2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
korkunun ecele faydası yok
bi şekilde doğuricissssAllah hepimizin yardımcısı olsun...
biraz önce yeni doğum yapan arkadaşımla konuştum. 40 hafta bekledi normal olsun diye. en son spinal oldu. ilk gün ağrın oluyor sonra hiçbir şey anlamıyorsun dedi. cesaretlendim tekrar

Yok canım Allahtan mideme bi zararı yok zaten demir hapı yeteri kadar yakıyor(
Beni de magnezyum ilacı mahvediyor resmen. Midem yanıyor. Demir ilacını tok mu alıyorsun aç mi ? Ondan da faekedebilir. Arkadaşım tok aldığı için midesi kötü alıyordu aç karnına iç dedim. Şimdi sorunu kalmadı

hadi geçmiş olsun, ben de başladım söylenmeye bakalım ne kadar dayanacağım... darısı başıma artık :))

hadi hayırlı uğurlu olsun darısı başıma artık :)

ayy ne mutlu sana ...benım de haftaya cuma son canım...
artık evde bol bol kendınle ılgılenırsın...eksıklerını tamamlarsın...ınsallah bende 1 hafta içinde doğurmam

Ohhh ne güzel darısı başımıza....

ayy hadi gözün aydın....bende dayanamıyorum ve haftaya bırakıyorum inşşşş

tebrikler canım artık dinlenme zamanı ohh

sağolun kızlar.. inşallah zaman çabuk geçer hepiniz biran önce rahata erersiniz.. evde olacağımı düşünmek bile beni inanılmaz rahatlatıyor.. hastane çantam bile hazır değil sadece kıyafetleri yıkadım ütü bile yapılmadı daha.. haftaya çok işim var çoookk inşallah kızım erken gelmezde hepsini yetiştiririm

biraz önce yeni doğum yapan arkadaşımla konuştum. 40 hafta bekledi normal olsun diye. en son spinal oldu. ilk gün ağrın oluyor sonra hiçbir şey anlamıyorsun dedi. cesaretlendim tekrar
benım arkadaşımda ıkı gun suni sancı çekti...hamıle kaldıgı gunden beri normal dogum dıyenlerdendi kendısı
açılması olmayınca anestezi oldu...kısmet bu işler...
ben epıdurale de sıcak bakıyorum zaten ılla normal dıye tutturmam....sende kendıne guzel hıc bısey hıssetmeden bebegıne kavuşacaksın 28/08 de

Ben yatarken içiyorum demir hapını, ne çok aç oluyorum ne de çok tok ama eskiden de ağrıtıyordu midemi benim demir ilacı :)

sen konuştun mu doktorla doğuma ilişkin bişey ben haftaya konuşacağım bakalım ne diyecek...

konuştum da şimdilik herşey normal gidiyor, böyle devam ederse normal doğum tabi dedi.
ama o hafta moralimiz bozuktu çok üstelemedim de ücreti çok merak ediyorum... şu an hiç fikrim yok, senin var mı?

supersn cnm yaaa.dr dan ciktim simdi aynen oyleymis pozisyonunu c seklindededi.21 ine de gun verdi sezeryan icin

canım Arkadaşımın bebeği 12 gün kaldı doğum parası dışında hiçbir Ücret ödemediler. suriyeliler bile ödemezken sen niye ödeyecekmişsin. onu bi araştırın yolmaya çalışmasınlar.

özel hastanede de ödenmiyor mu?

Ben uzun zamandir yasiyorum o karnimdaki orantisiz halleri.sag tarafimda bir dag misali yukselirken sol tarafim bombos gibi sanki.bazen de karnin kare oldu diyo esim oyle oldugunda canim da yaniyo artik epey.ama duzenli bi bel yada kasik agrim yok.bu yuzden normaldir diye dusunuyorum

konuştum da şimdilik herşey normal gidiyor, böyle devam ederse normal doğum tabi dedi.
ama o hafta moralimiz bozuktu çok üstelemedim de ücreti çok merak ediyorum... şu an hiç fikrim yok, senin var mı?
benim bebek biraz irece olunca doğum için net bir şey söylemek için erken ama bu gidişle bebek 4000 geçer dedi... ama detaylı konuşmadık işte yoğundu biraz, benimde moralim bozulmuştu acaba şeker mi tespit edemedik bir hata mı oldu fln diye... 17sinde daha uzun bir randevu talep ettik. benim bi de bel fıtığım var o yüzden o konuyla ilgili bir doktordan görüş alıp karar vereceğiz... sağlıkla doğsalar da rahatlasak başka derdim yok..

çok sağol canım aklımda olsun umarım biter gider

canım şuan bebişin kaç kilo geliyor

Hastanede alınan ne için ki peki ? Hastanedeki hemşire biz çok ayrıntılı bakamıyoruz burada, aile hekimliğinde daha ayrıntılı bakıyorlar dedi.
Yok cani hangi hastaneymis o. Ozel hastaneyse boyle diyen bir hastaneye guvenip orda dogum yapma derim. Bu cumle sunu soyluyor resmen: bizim laboratuarimizda teknik ekip ve ekipmanimiz tam degil, tam donanimli bir hastane degiliz, o yzden isimizi tam yapamiyruz demek bu. Aile hekimliginde alinan kan testleri en yakin devlet hastanesine gonderilip orda analiz ediliyor. Siradan bir devlet hastanesi kadar donanimi olmayan hastaneye gitmeyi kesin bence.

Canimmsuan okldayim. Eve gecince ayrintili resmini ceker gonderirim.

hmmss senin de belli değil daha, benimki de tam tersi, minicik ablası :)
aynen artık bu soru işaretleri bitseydi, benim zaman baya daraldı

Heykeltraş mı hem de mimari modelleme yapıyorsun Hayran kaldım vallahi. On parmağında on marifet, yetenekli insanlara bayılıyorum :)
bazen yeteneli olmak baş belası oluyndan sıkılıp bir diğerine atlamak gibi kötü tarafları var.Sürekli kafanda tasarımlar yapmak daldan dala atlamak hiç bişey yapmamana bile neden oluyor.Aman garip bişey işte böyle yaşayıp gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…