2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kuşum yer yok adama. Ayrıca ilk kendi muayenesine gitmek lazım o yönlendiriyor hastaneye ?
Ciddi mi canım ya meşhur bi doktor onu biliyorum da sürekli hastasi mi olman gerekiyormuş sadece doğum yaptırsaolmazmiymis zaten ona da bi ton para isteyecek ne farkediyor anlamiyorum

aynen canım. 20 Ağustos'a kadar görevdeyim. yazı gelirse buarada orjinalini paylaşırım. kesinleştiririz. ama alamıcaz öyle görünüyor.
Nayirrrr nolamazzz bunun gerçek olmadigini söyle bana özge şaka yapıyorum de meselaaaaaa
kasımda izin bitti diyelim rapor alsak alabiliyor muyuz pekiiii

Kizlar bugun bi arkadasima gitmistim. Orda beni girenler aaa karnin inmis dediler. Sonra eve gelirken komsular gordu onlarda aa karnin inmis dediler. Ne demek o diyemedim tabi. Kosa kosa eve geldim size sorim diye
cnm karnın inince bebek doğum kanalına girmiş oluyor ama korkma bnm karnım 32. haftamda indi her gören sana verilen tepkiyi veriyodu dr sordum panikleme demişti 3 hafta sonra doğum oldu işte

Selam arkadaşlar bugün randevum vardı 35+2 yim 36+3 çıktı ölçümlerde kilo 2850 boy yaklaşık 45 cm ama boy artık ney ölçülmez diyor doktorum. Hamileliğin başından beri gelişim iki hafta önde olmadına rağmen hala normal sata göre hareket ediyoruz buda benim kafamı karıştıryor nst normal çıktı bide kuzucumun bayaa saçları uzamış bebek doğum pozisyonundaymış bundan sonra haftada bir gidicem 2 hafta sonrada çatı muayenesi olacakmış bizden haberler böyle

cnm karnın inince bebek doğum kanalına girmiş oluyor ama korkma bnm karnım 32. haftamda indi her gören sana verilen tepkiyi veriyodu dr sordum panikleme demişti 3 hafta sonra doğum oldu işte
Yazicam yazicam bi türlü alıntı yapamadım nasılsın minik kuzuuu eve getirmene 2 gün kalmış katti maşallah ikinize de Allah nazarlardan korusun

canım ben dün gittim haftaya yine çağırdı artık haftalık olmaya başladı kontroller 38 geç gibi sanki..
Canım ben de doktordan geldim şimdi.2580 gr 47 cm olmuş kızım.1 Eylül kesin doğum tarihi olarak belirledi herhangi bir aksilik olmazsa.ayrıca 37.hafta raporu için 18 Ağustos dedi.37+1 oluyor hafta olarak. Geç mi sence?

Nayirrrr nolamazzz bunun gerçek olmadigini söyle bana özge şaka yapıyorum de meselaaaaaa
kasımda izin bitti diyelim rapor alsak alabiliyor muyuz pekiiii
canım rapor Alınca da alamayız heralde. aman neyse kızlar onu o zaman düşünürüz. ben o Yazıyı her halükarda görücem. ben bıraktıktan sonra gelse devredeceğim arkadaştan bakarız. yani Yazıyı kendimiz görüp yorumlayabiliriz.
bugün hareketsiz dedim oğlum intikam alıyor sanki. valla her an çıkacak gibi eller sürekli aşağıda Çalışıyor. sanki çıkış yolu Arıyor

Amin canim. Sigortasi yoktur belki arkadaslarin. Cunku ben antepte normalde 30 veriyodum muayenelere ama bu gidisimde sigortam kesildigi icin 80 verdim. Bi de istanbul cok pahali gercekten, adamlar isi sektore dokmus resmen.

Gerçekten fiyatlari duyunca cok sasrdm bende özel hastaneye gidiyorum muayeneye 40 tl veriyorum normal dogum 500 tl hepsi içinde epudural normal doğum 650 tl dediler mecburi sezeryana 750 isteğe bağlı sezeryana 1500tl dediler ben epudural normal istiyorum hakkımız da hayırlısı.

Canım bak annenin eline sağlık kizin kilo almış hadi gözün aydin...ben de 18 Ağustos'ta alacağım ama satı 1 Aralık olarak söyleyeceğim çünkü 37+0 bizim ıcın pazara geliyor pazartesi ise 37+1 olduğu ıcın alamayız...ben 32. Hafta calisir raporunda sat 1 Aralık dedim sıkıntı olmadı sen de öyle yap ama pazar doktorun yerinde ise sıkıntı olmaz canım...

Canım İstanbul da maalesef fiyatlar uçmuş rant haline gelmiş elimiz mahkum zaten ne ıcın çalışıyoruz ki yavrularımız ıcın...sen nerde yaşıyorsun...

sağol canım benim.çok şükür kilo aldı demek ki ben dikkat etmiyormuşum beslenmeme :) ben 32.hafta raporunu 32+4 de almıştım.hatta kendi doktoruma gidemedim arnavutköydeki hastaneden aldım.okul kabul etti.37+1 neden olmuyor?

Anladım cnm neyse hayırlısı olsun dicez artık haber verirsen beni de etiketle lütfen bir de sabah da söylemiştim aynı şeyi ben de yaşadım 4 saat adam akıllı bi hareket gelsin diye bekledim insan korkuyor yine de hayırlısıyla kucağımıza alsaydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…