Öyle canım ama devlette sezeryan yasak ve bir komplikasyon olmadan da sezeryan yapmıyorlar. Yani suni sancı verilecek eğer bebek kaldıramazsa komplikasyon deyip sezeryan yapacaklar. Bir de düşün 2 gün hiç açılma olmadığını . Özeldeki doktor kesinlikle normal denemem ben o riski Almam diyor. Bakalım cuma tarih verecek mi ?Sacmalamislar.aylardir oraya tasiniyorsun bebeginin durumu zaten ortada.kaldiramayacagini bile bile suni sanci neden yani.riskli gebelik zaten.yoksa gunun gelmeden dogurtmaya calismazlardi heralde dimi.sacma bi celiski yok mu doktorlarin sozlerinde? Sinirlendim kusura bakma canim
Canım benim zaten 20 ki haftalardan beri yüksek şekerden şüphelenmişti doktor ama çıkmadı buna rağmen suyum yükselmeye devam etti hep yediklerime dikkat ettim bugün doktor ac kalıp gittigi yere kadar devam edecek dedi...normalde buğday ekmegi yerdim duşun onu bile yeme dedi...hepimizin hakkında hayirlisi canim...canım geçmiş olsun.Daha öncedende mi suyun fazla çıkmıştı acaba?zaten bişey yemiyorum deyince
öyle düşündüm.Canım moralini yüksek tutmaya çalış Allahtan farkedildi de çaresi var sonuçta,
önlemini alıyorsun şimdiden.
maşallah kilosu boyuda çok iyi,inşallah erken gelmez,zamanını bekler.
Hıçkırıkları genelde göbeğimin tam ortasında oluyor tekmeleri sol kasığımda genelde göbeğimin şiş olan tarafı sağ oluyor o zaman benim kızım daha dönmedi :))
Belmacim riske atma canım özel daha mantıklı gibi en azından suni Sancı ile Kızın da sen de yıpranmamış olursun kaldı ki devlet net de konuşmamış ki canimÖyle canım ama devlette sezeryan yasak ve bir komplikasyon olmadan da sezeryan yapmıyorlar. Yani suni sancı verilecek eğer bebek kaldıramazsa komplikasyon deyip sezeryan yapacaklar. Bir de düşün 2 gün hiç açılma olmadığını . Özeldeki doktor kesinlikle normal denemem ben o riski Almam diyor. Bakalım cuma tarih verecek mi ?
Ay resmen kahkahalarla guldum yaskarnim agridi walla sn de benim gibi politik davrananlardansin heralde benimki de toplayip toplayip evine goturuyo aldiklarini (istanbulda aliyoruz kayseriye goturuyo) gerci zaten aldiklari 6-9 aylik, burda birakmasi bi isime yaramaz. Anne ilk 3 ay ne giyecek bu bebe diyorum, olsun onlar anca olur senin bebek iri olcak diyo sanki tosun dogurcam
Sorma canım ama sukurler olsun ki riskli donemleri atlattık...bunlarda da vardır bir hayır sabredip göreceğiz canım...hamur idi tatlı meyve onlar da ne ki:))artık sonlara geldikçe bişeyler çıkıyor, yok kilosu yok suyu... ben yoruldum artık galiba, herkes bunlar güzel gülerin diyor ama bana hiç oyle gelmiyor.. şu anda açım bende, ekmek-hamur, tatlı, meyve her şeyi kestik bakalım ne olacak...
napayım mecbur politik davrancaz. şimdi bi balina için birbirimize mi girelim yani.alsınlar çeyizlerine kaldırsınlar aldıklarını. bana bi bluz almış. sıfır kol ve yarım kolu vardı yarım kol olanı aldım. istersen getireyim düğünde giy ama geri götürürüm sonra tepsiyle getircem dedi. yok anne gerek yok iyi ki yarım kollu almışsın. eylülde havalar serinlemeye başlar sıfır kol olsa o serinlikte giyemezdim dedim. iyi düşünmüşsün dedim. napayım şimdi ne diyeyim bilemedim. eşim de gülüyo ama karışmıyor. ne desin bi tarafta annesi bi tarafta ben. en güzeli politik olmak. kötü gelin olmaktan iyidir. düşünüp alıyo ya daha ne olsun.
Sorma canım ama sukurler olsun ki riskli donemleri atlattık...bunlarda da vardır bir hayır sabredip göreceğiz canım...hamur idi tatlı meyve onlar da ne ki:))
Sağ ol kuzum artık her gecen gün kârdır deyip önüme bakacağım zaten sezeryan olacagim orda sıkıntı yok doktor da üzülünce kızdı zaten...canım bak kendin de diyosun riskli dönemleri atlattın. 37, 38. haftalarda planlı sezeryan yapanlar var. sen kendini üzme bebişini de üzme. geçen günün kar. az daha sık dişini.
