- 10 Nisan 2015
- 446
- 523
- 23
Aynen cnm benimde sag tarafCanim simdi yazcakdim ayni soruyu sorcakdim afedersin belin en asagisi sag taraf bacagimida cekemiyorum belim agriyo bugun kac defa agladim
cnm bi önceki kontrolün nezamndi ve bebisin kilosu nekadar di.bana da iri bebek dedi cuma kontrol var cokkorkuyom .doğumyyaklaştı diye bi değişik oldm ben.aşırı bi korku sardı beni;((Kızlar simdi hastaneden çıktım bebiş 3400 olmuş.20 i gibi doğar dedi.halbuki sata gore 5 eylül.birde 2500 lira oduycem doğumda ama boş yer yoksa iki kişilik oda olacakmış.iki kişilik oda olursa refakatcim bayan olmak zorundaymış esim olamıyacak yani.oysa ben suit oda istiyodum.inşallah boş gününe denk gelirim ama çok zor.ne yapsam bu saatten sonra hastane mi değiştirsem sıçramadan çok karıştı.
Çok tatlı canım gule gule kullansın oglun...teyzoşlar tulumlarımız da geldi. attık makineye. bunlar son Kıyafetler artık başka almıcam kararlıyım
Canım ben bugün itibariyle 8 kilo aldım...Kizlarr kilolar ne alemde
11 canım. sadece Göbek çıktı Akıllara zarar. Önümde bir pilates topu düşünKizlarr kilolar ne alemde
Bugün 3400 dedi.bütün ilaçları kesti az kilo alsin diye.boyuda 52 cm olmuş.Suan ne kadar ki canim bebisin kilosu.
deniz uygar inşallahKızlar bebeklerimizin isimleri ne olacak? :)
5 kilo canimKizlarr kilolar ne alemde
Sanırım açılma olmadan verecek çünkü bebek aşağıda ama daha tam olarak kanalda değil.bende istemiyorum suni şancı.inşallah o vakte kadar kendiliğinden gelir bebeğim de hic biseye gerek kalmaz.Canim acilman olmadanmi suni sanci vericekler sence dr.un baska bilgi.vermedimi.Benim durumumda senin gb.drun bana ddgi sık sık yuruyus bebek kanala girsin dd. Sade. Ama benim arastirmalarimda 38.haftada kendi sancim gelirse amenna. Fakat hic acilmam.yoksa suni sanci istemiyorum.Cunki bu durumlarda bebek sitrese girip kalp atislari zayifliyomus acil sezeryana aliniyomus.3veya 4cm acilmam olursa eiduralli suni sanci olabilir diye dusunuyorum.. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun ins..
Masallah canimmm. Benim bildircin daha 2500 gramdi 10 gun once.Bugün 3400 dedi.bütün ilaçları kesti az kilo aldım diye.
Sanırım açılma olmadan verecek çünkü bebek aşağıda ama daha tam olarak kanalda değil.bende istemiyorum suni şancı.inşallah o vakte kadar kendiliğinden gelir bebeğim de hic biseye gerek kalmaz.
Canım önceki kontrolüm 32+5 teydi ve 2600 demişti.Bugün 35+5 teyim 3400 olmuş ama doktor israrla 37 bitmiş kabul ediyoruz gelişim öyle diyo.sevinemedim bile bebegin kilosunun iyi olmasına.cnm bi önceki kontrolün nezamndi ve bebisin kilosu nekadar di.bana da iri bebek dedi cuma kontrol var cokkorkuyom .doğumyyaklaştı diye bi değişik oldm ben.aşırı bi korku sardı beni;((
Seker filan yok cnm.ilk hamileliğimde de olmamıştı.sadece 7 kilo aldım aslında.bebegin kilosunun senin yediklerinle de çok ilgisi yok olacağından dedi.P
Seker falan varmiydi canim sende. Doktor iri olmawini neye bagliyor.
canım benim de dün 37+4 görünüyordu ama hala iri bir bebek normal Doğumu zorlayabilir diyor. doğum tarihini erkene almıyor. ben de sabırsızlanmaya başladım sanırımCanım önceki kontrolüm 32+5 teydi ve 2600 demişti.Bugün 35+5 teyim 3400 olmuş ama doktor israrla 37 bitmiş kabul ediyoruz gelişim öyle diyo.sevinemedim bile bebegin kilosunun iyi olmasına.
Bizimkiler onu da demiyordu kapiyi actigimda görüyordum anlayışlı da değildir öyle. Aslında anne ile bebeği yalniz birakmak daha iyi saglikta sıkıntı yoksa çünkü alışmak lazım bi an öncesormak yok kii gelicem var sadece...basımın üstünde yeri var ama bu kadar çok olması rahatsız edici
Cnm cok guzeller internetten mi aldin nereden aldın cnm cok sirinteyzoşlar tulumlarımız da geldi. attık makineye. bunlar son Kıyafetler artık başka almıcam kararlıyım
anladm cnm.benimde 3 hafta önde gidiyo.en son 31+6 da 2690 diCanım önceki kontrolüm 32+5 teydi ve 2600 demişti.Bugün 35+5 teyim 3400 olmuş ama doktor israrla 37 bitmiş kabul ediyoruz gelişim öyle diyo.sevinemedim bile bebegin kilosunun iyi olmasına.
butik bebeden aldım canımCnm cok guzeller internetten mi aldin nereden aldın cnm cok sirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?