- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Merhaba kızlar nasılsınız ben 9 aydır evliyim hiç korunmadık hamile kalamadum ama çocuk için dr.a gittim smear testi yaptı ve kan testi yaptı kanımda enfeksyon çıktı sonucumu 14 gün sonra yani cuma alıcam inş bişey çıkmaz bide dr bana smear sonucu göstermeye gelince tekrar kan tahlili yaptır demişti benimde fırsatım olmadı hastaneye yada aile hekimine gitmeye yarın aile hekimine gitsem sonuç ne zaman çıkar acaba bide kan testi mi yaptırcam dicem yoksa tam sayım kan testimi şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
Ay kiyamam mm oglumun adasına deniz uygar çınar denizteyzoşlar tulumlarımız da geldi. attık makineye. bunlar son Kıyafetler artık başka almıcam kararlıyım
hadi ya çok iyiAy kiyamam mm oglumun adasına deniz uygar çınar deniz
Suni sancı verildi doğumum sekiz saat sürdü kesinlikle ve kesinlikle normal doğum diğerleri sancı çekilmiyor gibi geliyor ama doğumdan sonrasi eziyet bence tabii mecbur anne ve bebek için gerekliyse o zaman tamam ama sırf korkuyorum sezeryan olsun kesinlikle demeyin ,normal doğum yapıp odama yürüyerek geçtim iki saat dinlendikten sonra koridorda tur attımNormal mi epidural sezeryan mı hangisini tavsiye edersin
normal doğum yapanlara ve ısrarcı olanlara gerçekten hayranım ama korkuyorummmSuni sancı verildi doğumum sekiz saat sürdü kesinlikle ve kesinlikle normal doğum diğerleri sancı çekilmiyor gibi geliyor ama doğumdan sonrasi eziyet bence tabii mecbur anne ve bebek için gerekliyse o zaman tamam ama sırf korkuyorum sezeryan olsun kesinlikle demeyin ,normal doğum yapıp odama yürüyerek geçtim iki saat dinlendikten sonra koridorda tur attım
Sanırım açılma olmadan verecek çünkü bebek aşağıda ama daha tam olarak kanalda değil.bende istemiyorum suni şancı.inşallah o vakte kadar kendiliğinden gelir bebeğim de hic biseye gerek kalmaz.
Canim sen miydin evlilik yildonumu 3 temmuz olan benimkiyle aynı? ??hadi ya çok iyibak hissetmiştim seni boşuna merak etmiyorum .
bir de bir arkadaş daha vardı şuan hatırlayamadım adı özge bebişi de denizdi
Ben geri verme taraftariydim da esim ihtiyac sahipleri icin giysi kutulari var ya onlara atariz dedi ayirdiklarimin disindakileri. Hos ayirdiklarimda oyle kalacak da iste.10 gun kaldilar bi poset esya koridorda posette durdu da gidecekleri gun actilar suratimi cekmemek icin galiba@cubuk kraker ne güzel düşünmüşler torunlarını sende hiç anlamıyorsun canım onları eski ne demek çocuk kaç gün giyiyorki zaten kıyafetleri yeni yeni kalkıyor rafa saygısızlık etme lütfen kv ve kp
sağ yanındaki melek böyle seyler söylesede sen çalmadıysan kafalarına o eşyaları iyi sabır var sende ben önlerinde oturur ağlardım sinirden heralde ağzıma gelenide söylerdim gerçi öyle bir durumda eşim benden önce davranır ya sıkma canını sorarlarsa yeterince kıyafeti var de biraz zaman geçincede gerçekten ihtiyacı olan birine ver
Canım benimde senin gibi korkularım vardı nasıl olacak canım yanacakmi diye ama gerçekten bebeğin bile doğumda seninle ekip oluyor sen birşey yapmasanda bebek çıkmak için anneye ıkınma veriyor ve çok büyük bi rahatlamayla ben doğum yaptım diyorsun ben doğumumu 19 yaşımda yaptım korkma hiç hep dua etnormal doğum yapanlara ve ısrarcı olanlara gerçekten hayranım ama korkuyorummm
