2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Tamam canım bilgimiz olsun gerekmez inş ama ; onu da tam net öğreniyim bidahaki kontrolde

Kızlar merhaba, bugun doktora gittik. Oğlusum cok saglikli çok sukur am ters duruyor hala, kafa yukarda o yuzden sezeryan olacagim malesef. Normal dogumum 10 eylul gorunuyor dr 4-5 gibi aliriz dedi tabi oğlum acele edip erken gelmezse calişabilir raporumu almıştım 32 de, 1 haftam daha var aslında calışmak için ama erken mi ayrilsam acaba emin olamiyorum. Oğlumla sonradan gecirecegim 1 gun bile cok onemliyken 1 hafta cok cok uzun geliyor. Yarın karar verip şirkete bildirmem lazım...

@kattina canım ne alemdesin, yazdığını görmedim ama bi arkadaşın yazısını beğenmişsin, haber ver bize de canım sen nasılsın, Eymen nasıl küvezde mi hala merak ediyorum bu gün bi ara Dr U mu arasam bilgi verir mi ki diye düşündüm ben de

tamam canım buralardayız nasıl olsa.
ben Oğlumu çok erken hissettim ve gerçekten çok hareketli. bugün ne oldu anlamadım. arada yine böyle oluyordu ama az hareket etti diye korkuyordum. bugün hiç hareket etmedi. insan Kafayı yicek gibi oluyor. Allah'ım hepimizin yavrusunu korusun.

bu arada kızlar bende Göbek filan kalmadı. Çatır çatır Çatladı. gerçekten bundan sonra bikini filan giyemem. bi taraftan da diyorum 30 yaşındasın takma bundan sonraki 30 sene de mayo giyersin

Canım 37+1 38.haftaya denk geliyor yani bizim en son çalışamaz raporu alacağımız tarih 37.haftanin sonu oluyor...

kızlar ben 32 de çalışabilir raporumu sata göre 32+4 de aldım doktorun söylediği o gün 32 33 haftalıksındı şimdi doktoru değiştirdiğim için idareye sorcam eğer o rapor kullanılmadıysa bir yerde kullanmıcaz zaten demişlerdi ne kadar geç alırsam o kadar iyi 37+6 bile 2 gündür benim için o anki gelişimine göre alırım 37 hafta çalışamazı

Kızlar iyi akşamlar coook ama çok üzgünüm.dünden beri karnimin altı agriyodu sağlı sollu.bugün banyoya girecktm ki negoreyimmmmm.o ağrıyan iki kısım incce ince çatlamış.şok oldum.şimdiye kadar biseyyokken son 15 gün kala olamazzz dedim.bide nasil olsa catlamyrm diye yağ filan sürmeyi bırakmıştı.bilmym ama uzuldm .beklemiyodum

Amin canim. Sigortasi yoktur belki arkadaslarin. Cunku ben antepte normalde 30 veriyodum muayenelere ama bu gidisimde sigortam kesildigi icin 80 verdim. Bi de istanbul cok pahali gercekten, adamlar isi sektore dokmus resmen.

Aslında istanbul da tercihler é göre değişiyor hastane fiyatları ben doğum ü istanbul da düşünüyorum bi dr gittim ve ordan fiyat aldım 950 tl kendi hastalarına 850 ye falan düşüyor lar mis

Kız nefesımı Tutum okurken ben dedım ne oldu allah baska dert vermesın benım drda krem ıstemıstım eger catlayacaksan ne yaparsan yap catlatsın dedı hamıleyken hıc catlamamıs gıbı gorunmustum dogumda baktım harıtaya donmusum bebıs saglıkla dogsun bosver ya

Kapı süsü ve şekerini paylaşırmısın bizimle

Ah perihancım bebişe bişi oldu sandım, aklım çıkıyodu, alemsin
Allahım başka dert vermesin, hep konuşuyoruz bu çatlaklar genetik bence olucaa varsa oluyo.. Sen yine de kremlenmeye devam et, hatta doğumdan sonra da sürmeye devam etmemiz gerekiyormuş

ay ne bilim canim korkuttuysam pardonn cnm son 15 gun olurmu ama kuzum yaaa.olmyck diye sartlamistm epey hayalkırıklığı oldu bana

ay kuzum kaç gündür yokum doğum yapmışsın rabbim sağlıcakla evinize çıkmayı nasip etsin çok zor süreç geçirmişsin geçti sayılır çok şükür senin doğumun beni çok etkiledi çok şaşırdım ama iyi olmanız çok güzel çok şükür canım sağlıkla sıhhatle büyüt inş. Eymenini

Kizlar aklima takilan birsey var.Zorunlu sezeryan ve istege bagli sezeryan arasinda ne fark var neye gore kim belirliyor bunu bilgisi olan var mi?

Kizlarrr ben deli gibi ayran iciyorm son 1 haftadır. Bugün akşam yemeğinde abartısız 9 bardak ictm .sonra da yemek sonrası 3 barda k su.daha da içerdim ama karnim patliyckti sanciyodu.ggünde 5 litre sıvı alıyorm neredeyse. Sizde de böyle mi.

Kizlar aklima takilan birsey var.Zorunlu sezeryan ve istege bagli sezeryan arasinda ne fark var neye gore kim belirliyor bunu bilgisi olan var mi?
normal doğuma engek bir durumun yok ve sezeryan olmk istiyorsan bu keyfi oluyo cnm.ama bebegin sıkıntıya girmesi,kalp atışının zayıflaması,çatının doğuma müsait olmaması,plasentanın rahim ağzını kapaması,bebeğin makat pozisyonunda gelmesi....gibi nedenler den dolayı zorunlu sezeryan oluyosn.buna Dr karar veriyo cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…