- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
Ahaaaaa yaptım beğendim sonunda yuppiiii net yavaslayinca oluyor sanırım deli oldum dünden beri ozgecim idare ediceksin artık uykusuzluk sacmalatturiyor insanı hı hi hı hi ☺günaydın canım. doğum günün kutlu olsunailenle sağlıklı başarılı mutlu yıllara
canım bi kere seni kimse zorla sezeryana alamaz. o yüzden için rahat olsun. ilk doğumun olacağı için de sadece kendi doktoruna mahkum değilsin. hastanedeki ebe ve hemşire ekibi doktordan bazen çok daha önemli oluyor çünkü doktor zaten son anda geliyor. sancın başlar düzene girer öyle gidersin.. benim gibi sezeryan sonrası normal istesen doktora mahkum olurdun ama değilsin.. o yüzden hiç tasalanma, yemene içmene dikkat et bol yürüyüş moral, bebeğin zamanında gelir..
Dogum gunun kutlu olsun canim saglik ve mutlulukla....Doğumgünü sabahı dan herkese merhaba gunaydinlar bugün 27 tamamlandı 28 adım attım seviyorum sizleri opdumm
Tabii ki de canım:))Ay bende varım unutmayiiinnn
Doğumgünü sabahı dan herkese merhaba gunaydinlar bugün 27 tamamlandı 28 adım attım seviyorum sizleri opdumm
bende oyle hıssedıyorum ozellıkle sabahları...saglı sollu çaprazlama biçiminde aynı anda hareket....benımde baş aşagı pozisyon demişti ama bazen yana kayıyorlar demekkiSlm uyuyamayan var mi benim gibi?? Biseyssorcm bebek oynadgnda en sag ve en solttarafımdan aynı anda oynuyor dusunyrm bi tarafta ayakları olsa diğer tarafta kolları bebek sağdan sola mi uzanmış karnımda?? Dr baş pozisyonunda demişti.bibturlu anlam veremym en sag ve en sol oynuyorsa bebeğin yatış pozisyonunu tayin edemym.sacnma gelebilir ama cokkurcaliyo kafami..varmı bi fikriniz..yada aynı şekilde hisseden varmı hareketleri
Çoook teşekkürler ozgecim amin inşallahgünaydın canım. doğum günün kutlu olsunailenle sağlıklı başarılı mutlu yıllara
Amin çok teşekkür ederim canimSevdiklerinle sağlıklı mutlu uzun nice yaşlara canım :)
hamilelere her şey serbest canım rahat olAhaaaaa yaptım beğendim sonunda yuppiiii net yavaslayinca oluyor sanırım deli oldum dünden beri ozgecim idare ediceksin artık uykusuzluk sacmalatturiyor insanı hı hi hı hi ☺
vevişinle güzel yıllarr cnımDoğumgünü sabahı dan herkese merhaba gunaydinlar bugün 27 tamamlandı 28 adım attım seviyorum sizleri opdumm
Teşekkürler canimDogum gunun kutlu olsun canim saglik ve mutlulukla....
Olsun canım çok sukur az kaldı sonra oglusla rahat rahat dinlenirsin evde sürpriz yaptı Eymen bebek mucizevi annenin mucize bebeği maşallah arkadaşım
ben yillardir bununla uğraşıyorum canım memenin dışarda kalmaması gerekiyor ona dikkat et çıkınca içeri doğru it daha rahat edeceksin gorursun
Gecmiş olsun canım karaciger enzimlerine baktir istersen...sanırım testin adi ast ve alt idi...Kızlar bütün gece kaşıntı dan uyuyamadim heryeri m kasiniyor ayak tabanından avuç içime karnıma her yerime kadar
Çok rahatsız edici bir durum sebebi nedir sizce 12 ağustos da dr randevum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?