karaciğer kaynaklıdır canımKızlar bütün gece kaşıntı dan uyuyamadim heryeri m kasiniyor ayak tabanından avuç içime karnıma her yerime kadar
Çok rahatsız edici bir durum sebebi nedir sizce 12 ağustos da dr randevum
Gecmiş olsun canım karaciger enzimlerine baktir istersen...sanırım testin adi ast ve alt idi...
karaciğer kaynaklıdır canım
bazı gebelerde oluyrmuş...hatta çalışma arkadaşımın bırındede olmuştu el ve ayakları parçalanacak derecede kaşınıyodu
yok canımmm bebebeğe zararı yok....merak etmeBi zararı var mıdır bebeğe çarşamba günü nst ye girmiştim bebek kalp atislari sağlıklı bi sıkıntı yok sancı da yok deyip gönderdiler
Bugun acil é gideceğim zaten orda test yaparlar inşallah
Doğumgünü sabahı dan herkese merhaba gunaydinlar bugün 27 tamamlandı 28 adım attım seviyorum sizleri opdumm
Teşekkürler canim
Mutlu yillar
Teşekkürler canim benim amin insallah
Evet İbrahim bey dün yanıma geldi hatta konuştuk vs özel muayenesi de var biliyorum ama doğum yaptırmıyor diye biliyorum yaptırıyor mu acaba ? Perinatolog usg falan bakıyor.
doğum günün kutlu olsun aykacım..sevdiklerinde nice yıllaraDoğumgünü sabahı dan herkese merhaba gunaydinlar bugün 27 tamamlandı 28 adım attım seviyorum sizleri opdumm
Lansinoh almıştım ben dört aylık falandim başladım aklıma geldikçe sürmeye o haftalarda gogsum çok sertlesmisti ucu yanıyordu şimdi o sertlik kalmadı ama aklıma geldikçe sürüyorum ve umuyorum sutum gelir çünkü bende hala sızıntı falan yok
mutlu mutlu yaşların olsun bebişinle birlikteDoğumgünü sabahı dan herkese merhaba gunaydinlar bugün 27 tamamlandı 28 adım attım seviyorum sizleri opdumm
bende de yok sızıntı bunun bir belirti olduğunu da sanmıyorum... ben doktoruma sordum su an sürmenize gerek yok rahatsızlık hissediyorsanız bepanthen kullan dedi...Ben de uzun zmndır gün aşırı aklıma geldikçe lansinoh sürüyorum.. Göğüslerim şimdilik gayet ii durumda ama sızıntı ben de başlamadı bu drm umarım doğumdan sonra sütümüzün az olacağı anlamına gelmiodur
Seninde mideni yakıyor mu ? Ben mahvoluyorum
mutlu yıllar canımDoğumgünü sabahı dan herkese merhaba gunaydinlar bugün 27 tamamlandı 28 adım attım seviyorum sizleri opdumm
Canim benim Teşekkürler ınsallahhhdoğum günün kutlu olsun aykacım..sevdiklerinde nice yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?