- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
biraz önce yeni doğum yapan arkadaşımla konuştum. 40 hafta bekledi normal olsun diye. en son spinal oldu. ilk gün ağrın oluyor sonra hiçbir şey anlamıyorsun dedi. cesaretlendim tekrarkorkunun ecele faydası yok
bi şekilde doğuricissssAllah hepimizin yardımcısı olsun...
sen konuştun mu doktorla doğuma ilişkin bişey ben haftaya konuşacağım bakalım ne diyecek...ben hiç bişi düşünmüyorummm, ikisinden de korkuyoruummmm, akışına bıraktım artık napimm
Beni de magnezyum ilacı mahvediyor resmen. Midem yanıyor. Demir ilacını tok mu alıyorsun aç mi ? Ondan da faekedebilir. Arkadaşım tok aldığı için midesi kötü alıyordu aç karnına iç dedim. Şimdi sorunu kalmadıYok canım Allahtan mideme bi zararı yok zaten demir hapı yeteri kadar yakıyor(
hadi geçmiş olsun, ben de başladım söylenmeye bakalım ne kadar dayanacağım... darısı başıma artık :))
hadi hayırlı uğurlu olsun darısı başıma artık :)
ayy ne mutlu sana ...benım de haftaya cuma son canım...
artık evde bol bol kendınle ılgılenırsın...eksıklerını tamamlarsın...ınsallah bende 1 hafta içinde doğurmam
Ohhh ne güzel darısı başımıza....
ayy hadi gözün aydın....bende dayanamıyorum ve haftaya bırakıyorum inşşşş
tebrikler canımartık dinlenme zamanı ohh
benım arkadaşımda ıkı gun suni sancı çekti...hamıle kaldıgı gunden beri normal dogum dıyenlerdendi kendısıbiraz önce yeni doğum yapan arkadaşımla konuştum. 40 hafta bekledi normal olsun diye. en son spinal oldu. ilk gün ağrın oluyor sonra hiçbir şey anlamıyorsun dedi. cesaretlendim tekrar
Beni de magnezyum ilacı mahvediyor resmen. Midem yanıyor. Demir ilacını tok mu alıyorsun aç mi ? Ondan da faekedebilir. Arkadaşım tok aldığı için midesi kötü alıyordu aç karnına iç dedim. Şimdi sorunu kalmadı
sen konuştun mu doktorla doğuma ilişkin bişey ben haftaya konuşacağım bakalım ne diyecek...
supersn cnm yaaa.dr dan ciktim simdi aynen oyleymis pozisyonunu c seklindededi.21 ine de gun verdi sezeryan icinBenim oğlumun da başı aşağıda. Çok hareket edip kendini gerdiğinde genelde sağ tarafımı minik topukları ile ittiriyoraynı anda solumda da poposunun kabarıklığı beliriyor arada ben o minik topuklarını sevdiği de ayaklarını kendine doğru topluyor ve sağımda bi kabarıklık oluşturuyor hatta :)) bazen başı gene aşağıdayken kendimi çeviriyor ve solumda ayakları sağımda poposu oluyor :)) muhtemelen seninki de böyledir canım :))
canım Arkadaşımın bebeği 12 gün kaldı doğum parası dışında hiçbir Ücret ödemediler. suriyeliler bile ödemezken sen niye ödeyecekmişsin. onu bi araştırın yolmaya çalışmasınlar.
korkunun ecele faydası yok
bi şekilde doğuricissssAllah hepimizin yardımcısı olsun...
Ben uzun zamandir yasiyorum o karnimdaki orantisiz halleri.sag tarafimda bir dag misali yukselirken sol tarafim bombos gibi sanki.bazen de karnin kare oldu diyo esimKizlar sizlere gunaydin bense birazdan uykuya dalacagim ama once bi yazmak istedim. Uc gundur ara ara gelen sirt daha dogrusu bel agrilarim vardi. Bugun dort saat boyunca kesintisiz agridi baya baya hem de. Sonra sizin bahsettiginiz seye dikkat ettim, ben bunu uzaninca farkediyorum ama... Karnim garip bi sekil aliyor boyle orantisiz sagi yukarda sol taraf baya bi asagida gibi. Oyle kaliyor bi sure. Bugun tam da agrimin uzerine gelince iskillendim yalanci sanci bu mu acaba, ya da kasilma dediginiz sey? Dinlenince agrim geciyor bu arada ama azicik ayaga kalakyim bisey yapayim yine basliyor. Bu da beni biraz urkuttu. Pzt doktor randevum var. Bisey olmaz insallah. Bebegin hareketleri normal ama ben yine de urktum annemler de eylulun 5 inde gelcekler o zmaana kadar beklemesi lazimmmmm.... bu arada hastane cantami da hazirladim bebisin dogunca giyecegi cicileri de bunlar adi da Meryem olacak insallah... Fikri olan yazarsa sevinirim bu kasilmalar hakkinda.
