2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bencede belmaakca
ıkı gun suni sancı senıde bebegıde cok yıpratacaktır....açılman olmazsa eğer..bıde bu bebişi günü gelmeden dogurtuyorlar zaten...bebek de strese giriyormuş bole durumlarda...çogumuz riskli gebelik olmadıgı halde epıdural sezeryan yada normal sezeryan dusunuyoruz....sende riske atma bence canım
sakın yanlış anlama dedıklerımı de ılla normal dogurucaz dıye bısı yok...bebek dunyaya gelsınde ıkı yoldan herhangı bırıyle gelecek zaten

Ben 20 temmuzda gitmiştim en son canım 2160 gr di
Tek başıma kahvaltı bile yapasım gelmiyor.
Ceviz yiyorum beyin gelişimi devam ediyor ya başka ne yemeliyiz bilmiyorum

canım peynir domates salatalık vs. yemeye çalışıyorum..yumurta yiyemiyorum bende...sen her ihtimale hazırlıklı ol bence canım..artık son haftalarımız
Bazen gece uyanınca bende salatalık peynir yiyorum yatıyorum.
Biraz dinlene yim de jilet le operasyonu yapayım

Sezeryan mi canım 20 si gibi gelir demiş normal doğum ü nerden biliyor kilolu diye mi bebeğin

Bebeğin kilosunu da söylemedi suyuna falan baktı. Devlet prosedürü öyleymiş. Direk sezeryan yapmıyormuş normali denemek zorundaymış. Ama onun da bir sürü komplikasyonu var.

Sicaklardan bisey yiyesim de yapasim da gelmiyo.sabah yumurta peynir zeytin ekmek cay.oglen susamli cubuk ve dondurma yedim.aksama yemek yapmaliyim kalkip.

Aynı şekilde yim canım sen de Ankara da idin yanlış hatırlamıyorsam burda eser di normal de ama yinede sıcak yatak odası nda vantilatör çalışıyor o yüzümü vs sogutuyor ama sırtım terden les oluyor o arada.
Bazen eşim é yemek yapıyorum kendim için yapmaya eriniyorum eşim etli şeyler ı seviyor ben tam tersi sebze türü oyuzden de sıkıntı yaşıyorum kendimden feragat ediyorum

Devlet prosedürü öyleymiş sezeryan yasak olduğu için suni sancıyla normal doğum yapılırmış ama benim bebeğim ufak olduğu için bu sancıyı kaldırmaz dedi , dolayısıyla sonuç yine sezeryan okur dedi. Ama biz ilk normal doğumu denemek zorundayız dedi. Bilemiyorum ya... Özelde sezeryan mantıklı .

Canım bana kalırsa bebeğini zorlama,normal doğum tabiki olsun isteriz hepimiz ancak sen zaten hamileliğin boyunca stres yaşadın dolayısıyla da bebeğin.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..

Ankaradayim evet.golbasi bir de burasi daha mi sicak ne ya nemli sanirim.esim sagolsun ne olsa yer olmasa da ses etmez o konuda super

Sacmalamislar.aylardir oraya tasiniyorsun bebeginin durumu zaten ortada.kaldiramayacagini bile bile suni sanci neden yani.riskli gebelik zaten.yoksa gunun gelmeden dogurtmaya calismazlardi heralde dimi.sacma bi celiski yok mu doktorlarin sozlerinde? Sinirlendim kusura bakma canim

Belmacim mrb sezeryani sec nornal buyuk bi risk bebisin icin,dinleme kimseyi sezeyani sec bana doktor normal hicmi dusunmezsin diyo hayir sezeryan diyorum daha mantikli geliyo bana benim durumuma daha uygun dogum sekli seninde kendin karar ver canim doktor normali dene dese kabul etsen yarin Allah korusun ne olsa hayir deseydin diycek tovbe Allah korusun riske atma bence canim

Ay resmen kahkahalarla guldum yas karnim agridi walla sn de benim gibi politik davrananlardansin heralde benimki de toplayip toplayip evine goturuyo aldiklarini (istanbulda aliyoruz kayseriye goturuyo) gerci zaten aldiklari 6-9 aylik, burda birakmasi bi isime yaramaz. Anne ilk 3 ay ne giyecek bu bebe diyorum, olsun onlar anca olur senin bebek iri olcak diyo sanki tosun dogurcam

Kızlar doktordan çıktık biraz moralim bozuldu suyum olması gereken sınırın üstüne çıkmış dr ac kalacaksın defi resmen zaten bir sey yemiyordum simdi yine devam edeceğim ac kalmaya...bekleyebilecegimiz kadar bekleyeceğiz indallah kızım 39 lari görür ama endişeliyim...
Bu arada yavrum 2650 gr. 49 cm olmuş gelisimi maşallah iyi...

hem bebeğin ufak olduğu için kaldırmaz diyolar hem de prosedür böyle diyorlar. bence ne dediklerini bilmiyorlar. içimden çok şey saydım ama buraya yazarsam olmaz şimdi. Allahım yavrularımız sana emanet. Sen onları bize bağışla. Sağ sağlim kucağına al inşallah canım.

canım geçmiş olsun.Daha öncedende mi suyun fazla çıkmıştı acaba?zaten bişey yemiyorum deyince
öyle düşündüm.Canım moralini yüksek tutmaya çalış Allahtan farkedildi de çaresi var sonuçta,
önlemini alıyorsun şimdiden.
maşallah kilosu boyuda çok iyi,inşallah erken gelmez,zamanını bekler.

artık sonlara geldikçe bişeyler çıkıyor, yok kilosu yok suyu... ben yoruldum artık galiba, herkes bunlar güzel gülerin diyor ama bana hiç oyle gelmiyor.. şu anda açım bende, ekmek-hamur, tatlı, meyve her şeyi kestik bakalım ne olacak...

Allah korusun ya vicdan sahibi olmadan insan olamadan doktor olsalar nolcak..
Doktor bey muayene etmeden tahlil yazmazmış, nasıl muayene olacağına da o karar verirmiş çünkü doktor olan o imiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…