- 2 Ocak 2015
- 128
- 135
- 53
canım kötü olmuş bu olayBen kucuklukten beri cocugumun ismini deniz koyacam derdim yanliz evlenmeden once sevgilim vardi ve adi deniz oldugundan koyamiyorum.ustelik benim kizlik soyadimda deniz di.zaten ona da soylemistim ne kotu demi ?
Kızlar doğum öncesi çekim yapan arkadaşlar vardı sanki resim paylaşmışlardı nerdeydi bulamadım bende çekime hazırlanıyorum fikir edinmek için resimlere bakıyorumm yardımcı olurmusunuz paylaşımlar habgi sayfadaydı acaba
yok canım öğretmenim benCanim ben mimarım ya sen??))))oda aynı olsa shok olcammm
Kızlar doğum öncesi çekim yapan arkadaşlar vardı sanki resim paylaşmışlardı nerdeydi bulamadım bende çekime hazırlanıyorum fikir edinmek için resimlere bakıyorumm yardımcı olurmusunuz paylaşımlar habgi sayfadaydı acaba
Hepsi çok güzel size ailecek maaşallahDaha cok var ama telde yok
Hiç endişelenme çok normal bebiş büyüdü artık uykuları da derin ve uzun oluo uyuyodur rahat olkızlar günaydın aklıma kötü Şeyler getirmek istemiyorum ama bebek saat 4 38 de uyandım ve o andan bu yana hareket etmedi ve bu çok anormal bi durum onun için . 10 50 de randevum var 80 km lik hastanemizin yolunu tutacaz biraz sonra. dua edin uyuyorsa uyansın oğlum. valizlerimi de Alıp çıkıcaz birazdan.
kızlar günaydın aklıma kötü Şeyler getirmek istemiyorum ama bebek saat 4 38 de uyandım ve o andan bu yana hareket etmedi ve bu çok anormal bi durum onun için . 10 50 de randevum var 80 km lik hastanemizin yolunu tutacaz biraz sonra. dua edin uyuyorsa uyansın oğlum. valizlerimi de Alıp çıkıcaz birazdan.
Canım ben Çapa da Prof Alkan hoca var perinatolog onun özel kliniğine gidiyorum kendisine güveniyorum içim rahat ama belki devlette de bir dra da gidebilirim ama kafam karışır diye de korkmuyor degilim...Sadece tek bir doktora mi muayene oluyorsun? Başka bir doktor da baktı mi hiç suyuna?
enım yavrumun adı da ASYA olacak kısmetse
canım gunaydın...kızlar günaydın dün gece rüyamda doğurdum bi kolay oldu ki anlatamam pırt diye cıktı...gerçeği de öyle olur inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?