2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ne kadar sacma bisey ne demek kalbi durursa bilmem ne sok oldum resmen. Teyzemin sezeryan yapmislardi oysaki direk. Neyse canim demkki onlarada guven kalmadi artik.
Sezeryan yapılması için çok çok acil durum olması lazımmış. Bende ilk önce suni denenmeliymiş eğer olmazsa sezeryan alacaklarımış pufff

ben iki kisilik odayı tuttum.birinde ben birinde annem yatti.koltukta da esim kıvrıldı
iki kisilik odayi tutsanuz olmaz mi?

Gözün aydın darisi hepimizin başına insallah

@okim nişan acik pembe ya da kirmizi gibi gelmiyor mu kiii, benimki acik sari ve ilik su, bir de merak ediyorum nisan gelse sanci baslamaz mi
Nişan hafif kanlı akıntı şeklinde oluyor.sancıya uyanmistim tuvalete gittim nisanim gelmis.hastanede de suyumu patlattilar.

hanimlar bugun biraz cok yurudum sicakta 7 km civari iki damla kan gelmis sizce dr a gideyim mi yatip dinleneyim mi
canım doktoruna haber versen iyi olur.
daha haftan erken tahmini fazla yorulduğun için istirahat verebilir
ama dediğim gibi en azından telefonla bilgi ver.

Hadi katti son 1 2 gün inşallah

canım hiç duymamıştım aklıma da gelmedi.
eşime sordurayım böyle bişey oluyor mu diye,
teşekkür ederim.
Rica ederim.
Ben kimseyle ayni odada kalmak istemem sahsen,tanimadigin insanlarla ayni odada yatmak dusuncesi bile kötu.keske tek kisilik olsa odalar.hemde erkekler girip cikar rahat edemezki insan.ek ucret verirsiniz hastaneyle bir konusun bakalim.

Yok artıkk.yazık bize yaa Ondan da mahrum kalırsak tam acıların çocuğu olucaz yani[/QUOTE]
Canım benim o paranın yeri şimdiden hazırdı almazsak dedigin gibi acıların çocuğu moduna gireriz:)))

Kızlar yürüyünce ve ayakta kalınca vajinama bir ağrı giriyor sanki bisey saplanır gibi canımı çok acitiyor. Dün avmye gitmiştik akşamki kadar olmasa da bugün yine agriyor yaşayan ya da ne olduğunu bilen var mi?

Ayy canım benım nasıl güzel bir destektir Allah senden de içindeki melekten de raZı olsun bende seni cok seviyorum Rabbim dualarımızı kabul etsın hayırlısıyla alırız yavrularımızı inş

canım bi kere seni kimse zorla sezeryana alamaz. o yüzden için rahat olsun. ilk doğumun olacağı için de sadece kendi doktoruna mahkum değilsin. hastanedeki ebe ve hemşire ekibi doktordan bazen çok daha önemli oluyor çünkü doktor zaten son anda geliyor. sancın başlar düzene girer öyle gidersin.. benim gibi sezeryan sonrası normal istesen doktora mahkum olurdun ama değilsin.. o yüzden hiç tasalanma, yemene içmene dikkat et bol yürüyüş moral, bebeğin zamanında gelir..

Canım artık bebisler hizla kilo almaya başladı ve gittikçe de dogum kanalina iniyorlar dolayisiyla da baskı artıyor aslında dinlenmemiz gerek yorulduğumuzu hissettiğimizde...eğer uzanıp dinlendiğinde takip et gecmiyor ise dru ara canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…