2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım ayran şişkinlik yapar ya. ben su içiyorum bol bol. 500 mllik alıyoruz 24lü 3 gün ANCA gidiyor.

Hmm mesela benim yavrukusum hala donmedi.doktor kontrolden donmeSe sezeryan olursun demisti.Bu durumda zorunluya giriyor yanlis anlamadiysam.

perihan90 mesajını okuyup aynaya kostum hemen krem sürdüm catlamasak iyi ama ışte napcaz
sen catlamadinn sanrm amannn canım nasıl olsa sonuna geldik diye ihmal etme.bnm karnim öyle guzeldi ki.off ya çok da abartmk istemym ama kndime kiziyorm neden bıraktı m yağları kremleri

canım ayran şişkinlik yapar ya. ben su içiyorum bol bol. 500 mllik alıyoruz 24lü 3 gün ANCA gidiyor.
evet de cnm ben özellikle ayran aseriyo gibiyim .susayinca ayran istiyo cnm o derece.acaba diyorm kalsiyum ihtiyacını vücut bu sşekilde mi gidermeye çalışıyor...zaten sutle aram yok.yoğurt da özellikle dikkatedip yyediğimbisey ddeğil.

ya öylede cnm yinede kucuk bi travma yasadim gibi...bundan snra kullanrm yaglari .off neyse oglumun cani sagolsn napalim

Canım İstanbul da maalesef fiyatlar uçmuş rant haline gelmiş elimiz mahkum zaten ne ıcın çalışıyoruz ki yavrularımız ıcın...sen nerde yaşıyorsun...

Tekirdağ daym canm ben pekte uzak sayılmaz. Ticaret gözüyle bakiyolar resmen bebeklerimize istanbulda normal ama söylenen fiyatlar çok fazla geldi. Tabikide en onemlisi meleklerimiz onlardan değerli hiç bisey olamaz

Bn de hala çatlamadım ama arklarım doğumdan sonra kilo vermeye başlayınca da çıkabilir diyolar o nedenle lohusalıkta da kremlere devam etmek gerekiyormuş

Kizlar aklima takilan birsey var.Zorunlu sezeryan ve istege bagli sezeryan arasinda ne fark var neye gore kim belirliyor bunu bilgisi olan var mi?

Zorunlu sezeryan doktorun bebek ve seninle ilgili sıkıntı olmasi halinde istediği yani normal doguramayacak olman istege baglida normal dogumdan korkup sezeryan dogum istemen canm

cnm gün içi hem burda hem doğum hikayelerinde paylaşım yaptım görmemişsin demekki .. merak etme ben salı taburcu oldum eymen hala hastanede en geç c.tesi taburcu olacak diye bekliyorum.. forma sık giremiyorum hergün hastaneye gidip süt götürüyorum oğlumu görüyorum, bugün ilk kez emzirdim herşey yolunda..

Yazicam yazicam bi türlü alıntı yapamadım nasılsın minik kuzuuu eve getirmene 2 gün kalmış katti maşallah ikinize de Allah nazarlardan korusun
iyiyim cnm loğusalık yaşamadım doğum ertesi ayaklandım hastanelere taşındım ilk gün ve gece çok yorucu ve ağrılı geçti ama Rabbim acıdı halime şükür 2.gün itibariyle baya toparladım yatmıyorum hiç sabah kalkıp hastaneye gidiyorum öğleni geçiyor gelmem baya uzak hastaneye sevk ettiler günüm yollarda geçiyor.. herşeye rağmen mutluyum oğlumda hergün biraz daha iyiye gidiyor bi eve gelsinde başka derdim yok şükür..

Canm iyi olmaniza cok sevindim doğum hikayeni okudum allah hepimize böyle güzel doğumlar nasip etsin. Eymende annesi gibi güçlü bir bebek en kisa zamanda kucağında olucak eminim çok hızlıca toparycak kendini cok merak ediyorum katti kime benziyor

cnm saol güzel dileklerin için darısı sizlerin başına.. eymenin eli yüzü hala şiş o yüzden net kime benziyor bilemedim ama çoğunluk yorum babaya oldu

sen catlamadinn sanrm amannn canım nasıl olsa sonuna geldik diye ihmal etme.bnm karnim öyle guzeldi ki.off ya çok da abartmk istemym ama kndime kiziyorm neden bıraktı m yağları kremleri
ben başında çok düzenli kullandım ama sonra beşinci ayda sallamamaya başladım lierac kullanıyordum sonra sipariş vermeyi unutunca mustelaya geçtim 30. haftada falan onuda aklıma gelirse iki üç güne bir sürüyorum ama yanma olmaya başladı tenimde çatlamam yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…