2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aynen öyle canım zaten mesane baskısından cıkamıyordum tuvaletten şimdi de sıcaklardan çok sıvı aldığımdan tuvalette yaşıyorum

Kızlar iigeceler tüm gün canımın acısını unutmaya çalışmaktan yazamadım ... kabızlık yaşamadan hemoroid olan biri varsa oda benim hatta ishaldim nasıl hemoroid olur hemde direk meme çıkar anlamadım yaşayan biliyordur çok acı veriyor çalışıyorum otur kalk yaparken kusma derecesine geldim saati zor 5 yaptım eve geldim dayanamadım artık eczacı arkadaşıma sordum krem adı verdi eşim gitti aldı sürüp uyudum. Çok şükür acım dindi çalışırken oda da erkek varken çok zor oldu bugün ama şükür geçti. ..

Benim bebis her gece donmeye calisiyor sanirim bana oyle geliyor olamaz dimi? Su an ayaklar legen kemiginden yukarida basi da gobegimin orada sanki ama sabah kalkiyorum bas sag gogsun altinda ayaklar sol legen kemiginde :-/

Slm uyuyamayan var mi benim gibi?? Biseyssorcm bebek oynadgnda en sag ve en solttarafımdan aynı anda oynuyor dusunyrm bi tarafta ayakları olsa diğer tarafta kolları bebek sağdan sola mi uzanmış karnımda?? Dr baş pozisyonunda demişti.bibturlu anlam veremym en sag ve en sol oynuyorsa bebeğin yatış pozisyonunu tayin edemym.sacnma gelebilir ama cokkurcaliyo kafami..varmı bi fikriniz..yada aynı şekilde hisseden varmı hareketleri

sur cnm bence ihmal etme. Gogus ucu Kremi de başladım bugün ben.hergun surecm.barı ondan cekmeyeyim

Uyuyor gibi yapmaktan sıkılıp tv karşısina gectim bende :-/ düşündüm düşündüm bebisinin neresi nerde bilemedim benimki sagdan sola uzanmis halde ellerden cok sagda basi solda ayaklari hissediyorum çünkü

Canım geçmiş olsun çok iyi bilirim bu ağrıyi sadece kabızlıktan değil ishal olduğundada çıkıyor malesef sert sandalyelere oturmamaya çalış

Benim oğlumun da başı aşağıda. Çok hareket edip kendini gerdiğinde genelde sağ tarafımı minik topukları ile ittiriyor aynı anda solumda da poposunun kabarıklığı beliriyor arada ben o minik topuklarını sevdiği de ayaklarını kendine doğru topluyor ve sağımda bi kabarıklık oluşturuyor hatta :)) bazen başı gene aşağıdayken kendimi çeviriyor ve solumda ayakları sağımda poposu oluyor :)) muhtemelen seninki de böyledir canım :))

ben de bir haftadır sürmüyordum üşenip, kaşınıyorum, çatlamam yakındır

Kizlar sizlere gunaydin bense birazdan uykuya dalacagim ama once bi yazmak istedim. Uc gundur ara ara gelen sirt daha dogrusu bel agrilarim vardi. Bugun dort saat boyunca kesintisiz agridi baya baya hem de. Sonra sizin bahsettiginiz seye dikkat ettim, ben bunu uzaninca farkediyorum ama... Karnim garip bi sekil aliyor boyle orantisiz sagi yukarda sol taraf baya bi asagida gibi. Oyle kaliyor bi sure. Bugun tam da agrimin uzerine gelince iskillendim yalanci sanci bu mu acaba, ya da kasilma dediginiz sey? Dinlenince agrim geciyor bu arada ama azicik ayaga kalakyim bisey yapayim yine basliyor. Bu da beni biraz urkuttu. Pzt doktor randevum var. Bisey olmaz insallah. Bebegin hareketleri normal ama ben yine de urktum annemler de eylulun 5 inde gelcekler o zmaana kadar beklemesi lazimmmmm.... bu arada hastane cantami da hazirladim bebisin dogunca giyecegi cicileri de bunlar adi da Meryem olacak insallah... Fikri olan yazarsa sevinirim bu kasilmalar hakkinda.

Eklentiler

• image.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 121
Canım geçmiş olsun çok iyi bilirim bu ağrıyi sadece kabızlıktan değil ishal olduğundada çıkıyor malesef sert sandalyelere oturmamaya çalış

sağol canım benim krem öyle mucizevi bişeymiş ki aşırı iyi geldi yine yok değil acısı ama en azından belli olmuyor oturup kalkmamdan :) zamanla geçer inşallah

Evet 3d yapiyorum.evde oturmak sikar beni bos oturamiyorum.gerci bende alan genis mutlaka oyalanacak bisey buluyorum.heykeltrasim aslinda yaninda boyle islerle bos kalmamaya calisiyorum
Heykeltraş mı hem de mimari modelleme yapıyorsun Hayran kaldım vallahi. On parmağında on marifet, yetenekli insanlara bayılıyorum :)

Olsun canım çok sukur az kaldı sonra oglusla rahat rahat dinlenirsin evde sürpriz yaptı Eymen bebek mucizevi annenin mucize bebeği maşallah arkadaşım
ben yillardir bununla uğraşıyorum canım memenin dışarda kalmaması gerekiyor ona dikkat et çıkınca içeri doğru it daha rahat edeceksin gorursun

sur cnm bence ihmal etme. Gogus ucu Kremi de başladım bugün ben.hergun surecm.barı ondan cekmeyeyim
Lansinoh almıştım ben dört aylık falandim başladım aklıma geldikçe sürmeye o haftalarda gogsum çok sertlesmisti ucu yanıyordu şimdi o sertlik kalmadı ama aklıma geldikçe sürüyorum ve umuyorum sutum gelir çünkü bende hala sızıntı falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…