2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın canlarrrr netten mi bilmiyorum ama çok zor giriyorum alıntı yapmakta zorlanıyorum ve beğen tusum calismiyor pufffff
ayrıca dogurasim var artık 4 e kadar döndüm durdum baktım olmicak kalktım şimdi tekrar uyucam inanılmaz düzenli uyku saatlerim var yani bildiginiz gibi degil

inşallah canım benim.. sağol desteğin için

bende oyle hıssedıyorum ozellıkle sabahları...saglı sollu çaprazlama biçiminde aynı anda hareket....benımde baş aşagı pozisyon demişti ama bazen yana kayıyorlar demekki

Kızlar bütün gece kaşıntı dan uyuyamadim heryeri m kasiniyor ayak tabanından avuç içime karnıma her yerime kadar
Çok rahatsız edici bir durum sebebi nedir sizce 12 ağustos da dr randevum

canım kremi sürdükten sonra rahatladım demiştim ya kontrol ettim içeri girmiş küçülmüş sanki gibi geldi. sabah tekrar bir wc zorunluluğu yüzünden biraz yine yandı canım ama idare ediyorum artık.

Kızlar bütün gece kaşıntı dan uyuyamadim heryeri m kasiniyor ayak tabanından avuç içime karnıma her yerime kadar
Çok rahatsız edici bir durum sebebi nedir sizce 12 ağustos da dr randevum
Gecmiş olsun canım karaciger enzimlerine baktir istersen...sanırım testin adi ast ve alt idi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…