bende de yok sızıntı bunun bir belirti olduğunu da sanmıyorum... ben doktoruma sordum su an sürmenize gerek yok rahatsızlık hissediyorsanız bepanthen kullan dedi...
hadi geçmiş olsun, ben de başladım söylenmeye bakalım ne kadar dayanacağım... darısı başıma artık :))günaydın hamişlerbugün işte son günüm aslında pazartesi ve salı da gelmem gerekiyor işe ama sallaaaaa gelmicem idare edecekler.. ayy çok mutluyum kızlar darısı başınıza.. her hafta ben bu hafta izne çıkıcam dayanamıyorum diye diye 37 ye geldim kendimle gurur duyuyorum valla aferin bana
günaydın hamişlerbugün işte son günüm aslında pazartesi ve salı da gelmem gerekiyor işe ama sallaaaaa gelmicem idare edecekler.. ayy çok mutluyum kızlar darısı başınıza.. her hafta ben bu hafta izne çıkıcam dayanamıyorum diye diye 37 ye geldim kendimle gurur duyuyorum valla aferin bana
ayy ne mutlu sana ...benım de haftaya cuma son canım...günaydın hamişlerbugün işte son günüm aslında pazartesi ve salı da gelmem gerekiyor işe ama sallaaaaa gelmicem idare edecekler.. ayy çok mutluyum kızlar darısı başınıza.. her hafta ben bu hafta izne çıkıcam dayanamıyorum diye diye 37 ye geldim kendimle gurur duyuyorum valla aferin bana
Canım benimde önceki hamileliklerde başlamıştı bi ara cogalinca dr gittim muayene oldum meme dışarı çıktığında hafif elinle bastırarak tekrar içeri sokmami söyledi birde vazelin kremde iyi geliyor bolca su içcanım kremi sürdükten sonra rahatladım demiştim ya kontrol ettim içeri girmiş küçülmüş sanki gibi geldi. sabah tekrar bir wc zorunluluğu yüzünden biraz yine yandı canım ama idare ediyorum artık.
günaydın hamişlerbugün işte son günüm aslında pazartesi ve salı da gelmem gerekiyor işe ama sallaaaaa gelmicem idare edecekler.. ayy çok mutluyum kızlar darısı başınıza.. her hafta ben bu hafta izne çıkıcam dayanamıyorum diye diye 37 ye geldim kendimle gurur duyuyorum valla aferin bana
ayy ne mutlu sana ...benım de haftaya cuma son canım...
artık evde bol bol kendınle ılgılenırsın...eksıklerını tamamlarsın...ınsallah bende 1 hafta içinde doğurmam
ayy hadi gözün aydın....bende dayanamıyorum ve haftaya bırakıyorum inşşşşgünaydın hamişlerbugün işte son günüm aslında pazartesi ve salı da gelmem gerekiyor işe ama sallaaaaa gelmicem idare edecekler.. ayy çok mutluyum kızlar darısı başınıza.. her hafta ben bu hafta izne çıkıcam dayanamıyorum diye diye 37 ye geldim kendimle gurur duyuyorum valla aferin bana
tebrikler canımgünaydın hamişlerbugün işte son günüm aslında pazartesi ve salı da gelmem gerekiyor işe ama sallaaaaa gelmicem idare edecekler.. ayy çok mutluyum kızlar darısı başınıza.. her hafta ben bu hafta izne çıkıcam dayanamıyorum diye diye 37 ye geldim kendimle gurur duyuyorum valla aferin bana
değilim canımm ....korkuyorumm...bizim günümüz aynıymış, hazır mısın :)
değilim canımm ....korkuyorumm...
normal mi düşünüyorsun
korkunun ecele faydası yokben hiç bişi düşünmüyorummm, ikisinden de korkuyoruummmm, akışına bıraktım artık napimm
canım Arkadaşımın bebeği 12 gün kaldı doğum parası dışında hiçbir Ücret ödemediler. suriyeliler bile ödemezken sen niye ödeyecekmişsin. onu bi araştırın yolmaya çalışmasınlar.Gunaydin arkadaslar,
Bir sorum var
Antalya memorialde dogum olacak, oranın anlasmali doktoru oldugundan 2500 tl ye gerçeklesecek, ama kuvozden günlük olarak ekstra para istiyorlar, belki burda konusulmustur ben kacirmis olabilirim,yasal olarak böyle bir hakları var mi?
Sunu da belirteyim hastanenin sgk ile anlasmasi var, ben öğretmenim bu haktan nasil yararlanamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?