2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Allah korusun ya vicdan sahibi olmadan insan olamadan doktor olsalar nolcak..
Doktor bey muayene etmeden tahlil yazmazmış, nasıl muayene olacağına da o karar verirmiş çünkü doktor olan o imiş..
Bunu da ilk defa duydum. Allah vicdan merhamet versin

Canım bence 15 dk lik programda çok az bbk deterjan ile yıka benim makinenin en kisa Prog. Yarım saat idi onda yikadim zaten temizler ilerde sürekli yikanacaklar zaten şimdiden yipranmasin düşünce sindeyim şahsen
Benim makinada bebekler icin anti alerji programi var onda yikadim 40 deecede 2 saat falandi. Eger o program olmasaydi pamuklu da yikayacaktim yine olabilecek en uzun programda hemde. Temizler demissiniz ama temiz olduklarini hic dusunmuyorum.tamam biraz abartiyor olabilirim ama daha once bir ko feksiyonda bulunmuslugm var. Kesiminde dikiminde paketlemeye gidene kadar yerlerde surunuyor. Mzrkanin kiraladigi antrepolarda kolilerden kolilere aktarilip duruyor. Magazaya geldiklind calisanlar dahil yuzlerce kisi elliyor. Yere dusuyor vs. O yuzden ne kadar cok yikanirsa bence o kadar iyi. Hatta ben kiyafetllerin hem icini hem disini utuledim bol bol buharla. Yani dedigim gibi abartmis olablirim , hatta eltim dalga gecmisti ama karnimdan yeni cikmis henuz bagisikligin b sini kazanmamis minicik kuzma nerelerde surundugu belli olmayan seyleri yeterince steril etmeden giydirmek istemedim. Insallah bu durum bende hastalik derecesine gelmez :)

bluebottle yarın yine garantiye almak için pazartesi necati bey var mı yok mu ogrenicem. Eğer sen de pazartesi gelirsen beraber gideriz randevu almana gerek yok dedi annem ben sıra alırım dedi :) başka zaman gelmek istersen de yine yardimci olacak :)

Pff artık kemiklerim ayrılacak gibi. Bebek çok basınç yapıyor, rahim açılacak gibi oluyor sanki. Ama doğum sancıları yok tabi henüz. 5 dk da bir olunca gel dedi doktor.
Allah yardımcısı olsun hepimizin de..
Sizlerde de mi öyle? Sabahları mutlu uyanmıyorum hiç. Suratım hep asık

Şöyle olmayı çok isterdim

:) Onlar rahatına çok düşkünler hiç oralı bile olmuyorlar

Benim de karnımı delecekti doktor nerdeyse ayrıntılıda bana mısın demedi, o kadar da acı çektim :)
Boyu kilosu iyiymiş maşallah. Belki benim oğlana isteriz ne dersin :))

@cubuk kraker ne güzel düşünmüşler torunlarını sende hiç anlamıyorsun canım onları eski ne demek çocuk kaç gün giyiyorki zaten kıyafetleri yeni yeni kalkıyor rafa saygısızlık etme lütfen kv ve kp
sağ yanındaki melek böyle seyler söylesede sen çalmadıysan kafalarına o eşyaları iyi sabır var sende ben önlerinde oturur ağlardım sinirden heralde ağzıma gelenide söylerdim gerçi öyle bir durumda eşim benden önce davranır ya sıkma canını sorarlarsa yeterince kıyafeti var de biraz zaman geçincede gerçekten ihtiyacı olan birine ver

@_Ruzgargulu_ şakasını bile kaldıramıyoruz biz ya eşimin gözleri doluyor resmen duygusallıktan diil ama sinirden ay şimdiden annemi babamı anladım niye bu kadar üstüme düşüyorlarmış kız evlat çok zor arkadaşım çoooookkk

Eşin seni alırken iyiydi ama :))
Hayırlısıyla sağsalim alırsınız İnşaallah kucağınıza canım. Evlat derdi anne karnına düşünce başlıyor kesinlikle. Kız evlat daha bi başkadır inanırım.
Hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.

@_Ruzgargulu_ ay bir gün yıllar sonra mustakbel dünürüm senin söylediğini söyleyecek bana ya işte o zaman ne cevap veririm bilmiyorum ay gözüm doldu yeminle allah hepimizin bebeklerine sağlık huzur dolu bir ömür nasip etsin hayırlı eşler tabiki ama bize evlat olacak karakterde insanlar olmalarını da gelin ya da damatların dilemeyi unutmıyım

nasıl yani eylülün ilk haftası olursa 37 beş hafta aktarılıyormu???
Canım biz 1 Eylül de işbaşı yapıyoruz ya; mantık olarak 32 de çalışabilir raporu alınca , 37. Haftan Eylül'ün ilk haftasına gelse mecburen işbaşı yapıcan 37+0 olduğunda da bırakacaksın işi, sonraya atılmaması için bi sıkıntı yok gibi; benim Ağustos un 3. Haftası 37 dim doluyor kısmetse benim denk gelmiyor ama denk gelenler için bi problem olmaması gerekir mantığa uyuyor

canım ben de aynı durumdayım. devletteki kesin ayrılıyor. özeldeki ayrılcam Demişti tarihi kesin değildi. yarın gidicem bakalım dumura uğramam inşallah.

Of gerçekten çok büyük bi sıkıntı başıma gelmez diyordm özel diye ama doktor tatile gidicek dinlemedi beni

Evet cnm kilolu diye kirki beklersek dört buçuğu geçer doğuramazsın dedi suni sancıyla 38 haft da baslatacakmis doğumu normal olacak inşallah.
Canim acilman olmadanmi suni sanci vericekler sence dr.un baska bilgi.vermedimi.Benim durumumda senin gb.drun bana ddgi sık sık yuruyus bebek kanala girsin dd. Sade. Ama benim arastirmalarimda 38.haftada kendi sancim gelirse amenna. Fakat hic acilmam.yoksa suni sanci istemiyorum.Cunki bu durumlarda bebek sitrese girip kalp atislari zayifliyomus acil sezeryana aliniyomus.3veya 4cm acilmam olursa eiduralli suni sanci olabilir diye dusunuyorum.. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…