardır yoksa başka bir özel bakacağım. Bu arada çapada bir uzmana da danıştım o da öncelikle normali dene diyor. Ya açılmam yok suyum yok normal yapamıyorum ki ben..
kız sen çok fenasın ....severım boyle lafını çekmeyenleri....kv kiz olsun ikincisi dedi görümcem de evet kiz halasi olmak istiyorum dedi kiz halasi olacagina evlen de anasi ol dedimkv benim oğlum daha güzel derdi biri gelinin güzel deyince ilk bir iki alindim ağladım kızdımda sonra kaynanamdan önce atladım gelin kaynana topragindan olurmus diye sıkıysa laf et.
evlendikten bir sene sonra erdim benkız sen çok fenasın ....severım boyle lafını çekmeyenleri....
ne kadar pısırık durursan o kadar laf etme cesaretınde bulunuyorlar....bende onceden oyleydım...bişi demıyordum ( saygımdan)
ama şimdi o dereden çookk sular aktı
Benim hissettiklerimde öyle, son gittiğimde doktor başı aşağıda, sırtı karnının sol tarafında, ayakları sağda yukarıda demişti.canım bende tam bilmiyrum ama sol kasığımda hıçkırıklarını hissediyorum burası başı diyorum..sağ üst taraftada ayaklarını hissediyorum..tabi yanlış değilsem ama popo kısmını vs.bende ayırt edemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?