2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bütün gece kaşıntı dan uyuyamadim heryeri m kasiniyor ayak tabanından avuç içime karnıma her yerime kadar
Çok rahatsız edici bir durum sebebi nedir sizce 12 ağustos da dr randevum
karaciğer kaynaklıdır canım
bazı gebelerde oluyrmuş...hatta çalışma arkadaşımın bırındede olmuştu el ve ayakları parçalanacak derecede kaşınıyodu

karaciğer kaynaklıdır canım
bazı gebelerde oluyrmuş...hatta çalışma arkadaşımın bırındede olmuştu el ve ayakları parçalanacak derecede kaşınıyodu

Bi zararı var mıdır bebeğe çarşamba günü nst ye girmiştim bebek kalp atislari sağlıklı bi sıkıntı yok sancı da yok deyip gönderdiler
Bugun acil é gideceğim zaten orda test yaparlar inşallah

günaydın pambık prensesler ve küçük kuzuları
bugün şükür rahat uyudum..gece sadece 2 defa kalktım wc'ye..çözümü kendimce buldum ...uyumadan yaklaşık 1,5 saat önce hiç su içmedim...normalde yatağa girene kadar elimde bardakla dolaşıyordum...sanırım buda sıkışıklık yapıp kasıklarıma sancı yapıyordu..

Ben de uzun zmndır gün aşırı aklıma geldikçe lansinoh sürüyorum.. Göğüslerim şimdilik gayet ii durumda ama sızıntı ben de başlamadı bu drm umarım doğumdan sonra sütümüzün az olacağı anlamına gelmiodur

bende de yok sızıntı bunun bir belirti olduğunu da sanmıyorum... ben doktoruma sordum su an sürmenize gerek yok rahatsızlık hissediyorsanız bepanthen kullan dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…