Bebeğin kilosunu da söylemedi suyuna falan baktı. Devlet prosedürü öyleymiş. Direk sezeryan yapmıyormuş normali denemek zorundaymış. Ama onun da bir sürü komplikasyonu var.
canım benim de üst Sınıra yakın. diyet yapmak çok zor iş zaten diyet de yaptığım yok vallahi. az ve öz yiyorumKızlar doktordan çıktık biraz moralim bozuldu suyum olması gereken sınırın üstüne çıkmış dr ac kalacaksın defi resmen zaten bir sey yemiyordum simdi yine devam edeceğim ac kalmaya...bekleyebilecegimiz kadar bekleyeceğiz indallah kızım 39 lari görür ama endişeliyim...
Bu arada yavrum 2650 gr. 49 cm olmuş gelisimi maşallah iyi...
Canım ben bi önceki doğum epidural yaptırdım çok memnun kaldım herşeyin farkında oluyorsun bebeğini görüyorsun zaten hiçbir şey hissetmiyordum yapılan işlemi görmüyorsun zaten önünde perde cekili işlem başladıktan10 dakika sonra bebeğin çıkıyor ben genel anestezide oldum ikinci doğumda hiç memnun kalmadım bir türlü ayilamadim birde ciğerdeku narkozu atmak için öksürük tutuyor dikişlerim yırtilacaksandım ben doğumun her türlüsunu yaptım ilk normal ikinci genel anestezi,üçüncü epidural,buda epidural olacak inşallah
canım ben de aynı durumdayım. devletteki kesin ayrılıyor. özeldeki ayrılcam Demişti tarihi kesin değildi. yarın gidicem bakalım dumura uğramam inşallah.Kızlar moralim çok bozuk ya doktorum 27agusts -4 eylül arası izinde olucakms normal doğum istiyordum 7 eylül doğum tarihim başka doktor giricekmis izinde olduğu zaman sancm gelirsesezeryani düşünmeye başladım başkasına güvenemem
Beyin gelisimi son 2 ayda yine atak yapiyormus cevizle beraber cig badem dedi doktorum. Bir de her gittigimde semizotu der.Ben 20 temmuzda gitmiştim en son canım 2160 gr di
Tek başıma kahvaltı bile yapasım gelmiyor.
Ceviz yiyorum beyin gelişimi devam ediyor ya başka ne yemeliyiz bilmiyorum
Masallah canim kuzucuna kilosu boyi cok iyi.uzme kendini sen tehlikeli haftalari atlattik Allah in izniyle 1-2hafta dayansa zaten dogum zamanin gelir.yediklerine dikkat et senSağ ol kuzum artık her gecen gün kârdır deyip önüme bakacağım zaten sezeryan olacagim orda sıkıntı yok doktor da üzülünce kızdı zaten...
Herşey yolunda gider inşallah sağlıkla sihatli kucağına el yavrunun insallahKızlar çapadan geliyoruz doktor haftaya alınacak dedi. Yalnız burada olursa suni sancı vermek durumundayıx ve bizim iki gün bekletme durumumuz var suni sancıyla dedi. Dolayısıyla bence özelde doğum yapman sezeryan mantıklı dedi. Çünkü bebek bunu kaldıramayabilir hareketleri azalır ki bence senin bebeğine suni sancı versek yüzde seksen kaldırmayacak sezeryan yapacaz dedi. Bir de küvez sorunu var sevk edilebilir fakat bu sevk sırasında da herşey olabilir bir komplikasyon yaşanabilir dedi. Özele gideceğim cuma günü bakalım tarih verecek mi ve yenidoğan yoğun bakımında da yer var mı bilmiyorum umarım vardır yoksa başka bir özel bakacağım. Bu arada çapada bir uzmana da danıştım o da öncelikle normali dene diyor. Ya açılmam yok suyum yok normal yapamıyorum ki ben..
Ne bileyim osgecim Yağlı tatlı hamur isi yok ama sıkacağız dişimizi ne kaldı ki surda...dogum yapalım het şeyi yeriz bol bol oh mis...canım benim de üst Sınıra yakın. diyet yapmak çok zor iş zaten diyet de yaptığım yok vallahi. az ve öz yiyorumoğlan 3 hafta boşuna büyük çıkmıyor vallahi
sağ ol canım benim sayılı gün geçer dedigin gibi gelisimi maşallah iyi şükrediyorum yediklerime de dikkat ederim Rabbim başka bir sey vermesin...Masallah canim kuzucuna kilosu boyi cok iyi.uzme kendini sen tehlikeli haftalari atlattik Allah in izniyle 1-2hafta dayansa zaten dogum zamanin gelir.yediklerine dikkat et sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?