Canım ben kızımda ben tatıle cıkıyorum şı tarihlerde dogurma demıstı ve tatıle cıktıgı o tarıhte dogum yaptım normal dogum kı dr zaten mudahale etmıyorkı normal dogumda kafası gorunene kadar cekıp dıkıs lazımsa dıkıyor yanı kenıon sancılanıp kendı ıkınıp bebegı cıkarıyorsun ebe basında oluyor ebe bebek cıkınca dr haber verıyor acıklık tam olunca yada kafası gorununce ben kendı drumsuz yapamma dıye dusunmustum bılmedıgım ıcınKızlar moralim çok bozuk ya doktorum 27agusts -4 eylül arası izinde olucakms normal doğum istiyordum 7 eylül doğum tarihim başka doktor giricekmis izinde olduğu zaman sancm gelirsesezeryani düşünmeye başladım başkasına güvenemem
Canım maşallah kızına.sabret az kaldı inşallah sağlıkla kucağımıza alıcaz.Kızlar doktordan çıktık biraz moralim bozuldu suyum olması gereken sınırın üstüne çıkmış dr ac kalacaksın defi resmen zaten bir sey yemiyordum simdi yine devam edeceğim ac kalmaya...bekleyebilecegimiz kadar bekleyeceğiz indallah kızım 39 lari görür ama endişeliyim...
Bu arada yavrum 2650 gr. 49 cm olmuş gelisimi maşallah iyi...
Âmin canım hepimiz ınsallah...Canım maşallah kızına.sabret az kaldı inşallah sağlıkla kucağımıza alıcaz.
Canım devlet hemen sezeryan almıyormuş. Yasakmış önce normal doğum olabilir mi bebek kaldırabilir mi bakılıyormuş. Eğer bebek kaldıramazsa acil sezeryan yapılıyormuş .Riskli durumlarda da mı illa normali denemek zorundalarmış? Ne kadar saçmarabbim hayırlı olanı senin için en kolay kılsın canım. Özelle tekrar görüş belki ayarlanır artık.
Sadece tozu gitsin diye yikiyoruz ya tatlim o yuzden 30 derece 15 dk bile yikasan yeterli olur.bende yarim saatlikte yikadim.Kızlar birşey soracağım ;
Mothercare ürünlerinde 40 derecede yıkama gösteriyor onları 30 derecede diğerleri ile yıkasam birşey okur mu? Bir de bende 30 derecede bir 15 dakika kısa program var bir de 1 saat 17 dakika var hangisinde yıkayayım bilemedim .
canım hepsini yıkayabilirsin beraber renklerine göre tabiKızlar birşey soracağım ;
Mothercare ürünlerinde 40 derecede yıkama gösteriyor onları 30 derecede diğerleri ile yıkasam birşey okur mu? Bir de bende 30 derecede bir 15 dakika kısa program var bir de 1 saat 17 dakika var hangisinde yıkayayım bilemedim .
anladm cnm cahillik isteCanım yazın okullarda yetiştirme kursu açabiliyoruz kurs bitiminde de değerlendirme sınavı yapıyoruz...benim de kursun son günüydü sınav yaptim canım...
1saat 17dakikada yika canim ben ole yaptimKızlar birşey soracağım ;
Kızlar birşey soracağım ;
Kızlar doktordan çıktık biraz moralim bozuldu suyum olması gereken sınırın üstüne çıkmış dr ac kalacaksın defi resmen zaten bir sey yemiyordum simdi yine devam edeceğim ac kalmaya...bekleyebilecegimiz kadar bekleyeceğiz indallah kızım 39 lari görür ama endişeliyim...
Bu arada yavrum 2650 gr. 49 cm olmuş gelisimi maşallah iyi...
Kızlar birşey soracağım ;
Beyin gelisimi son 2 ayda yine atak yapiyormus cevizle beraber cig badem dedi doktorum. Bir de her gittigimde semizotu der.
Estağfirullah canım olur mu öyle sey...anladm cnm cahillik iste
Canım dr öyle deyince hormonlardan mi neden hemen agladim sonra eşim ve drum sağ olsun sakinlestirdiler simdi daha iyiyim...Haklısın iyi enerjiye bebislerin ihtiyacı var...tatlım moralini boxma ztn ne kdr kaldı bebişinin gelmesine.. önemli olan gelişiminin yolunda olması, 2 hafta dha sıksan ztn doğurursun.. lütfen ii düşün, enerjini yüksek tut
Evet cnm kilolu diye kirki beklersek dört buçuğu geçer doğuramazsın dedi suni sancıyla 38 haft da baslatacakmis doğumu normal olacak inşallah.Sezeryan mi canım 20 si gibi gelir demiş normal doğum ü nerden biliyor kilolu diye mi bebeğin
Samsun medical park cnm.hangi hastane? benim de 2500 tl denildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?