- 3 Nisan 2015
- 261
- 411
- 103
ben 32. haftada girdim canım. bende bel ağrısı vardı. doktor bi bakalım sancın mı başlamış dedi. öyle girdim. normalde 34. veya 35. haftalarda nst ye sokuyorlarmış.Kızlar benım gibi nst ye gireniniz varmı 34 hafta için nst erken degilmi
kuzucum yaa, keyfini süremedin hiç gebeliğin ama doğumdan sonra bu yaşadıklarının hiç anlamı olmayacak, onu kucağına aldığında, kokusunu içine çektiğinde hepsi hepsi unutulacak... doktor ve hastane için hangi lokasyonda bakıyorsun, çapadaki doktorlarında özel muayenehaneleri var, ben İbrahim Kalelioğlu'nunkini biliyorum mesela randevu almak da hiç zor değildi, onlar yaptıramaz mı özel bir hastanede acaba?Ya
ya öyle deme ne korkularım var şu anda biliyor musun ? Ama iyi ki korkularımdan sığınabileceğim bir Rabbim var ya o olmazsaydı .... Hepimizin bebekleri ona emanet çok korkuyorum çok. Bak ne diyeceğim ağlayacağım şimdi dün eşimle konuşuyoruz biz bebeğimizi ultrasonda hiç görmedik, kime benziyor gözü nasıl ayakları elleri nasıl ? Hiç ama hiç görmedik. Bir çok arkadaşımız burada ultrason görüntüsü paylaştı. Rabbim şimdi kucağımızda göreceğiz inşallah.,,
bende de oluyor canım. durup dururken aniden taş gibi oluyor ve çok canım yanıyor. son zamanlara doğru bende böyle olmaya başladı. ben sormadım hiç. aklıma da sormak gelmedi açıkçası. nasıl olsa sorsam BUNLAR NORMAL diyecekler.Günaydınnbugün yatak keyfi yaptım kahvaltımı tatlıyla yaptım kızım coştu ya özel biraz ama sizinde göğüsünüzün kahverengi yeri böyle sikilasip sertlesiyor mu büzülms gibi oluyor canm acıyor bi bakıyorum öyle olmuş bilgisi olan varsa lütfen yardmci olsun dün doktoruma gittim sormayı unuttum
Canım artık bebisler hizla kilo almaya başladı ve gittikçe de dogum kanalina iniyorlar dolayisiyla da baskı artıyor aslında dinlenmemiz gerek yorulduğumuzu hissettiğimizde...eğer uzanıp dinlendiğinde takip et gecmiyor ise dru ara canım...
canım ben dün gittim haftaya yine çağırdı artık haftalık olmaya başladı kontroller 38 geç gibi sanki..Bisey sorcam canlarim ben. Gecen gun yazmistim genital bolgede sizlama gibi bir gri var dokunamiyorum diye.sli gunu onun icin doktora gittim. Sistit icin verdigi antibiyotik yan etki yapmis mantar olmusum malesef neyse fitil krem falan verdi simdi iiiyim ama sali gunu gittigimde de ondan oncki kontrolde de sukadar sure sonra gel demedi normalde 2 haftada b gittim son iki kontole ama artik 36 haftaligim iki hafta sonra gidersem 38 olacagim bana aa uzun gibi geldi. Ne zman gideyim simdi ben?
canım 30 lu haftalara gelmişiz verdiğimiz emekler ortada evin işi gücü farklı telaşlar yapmamız lazım her şey hallolur ama öncelik bebişin sağlığı varsın hep dinlenelim sayılı gün geçer ama bu günler ele geçmez...senin de ilk çocugun sanırım, ıkıncı çocuk olsaydı bize muhtaç olan bakmak zorunda olduğumuz çocukla ilgilenmemiz gerekirdi ama şimdi sadece karnımızdakiler var vakit buldukça dinlenmekten baska caremiz yok...Bebisim de minnacık bisey daha. Evet dinlenirken sorun yok ama hep mi yatacaz. Sağol canım cevap verdiğin icin
canım 30 lu haftalara gelmişiz verdiğimiz emekler ortada evin işi gücü farklı telaşlar yapmamız lazım her şey hallolur ama öncelik bebişin sağlığı varsın hep dinlenelim sayılı gün geçer ama bu günler ele geçmez...senin de ilk çocugun sanırım, ıkıncı çocuk olsaydı bize muhtaç olan bakmak zorunda olduğumuz çocukla ilgilenmemiz gerekirdi ama şimdi sadece karnımızdakiler var vakit buldukça dinlenmekten baska caremiz yok...
