- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Sağ ol canım benim elimde sürekli takvime bakar oldum gün saymaya başladım artık kızım sabret diyorum Rabbim başka bir sey vermesin şükür her halimize canım...neyse ki senin kontrol zamanin da gelmiş canım iyi haberler alırsın ınsallah...Yarin veya pazartesi gitmem lazim canım buarada sanada geçmiş olsun melekcim çok canını sıkma canım artık riskli dönemi atlatmissin bebisin gelme zamanları artık. 36 dan sonra)))güzel anne
Canım senin oglus yine yemege başlayınca hıçkırıyor benimkisi sabahın köründe acım bizimki basliyor hıçkırığa diyorum ki kızım ne yedim de sen başladın yine...hem nasıl..ağzıma bişey atıyorum beş dakika geçiyor başlıyor hemen...yahu diyorum attığım şey daha mideme inmedi..sonrada hıçkır oğlum hıçkır diyorum gelişsin ciğerlerin
ha ha ne macera olur, hepsinin eli ayağı birbirine dolaşır :)) ben de anlamıyorum bebenin hıçkırıkları ama ritmik tekme gibi hissediliyormuş galiba...ya benim iş yerimde biri var, her gördüğünde doğurcak gibisin diyor. bir tanesi de geçen göbeğin aşağıda sanki kaç gün kaldı diyor.
onlara inat iş yerinde doğurcam :)))
benim kızımda gecenın bı yarısı uyanıyorum bakıyorum hıckırıyor ...ben uyurken hıçkırık tutuyor zavallıyıCanım senin oglus yine yemege başlayınca hıçkırıyor benimkisi sabahın köründe acım bizimki basliyor hıçkırığa diyorum ki kızım ne yedim de sen başladın yine...
ben sabah çıkıyorum evden sitede gören tanıyan soruyor..işyerine geliyorum alt kattan dördüncü kata kadar başlıyorlar ..nezamn? ayy varya nisandan beri bu böyle ben cevap vermekten usandım onlar sormaktan usanmadılar...eşimde kızıyor ne gelip bana söyleniyorsun sorduklarında vakti gelince dersin çıkarsın işin içinden , bak bakalım soracaklarmı bidaha diyorya benim iş yerimde biri var, her gördüğünde doğurcak gibisin diyor. bir tanesi de geçen göbeğin aşağıda sanki kaç gün kaldı diyor.
ha ha ne macera olur, hepsinin eli ayağı birbirine dolaşır :)) ben de anlamıyorum bebenin hıçkırıkları ama ritmik tekme gibi hissediliyormuş galiba...
ya benim iş yerimde biri var, her gördüğünde doğurcak gibisin diyor. bir tanesi de geçen göbeğin aşağıda sanki kaç gün kaldı diyor.
ben sabah çıkıyorum evden sitede gören tanıyan soruyor..işyerine geliyorum alt kattan dördüncü kata kadar başlıyorlar ..nezamn? ayy varya nisandan beri bu böyle ben cevap vermekten usandım onlar sormaktan usanmadılar...eşimde kızıyor ne gelip bana söyleniyorsun sorduklarında vakti gelince dersin çıkarsın işin içinden , bak bakalım soracaklarmı bidaha diyor
oyy kıyamam ben onlara yaaaaaCanım senin oglus yine yemege başlayınca hıçkırıyor benimkisi sabahın köründe acım bizimki basliyor hıçkırığa diyorum ki kızım ne yedim de sen başladın yine...
anladım canım öyle denk gelmeyip aktaranlar bile olmuş geçmişte ama artık daha sıkı sanırım bilmiyorum ben her halukarda calisamaz raporu aldım zaten heyetle geçiriyorum hamileliği çalışır alsam bu ne perhiz derlerdi herhaldeBilmiyorum canım yageçensene doğum yapan bi arkadaşımız 10 gün kadar çalışıp Eylül de doğum iznine ayrılmıştı; o atabilmişti ama idare de değişti tekrar, ben o a istinaden söylemiştim, bilemiyorum o zaman kafam karıştı
canım bunu bende okudum ama yanlış anlamışım çok sağol 5 gün de olsa işime yarayacak@kuzumveben CANIM AĞUSTOSTA DOĞUM OLSA BİLE KALAN HAFTANI AKTARIYORSUN BAK YİNE PAYLAŞIYORUM BU LİNKİ ERKEN DOĞUMDA SIKINTI YOK
SADECE İSTEĞE BAĞLI AKTARAMIYORUZ O BEŞ HAFTAYI
http://www.dpb.gov.tr/tr-tr/gorus/analik-izni
Ben de dün okuldayken pek hoşlanmadığım erkek bir hoca var bana diyor ki hocam doguma az kalmış ama siz hala iyi geldiniz, eşim de ben de durduk adamın suratına bakakaldik sanki ona ne benim hala calisiyor olmam insanlar bazen gerçekten beynini kullanmadan konuşuyorlar...ben sabah çıkıyorum evden sitede gören tanıyan soruyor..işyerine geliyorum alt kattan dördüncü kata kadar başlıyorlar ..nezamn? ayy varya nisandan beri bu böyle ben cevap vermekten usandım onlar sormaktan usanmadılar...eşimde kızıyor ne gelip bana söyleniyorsun sorduklarında vakti gelince dersin çıkarsın işin içinden , bak bakalım soracaklarmı bidaha diyor
aynen canım daha bugün sen daha izne ayrılmadın mı diyor bir tanesi.ben sabah çıkıyorum evden sitede gören tanıyan soruyor..işyerine geliyorum alt kattan dördüncü kata kadar başlıyorlar ..nezamn? ayy varya nisandan beri bu böyle ben cevap vermekten usandım onlar sormaktan usanmadılar...eşimde kızıyor ne gelip bana söyleniyorsun sorduklarında vakti gelince dersin çıkarsın işin içinden , bak bakalım soracaklarmı bidaha diyor
canım akıntı olabilir bendede oluyor.Sabah yataktan kalkinca ic camasirima bi sey akti,cok cok acik sari ,ve 1 tatli kasigi anca,kivami su gibi, amniyondan sizinti falan olabilir mi? Hemen kotuye yormayayim demi, idrarda 6 lokasit cikmisti 1 hafta once o kadardan bir sey olmaz demisti doktorum,antibiyotige gerek görmemişti.
Meslektaşız :)Canim ben mimarım ya sen??))))oda aynı olsa shok olcammm
Sabah yataktan kalkinca ic camasirima bi sey akti,cok cok acik sari ,ve 1 tatli kasigi anca,kivami su gibi, amniyondan sizinti falan olabilir mi? Hemen kotuye yormayayim demi, idrarda 6 lokasit cikmisti 1 hafta once o kadardan bir sey olmaz demisti doktorum,antibiyotige gerek görmemişti.
Canım benim lökosit 8 Çıktığı olmuştu yine de gerek olmadı kullanmaya...önceki gün ayni dedigin sıcak akıntı bende de oldu ama üstünde durmadım takip et devam ederse sürekli drunu ararsın...Sabah yataktan kalkinca ic camasirima bi sey akti,cok cok acik sari ,ve 1 tatli kasigi anca,kivami su gibi, amniyondan sizinti falan olabilir mi? Hemen kotuye yormayayim demi, idrarda 6 lokasit cikmisti 1 hafta once o kadardan bir sey olmaz demisti doktorum,antibiyotige gerek görmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?