2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
oh ne ala yine bir meb klasiği daha...

devlet hastanesine giden arkadaslar var mı doktorum bana ne zaman gitmem gerektiğini söylemedi bende unuttum sormayıı 31 inde gitmiştim 2 hafta sonra mı gideyim yoksa yarın mı

Kizlar bugun bi arkadasima gitmistim. Orda beni girenler aaa karnin inmis dediler. Sonra eve gelirken komsular gordu onlarda aa karnin inmis dediler. Ne demek o diyemedim tabi. Kosa kosa eve geldim size sorim diye

Kizlar bugun bi arkadasima gitmistim. Orda beni girenler aaa karnin inmis dediler. Sonra eve gelirken komsular gordu onlarda aa karnin inmis dediler. Ne demek o diyemedim tabi. Kosa kosa eve geldim size sorim diye
Karnın ınmıs demek dogum yaklasmıs demek halk arasındada kızımda kayınvaldem 1 bucuk ay kala doguma başlamıstı karnın ınmıa karnın ınmıs dıye dogum kanalına ınmıs mıdende şişlik yok bebek asagda yanı

Bu arada hasta pedi vs aldığınızda hangi marka hangi çeşit aldınız :))
Markasını hatırlamıyorum cok onemlı degıl benım ıcın ama yandan cıtcıtlı kılot seklınde kız kardesım pet seklınde olanlarından almıstı sezeryan oldu kabul etmedıler

Haklısın ne desek normal diyorlar açıklama yapmak yok

canım ben aynadan göbeğime baktığımda aşağı indiğini fark ediyorum bebek iyice doğum kanalına giriyor hatta yanılmıyorsam 35 veya 36. hafta gebelik takviminde yazıyor ''artık karnınızı daha asağıda göreceksiniz ''diye...

Ben anlayamamisim demekki doktor Tarih olarak eylul 25dedi bana bende daha cok diye rahat rahat geziniyom bakalim bi supriz yapmazsa bizim ufaklik

Canım benim ilk doğumumda yatırmamışlardı; ki ben rapor haklarımı kullandım ikinci dönem işbaşı yaptım ama o yıl Ödenek almadım
Beş yılı doldurmadiysan dilekçe verince alabilirmissin bugün nette gördüm bende turk egitim sen bununla ilgili gorus mu almış ne bir arayıp danis istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…