oh ne ala yine bir meb klasiği daha...kızlar eğitim ödeneğini konuşmuşsunuz. benim de kafama takılmıştı. yönetmeliği okudum. sene BAŞINDA doğum izninde olacağımız için alamıyoruz. 1. dönemin sonunda başlarsak %75 ini 2. dönemin BAŞINDA %50si 2. dönemin sonunda %25ini alıyormuşuz. Hatırladığım bu zaten gözden çıkardım onu okuyunca. siz de bi araştırın yine. bulursam atarım buraya.
ben de cok seviyorum canım zaten cola falan vs. içmeyince onların yerine koyuyorum güzel gidiyor:)))ama diyetten dolayı onu da bıraktım...Şu magnezyumun tadından nefret ediyorum ya pööf
canım hastaneler genelde veriyor ben sadece gece orkidi aldım hastane getirmeyin dedi...Bu arada hasta pedi vs aldığınızda hangi marka hangi çeşit aldınız :))
ben de cok seviyorum canım zaten cola falan vs. içmeyince onların yerine koyuyorum güzel gidiyor:)))ama diyetten dolayı onu da bıraktım...
Karnın ınmıs demek dogum yaklasmıs demek halk arasındada kızımda kayınvaldem 1 bucuk ay kala doguma başlamıstı karnın ınmıa karnın ınmıs dıye dogum kanalına ınmıs mıdende şişlik yok bebek asagda yanıKizlar bugun bi arkadasima gitmistim. Orda beni girenler aaa karnin inmis dediler. Sonra eve gelirken komsular gordu onlarda aa karnin inmis dediler. Ne demek o diyemedim tabi. Kosa kosa eve geldim size sorim diye
Markasını hatırlamıyorum cok onemlı degıl benım ıcınBu arada hasta pedi vs aldığınızda hangi marka hangi çeşit aldınız :))
bende de oluyor canım. durup dururken aniden taş gibi oluyor ve çok canım yanıyor. son zamanlara doğru bende böyle olmaya başladı. ben sormadım hiç. aklıma da sormak gelmedi açıkçası. nasıl olsa sorsam BUNLAR NORMAL diyecekler.
canım ben aynadan göbeğime baktığımda aşağı indiğini fark ediyorum bebek iyice doğum kanalına giriyor hatta yanılmıyorsam 35 veya 36. hafta gebelik takviminde yazıyor ''artık karnınızı daha asağıda göreceksiniz ''diye...Kizlar bugun bi arkadasima gitmistim. Orda beni girenler aaa karnin inmis dediler. Sonra eve gelirken komsular gordu onlarda aa karnin inmis dediler. Ne demek o diyemedim tabi. Kosa kosa eve geldim size sorim diye
magvital şase canım tadı aynı gazoz gibi bir de su hafif soğuksa daha da içilesi bir tadı oluyor...hangi marka canım :) benimki magnezyum diasporal diye bişey nedense hoşlanmıyorum tadından pek
Ben anlayamamisim demekki doktor Tarih olarak eylul 25dedi bana bende daha cok diye rahat rahat geziniyom bakalim bi supriz yapmazsa bizim ufaklikcanım ben aynadan göbeğime baktığımda aşağı indiğini fark ediyorum bebek iyice doğum kanalına giriyor hatta yanılmıyorsam 35 veya 36. hafta gebelik takviminde yazıyor ''artık karnınızı daha asağıda göreceksiniz ''diye...
Beş yılı doldurmadiysan dilekçe verince alabilirmissin bugün nette gördüm bende turk egitim sen bununla ilgili gorus mu almış ne bir arayıp danis istersenCanım benim ilk doğumumda yatırmamışlardı; ki ben rapor haklarımı kullandım ikinci dönem işbaşı yaptım ama o yıl Ödenek almadım
Sağol canımmoskeortmen gözün aydın
Bence de ikincisikızlar lohusa tacı siparişi vereceğim ama kararsız kaldım hangisi dersiniz?
1)http://www.lohusasepeti.com/urun/saten-nakis-islemeli-isimli-lohusa-taci/364
2)http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...osu-bebek-bandi-175252007#product-information
Tamam canım kulaklarimiz sende o zaman :)) güzel haberi verirsin inşallahaynen canım. 20 Ağustos'a kadar görevdeyim. yazı gelirse buarada orjinalini paylaşırım. kesinleştiririz. ama alamıcaz öyle görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?