benim bebek biraz irece olunca doğum için net bir şey söylemek için erken ama bu gidişle bebek 4000 geçer dedi... ama detaylı konuşmadık işte yoğundu biraz, benimde moralim bozulmuştu acaba şeker mi tespit edemedik bir hata mı oldu fln diye... 17sinde daha uzun bir randevu talep ettik. benim bi de bel fıtığım var o yüzden o konuyla ilgili bir doktordan görüş alıp karar vereceğiz... sağlıkla doğsalar da rahatlasak başka derdim yok..konuştum da şimdilik herşey normal gidiyor, böyle devam ederse normal doğum tabi dedi.
ama o hafta moralimiz bozuktu çok üstelemedim de ücreti çok merak ediyorum... şu an hiç fikrim yok, senin var mı?
Canım benimde önceki hamileliklerde başlamıştı bi ara cogalinca dr gittim muayene oldum meme dışarı çıktığında hafif elinle bastırarak tekrar içeri sokmami söyledi birde vazelin kremde iyi geliyor bolca su iç
benim bebek biraz irece olunca doğum için net bir şey söylemek için erken ama bu gidişle bebek 4000 geçer dedi... ama detaylı konuşmadık işte yoğundu biraz, benimde moralim bozulmuştu acaba şeker mi tespit edemedik bir hata mı oldu fln diye... 17sinde daha uzun bir randevu talep ettik. benim bi de bel fıtığım var o yüzden o konuyla ilgili bir doktordan görüş alıp karar vereceğiz... sağlıkla doğsalar da rahatlasak başka derdim yok..
Yok cani hangi hastaneymis o. Ozel hastaneyse boyle diyen bir hastaneye guvenip orda dogum yapma derim. Bu cumle sunu soyluyor resmen: bizim laboratuarimizda teknik ekip ve ekipmanimiz tam degil, tam donanimli bir hastane degiliz, o yzden isimizi tam yapamiyruz demek bu. Aile hekimliginde alinan kan testleri en yakin devlet hastanesine gonderilip orda analiz ediliyor. Siradan bir devlet hastanesi kadar donanimi olmayan hastaneye gitmeyi kesin bence.Hastanede alınan ne için ki peki ? Hastanedeki hemşire biz çok ayrıntılı bakamıyoruz burada, aile hekimliğinde daha ayrıntılı bakıyorlar dedi.
Canimmsuan okldayim. Eve gecince ayrintili resmini ceker gonderirim.missladybird canım odanız harika. tam kız odası olmuş. benim de kızım olaydı pembiş pembiş yapardım ben de. dönence yapmışsın. modelini tam olarak görebilir miyim. kendime iş arıyorum da şuan. kapı süsü bebek şekeri yastık Yaptım. iş kalmadı ve vakit Geçmiyor. arayıştayım fikir bekliyorum.
benim bebek biraz irece olunca doğum için net bir şey söylemek için erken ama bu gidişle bebek 4000 geçer dedi... ama detaylı konuşmadık işte yoğundu biraz, benimde moralim bozulmuştu acaba şeker mi tespit edemedik bir hata mı oldu fln diye... 17sinde daha uzun bir randevu talep ettik. benim bi de bel fıtığım var o yüzden o konuyla ilgili bir doktordan görüş alıp karar vereceğiz... sağlıkla doğsalar da rahatlasak başka derdim yok..
canım ben şartlar normal giderse epidural normal düşünüyorum..normal mi düşünüyorsun?
cnm gün içi hem burda hem doğum hikayelerinde paylaşım yaptım görmemişsin demekki .. merak etme ben salı taburcu oldum eymen hala hastanede en geç c.tesi taburcu olacak diye bekliyorum.. forma sık giremiyorum hergün hastaneye gidip süt götürüyorum oğlumu görüyorum, bugün ilk kez emzirdim herşey yolunda.
bazen yeteneli olmak baş belası oluyHeykeltraş mı hem de mimari modelleme yapıyorsunHayran kaldım vallahi. On parmağında on marifet, yetenekli insanlara bayılıyorum :)
doğum günün kutlu olsun.Mutlu ve huzurlu yıllar bebişinle ...Doğumgünü sabahı dan herkese merhaba gunaydinlar bugün 27 tamamlandı 28 adım attım seviyorum sizleri opdumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?