2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
SUHAN arzu3850

kızlar gecen yaptığım bi kurabiyeden bahsetmiştim kusura bakmayın biraz gec oldu anca yazabildim ....

ELMALI KURABİYE

1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 PAKET MARGARİN
2 ÇORBA KAŞIĞI PUDRA SEKERİ
KABARTMA TOZU
VANİLYA
UN

İÇİ İÇİN :

3 ELMA
5-6 KAŞIK ŞEKER
1 TATLI KAŞIĞI TARÇIN
CEVİZ

Canım ben Çapa da Prof Alkan hoca var perinatolog onun özel kliniğine gidiyorum kendisine güveniyorum içim rahat ama belki devlette de bir dra da gidebilirim ama kafam karışır diye de korkmuyor degilim...
ayışığı hayırdır noldu canım.dün kontrol vardı.sıkıntı yoktur inş

endişelenme hemen ösgecim..doğumlardan sonra hepimiz stres olduk...sakince git ve güzelce oğlunu gör ve gel..sonrada bize haber et...daha günü var acele etmesin söyle oğluna

kızlar günaydın,
benim doktorumda ağustosun 2.haftası izne ayrılıyormuş.
sanırım çoğu aynı tarihi seçmiş tatile gitmek için
hayırlısı artık.

gizemli_mor fotoğraflar harika,
çok güzel düşünmüşsünüz her zaman hatıra olarak kalır

seda 78 canım ellerine sağlık.
bunun içine buğday nişastası koyduğunda ağızda dağılıyor.
oktay ustanın tarifi.bende çok severim elmalı kurabiyeyi

tşk ederim seda..not alıyorum...ellerine sağlık

ayışığı hayırdır noldu canım.dün kontrol vardı.sıkıntı yoktur inş
Canım benim suyum sürekli fazla çıkıyordu diyet yapmama rağmen dünkü kontrollerde üst siniri baya gecmiş bu da erken dogumu tetikleyecek bir durum haftaya tekrar bakılacak ama dr sıkıntı olursa simdi bile bebeği alsak sorun olmaz dedi...anlayacağın canım geçirdiğim her gün su anda kar benim ıcın...

Gunaydinlar bebis kaç gündür çok pasif uzuyor annesini ((zaten hareketsizlik ama şimdi daha pasif ömrümü yedi korkuyorum
Canım benimki de dün çok nazliydi hatta dra hocam bugün çok hareketsiz dedim o da su anda gayet hareketli dedi...kontrolün ne zaman canım...

İ

işte o benim galiba burdaki hurma konuşmalarından sonra kalktım 5 tane yemişimdir heralde az önce

Kuran-ı Kerim de de geçiyormuş; hurma Bebeğin Zekası için de çok faydalıymış ayeti okumuştum

kızlar dün doktor kontrolüm vardı, normal doğum olmasını çok istediğimi söyledim ısrarla! doktorum hurma ye dedi

canımcım çok şükür 35+lardasın..iki hafta daha dikkat etsen zaten sezeryan tarihine hemen hemen denk gelecek gibi..sık sık konrole git...yediklerine daha çok dikkat etmeye çalış...az dişini sık kuzucum az kaldı...sıkıntılı dönemi de atlattın sonuçta

Canım benimki de dün çok nazliydi hatta dra hocam bugün çok hareketsiz dedim o da su anda gayet hareketli dedi...kontrolün ne zaman canım...
Yarin veya pazartesi gitmem lazim canım buarada sanada geçmiş olsun melekcim çok canını sıkma canım artık riskli dönemi atlatmissin bebisin gelme zamanları artık. 36 dan sonra)))güzel anne

Gunaydinlar bebis kaç gündür çok pasif uzuyor annesini ((zaten hareketsizlik ama şimdi daha pasif ömrümü yedi korkuyorum
dün ben öyleydim canım.artık dış dünyada ansıl olacaklarsa ona göre ayarlıyorlarmış kendilerini uzun süren uykular vs.

Aynen miskcim zaten bu haftalarda olmasaydım daha çok üzülürdüm dr da aynısını dedi çocuk dogum ıcın hazır ama insan üzülüyor...ac kalacağım artık bakalım ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…