Bende çok korkuyorum ama normal istiyorum kesinlikle. İki gün önce arkadaş doğum yaptı 6 saat sonra taburcu oldu o kadar rahat ve mutlu ki. Doğumdan sonra sabah haber vermek için aramış sesi o kadar dinç o kadar iyi geliyordu ki biraz daha özendim normal doğuma. Yine inşallah bişey cikmazda normal doğum olur sezeryan olursam bütün hayatım biter benimCanım benimde senin gibi korkularım vardı nasıl olacak canım yanacakmi diye ama gerçekten bebeğin bile doğumda seninle ekip oluyor sen birşey yapmasanda bebek çıkmak için anneye ıkınma veriyor ve çok büyük bi rahatlamayla ben doğum yaptım diyorsun ben doğumumu 19 yaşımda yaptım korkma hiç hep dua et
Canım benimde senin gibi korkularım vardı nasıl olacak canım yanacakmi diye ama gerçekten bebeğin bile doğumda seninle ekip oluyor sen birşey yapmasanda bebek çıkmak için anneye ıkınma veriyor ve çok büyük bi rahatlamayla ben doğum yaptım diyorsun ben doğumumu 19 yaşımda yaptım korkma hiç hep dua et
evetCanim sen miydin evlilik yildonumu 3 temmuz olan benimkiyle aynı? ??
Evlilik yildonumumuz de aynı tarihi ogluslarim ismidee)))
canım Korktuğum asıl şu o sancıyı çekip üstüne bi de kesip Dikiş atarlarsa ya da beceremedim sezeryana aldılar diyelim bu sefer ikisini de çekicem. bir de şanssızlık mı bilmiyorum iki tane arkadasım normal yaptı ikisi de önermedi çünkü çok dikişleri olmuş çok çektiler. sezeryan ol diyorlar. aman ben de bilmiyorum işte ikisi de Korkutuyor. bazen de diyorum beni paramparça etsinler yeter ki çocuk sağlıklı olsun. ama benim bebiş iri böyle giderse normal olmaz diyecek belki de doktorlar.Canım benimde senin gibi korkularım vardı nasıl olacak canım yanacakmi diye ama gerçekten bebeğin bile doğumda seninle ekip oluyor sen birşey yapmasanda bebek çıkmak için anneye ıkınma veriyor ve çok büyük bi rahatlamayla ben doğum yaptım diyorsun ben doğumumu 19 yaşımda yaptım korkma hiç hep dua et
peki sen Çalışıyor musun? meslektaş olmayalım bir deEvlilik yildonumumuz de aynı tarihi ogluslarim ismidee)))
Benimkide Ada Deniz ☺hadi ya çok iyibak hissetmiştim seni boşuna merak etmiyorum .
Cnm çok tesekkur ederim ne güzel şeyler yazmissin.hurmayı çok severim zaten bol bol tuketiyim o zaman.Denemek istermisin bilmem ama çömelip kalkmak rahmin açılmasına yardımcı olurmuş. Bol hurma yemek rahimdeki kasılmaları artırırmış. Balla karıştırılmış çörek otu da doğumu kolaylaştırırmış. Karanfil de fazla yeme erken doğuma sebep olur demişlerdi bana(çayımın içine atardım mesela, ya da ağzımda sakız gibi çiğnerdim ben) Ayrıca ananas da hurma gibi etki edermiş. Bir de inşikak suresi okunur, secde ayetindeki secdesi de yapılırsa bebek doğum pozisyonu alırmış. Belki işe yararlar denemek istersen diye yazayım dedim, inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğal yolla gelir kuzucuğun :)
Ben kucuklukten beri cocugumun ismini deniz koyacam derdim yanliz evlenmeden once sevgilim vardi ve adi deniz oldugundan koyamiyorum.ustelik benim kizlik soyadimda deniz di.zaten ona da soylemistim ne kotu demi ?hadi ya çok iyibak hissetmiştim seni boşuna merak etmiyorum .
Canim ben mimarım ya sen??))))oda aynı olsa shok olcammmpeki sen Çalışıyor musun? meslektaş olmayalım bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?