- 11 Haziran 2015
- 653
- 900
- 53
- 39
aynen öyle canım zaten mesane baskısından cıkamıyordum tuvaletten şimdi de sıcaklardan çok sıvı aldığımdan tuvalette yaşıyorumKizlarrr ben deli gibi ayran iciyorm son 1 haftadır. Bugün akşam yemeğinde abartısız 9 bardak ictm .sonra da yemek sonrası 3 barda k su.daha da içerdim ama karnim patliyckti sanciyodu.ggünde 5 litre sıvı alıyorm neredeyse. Sizde de böyle mi.
ben başında çok düzenli kullandım ama sonra beşinci ayda sallamamaya başladım lierac kullanıyordum sonra sipariş vermeyi unutunca mustelaya geçtim 30. haftada falan onuda aklıma gelirse iki üç güne bir sürüyorum ama yanma olmaya başladı tenimde çatlamam yakındır
Uyuyor gibi yapmaktan sıkılıp tv karşısina gectim bende :-/ düşündüm düşündüm bebisinin neresi nerde bilemedimSlm uyuyamayan var mi benim gibi?? Biseyssorcm bebek oynadgnda en sag ve en solttarafımdan aynı anda oynuyor dusunyrm bi tarafta ayakları olsa diğer tarafta kolları bebek sağdan sola mi uzanmış karnımda?? Dr baş pozisyonunda demişti.bibturlu anlam veremym en sag ve en sol oynuyorsa bebeğin yatış pozisyonunu tayin edemym.sacnma gelebilir ama cokkurcaliyo kafami..varmı bi fikriniz..yada aynı şekilde hisseden varmı hareketleri
Canım geçmiş olsun çok iyi bilirim bu ağrıyi sadece kabızlıktan değil ishal olduğundada çıkıyor malesef sert sandalyelere oturmamaya çalışKızlar iigeceler tüm gün canımın acısını unutmaya çalışmaktan yazamadım ... kabızlık yaşamadan hemoroid olan biri varsa oda benimhatta ishaldim nasıl hemoroid olur hemde direk meme çıkar anlamadım yaşayan biliyordur çok acı veriyor çalışıyorum otur kalk yaparken kusma derecesine geldim saati zor 5 yaptım eve geldim dayanamadım artık eczacı arkadaşıma sordum krem adı verdi eşim gitti aldı sürüp uyudum. Çok şükür acım dindi çalışırken oda da erkek varken çok zor oldu bugün ama şükür geçti. ..
Slm uyuyamayan var mi benim gibi?? Biseyssorcm bebek oynadgnda en sag ve en solttarafımdan aynı anda oynuyor dusunyrm bi tarafta ayakları olsa diğer tarafta kolları bebek sağdan sola mi uzanmış karnımda?? Dr baş pozisyonunda demişti.bibturlu anlam veremym en sag ve en sol oynuyorsa bebeğin yatış pozisyonunu tayin edemym.sacnma gelebilir ama cokkurcaliyo kafami..varmı bi fikriniz..yada aynı şekilde hisseden varmı hareketleri
Kızlar iyi akşamlar coook ama çok üzgünüm.dünden beri karnimin altı agriyodu sağlı sollu.bugün banyoya girecktm ki negoreyimmmmm.o ağrıyan iki kısım incce ince çatlamış.şok oldum.şimdiye kadar biseyyokken son 15 gün kala olamazzz dedim.bide nasil olsa catlamyrm diye yağ filan sürmeyi bırakmıştı.bilmym ama uzuldm .beklemiyodum
Aslında istanbul da tercihler é göre değişiyor hastane fiyatları ben doğum ü istanbul da düşünüyorum bi dr gittim ve ordan fiyat aldım 950 tl kendi hastalarına 850 ye falan düşüyor lar mis
Canım geçmiş olsun çok iyi bilirim bu ağrıyi sadece kabızlıktan değil ishal olduğundada çıkıyor malesef sert sandalyelere oturmamaya çalış
Heykeltraş mı hem de mimari modelleme yapıyorsunEvet 3d yapiyorum.evde oturmak sikar beni bos oturamiyorum.gerci bende alan genis mutlaka oyalanacak bisey buluyorum.heykeltrasim aslinda yaninda boyle islerle bos kalmamaya calisiyorum
Sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmen dılegıyle canım yeni yasin kutlu olsun...Doğumgünü sabahı dan herkese merhaba gunaydinlar bugün 27 tamamlandı 28 adım attım seviyorum sizleri opdumm
Sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmen dılegıyle canım yeni yasin kutlu olsun...
Olsun canım çok sukur az kaldı sonra oglusla rahat rahat dinlenirsin evde sürpriz yaptı Eymen bebek mucizevi annenin mucize bebeği maşallah arkadaşımiyiyim cnm loğusalık yaşamadım doğum ertesi ayaklandım hastanelere taşındım ilk gün ve gece çok yorucu ve ağrılı geçti ama Rabbim acıdı halime şükür 2.gün itibariyle baya toparladım yatmıyorum hiç sabah kalkıp hastaneye gidiyorum öğleni geçiyor gelmem baya uzak hastaneye sevk ettiler günüm yollarda geçiyor.. herşeye rağmen mutluyum oğlumda hergün biraz daha iyiye gidiyor bi eve gelsinde başka derdim yok şükür..
ben yillardir bununla uğraşıyorum canım memenin dışarda kalmaması gerekiyor ona dikkat et çıkınca içeri doğru it daha rahat edeceksin gorursunKızlar iigeceler tüm gün canımın acısını unutmaya çalışmaktan yazamadım ... kabızlık yaşamadan hemoroid olan biri varsa oda benimhatta ishaldim nasıl hemoroid olur hemde direk meme çıkar anlamadım yaşayan biliyordur çok acı veriyor çalışıyorum otur kalk yaparken kusma derecesine geldim saati zor 5 yaptım eve geldim dayanamadım artık eczacı arkadaşıma sordum krem adı verdi eşim gitti aldı sürüp uyudum. Çok şükür acım dindi çalışırken oda da erkek varken çok zor oldu bugün ama şükür geçti. ..
günaydın canım. doğum günün kutlu olsunDoğumgünü sabahı dan herkese merhaba gunaydinlar bugün 27 tamamlandı 28 adım attım seviyorum sizleri opdumm
Lansinoh almıştım ben dört aylık falandim başladım aklıma geldikçe sürmeye o haftalarda gogsum çok sertlesmisti ucu yanıyordu şimdi o sertlik kalmadı ama aklıma geldikçe sürüyorum ve umuyorum sutum gelir çünkü bende hala sızıntı falan yoksur cnm bence ihmal etme. Gogus ucu Kremi de başladım bugün ben.hergun surecm.barı ondan cekmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?