Tamam canım bilgimiz olsun gerekmez inş ama ; onu da tam net öğreniyim bidahaki kontroldeYenidogankuvez hizmetlerine 5 kirus para odememniz lazim kizlar. Yengem ozel hastanede nisanda 32 haftalik ikizlerini dogurdu biri 2 digeri 30 gun kuvezde kaldi. Dogduklarinin ertesi gunu dayim gitti bebeklerin kimligini cikartti. Ve tum kuvez yogun bakim gibi seyleri ucretsiz oldu.
4 yıl geçti canım bi araştırayım bakalım, çok sağol :)Beş yılı doldurmadiysan dilekçe verince alabilirmissin bugün nette gördüm bende turk egitim sen bununla ilgili gorus mu almış ne bir arayıp danis istersen
tamam canım buralardayız nasıl olsa.Anladım cnm neyse hayırlısı olsun dicez artık haber verirsen beni de etiketle lütfen bir de sabah da söylemiştim aynı şeyi ben de yaşadım 4 saat adam akıllı bi hareket gelsin diye bekledim insan korkuyor yine de hayırlısıyla kucağımıza alsaydik
Canım 37+1 38.haftaya denk geliyor yani bizim en son çalışamaz raporu alacağımız tarih 37.haftanin sonu oluyor...sağol canım benim.çok şükür kilo aldı demek ki ben dikkat etmiyormuşum beslenmeme :) ben 32.hafta raporunu 32+4 de almıştım.hatta kendi doktoruma gidemedim arnavutköydeki hastaneden aldım.okul kabul etti.37+1 neden olmuyor?
Ay vallah katı dogurmasa şimdi yikamiycakdim)))))3 gündür yıka yıka bitiremedim dahaKattı mübarek insan:))seni ise koydu canım...
Amin canim. Sigortasi yoktur belki arkadaslarin. Cunku ben antepte normalde 30 veriyodum muayenelere ama bu gidisimde sigortam kesildigi icin 80 verdim. Bi de istanbul cok pahali gercekten, adamlar isi sektore dokmus resmen.
Kız nefesımı Tutum okurken ben dedım ne oldu allah baska dert vermesınKızlar iyi akşamlar coook ama çok üzgünüm.dünden beri karnimin altı agriyodu sağlı sollu.bugün banyoya girecktm ki negoreyimmmmm.o ağrıyan iki kısım incce ince çatlamış.şok oldum.şimdiye kadar biseyyokken son 15 gün kala olamazzz dedim.bide nasil olsa catlamyrm diye yağ filan sürmeyi bırakmıştı.bilmym ama uzuldm .beklemiyodum
Kapı süsü ve şekerini paylaşırmısın bizimle@missladybird canım odanız harika. tam kız odası olmuş. benim de kızım olaydı pembiş pembiş yapardım ben de. dönence yapmışsın. modelini tam olarak görebilir miyim. kendime iş arıyorum da şuan. kapı süsü bebek şekeri yastık Yaptım. iş kalmadı ve vakit Geçmiyor. arayıştayım fikir bekliyorum.
Kızlar iyi akşamlar coook ama çok üzgünüm.dünden beri karnimin altı agriyodu sağlı sollu.bugün banyoya girecktm ki negoreyimmmmm.o ağrıyan iki kısım incce ince çatlamış.şok oldum.şimdiye kadar biseyyokken son 15 gün kala olamazzz dedim.bide nasil olsa catlamyrm diye yağ filan sürmeyi bırakmıştı.bilmym ama uzuldm .beklemiyodum
ay ne bilim canim korkuttuysam pardonnAh perihancım bebişe bişi oldu sandım, aklım çıkıyodu, alemsin
Allahım başka dert vermesin, hep konuşuyoruz bu çatlaklar genetik bence olucaa varsa oluyo.. Sen yine de kremlenmeye devam et, hatta doğumdan sonra da sürmeye devam etmemiz gerekiyormuş
ay kuzum kaç gündür yokum doğum yapmışsın rabbim sağlıcakla evinize çıkmayı nasip etsin çok zor süreç geçirmişsin geçti sayılır çok şükür senin doğumun beni çok etkiledi çok şaşırdım ama iyi olmanız çok güzel çok şükür canım sağlıkla sıhhatle büyüt inş. Eymeninislm kızlar hergün oğluma gidip geliyorum o yüzden forma pek fırsatım olmadı.. bugün ilk kez kucağıma alıp emzirdim çok şükür.. resmen hissetti beni göğsümü hemen tuttu gözlerini açtı ve emzirme boyunca eliyle göğsümü okşadıyarım saat bir arada kaldık, dr herşey yolunda dedi son test sonucu yarın en geç c.tesi çıkacak sonuç çıkar çıkmaz eve gelebilecek oğlum son 1-2 gün çok şükür.. doğum hikayemi yeni açtığınız topiğe yazacağım şimdi.. hepinizi seviyorum en kısa zamanda sizlerde kavuşun evlatlarınıza sağlıkla inşallah
normal doğuma engek bir durumun yok ve sezeryan olmk istiyorsan bu keyfi oluyo cnm.ama bebegin sıkıntıya girmesi,kalp atışının zayıflaması,çatının doğuma müsait olmaması,plasentanın rahim ağzını kapaması,bebeğin makat pozisyonunda gelmesi....gibi nedenler den dolayı zorunlu sezeryan oluyosn.buna Dr karar veriyo cnm.Kizlar aklima takilan birsey var.Zorunlu sezeryan ve istege bagli sezeryan arasinda ne fark var neye gore kim belirliyor bunu bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?