a
aynen öyle cnm malesef
Takma kuzum bosverrr sen eşinle iyi ol yeter bebisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahBen geri verme taraftariydim da esim ihtiyac sahipleri icin giysi kutulari var ya onlara atariz dedi ayirdiklarimin disindakileri. Hos ayirdiklarimda oyle kalacak da iste.10 gun kaldilar bi poset esya koridorda posette durdu da gidecekleri gun actilar suratimi cekmemek icin galiba
anim ucaga alicaklar mi? 35 ten sonra rapor olsa da almiyolar sanirimm ://sorma misk ya ben bi de uçağa bineceğim. havalarda doğum yapmam inşallah :)))
Ciddi misin ay bilmiyoum resmen dünyam başıma yıkıldı ama içime su serptin biraz bu saatten sonra doktor benm için çıkmıcak diye bişey yok mecburum
Evet o anda Ne kadar guvensende druna bır an once dogurup bebegımı kucagıma alayım dıyorsun ben drumu cok sever cok guvenırım ama yoktu mecbur kaldım ve baktım bıse yapmıyorlarmıs zatenCiddi misin ay bilmiyoum resmen dünyam başıma yıkıldı ama içime su serptin biraz bu saatten sonra doktor benm için çıkmıcak diye bişey yok mecburum
Ayni vaziyetteyim bir de sıcak ki enemUykusuz bir gece daha
Bebiş karnıma tepecikler yapıyor bende onu izliyorum
Canım benim ben 3.650 ile normal doğum yaptım evet banada dikiş atıldı ben o dikiş ile odaya yürüyerek ,evim asansörsuzdu dördüncü kata yürüyerek çıktim sezeryanda dikiş yokmu hemde yedi kat ve o dikişler yüzünden bir hafta doğrulamadim,oksuremedim hatta çevremdekilere beni güldürmeyin diyordum,çünkü bu bir ameliyat işi ne olursa olsun,normal doğumda kan kaybetme yok denecek kadar az hemde adet olur gibi,birde annenin sütu daha çabuk geliyorcanım Korktuğum asıl şu o sancıyı çekip üstüne bi de kesip Dikiş atarlarsa ya da beceremedim sezeryana aldılar diyelim bu sefer ikisini de çekicem. bir de şanssızlık mı bilmiyorum iki tane arkadasım normal yaptı ikisi de önermedi çünkü çok dikişleri olmuş çok çektiler. sezeryan ol diyorlar. aman ben de bilmiyorum işte ikisi de Korkutuyor. bazen de diyorum beni paramparça etsinler yeter ki çocuk sağlıklı olsun. ama benim bebiş iri böyle giderse normal olmaz diyecek belki de doktorlar.
Canım hiç bunalma evliliğin şu 7-8 yılını atlatirsaniz herşey düzelir tüm evliliklerde oluyor birde erkek kadın gibi bebeğini yoğun duygularla hissetmiyor çünkü bebekle anne arasında Suan bi bağ var baba ile anca doğduktan sonra başlıyor ilk başlarda korkuyorlar bebeği incitmekten ama günler geçtikçe göreceksin duygular kuvvetlenecek doğumda yapılan dualar kabul oluyor bolca aklına geldikçe dua et güçlü ol çünkü lohusalik döneminde çok ihtiyacın olacak hormonlardan ötürü ,bak bebeğin yedi yılın sonunda karşına çıkan süpriz bi hediye olmuş annesi[/QUOT
Çok Teşekkür Ederim Dua dan başka yababileceğim bişiy yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Maddi olarak bişey diyemem ama manevi olarak erkekler babalık duygusunu bizim anneli gibi yasadigimiz gibi yasmiyolar su an icimizdeler o yüzden bizim bir bağımız var erkekler babalığı dogduktn sonra tam anlamıyla hossediyolar inşallah düzelir herşey bol bol dua et
Cnm haftana gore tahmin ediyorum daha asagida olan kisim kafasidir :) yukarda olan kisim da ya ayaklari ya da dizleri enazindan bende oyleKızlar ben bebeğin başı poposu nerede anlamıyorum :S
Bende mi var bi gariplik:S
canım hamilelikte her duyguyu çok daha yoğun yasıyoruz. sen sadece kendini ve bebişini düşün bu aşamada. eşinle çözüm yolları arayın. ben hamilelik dönemimde eşimin başkasının adıyla kendi adını yan yana koyarak oluşturdugu mail hesaplarını buldum. aynı kişiyle daha önce de mesajlaşmasını yakaladım. sonu gelcek mi bilmiyorum. belirsizlikteyim. hiç bir zaman affetmeyeceğim. ömrümün en güzel döneminde bana bu sıkıntıları yaşattı. psikolojik olarak destek almaya ihtiyacım bile var. kendimin farkındayım. bir daha eskisi gibi olamayacagımızı düşünüyorum ve ona asla güvenmiyorum. ama şu an umrumda bile değil. çocugumun daha ilk zamanlarında anne ayrı baba ayrı büyümesini de istemiyorum. çok çıkmazdayım.
