- 11 Haziran 2015
- 653
- 900
- 53
- 39
yok öyle birşey cancagzim ben de tip fakuktesinde yapacağım doktor hastanin durumuna göre karar vermek zorunda bu ne saçmalık bana normal in n sini bile etmedi ilkinde de aynı şekilde sen yeni doğan ünitesi iyi olan bi hastane bul hatta arda lembet diye bi Dr var istanbulda meşhur onun hastanesi çok ünlü diye biliyorum bi araştır fiyat al istersen boş kuvoz var mı sor biCanım devlet hemen sezeryan almıyormuş. Yasakmış önce normal doğum olabilir mi bebek kaldırabilir mi bakılıyormuş. Eğer bebek kaldıramazsa acil sezeryan yapılıyormuş .
Canim deterjanı çok az koymak lazım ve ekstra durulma yapman lazım 15 dk da yıkamak için 1 saat olanı tercih et derim ne ciciler aldin kız prensesimeKızlar birşey soracağım ;
Mothercare ürünlerinde 40 derecede yıkama gösteriyor onları 30 derecede diğerleri ile yıkasam birşey okur mu? Bir de bende 30 derecede bir 15 dakika kısa program var bir de 1 saat 17 dakika var hangisinde yıkayayım bilemedim .
nasıl yani eylülün ilk haftası olursa 37 beş hafta aktarılıyormu???
yok canlar malesef öyle bi sansimiz yok o zaman da mesela 5 eylülde ayrıldın diyelim sadece 1 eylül 5 eylül arası sadece 5 günü atabilirsiniz çalıştığınız günleri yani hatta erken doğumda bile bu geçerli mesela benim 15 eylül normal doğum tarihim eğer 25 ağustosta dogurursam sadece eylül ayını ekleyebiliyirum agustostaki 5 günüm yanıyor çok gıcık bir durum ama böyle malesef ben de sezeryani 1 eylule mi getirsem diyorum bi yandan da 5 gün için bebegimi riske atmayayim diyorumCanım biz 1 Eylül de işbaşı yapıyoruz ya; mantık olarak 32 de çalışabilir raporu alınca , 37. Haftan Eylül'ün ilk haftasına gelse mecburen işbaşı yapıcan 37+0 olduğunda da bırakacaksın işi, sonraya atılmaması için bi sıkıntı yok gibi
14 :-/ 17ile kapatsam iyidir...Kizlarr kilolar ne alemde
düşün tabi canım allah razı olsun senden bir kız annesi olarakşimdi o kadar kaynana muhabbeti yaptık ilerde oğlum olursa nasıl davranmalıyım gelınıme de o boyle konuşmasın arkadamdan diye düşünmeye başladım
Alper :) kvye kalsa ahmete mahmuta ne olmus yusuf koyun. Ki Esimin halasinin oglu isim kalmadi yani...Kızlar bebeklerimizin isimleri ne olacak? :)
Canım ben kızımda ben tatıle cıkıyorum şı tarihlerde dogurma demıstı ve tatıle cıktıgı o tarıhte dogum yaptım normal dogum kı dr zaten mudahale etmıyorkı normal dogumda kafası gorunene kadar cekıp dıkıs lazımsa dıkıyor yanı kenıon sancılanıp kendı ıkınıp bebegı cıkarıyorsun ebe basında oluyor ebe bebek cıkınca dr haber verıyor acıklık tam olunca yada kafası gorununce ben kendı drumsuz yapamma dıye dusunmustum bılmedıgım ıcın
Bilmiyorum canım yageçensene doğum yapan bi arkadaşımız 10 gün kadar çalışıp Eylül de doğum iznine ayrılmıştı; o atabilmişti ama idare de değişti tekrar, ben o a istinaden söylemiştim, bilemiyorum o zaman kafam karıştıyok öyle birşey cancagzim ben de tip fakuktesinde yapacağım doktor hastanin durumuna göre karar vermek zorunda bu ne saçmalık bana normal in n sini bile etmedi ilkinde de aynı şekilde sen yeni doğan ünitesi iyi olan bi hastane bul hatta arda lembet diye bi Dr var istanbulda meşhur onun hastanesi çok ünlü diye biliyorum bi araştır fiyat al istersen boş kuvoz var mı sor bi
Canim deterjanı çok az koymak lazım ve ekstra durulma yapman lazım 15 dk da yıkamak için 1 saat olanı tercih et derim ne ciciler aldin kız prensesime
yok canlar malesef öyle bi sansimiz yok o zaman da mesela 5 eylülde ayrıldın diyelim sadece 1 eylül 5 eylül arası sadece 5 günü atabilirsiniz çalıştığınız günleri yani hatta erken doğumda bile bu geçerli mesela benim 15 eylül normal doğum tarihim eğer 25 ağustosta dogurursam sadece eylül ayını ekleyebiliyirum agustostaki 5 günüm yanıyor çok gıcık bir durum ama böyle malesef ben de sezeryani 1 eylule mi getirsem diyorum bi yandan da 5 gün için bebegimi riske atmayayim diyorum
Canim acilman olmadanmi suni sanci vericekler sence dr.un baska bilgi.vermedimi.Benim durumumda senin gb.drun bana ddgi sık sık yuruyus bebek kanala girsin dd. Sade. Ama benim arastirmalarimda 38.haftada kendi sancim gelirse amenna. Fakat hic acilmam.yoksa suni sanci istemiyorum.Cunki bu durumlarda bebek sitrese girip kalp atislari zayifliyomus acil sezeryana aliniyomus.3veya 4cm acilmam olursa eiduralli suni sanci olabilir diye dusunuyorum.. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun ins..
Canım devlet hemen sezeryan almıyormuş. Yasakmış önce normal doğum olabilir mi bebek kaldırabilir mi bakılıyormuş. Eğer bebek kaldıramazsa acil sezeryan yapılıyormuş .
ay şükür öyle kalkıyorumda öyle yatamıyorum iştePff artık kemiklerim ayrılacak gibi. Bebek çok basınç yapıyor, rahim açılacak gibi oluyor sanki. Ama doğum sancıları yok tabi henüz. 5 dk da bir olunca gel dedi doktor.
Allah yardımcısı olsun hepimizin de..
Sizlerde de mi öyle? Sabahları mutlu uyanmıyorum hiç. Suratım hep asık
Şöyle olmayı çok isterdim
Eki Görüntüle 1599149
Canim simdi yazcakdim ayni soruyu sorcakdim afedersin belin en asagisi sag taraf bacagimida cekemiyorum belim agriyo bugun kac defa agladimKizlar bufun surekli belim agridi ve simdi git gide artiyor agrisi ve ayagi kalktigim an kasiklarimdaki baski artiyor. Dun doktor kontrolunde doktor normal artik bel agrilari demisti kasiklar icinde bebek dondugu icin baski olacak demisti. Ama simdi bel agrim cok fazla ne uzaninca geciyo ne oturunca nede yuruyunce. Benim gibi bel agrisi ceken var mi? Hafifletmek icin uyguladiginiz birsey varmi? Dun gecede ruyamda 2 haftam.laldi doguma diyordum herkese ve benim ruyalarimda cikar korkmaya basladim kizim daha cok kucuk 2200 cikti dunins zamanindan once gelmez kizim
aynen öyle cnm malesefAnnenle aynı apartmandasin ama kayinvaliden kalkıp iki aylığına sana mi geliyor doğru mu anladim
Neden sormadan is yaparlar ki rica etmemi bekle istersem ihtiyaç görürsem cagiririm dimi
+10 dayım canimmmmmKizlarr kilolar ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?