2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba kızlar uzun süredir topiğe giremiyorum ama artık çok bunaldım birileri ile paylaşmazsam kaldıramayacak gibiyim benim çok sevdiğim tatlı kocamkararsızlıkla geçwn bir ayın neticesinde geçen hafta carsamba günü ev taşımaya karar verdi kaza geçirdigi icin 7 aydır raporlu evde birlikteyiz çalışmıyor ama yeni gidecegimiz evun harseyinin yeniden alınası gerekiyodu ki bu da bu sıcaklarda çıkıp o mobilyacı senın bu marangoz benim o tülcü senin bu beyaz eşyacı benim gezmek demek büyük bir kısmını hallettik sayılır bi arada taşinmamızdan bir hafta sonra oğlum oradaki okulda 1.sınıfa başlayacak herşeyi sakin bir sekilde rayına oturtup düzenlemeye çalışırken bir de eşimin raporunun bittiğini ögerdik bu gün kü kontrolde yani 5 eylülden itibaren çalışmaya baslayacak gidecegimiz ilçeyi ve semti o da ben de hiç ama hiç sevmiyoruz sadece maddi olarak su dönemde alınması gerekn en mantıklı karar bu olduğu için gidiyoruz o kadar hersey bir araya geldiki simdi evi toplamaya hic gucum kalmadı surekli aglayasım geliyo egilmek dogrulmak zaten zor ama bir de yaşadıgım stres ve yorgunluktan zavallı bebeğim içimde cok kasılıyo. Yardım edebilecek herkes suan istanbulda degil bir tanecik her konuda destek olmaya calısan ablam var ona da saolsun annem el koydu zavallı kızcağız bana yardım etmek istiyo ama elinden bi sey gelmiyo ben de ona bosver sen annemle ilgilen sen hepmizin yükünü almıs oluyosun böylelikle diyorum. Annem çooooook anlayıssız oluyo bazen nedense birden gözlerinin iyi gormedigini fark etmis katarakt ameliyatı oldu iki gündür ablam oraya gıdip gelmek zorunda kaldı psikolojik olarak ciddi çokuntu yasamaya basladım elim hic bir ise gitmiyo hemen yoruluyorum yeni eve gitmek istemiyorum ve istemedigim bir eve taşindıktan 1 hafta sonra eşim ise oglum okula baslayacak benim dogumum olacak bebegim böyle bir ortama doğacak tabi daha erken gelmezse

Ben kucuklukten beri cocugumun ismini deniz koyacam derdim yanliz evlenmeden once sevgilim vardi ve adi deniz oldugundan koyamiyorum.ustelik benim kizlik soyadimda deniz di.zaten ona da soylemistim ne kotu demi ?
canım kötü olmuş bu olay ama yapacak bi şey yok

Kızlar doğum öncesi çekim yapan arkadaşlar vardı sanki resim paylaşmışlardı nerdeydi bulamadım bende çekime hazırlanıyorum fikir edinmek için resimlere bakıyorumm yardımcı olurmusunuz paylaşımlar habgi sayfadaydı acaba

Eklentiler

• FB_IMG_1437889630862.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 138
  • FB_IMG_1437889623053.webp
    82,8 KB · Görüntüleme: 137
  • FB_IMG_1437688565772.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_1666.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 119
Daha cok var ama telde yok

Eklentiler

• FB_IMG_1437688561700.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG-20150723-WA0000.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG-20150723-WA0014.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 128
  • Screenshot_2015-04-09-19-36-05.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 125
kızlar günaydın aklıma kötü Şeyler getirmek istemiyorum ama bebek saat 4 38 de uyandım ve o andan bu yana hareket etmedi ve bu çok anormal bi durum onun için . 10 50 de randevum var 80 km lik hastanemizin yolunu tutacaz biraz sonra. dua edin uyuyorsa uyansın oğlum. valizlerimi de Alıp çıkıcaz birazdan.

Hiç endişelenme çok normal bebiş büyüdü artık uykuları da derin ve uzun oluo uyuyodur rahat ol

canım telaşeye kapılma hemen bazen bizimle oyun oynuyo sıpacklar tatlı birseyler ye biraz hareket et bak nasıl başlayacak tepinmeye...

Sadece tek bir doktora mi muayene oluyorsun? Başka bir doktor da baktı mi hiç suyuna?
Canım ben Çapa da Prof Alkan hoca var perinatolog onun özel kliniğine gidiyorum kendisine güveniyorum içim rahat ama belki devlette de bir dra da gidebilirim ama kafam karışır diye de korkmuyor degilim...

kızlar günaydın dün gece rüyamda doğurdum bi kolay oldu ki anlatamam pırt diye cıktı...gerçeği de öyle olur inşallah....
canım gunaydın...
bende bebısımı gordum ..o kadar guzel bı bebekki yanıma yatırıyorum ...rüyası bile güzeldi
ınsallah ruyalarımız gerçek olur sende pırt dıye dogurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…