- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
bencedene yani doğmazsa iki gün sancı mı vercekler. neden duruma göre hareket etmiyorlar ki. annelik hislerinde güven canım . eğer sezeryanın bebeğin için daha iyi olacağını hissediyorsan öyle davran. ki bence bu durumda sezeryan daha mantıklı gibi duruyor. iki gün sancı mı verilirmiş. neyin zorlaması bu.
canım geçen hafta doktorum protein ağırlıklı beslenmemi ve bebeğin 2500 civarı doğcak görünüyor demesiyle 2 haftadır protein manyağı yaptım kendimi :) sabahları yumurta diğer öğünlerdede et ve bakliyata önem verdim. cumartesi günü gideceğim bakalım neler olmuş oğluma
bende merak ediyorum bu hafta nst girermiyim ya da çatı muayenesi olurmu diye
Bazen gece uyanınca bende salatalık peynir yiyorum yatıyorum.canım peynir domates salatalık vs. yemeye çalışıyorum..yumurta yiyemiyorum bende...sen her ihtimale hazırlıklı ol bence canım..artık son haftalarımız
cevız badem muz süt yogurt yeBen 20 temmuzda gitmiştim en son canım 2160 gr di
Tek başıma kahvaltı bile yapasım gelmiyor.
Ceviz yiyorum beyin gelişimi devam ediyor ya başka ne yemeliyiz bilmiyorum
Kızlar simdi hastaneden çıktım bebiş 3400 olmuş.20 i gibi doğar dedi.halbuki sata gore 5 eylül.birde 2500 lira oduycem doğumda ama boş yer yoksa iki kişilik oda olacakmış.iki kişilik oda olursa refakatcim bayan olmak zorundaymış esim olamıyacak yani.oysa ben suit oda istiyodum.inşallah boş gününe denk gelirim ama çok zor.ne yapsam bu saatten sonra hastane mi değiştirsem sıçramadan çok karıştı.
Bebeğin kilosunu da söylemedi suyuna falan baktı. Devlet prosedürü öyleymiş. Direk sezeryan yapmıyormuş normali denemek zorundaymış. Ama onun da bir sürü komplikasyonu var.neden zorundalarmış suni sancı olayında ben o kısmı anlamadım..riskli bi durum varsa gereken yapılır yani...neyse sen özele bak canım..biraz araştırma olucak yorulacaksın belki ama şu haftayıda atlatırsan inş sıkıntı stres kalmıcak..bak 5. bebişimiz geldi ..hep ilk ben doğuracam diyordun..bu arada kaç kilo olmuş bebiş
Sicaklardan bisey yiyesim de yapasim da gelmiyo.sabah yumurta peynir zeytin ekmek cay.oglen susamli cubuk ve dondurma yedim.aksama yemek yapmaliyim kalkip.
Devlet prosedürü öyleymiş sezeryan yasak olduğu için suni sancıyla normal doğum yapılırmış ama benim bebeğim ufak olduğu için bu sancıyı kaldırmaz dedi , dolayısıyla sonuç yine sezeryan okur dedi. Ama biz ilk normal doğumu denemek zorundayız dedi. Bilemiyorum ya... Özelde sezeryan mantıklı .ne yani doğmazsa iki gün sancı mı vercekler. neden duruma göre hareket etmiyorlar ki. annelik hislerinde güven canım . eğer sezeryanın bebeğin için daha iyi olacağını hissediyorsan öyle davran. ki bence bu durumda sezeryan daha mantıklı gibi duruyor. iki gün sancı mı verilirmiş. neyin zorlaması bu.
Canım bana kalırsa bebeğini zorlama,normal doğum tabiki olsun isteriz hepimiz ancak sen zaten hamileliğin boyunca stres yaşadın dolayısıyla da bebeğin.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..Kızlar çapadan geliyoruz doktor haftaya alınacak dedi. Yalnız burada olursa suni sancı vermek durumundayıx ve bizim iki gün bekletme durumumuz var suni sancıyla dedi. Dolayısıyla bence özelde doğum yapman sezeryan mantıklı dedi. Çünkü bebek bunu kaldıramayabilir hareketleri azalır ki bence senin bebeğine suni sancı versek yüzde seksen kaldırmayacak sezeryan yapacaz dedi. Bir de küvez sorunu var sevk edilebilir fakat bu sevk sırasında da herşey olabilir bir komplikasyon yaşanabilir dedi. Özele gideceğim cuma günü bakalım tarih verecek mi ve yenidoğan yoğun bakımında da yer var mı bilmiyorum umarım vardır yoksa başka bir özel bakacağım. Bu arada çapada bir uzmana da danıştım o da öncelikle normali dene diyor. Ya açılmam yok suyum yok normal yapamıyorum ki ben..
