hanimlar bugun biraz cok yurudum sicakta 7 km civari iki damla kan gelmis sizce dr a gideyim mi yatip dinleneyim mi
mutlaka doktora haber ver canım..hanimlar bugun biraz cok yurudum sicakta 7 km civari iki damla kan gelmis sizce dr a gideyim mi yatip dinleneyim mi
Sezeryan yapılması için çok çok acil durum olması lazımmış. Bende ilk önce suni denenmeliymiş eğer olmazsa sezeryan alacaklarımış pufffNe kadar sacma bisey ne demek kalbi durursa bilmem ne sok oldum resmen. Teyzemin sezeryan yapmislardi oysaki direk. Neyse canim demkki onlarada guven kalmadi artik.
ben iki kisilik odayı tuttum.birinde ben birinde annem yatti.koltukta da esim kıvrıldıcanım kasılma kısa süreli mi olur?yoksa saatlerce geçmez devam mı eder?
kızlar sizden bir akıl isteyeceğim.kısmetse doğumdan sonra 2 kişilik odada kalacağım.
normalde refakatçınn yatacağı yer yok.sandalyeler var eğer değişmediyse 5 sene önce öyleydi.
eşim yanımda kalsa 2 hasta arasında perde çekili,yanımda sandalyede oturacak,diğer hasta kabul etmez değil mi?
erkek olduğu için rahatsız olur.haliyle ben olsam bende rahatsız olurum ama annemde
ameliyat oldu yeni,ablam kızkardeşimde yok.içime dert oldu bu durum.
slm kızlar hergün oğluma gidip geliyorum o yüzden forma pek fırsatım olmadı.. bugün ilk kez kucağıma alıp emzirdim çok şükür.. resmen hissetti beni göğsümü hemen tuttu gözlerini açtı ve emzirme boyunca eliyle göğsümü okşadıyarım saat bir arada kaldık, dr herşey yolunda dedi son test sonucu yarın en geç c.tesi çıkacak sonuç çıkar çıkmaz eve gelebilecek oğlum son 1-2 gün çok şükür.. doğum hikayemi yeni açtığınız topiğe yazacağım şimdi.. hepinizi seviyorum en kısa zamanda sizlerde kavuşun evlatlarınıza sağlıkla inşallah
Ya ben evden cikacak enerjiyi bulamiyorum. Surekli yatmak uzanmak istiyorum 3 gundur ne olacak benim halimmmm. Sizee bol bol gezmeler.Biz oglusumla avm'ye serinlemeye kactik kizlarr
canım hiç duymamıştım aklıma da gelmedi.ben iki kisilik odayı tuttum.birinde ben birinde annem yatti.koltukta da esim kıvrıldı
iki kisilik odayi tutsanuz olmaz mi?
Nişan hafif kanlı akıntı şeklinde oluyor.sancıya uyanmistim tuvalete gittim nisanim gelmis.hastanede de suyumu patlattilar.@okim nişan acik pembe ya da kirmizi gibi gelmiyor mu kiii, benimki acik sari ve ilik su, bir de merak ediyorum nisan gelse sanci baslamaz mi
canım doktoruna haber versen iyi olur.hanimlar bugun biraz cok yurudum sicakta 7 km civari iki damla kan gelmis sizce dr a gideyim mi yatip dinleneyim mi
Tatlım doktorunu aradın mı ?hanimlar bugun biraz cok yurudum sicakta 7 km civari iki damla kan gelmis sizce dr a gideyim mi yatip dinleneyim mi
Hadi katti son 1 2 gün inşallahslm kızlar hergün oğluma gidip geliyorum o yüzden forma pek fırsatım olmadı.. bugün ilk kez kucağıma alıp emzirdim çok şükür.. resmen hissetti beni göğsümü hemen tuttu gözlerini açtı ve emzirme boyunca eliyle göğsümü okşadıyarım saat bir arada kaldık, dr herşey yolunda dedi son test sonucu yarın en geç c.tesi çıkacak sonuç çıkar çıkmaz eve gelebilecek oğlum son 1-2 gün çok şükür.. doğum hikayemi yeni açtığınız topiğe yazacağım şimdi.. hepinizi seviyorum en kısa zamanda sizlerde kavuşun evlatlarınıza sağlıkla inşallah
Rica ederim.canım hiç duymamıştım aklıma da gelmedi.
eşime sordurayım böyle bişey oluyor mu diye,
teşekkür ederim.
Yok artıkk.yazık bize yaa Ondan da mahrum kalırsak tam acıların çocuğu olucaz yani[/QUOTE][QUOartıkisigi3434, post: 42046802, member: 643300"]@oskeortmen, @catdog , @aslan bebek , @kuzumveben @bizimoykumuz2701 topikte hatirladigim ogretmen arkadaşlar eylulde yatacak olan eğitim ögretim ödeneğini alacak miyiz? Dün bir yerde alamayız gibi bir ifade okudum bilgisi olan var mi?
Canım riske atma ben olsam hemen dru arayıp sonrasinda gitmiştim...gecmiş olsun...hanimlar bugun biraz cok yurudum sicakta 7 km civari iki damla kan gelmis sizce dr a gideyim mi yatip dinleneyim mi
Ben sebamed kullaniyorum kızıma cok iyi gelmisti.biraz kizariklik olsa .gidiyor hemen.Kizlar pisik kremi ne aldiniz bu sudocream iyi mi ondan mi alayim?
Ayy canım benım nasıl güzel bir destektir Allah senden de içindeki melekten de raZı olsun bende seni cok seviyorum Rabbim dualarımızı kabul etsın hayırlısıyla alırız yavrularımızı inşKorkma sakın sende benim dualarımdasın çok seviyorum seni çokRabbim bu meleğini hayırlısı ile alacaksın bak gör . Nasıl mutluyum kız kardeşim gibisin İnan çok sevindim Rabbim kucağına almayı mis kokusunu çekmeyi nasip etsin. Her zaman gönlümde ve duamdasın unutma ...ve sakın korkma kun fe yekun. Rabbim ol der ve olur ...
istanbuldayım canım.. senin hikayeni okuyunca şuan yine aynı hisse kapılıyorum tam 3 haftadır hep bir şekilde sezeryan muhabbeti geçiyor kontrollerde... neden bu kadar erken bunu konuşma ihtiyacı hissediyor ki bana da garip geliyor.. başka bir doktor bulmak güvenmek benim için çok zor bu saatten sonra.. doktorumun olduğu hastaneyi seviyorum hem evime çok yakın hem de kaliteli bir hastane yoğun bakım ünitesi filanda var.. 38. haftamda doktorum izindeyken aynı hastanedeki diğer doktora kontrole gideyim diye düşünüyorum bakalım o ne dicek.. bide araştırma hastanesi var yine evime yakın olmazsa bide oraya giderim... kafam çok karışık
Canım artık bebisler hizla kilo almaya başladı ve gittikçe de dogum kanalina iniyorlar dolayisiyla da baskı artıyor aslında dinlenmemiz gerek yorulduğumuzu hissettiğimizde...eğer uzanıp dinlendiğinde takip et gecmiyor ise dru ara canım...Kızlar yürüyünce ve ayakta kalınca vajinama bir ağrı giriyor sanki bisey saplanır gibi canımı çok acitiyor. Dün avmye gitmiştik akşamki kadar olmasa da bugün yine agriyor yaşayan ya da ne olduğunu bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?