2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yarin veya pazartesi gitmem lazim canım buarada sanada geçmiş olsun melekcim çok canını sıkma canım artık riskli dönemi atlatmissin bebisin gelme zamanları artık. 36 dan sonra)))güzel anne
Sağ ol canım benim elimde sürekli takvime bakar oldum gün saymaya başladım artık kızım sabret diyorum Rabbim başka bir sey vermesin şükür her halimize canım...neyse ki senin kontrol zamanin da gelmiş canım iyi haberler alırsın ınsallah...

hem nasıl..ağzıma bişey atıyorum beş dakika geçiyor başlıyor hemen...yahu diyorum attığım şey daha mideme inmedi..sonrada hıçkır oğlum hıçkır diyorum gelişsin ciğerlerin
Canım senin oglus yine yemege başlayınca hıçkırıyor benimkisi sabahın köründe acım bizimki basliyor hıçkırığa diyorum ki kızım ne yedim de sen başladın yine...

ya benim iş yerimde biri var, her gördüğünde doğurcak gibisin diyor. bir tanesi de geçen göbeğin aşağıda sanki kaç gün kaldı diyor.
onlara inat iş yerinde doğurcam :)))
ha ha ne macera olur, hepsinin eli ayağı birbirine dolaşır :)) ben de anlamıyorum bebenin hıçkırıkları ama ritmik tekme gibi hissediliyormuş galiba...

Canım senin oglus yine yemege başlayınca hıçkırıyor benimkisi sabahın köründe acım bizimki basliyor hıçkırığa diyorum ki kızım ne yedim de sen başladın yine...
benim kızımda gecenın bı yarısı uyanıyorum bakıyorum hıckırıyor ...ben uyurken hıçkırık tutuyor zavallıyı

ya benim iş yerimde biri var, her gördüğünde doğurcak gibisin diyor. bir tanesi de geçen göbeğin aşağıda sanki kaç gün kaldı diyor.
ben sabah çıkıyorum evden sitede gören tanıyan soruyor..işyerine geliyorum alt kattan dördüncü kata kadar başlıyorlar ..nezamn? ayy varya nisandan beri bu böyle ben cevap vermekten usandım onlar sormaktan usanmadılar...eşimde kızıyor ne gelip bana söyleniyorsun sorduklarında vakti gelince dersin çıkarsın işin içinden , bak bakalım soracaklarmı bidaha diyor

aman aynen ya her gören ay yy sen şişmişsin kocaman olmuş göbeğin bilmem ne söylenip duruyor normalde hamilelerin göbeği değil de başka yeri mi şişiyor bende mi tuhaflık var diye düşünmeye başladım ilginç insanlar bunlar....

bu cevap iyiymiş :) sen de 37'ye kadar çalışacak mısın?

Sabah yataktan kalkinca ic camasirima bi sey akti,cok cok acik sari ,ve 1 tatli kasigi anca,kivami su gibi, amniyondan sizinti falan olabilir mi? Hemen kotuye yormayayim demi, idrarda 6 lokasit cikmisti 1 hafta once o kadardan bir sey olmaz demisti doktorum,antibiyotige gerek görmemişti.

Günaydın güzellikler, yarin bizimde kontrolümüz var inşallah birazda olsa kilo almisizdir. Dün temizliğe başladık ama biraz uzayacak gibi duruyor. Görünce öde gelecekti ama oğlu rahatsızlandı, yavrum çok ufak daha 4 aylık.. sıcaklardan kaynaklanıyor ne birşey yiyiyor ne annesini emiyor. Öyle olunca abla sen gelme dedim. Annemle ikimiz başladık temizliğe biraz yaptık. Birazda bugün devam edicez. Yarın hepsi birer heralde, bir ihtimal bugün bile bitebilir :) doğumlar böyle erkenden başlayınca akşam oğlumun hastane çıkışlarını yıkadım ne olur ne olmaz diye. Temizlik bitince yıkayacaktık normalde. İşler kolaylanmaya başlayınca aklım doğuma kayıyor. Bütün gece sanki doğurcam korkusu vardı, sık sık tuvalete gittim acaba bir akıntı var mı diye :) saçmaladım biliyorum ama tedirgin oldum işte, gerçi hiçbir belirti yok. Neyse sabah sabah kafanızı şişirdim hadi ben gidip buzdolabını ve erzak dolabımı temizleyeyim

anladım canım öyle denk gelmeyip aktaranlar bile olmuş geçmişte ama artık daha sıkı sanırım bilmiyorum ben her halukarda calisamaz raporu aldım zaten heyetle geçiriyorum hamileliği çalışır alsam bu ne perhiz derlerdi herhalde

canım bunu bende okudum ama yanlış anlamışım çok sağol 5 gün de olsa işime yarayacak

Ben de dün okuldayken pek hoşlanmadığım erkek bir hoca var bana diyor ki hocam doguma az kalmış ama siz hala iyi geldiniz, eşim de ben de durduk adamın suratına bakakaldik sanki ona ne benim hala calisiyor olmam insanlar bazen gerçekten beynini kullanmadan konuşuyorlar...

aynen canım daha bugün sen daha izne ayrılmadın mı diyor bir tanesi.
bir taraftanda karnın küçük haftasından az görünüyor diyor.ne alaka şimdi.
yani millet sırf laf konuşmak için konuşuyor bence.

canım akıntı olabilir bendede oluyor.
suyun gelse hissedersin merak etme,acaba dedittirmez.

bence bir şey yoktur, bana da oluyor hiç üstünde durmuyorum

Canım benim lökosit 8 Çıktığı olmuştu yine de gerek olmadı kullanmaya...önceki gün ayni dedigin sıcak akıntı bende de oldu ama üstünde durmadım takip et devam ederse sürekli drunu ararsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…