Ankaradayim evet.golbasi bir de burasi daha mi sicak ne ya nemli sanirim.esim sagolsun ne olsa yer olmasa da ses etmez o konuda superAynı şekilde yim canım sen de Ankara da idin yanlış hatırlamıyorsam burda eser di normal de ama yinede sıcak yatak odası nda vantilatör çalışıyor o yüzümü vs sogutuyor ama sırtım terden les oluyor o arada.
Bazen eşim é yemek yapıyorum kendim için yapmaya eriniyorum eşim etli şeyler ı seviyor ben tam tersi sebze türü oyuzden de sıkıntı yaşıyorum kendimden feragat ediyorum
Sacmalamislar.aylardir oraya tasiniyorsun bebeginin durumu zaten ortada.kaldiramayacagini bile bile suni sanci neden yani.riskli gebelik zaten.yoksa gunun gelmeden dogurtmaya calismazlardi heralde dimi.sacma bi celiski yok mu doktorlarin sozlerinde? Sinirlendim kusura bakma canimDevlet prosedürü öyleymiş sezeryan yasak olduğu için suni sancıyla normal doğum yapılırmış ama benim bebeğim ufak olduğu için bu sancıyı kaldırmaz dedi , dolayısıyla sonuç yine sezeryan okur dedi. Ama biz ilk normal doğumu denemek zorundayız dedi. Bilemiyorum ya... Özelde sezeryan mantıklı .
Belmacim mrb sezeryani sec nornal buyuk bi risk bebisin icin,dinleme kimseyi sezeyani sec bana doktor normal hicmi dusunmezsin diyo hayir sezeryan diyorum daha mantikli geliyo bana benim durumuma daha uygun dogum sekli seninde kendin karar ver canim doktor normali dene dese kabul etsen yarin Allah korusun ne olsa hayir deseydin diycek tovbe Allah korusun riske atma bence canimDevlet prosedürü öyleymiş sezeryan yasak olduğu için suni sancıyla normal doğum yapılırmış ama benim bebeğim ufak olduğu için bu sancıyı kaldırmaz dedi , dolayısıyla sonuç yine sezeryan okur dedi. Ama biz ilk normal doğumu denemek zorundayız dedi. Bilemiyorum ya... Özelde sezeryan mantıklı .
siz gülüyosunuz ama benim o geceliği gördüğümdeki yüz ifademi görmeniz lazımdı.hmmm.... güzelmiş anne. bu arkadaki küçük de balinanın yavrusu mu... hmmm. ayy çok güzelmiş ne tatlı bişey bu bak hayatım balinanın yavrusuymuş bu da şu an ben de kendime gülüyorum.
Devlet prosedürü öyleymiş sezeryan yasak olduğu için suni sancıyla normal doğum yapılırmış ama benim bebeğim ufak olduğu için bu sancıyı kaldırmaz dedi , dolayısıyla sonuç yine sezeryan okur dedi. Ama biz ilk normal doğumu denemek zorundayız dedi. Bilemiyorum ya... Özelde sezeryan mantıklı .
canım geçmiş olsun.Daha öncedende mi suyun fazla çıkmıştı acaba?zaten bişey yemiyorum deyinceKızlar doktordan çıktık biraz moralim bozuldu suyum olması gereken sınırın üstüne çıkmış dr ac kalacaksın defi resmen zaten bir sey yemiyordum simdi yine devam edeceğim ac kalmaya...bekleyebilecegimiz kadar bekleyeceğiz indallah kızım 39 lari görür ama endişeliyim...
Bu arada yavrum 2650 gr. 49 cm olmuş gelisimi maşallah iyi...
artık sonlara geldikçe bişeyler çıkıyor, yok kilosu yok suyu... ben yoruldum artık galiba, herkes bunlar güzel gülerin diyor ama bana hiç oyle gelmiyor.. şu anda açım bende, ekmek-hamur, tatlı, meyve her şeyi kestik bakalım ne olacak...Kızlar doktordan çıktık biraz moralim bozuldu suyum olması gereken sınırın üstüne çıkmış dr ac kalacaksın defi resmen zaten bir sey yemiyordum simdi yine devam edeceğim ac kalmaya...bekleyebilecegimiz kadar bekleyeceğiz indallah kızım 39 lari görür ama endişeliyim...
Bu arada yavrum 2650 gr. 49 cm olmuş gelisimi maşallah iyi...
Bende genellemeden ziyade Allah iyi insanlarla karsilastirsin derim. Gerçekten çok kötü tecrubelerinz olmuş. Burda da özel de bir doktor 6 aylık bebeği tam sebebini bilmiyorum ama bir teşhis koymuş ve bebeğin yaşamına son verip ölü doğum yaptırmış. Bu aile sonra başka bir doktora durumu anlatırken doktor bunlara kızıyor siz delimisiniz ben o bebeği kurtarirdim neden hemen aldirmaya karar verdiniz diye kızıyor. Doktor dan doktora da o kadar fark ediyor ki. Ama anlamadigim evlilik öncesi sağlık raporu için doktor neden alttan muayene etmek istedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?