2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yok canlar malesef öyle bi sansimiz yok o zaman da mesela 5 eylülde ayrıldın diyelim sadece 1 eylül 5 eylül arası sadece 5 günü atabilirsiniz çalıştığınız günleri yani hatta erken doğumda bile bu geçerli mesela benim 15 eylül normal doğum tarihim eğer 25 ağustosta dogurursam sadece eylül ayını ekleyebiliyirum agustostaki 5 günüm yanıyor çok gıcık bir durum ama böyle malesef ben de sezeryani 1 eylule mi getirsem diyorum bi yandan da 5 gün için bebegimi riske atmayayim diyorum[/QUOTE]

Benim mudurum okul kapanmadan önce 37hafta eylüle denk geliyorsa sorun yok aktariririz demişti. Bugün konuştuk 5eylüle denk geliyor dedim 5 gün ekleyebiliriz dedi bunu mu kastetmis yani kafam karıştı iyicene

Takma kuzum bosverrr sen eşinle iyi ol yeter bebisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

Ciddi misin ay bilmiyoum resmen dünyam başıma yıkıldı ama içime su serptin biraz bu saatten sonra doktor benm için çıkmıcak diye bişey yok mecburum

Ciddi misin ay bilmiyoum resmen dünyam başıma yıkıldı ama içime su serptin biraz bu saatten sonra doktor benm için çıkmıcak diye bişey yok mecburum
Evet o anda Ne kadar guvensende druna bır an once dogurup bebegımı kucagıma alayım dıyorsun ben drumu cok sever cok guvenırım ama yoktu mecbur kaldım ve baktım bıse yapmıyorlarmıs zaten

Canım benim ben 3.650 ile normal doğum yaptım evet banada dikiş atıldı ben o dikiş ile odaya yürüyerek ,evim asansörsuzdu dördüncü kata yürüyerek çıktim sezeryanda dikiş yokmu hemde yedi kat ve o dikişler yüzünden bir hafta doğrulamadim,oksuremedim hatta çevremdekilere beni güldürmeyin diyordum,çünkü bu bir ameliyat işi ne olursa olsun,normal doğumda kan kaybetme yok denecek kadar az hemde adet olur gibi,birde annenin sütu daha çabuk geliyor

Çok teşekkür ederim dua dan başka yababileceğim bişiy yok.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Bu neden oluyor anlamıyorum çok korkuyorlar erkekler çocuktan önceki hayatın tatlı zevklerinin bitişinden.Önce bir süre evlilik düşüncesi korkutur onları evlenince anneyle hatun arasında denge kurma kuramama savaşı sonra sorumluluk denen şeyler korkutur ev geçindirme ve en son bebek..Erkek bebek bekliyorum ama o da öyle olacak doğası bu sanırım.Biz kadınlar güçlüyüz onlarsa o kadar zayıf ve zavallı ki..Ama dünya da şimdilik bu kurallar geçerli.. Bende sadece bebeğimi düşünmek istiyorum.Zaman ne gösterecek bakacağım.Hayatımda en iyi yaptığım şey çekip gitmektir.Olmadı yine yaparım. :) Çıkmazları boşver önüne bak lütfen sende..Geleceğe bak. Çok teşekkür ederim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

En kötüsü yalnızlık yakınında olsa bile seni anlamayanlar umursadıklarını biliyorsun ama yardım edemiyorlar.
Bu iş tek kişilik bi iş anlaşılan annelik :) Karnımın içinde hareketlerini hissettikçe umudum artıyor. :)
Çok teşekkür ederim..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

İnşallah.Çok teşekkür ederim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Canim Allah yardimcin olsun. Doktorlarina guven sen yine de. Turkiyede yaygin degil biliyorum ama iki gun suni sanci burda da veriyorlar eger bebek gelmezse hatta uc gun beklettiler benim arkadasi. Ama dedigin gibi senin ozel bir durumun var. hakkina hayirlisi olsun insallah.
Bebeğin kilosunu da söylemedi suyuna falan baktı. Devlet prosedürü öyleymiş. Direk sezeryan yapmıyormuş normali denemek zorundaymış. Ama onun da bir sürü komplikasyonu var.

Haklısın cidden komik geliyor ben içimdeki kıpırtısından besleniyorum bebişin onun elini koyması için illaha davet etmem gerekiyor.Erkekleri anlamaya çalışmaktan vazgeçmek gerek sanırım farklıyız.Hoş hamile kalmadan önce banada garip gelirdi 9 ay karnında taşımak bebeği yada emzirmek.İlk hamile olduğumu öğrendiğimde kediler gibi 1 ay sürse sonra doğuru versem olmaz mı derdim.Bir avazda 7 8 kedi yavrusunun doğduğunu öğrenince doğal olarak vazgeçtim :)
Maddi konuları ve beni üzdüğünü halledeceğim kafamda şimdilik adamı izleyip kararımı ona göre vereceğim bakalım bebiş dünyaya gelince bizimki baba olmaya niyetlenecek mi?!! Evlenirken bu adam ne yapar eder aç bırakmaz bizi dedim.Hani derler ya pazarda limon satar geçindirir evini.Çalışkan dürüst ahlaklı unutmuşum zaman ve arkadaş çevresi denen törpüler var hayatta insanı yoldan çıkaran.Hayırlısı.. Çok teşekkür ederim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Çok teşekkür ederim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…