Evet İbrahim bey dün yanıma geldi hatta konuştuk vs özel muayenesi de var biliyorum ama doğum yaptırmıyor diye biliyorum yaptırıyor mu acaba ? Perinatolog usg falan bakıyor.kuzucum yaa, keyfini süremedin hiç gebeliğin ama doğumdan sonra bu yaşadıklarının hiç anlamı olmayacak, onu kucağına aldığında, kokusunu içine çektiğinde hepsi hepsi unutulacak... doktor ve hastane için hangi lokasyonda bakıyorsun, çapadaki doktorlarında özel muayenehaneleri var, ben İbrahim Kalelioğlu'nunkini biliyorum mesela randevu almak da hiç zor değildi, onlar yaptıramaz mı özel bir hastanede acaba?
Bu ne ya hakikaten acıların çocuğu olduk iyice her türlü şeyden mahrumuzkızlar %25lik kısmını ben uydurmuş olabilirim
Ben erken doğum tehlikesiyle hastanede kaldım da orada ertesi gün bir arkadaşın bebeğine topuk kanı almaya geldiler. Bir de hastanede alınsa bile aile hekimliği sistemlerinde onu göremiyormuş sanırım ve tekrar almak istiyorlarmış galiba.canım ertesi gün değil diye hatırlıyorum.ben ayın 22 sinde doğum yaptım mesela.
24 ünde eve geçtim.26 sında da topuk kanı için hastaneye gitmiştik.
aynen canım. 20 Ağustos'a kadar görevdeyim. yazı gelirse buarada orjinalini paylaşırım. kesinleştiririz. ama alamıcaz öyle görünüyor.Bu ne ya hakikaten acıların çocuğu olduk iyice her türlü şeyden mahrumuz
Hastanede alınan ne için ki peki ? Hastanedeki hemşire biz çok ayrıntılı bakamıyoruz burada, aile hekimliğinde daha ayrıntılı bakıyorlar dedi.iki kere alınıyormus topuk kanı bana saglk ocagndakı hemşire ilkini hastane ıkıncısını bız alıcaz dedi
Hatta telefon ettim sordum girmiyormuş doğuma .. Zaten dün birlikteydik girseydi ben yaparım vs derdi demedi . Doktor da önermedi Rabb'ime sığındım hayırlısı neyse o olsun artık.kuzucum yaa, keyfini süremedin hiç gebeliğin ama doğumdan sonra bu yaşadıklarının hiç anlamı olmayacak, onu kucağına aldığında, kokusunu içine çektiğinde hepsi hepsi unutulacak... doktor ve hastane için hangi lokasyonda bakıyorsun, çapadaki doktorlarında özel muayenehaneleri var, ben İbrahim Kalelioğlu'nunkini biliyorum mesela randevu almak da hiç zor değildi, onlar yaptıramaz mı özel bir hastanede acaba?
Bence ilki çok hoş..kızlar lohusa tacı siparişi vereceğim ama kararsız kaldım hangisi dersiniz?
1)http://www.lohusasepeti.com/urun/saten-nakis-islemeli-isimli-lohusa-taci/364
2)http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...osu-bebek-bandi-175252007#product-information
Tamam o zaman bende salı gelirim ne olacak ki iki adımlık yer :)salı bana daha uygun olabilir canım, ama senin programını bozmak istemem tabi. çatı muayenesi 38de falan oluyor, bazı doktorlar yapıyor bazısı yapmıyor. çünkü esasında çatının durumu doğum sırasında belli olurmuş. dar görünen bir çatı doğum esnasında gayet güzel açılabilirmiş.
Çok sevindim gerçekten Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına almak da nasip olsunÇok sağol canım benım keseyı ve kalp atıslarını duymadan cok umutlandırmak ıstemıyorum kendımı ama inş hersey bu süreç cok güZel ilerler burdakı arkadaslık cok güzeldi Rabbim hepınızden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?