- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
tabi ne demekKapı süsü ve şekerini paylaşırmısın bizimle
canım ayran şişkinlik yapar ya. ben su içiyorum bol bol. 500 mllik alıyoruz 24lü 3 gün ANCA gidiyor.Kizlarrr ben deli gibi ayran iciyorm son 1 haftadır. Bugün akşam yemeğinde abartısız 9 bardak ictm .sonra da yemek sonrası 3 barda k su.daha da içerdim ama karnim patliyckti sanciyodu.ggünde 5 litre sıvı alıyorm neredeyse. Sizde de böyle mi.
Hmm mesela benim yavrukusum hala donmedi.doktor kontrolden donmeSe sezeryan olursun demisti.Bu durumda zorunluya giriyor yanlis anlamadiysam.normal doğuma engek bir durumun yok ve sezeryan olmk istiyorsan bu keyfi oluyo cnm.ama bebegin sıkıntıya girmesi,kalp atışının zayıflaması,çatının doğuma müsait olmaması,plasentanın rahim ağzını kapaması,bebeğin makat pozisyonunda gelmesi....gibi nedenler den dolayı zorunlu sezeryan oluyosn.buna Dr karar veriyo cnm.
sen catlamadinn sanrm amannn canım nasıl olsa sonuna geldik diye ihmal etme.bnm karnim öyle guzeldi ki.off ya çok da abartmk istemym ama kndime kiziyorm neden bıraktı m yağları kremleriperihan90 mesajını okuyup aynaya kostum hemen krem sürdüm catlamasak iyi ama ışte napcaz
yanı günümüzs şartlarında evet cnm.ters gelirse sezeryan oluyosunHmm mesela benim yavrukusum hala donmedi.doktor kontrolden donmeSe sezeryan olursun demisti.Bu durumda zorunluya giriyor yanlis anlamadiysam.
Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık bayıldımmmmmtabi ne demek
Tesekkur ederim canim bilgi icin :)yanı günümüzs şartlarında evet cnm.ters gelirse sezeryan oluyosun
evet de cnm ben özellikle ayran aseriyo gibiyim .susayinca ayran istiyo cnm o derece.acaba diyorm kalsiyum ihtiyacını vücut bu sşekilde mi gidermeye çalışıyor...zaten sutle aram yok.yoğurt da özellikle dikkatedip yyediğimbisey ddeğil.canım ayran şişkinlik yapar ya. ben su içiyorum bol bol. 500 mllik alıyoruz 24lü 3 gün ANCA gidiyor.
ya öylede cnm yinede kucuk bi travma yasadim gibi...bundan snra kullanrm yaglari .off neyse oglumun cani sagolsn napalimKız nefesımı Tutum okurken ben dedım ne oldu allah baska dert vermesınbenım drda krem ıstemıstım eger catlayacaksan ne yaparsan yap catlatsın dedı hamıleyken hıc catlamamıs gıbı gorunmustum dogumda baktım harıtaya donmusum bebıs saglıkla dogsun bosver ya
Canım İstanbul da maalesef fiyatlar uçmuş rant haline gelmiş elimiz mahkum zaten ne ıcın çalışıyoruz ki yavrularımız ıcın...sen nerde yaşıyorsun...
Kız nefesımı Tutum okurken ben dedım ne oldu allah baska dert vermesınbenım drda krem ıstemıstım eger catlayacaksan ne yaparsan yap catlatsın dedı hamıleyken hıc catlamamıs gıbı gorunmustum dogumda baktım harıtaya donmusum bebıs saglıkla dogsun bosver ya
Kizlar aklima takilan birsey var.Zorunlu sezeryan ve istege bagli sezeryan arasinda ne fark var neye gore kim belirliyor bunu bilgisi olan var mi?
Ay bende varım unutmayiiinnnteyzesi ısırır o yakışıklının yanaklarını...İstanbul grubu olarak baya kalabalığız neden olmasın ayarlarsak ben katılırım canım neticede birbirimizden çok destek gördük devam etsin isterim canım...
cnm gün içi hem burda hem doğum hikayelerinde paylaşım yaptım görmemişsin demekki .. merak etme ben salı taburcu oldum eymen hala hastanede en geç c.tesi taburcu olacak diye bekliyorum.. forma sık giremiyorum hergün hastaneye gidip süt götürüyorum oğlumu görüyorum, bugün ilk kez emzirdim herşey yolunda..Larimar canım ne alemdesin, yazdığını görmedim ama bi arkadaşın yazısını beğenmişsin, haber ver bize de canım sen nasılsın, Eymen nasıl küvezde mi hala merak ediyorum bu gün bi ara Dr U mu arasam bilgi verir mi ki diye düşündüm ben de
iyiyim cnm loğusalık yaşamadım doğum ertesi ayaklandım hastanelere taşındım ilk gün ve gece çok yorucu ve ağrılı geçti ama Rabbim acıdı halime şükür 2.gün itibariyle baya toparladım yatmıyorum hiç sabah kalkıp hastaneye gidiyorum öğleni geçiyor gelmem baya uzak hastaneye sevk ettiler günüm yollarda geçiyor.. herşeye rağmen mutluyum oğlumda hergün biraz daha iyiye gidiyor bi eve gelsinde başka derdim yok şükür..Yazicam yazicam bi türlü alıntı yapamadım nasılsın minik kuzuuu eve getirmene 2 gün kalmış katti maşallah ikinize de Allah nazarlardan korusun
iyiyim cnm loğusalık yaşamadım doğum ertesi ayaklandım hastanelere taşındım ilk gün ve gece çok yorucu ve ağrılı geçti ama Rabbim acıdı halime şükür 2.gün itibariyle baya toparladım yatmıyorum hiç sabah kalkıp hastaneye gidiyorum öğleni geçiyor gelmem baya uzak hastaneye sevk ettiler günüm yollarda geçiyor.. herşeye rağmen mutluyum oğlumda hergün biraz daha iyiye gidiyor bi eve gelsinde başka derdim yok şükür..
cnm saol güzel dileklerin için darısı sizlerin başına.. eymenin eli yüzü hala şiş o yüzden net kime benziyor bilemedim ama çoğunluk yorum babaya olduCanm iyi olmaniza cok sevindim doğum hikayeni okudum allah hepimize böyle güzel doğumlar nasip etsin. Eymende annesi gibi güçlü bir bebek en kisa zamanda kucağında olucak eminim çok hızlıca toparycak kendinicok merak ediyorum katti kime benziyor
ben başında çok düzenli kullandım ama sonra beşinci ayda sallamamaya başladım lierac kullanıyordum sonra sipariş vermeyi unutunca mustelaya geçtim 30. haftada falan onuda aklıma gelirse iki üç güne bir sürüyorum ama yanma olmaya başladı tenimde çatlamam yakındırsen catlamadinn sanrm amannn canım nasıl olsa sonuna geldik diye ihmal etme.bnm karnim öyle guzeldi ki.off ya çok da abartmk istemym ama kndime kiziyorm neden bıraktı m yağları kremleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?