2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
@catdog mantık diil işte canım uyguladıkları şey üretim hatası gibi bakıyorlar bebişlerimize zamanı tutmamış bunların diye çok açık şekilde fiili olarak çalıştığı süre aktarılır diyor görüşlerde bir gün gidip okula rapor alırsan 37+1 de bir gün doğum sonrasına aktarılıyor ben de bir yazı falan buldun sandım çünkü ben 26 ağustosta çalışamaz alcam da üç beş gün öteye atim dedim ama bir yazıyı dayanak göstermek gerek

Canım devlet hemen sezeryan almıyormuş. Yasakmış önce normal doğum olabilir mi bebek kaldırabilir mi bakılıyormuş. Eğer bebek kaldıramazsa acil sezeryan yapılıyormuş .
yok öyle birşey cancagzim ben de tip fakuktesinde yapacağım doktor hastanin durumuna göre karar vermek zorunda bu ne saçmalık bana normal in n sini bile etmedi ilkinde de aynı şekilde sen yeni doğan ünitesi iyi olan bi hastane bul hatta arda lembet diye bi Dr var istanbulda meşhur onun hastanesi çok ünlü diye biliyorum bi araştır fiyat al istersen boş kuvoz var mı sor bi

Canim deterjanı çok az koymak lazım ve ekstra durulma yapman lazım 15 dk da yıkamak için 1 saat olanı tercih et derim ne ciciler aldin kız prensesime
nasıl yani eylülün ilk haftası olursa 37 beş hafta aktarılıyormu???

yok canlar malesef öyle bi sansimiz yok o zaman da mesela 5 eylülde ayrıldın diyelim sadece 1 eylül 5 eylül arası sadece 5 günü atabilirsiniz çalıştığınız günleri yani hatta erken doğumda bile bu geçerli mesela benim 15 eylül normal doğum tarihim eğer 25 ağustosta dogurursam sadece eylül ayını ekleyebiliyirum agustostaki 5 günüm yanıyor çok gıcık bir durum ama böyle malesef ben de sezeryani 1 eylule mi getirsem diyorum bi yandan da 5 gün için bebegimi riske atmayayim diyorum

şimdi o kadar kaynana muhabbeti yaptık ilerde oğlum olursa nasıl davranmalıyım gelınıme de o boyle konuşmasın arkadamdan diye düşünmeye başladım
düşün tabi canım allah razı olsun senden bir kız annesi olarak
bak neler yaşanıyor en masumundan geçiriyorlar valla kv hamile falan dinlemeden

34+2de 71,700 çıktım bugün doktorun tartısında 60 la hamile kaldım 12 kilo almadım yani daha diye kendini avutanlardanım

Ciddi misin ay bilmiyoum resmen dünyam başıma yıkıldı ama içime su serptin biraz bu saatten sonra doktor benm için çıkmıcak diye bişey yok mecburum

Bilmiyorum canım yageçensene doğum yapan bi arkadaşımız 10 gün kadar çalışıp Eylül de doğum iznine ayrılmıştı; o atabilmişti ama idare de değişti tekrar, ben o a istinaden söylemiştim, bilemiyorum o zaman kafam karıştı

ben de suni sancı ile normal doğum düşünüyorum. yarın kontrolüm var dr uma bi sorucam nasıl olur diye. 21 inde izne çıkacak çünkü.

Kizlar bufun surekli belim agridi ve simdi git gide artiyor agrisi ve ayagi kalktigim an kasiklarimdaki baski artiyor. Dun doktor kontrolunde doktor normal artik bel agrilari demisti kasiklar icinde bebek dondugu icin baski olacak demisti. Ama simdi bel agrim cok fazla ne uzaninca geciyo ne oturunca nede yuruyunce. Benim gibi bel agrisi ceken var mi? Hafifletmek icin uyguladiginiz birsey varmi? Dun gecede ruyamda 2 haftam.laldi doguma diyordum herkese ve benim ruyalarimda cikar korkmaya basladim kizim daha cok kucuk 2200 cikti dun ins zamanindan once gelmez kizim

Kizlar ozellikle aksamlari gobegim agirlasiyo.Sanki gobegime demir baglamislar gibi bi agirlik oluyo ve tatli tatli kasiniyo.Sizde de oluyor mu bu?

kızlar bebeğime sadece kız kardeşim bir tane ikili takım aldı bir arkadaşım kapı süsü aldı bir kuzenim ayakkabı biz ne mi aldık üç beş tulum iki hastane çıkışı çok şükür ÇARŞAFA SARMICAZ annem yeni ev aldı borcu başından aşkın zaten bizim yolladığımız harçlıkla fatura ödüyor ama yine kadın kendi diktiği üç beş şeyi hazırlamış eşimin ailesinin durumu gayet iyi ama daha bana düğünümde takılacak altını almadılar iki senedir ki diğer oğullarını beslemekten bize bi b.k yaptıkları yok kızıma bir şey alsınlar ancak bizim istememiz lazım onuda hayatta ne eşim ne ben istemem normaldede sık görüşmek istemez eşim beni de görüştürmez kimseyle allah razı olsun ay kim demişti ben çok emek veriyorum bu evliliğe diye aynen biz çok emek veriyoruz birbirimize gerek yok kimseye etrafımızda

Canım devlet hemen sezeryan almıyormuş. Yasakmış önce normal doğum olabilir mi bebek kaldırabilir mi bakılıyormuş. Eğer bebek kaldıramazsa acil sezeryan yapılıyormuş .

Ne saçma bir prosedür sanki deneylik oyuncak bebek allah yardımcın olsun canım. Hayırla sağlıkla kolaylıkla kızını alırsın inşallah kucağına.
Bu arada ben mothercare falan da dahil tüm kıyafetlerini 30derecede 45 dakikalık programımda yıkadım. 15 dakikalıkta deterjanı tam arınmayabilir belki diye cesaret edemedim

ay şükür öyle kalkıyorumda öyle yatamıyorum işte

Canim simdi yazcakdim ayni soruyu sorcakdim afedersin belin en asagisi sag taraf bacagimida cekemiyorum belim agriyo bugun kac defa agladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…