2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kuzucum yaa, keyfini süremedin hiç gebeliğin ama doğumdan sonra bu yaşadıklarının hiç anlamı olmayacak, onu kucağına aldığında, kokusunu içine çektiğinde hepsi hepsi unutulacak... doktor ve hastane için hangi lokasyonda bakıyorsun, çapadaki doktorlarında özel muayenehaneleri var, ben İbrahim Kalelioğlu'nunkini biliyorum mesela randevu almak da hiç zor değildi, onlar yaptıramaz mı özel bir hastanede acaba?

Bisey sorcam canlarim ben. Gecen gun yazmistim genital bolgede sizlama gibi bir gri var dokunamiyorum diye.sli gunu onun icin doktora gittim. Sistit icin verdigi antibiyotik yan etki yapmis mantar olmusum malesef neyse fitil krem falan verdi simdi iiiyim ama sali gunu gittigimde de ondan oncki kontrolde de sukadar sure sonra gel demedi normalde 2 haftada b gittim son iki kontole ama artik 36 haftaligim iki hafta sonra gidersem 38 olacagim bana aa uzun gibi geldi. Ne zman gideyim simdi ben?

bende de oluyor canım. durup dururken aniden taş gibi oluyor ve çok canım yanıyor. son zamanlara doğru bende böyle olmaya başladı. ben sormadım hiç. aklıma da sormak gelmedi açıkçası. nasıl olsa sorsam BUNLAR NORMAL diyecekler.

Bebisim de minnacık bisey daha. Evet dinlenirken sorun yok ama hep mi yatacaz. Sağol canım cevap verdiğin icin

canım ben dün gittim haftaya yine çağırdı artık haftalık olmaya başladı kontroller 38 geç gibi sanki..

Bebisim de minnacık bisey daha. Evet dinlenirken sorun yok ama hep mi yatacaz. Sağol canım cevap verdiğin icin
canım 30 lu haftalara gelmişiz verdiğimiz emekler ortada evin işi gücü farklı telaşlar yapmamız lazım her şey hallolur ama öncelik bebişin sağlığı varsın hep dinlenelim sayılı gün geçer ama bu günler ele geçmez...senin de ilk çocugun sanırım, ıkıncı çocuk olsaydı bize muhtaç olan bakmak zorunda olduğumuz çocukla ilgilenmemiz gerekirdi ama şimdi sadece karnımızdakiler var vakit buldukça dinlenmekten baska caremiz yok...

kızlar eğitim ödeneğini konuşmuşsunuz. benim de kafama takılmıştı. yönetmeliği okudum. sene BAŞINDA doğum izninde olacağımız için alamıyoruz. 1. dönemin sonunda başlarsak %75 ini 2. dönemin BAŞINDA %50si 2. dönemin sonunda %25ini alıyormuşuz. Hatırladığım bu zaten gözden çıkardım onu okuyunca. siz de bi araştırın yine. bulursam atarım buraya.

İlk çocuğum canım evet zaten ev işi vs kasan bir insan değilim koy verdim hepsini:) bebisimin eşyaları hazır değil işte. yaz tatili iyi geldi acikcasi dinlenmek bebeği dinlemek açısından okulda çocuklarla çok zor olurdu

Evet İbrahim bey dün yanıma geldi hatta konuştuk vs özel muayenesi de var biliyorum ama doğum yaptırmıyor diye biliyorum yaptırıyor mu acaba ? Perinatolog usg falan bakıyor.

canım ertesi gün değil diye hatırlıyorum.ben ayın 22 sinde doğum yaptım mesela.
24 ünde eve geçtim.26 sında da topuk kanı için hastaneye gitmiştik.
Ben erken doğum tehlikesiyle hastanede kaldım da orada ertesi gün bir arkadaşın bebeğine topuk kanı almaya geldiler. Bir de hastanede alınsa bile aile hekimliği sistemlerinde onu göremiyormuş sanırım ve tekrar almak istiyorlarmış galiba.

iki kere alınıyormus topuk kanı bana saglk ocagndakı hemşire ilkini hastane ıkıncısını bız alıcaz dedi
Hastanede alınan ne için ki peki ? Hastanedeki hemşire biz çok ayrıntılı bakamıyoruz burada, aile hekimliğinde daha ayrıntılı bakıyorlar dedi.

Hatta telefon ettim sordum girmiyormuş doğuma .. Zaten dün birlikteydik girseydi ben yaparım vs derdi demedi . Doktor da önermedi Rabb'ime sığındım hayırlısı neyse o olsun artık.

missladybird canım odanız harika. tam kız odası olmuş. benim de kızım olaydı pembiş pembiş yapardım ben de. dönence yapmışsın. modelini tam olarak görebilir miyim. kendime iş arıyorum da şuan. kapı süsü bebek şekeri yastık Yaptım. iş kalmadı ve vakit Geçmiyor. arayıştayım fikir bekliyorum.

Tamam o zaman bende salı gelirim ne olacak ki iki adımlık yer :)

Çok sevindim gerçekten Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına almak da nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…