Bi de geceleri çok acıkmaya başladım, süt içiyorum ama son haftalarda kiloyu kapmayım :)Ayni vaziyetteyim bir de sıcak ki enem
Cok uzuldum canim.guven hersey.yanliz olmanada uzuldum.ama az kaldi dayan.olmazsa olmaz sikma canini bebegi dusun sadece temizlik canta kolay sadece duygusalsin ooyuzden daha cok hassaslastin bence esinde dogumdan sonra degisir.ben de yanliz basina hallediyorum herseyi insan cok hassaslasiyo ne annem ne kiz kardesim yardima gelemiyorlar.bende surekli dert ediniyorum gelemediklerini bile bilesorun temizlik degil yanlizlik hissetmek oyuzden hersey batiyor. Neyse gececek uzulme bebegide uzme
Canım üzülme herşey yoluna girer eşin bebek olunca sahiplenme duygusunu yaşar bizde bazen böyle durumlarla karşılaşıyoruz hormonlardan dolayı tepkimiz ve hissettiklerimiz daha yoğun oluyor. Kendini ve bebişi üzme. Eşim bebeğimizi fotografta sevebiliyor gobegime dokunmaya korkuyor erkekler bu gibi durumlarda sanırım böyle başlarda bende uzulmustum ama dogunca bebeklerimiz hersey daha güzel olucak
Bebeğin kilosunu da söylemedi suyuna falan baktı. Devlet prosedürü öyleymiş. Direk sezeryan yapmıyormuş normali denemek zorundaymış. Ama onun da bir sürü komplikasyonu var.
+8 deyim henuz cnm.Kizlarr kilolar ne alemde
Güzel arkadaşım, şimdi sana ne yazsak içinde yaşadığın karmaşık duyguları hafifletmeyecek eğer sen bu kötü düşüncelerden kurtulmak istemezsen. Hamilelik zor bir süreç ve herkese farklı etki ediyor, bazen çok fazla hassas olabiliyoruz ya da yanlış anlıyoruz. Belki öyle bir durumdur içinde olduğun kimbilir. Bir çoğumuz yaşıyoruz benzer durumları. İçin rahatlar diye ben anlatayım son zamanlarda yaşadıklarımı. Bebek hazırlıkları için fazla fazla yetecek paramız vardı kenarda, sonra eşim 2 ay önce araba almaya karar verdi fakat alacağımız araba hem nakit birikimimizin tamamını götürüyor hemde bizi fazlasıyla borca sokuyordu. İlk başta korktum ne yapıcaz alınacaklar için diye, bu süreçte benimde kenarda duran param vardı, eşime onu da verdim. Böylece sıfır birikimle devam ettik son 3 aya, böyle bir durumdayken havalar çok sıcak diye eşim klima almaya niyetlendi. Daha alınacak çok şey var, bebeğin doğumu, arabası oto koltuğu, ee kurban bayramı geliyor kurban, sonra bebek mevlüdü, inşallah bebeğin akika kurbanları derken fazlasıyla ödeme yapmamız gereken yer olacak. Hal böyle ben ekstra hiçbir masraf yapmak istemiyorken kocam klima almaya niyetleniyor ve daha bir sürü para harcanacak ama beni rahat ettirecek şey yapıyor. Çok şükür kötü bir durumda kullanacağımız başka birikimlerimizde var, fakat orayı dokunmayı aklına bile getirmiyor ben önersem gerek yok ben elimden geldiğince halledicem diyor. Bunları yapıyor ama sadece benim rahatımı düşündüğü için, ben rahat edeyim diye yapıyor. Belki senin eşinde sadece senin rahatın için yapıyordur bu harcamaları öyleyse ferahlat içini eşlerimiz bizim rahatımız için çalışıyorlar.
Hiç korkma nasıl baba olacak diye, 36.haftayı bitiriyorum bugün ama eşim neredeyse bir kez bile elini göbeğime koyup dinlemedi oğlumuzun hareketlerini, çünkü korkuyor tedirgin. Ellemekle zarar vereceğini falan düşünüyor sanırım. Ben göbeğimle oynadıkça bebişi hareketlendirmek için dehşetle bana bakıyor, sanki çocuğu dövüyormuşum gibi :)) bazen erkekler garip olabiliyor merak etme, bir doğsunlar öyle güzel baba olacaklar ki
cnm oncelıkle herseyın hayırlısı allah bebegıne saglık versın..eşlerin bir kısmı bebek olduktan sonra babalık bılıncıne burunuyormus belkı senınkıde oyledır.maddi konuları cokta irdeleme bebek kısmetıyle gelir derler ya ben ınanıyorum..eşinde dogunca yola gelecektır guvenmeye calıs..nede olsaduzelecegını soylemıs bu bıle guzel bırsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?