2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ben kızımda ben tatıle cıkıyorum şı tarihlerde dogurma demıstı ve tatıle cıktıgı o tarıhte dogum yaptım normal dogum kı dr zaten mudahale etmıyorkı normal dogumda kafası gorunene kadar cekıp dıkıs lazımsa dıkıyor yanı kenıon sancılanıp kendı ıkınıp bebegı cıkarıyorsun ebe basında oluyor ebe bebek cıkınca dr haber verıyor acıklık tam olunca yada kafası gorununce ben kendı drumsuz yapamma dıye dusunmustum bılmedıgım ıcın

Canım maşallah kızına.sabret az kaldı inşallah sağlıkla kucağımıza alıcaz.

Riskli durumlarda da mı illa normali denemek zorundalarmış? Ne kadar saçma rabbim hayırlı olanı senin için en kolay kılsın canım. Özelle tekrar görüş belki ayarlanır artık.
Canım devlet hemen sezeryan almıyormuş. Yasakmış önce normal doğum olabilir mi bebek kaldırabilir mi bakılıyormuş. Eğer bebek kaldıramazsa acil sezeryan yapılıyormuş .

Kızlar birşey soracağım ;
Mothercare ürünlerinde 40 derecede yıkama gösteriyor onları 30 derecede diğerleri ile yıkasam birşey okur mu? Bir de bende 30 derecede bir 15 dakika kısa program var bir de 1 saat 17 dakika var hangisinde yıkayayım bilemedim .

Sadece tozu gitsin diye yikiyoruz ya tatlim o yuzden 30 derece 15 dk bile yikasan yeterli olur.bende yarim saatlikte yikadim.

canım hepsini yıkayabilirsin beraber renklerine göre tabi program olarak da 1 saatlik olanı tercih ederdim ben sanırım.

1saat 17dakikada yika canim ben ole yaptim

belmacım 30 derece gayet ii.. bna dr un dediği azıcık deterjan ile en kısa programda yıkayıp, extra durulama yapılmasıydı
nasıl yıkanıcağını biliorum ama dha bi body bile yıkamadık, inş haftaya başlıcaz :)

tatlım moralini boxma ztn ne kdr kaldı bebişinin gelmesine.. önemli olan gelişiminin yolunda olması, 2 hafta dha sıksan ztn doğurursun.. lütfen ii düşün, enerjini yüksek tut

kızlar benim meleğim 2550gram 47 cm olmuş yeni doktorumuza gittik bugün dedikki biz kızımızı hiç göremedik oda dediki biraz rahatsız edelim bakalım belki kendini gösterir o kadar vurdu kafasının olduğu yere banamısın demedi sıpa ya yüzünü hiç göstermedi ben ancak doğumda görcem neye benzediğini sanırım 14une nst için çağırdı sonra haftada bir gidecekmişiz şimdi sıpa nasıl oynuyor şikayet etme beni der gibi

Canım bence 15 dk lik programda çok az bbk deterjan ile yıka benim makinenin en kisa Prog. Yarım saat idi onda yikadim zaten temizler ilerde sürekli yikanacaklar zaten şimdiden yipranmasin düşünce sindeyim şahsen

Beyin gelisimi son 2 ayda yine atak yapiyormus cevizle beraber cig badem dedi doktorum. Bir de her gittigimde semizotu der.

Semizotu salatası öğrendim bende güzel oluyor yoğurtlu ama bu tarz yeşillik lerde dışardan çok temiz olmuyor çamurlu vs oluyor temiz bulunca alıyorum canım sağolasın

tatlım moralini boxma ztn ne kdr kaldı bebişinin gelmesine.. önemli olan gelişiminin yolunda olması, 2 hafta dha sıksan ztn doğurursun.. lütfen ii düşün, enerjini yüksek tut
Canım dr öyle deyince hormonlardan mi neden hemen agladim sonra eşim ve drum sağ olsun sakinlestirdiler simdi daha iyiyim...Haklısın iyi enerjiye bebislerin ihtiyacı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…