2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydınnn herkese arkadaşlar
Ne uyumuşum ama
Bugün randevumuz var.oğluşumu görücem ,doğumla ilgili sorularımı sorucam falan.İnşallah herşey yolundadır Elim kolum kalkmıyo şu eksiklerimo de bitirebilseydim artık

Tekirdağ daym canm ben pekte uzak sayılmaz. Ticaret gözüyle bakiyolar resmen bebeklerimize istanbulda normal ama söylenen fiyatlar çok fazla geldi. Tabikide en onemlisi meleklerimiz onlardan değerli hiç bisey olamaz

aa Tekirdağdan mısın canım , aynı yerdeniz :)

canım ben şartlar normal giderse epidural normal düşünüyorum..
tabı bu doktoruma gore 38.haftada bebegın kılosu ve çatı durumuna gore belli olurmuş..o zaman çatı muayenesı yapacagını soyledı
Cnm ben de epidüral normal düşünüyorum, geçen haftaya kdr bebiş dönmemişti, neyse ki geçen cumtesi efe bey doğum pozisyonunu almış, ama şimdi de dr bebiş iri, kendi sancınla gelmesini beklersek 4000 gr ı geçme ihtimali yüksek bu drmda normal olamayabilir dedi..
Senin dr un kilosuyla doğum şekli arasında bi bağlantıdan bahsetti mi?

sen catlamadinn sanrm amannn canım nasıl olsa sonuna geldik diye ihmal etme.bnm karnim öyle guzeldi ki.off ya çok da abartmk istemym ama kndime kiziyorm neden bıraktı m yağları kremleri
bence kendine kızmana gerek yok cnm çünkü çoğunlukla genetik oluyo ve kalsiyum eksikliğine bağlı çatlıyor..

hmmss senin de belli değil daha, benimki de tam tersi, minicik ablası :)
aynen artık bu soru işaretleri bitseydi, benim zaman baya daraldı
sorma ya birkaç hafta içinde hayatlarımız geri dönülemez olarak değişecek... ben hem artık doğsun da bitsin bu belirsizlik diyorum, hem de hazır mıyım bu kadar değişikliğe diye kara kara düşünüyorum

yahu kilosu fazla diye normal olmaz diyen doktorları anlamıyorum.. bizim ailede 4,5 kg, 5 kg ne ararsan doğuran var.. hem de hepsinin ortak kanaati kilolu bebeğin daha kolay doğduğu çünkü güçlü oluyomuş.. doğumu da anne ve bebek birlikte gerçekleştiriyo, minnoş ittiriyo kendini çıkmak için.. kötü düşünmeyin canlar :) kilolu bebek = güçlü bebek :)

Kızlar gunaydinnn yataktan kaziniyorum resmen kalkamiyorum canım bi bir şey yemek istemiyo var mı böyle olan beslenmeyi filan kestim iyice

okimcim nası içimi rahatlattın anlatamam.. benim de annem aslında krdeşimi 4300 gr normal doğurmuş, ama 3 dikiş atmışlar :) elimdeki tek örnek o olunca, dr da benzer şeyler söyleyince, ben de endişelendim.. ama dediğin gbi aslında minik olduğunda da sancıyı kaldırmayabilir diye normal önermiyorlar, kilolu olunca çıkması zor olur diye normal önermiyorlar.. kaldı ki benim gittiğim hastanede normal ile sezaryen doğum nerdeyse aynı fiyat, maddi açıdan olmasa da bence drlar kendi rahatlarını düşünüyorlar, herşey hazır saati belli, 2 dkda bebişi çıkarıp, 20 dkda anneyi dikip toplamda yrm saatte işi halledip gitmek istiyorlar.. o yüzden de zorunlu olunmayan drmlarda bile bi sezeryan lafı yapılıyor..
nese bakalım hakkımızda hayırlısı, sağ salim kavuşalım yavrularımıza inş..

Ben yatarken içiyorum demir hapını, ne çok aç oluyorum ne de çok tok ama eskiden de ağrıtıyordu midemi benim demir ilacı :)
:)) az kaldı az geçecek sıkıntılar inşallah napalım katlaniyoruz ben hep sabah içiyorum aç karnına bundan yana bi sıkıntı yok çok şükür :)

al benden de o kdr :) bu drm muhtemelen gebeliğe hazırlıksız yakalandığımız için oluyor.. allahın gücüne gitmesin tabi şimdi ii ki olmuş, allahım doğru zmnı belirlemiş diyorum amaa yine de içimde ufak bi yerlerde bundan sora tamamen değişecek hayatıma nasıl alışacağımı düşünüyorum..
hep dua ediorum önce sağlıklı sonrasında iştahlı uslu huzurlu bi oğlum olsun diye, o zmn dha kolay olur herşey

Kızlar gunaydinnn yataktan kaziniyorum resmen kalkamiyorum canım bi bir şey yemek istemiyo var mı böyle olan beslenmeyi filan kestim iyice

Canım ben de öyle yim 9 da kalkmama rağmen karpuz peynir yedim
Dün nohut islatmistim onu yaptım yemegim olsun diye birazda cokokremli ekmek yedim o kadar

:)) az kaldı az geçecek sıkıntılar inşallah napalım katlaniyoruz ben hep sabah içiyorum aç karnına bundan yana bi sıkıntı yok çok şükür :)

sabah tiroid ilacım var benim var ya hayatım boyunca hamilelikteki kadar ilaç içmemişimdir

tabikiii
bana en başta dedi...ben nasıl dogurucam dıyınce bana ona bebegın kilosu ve senın catı dururmun karar verecek dedi..
bu da 38.haftada bellı olur dedi...

Ay aynı şeyi bende düşünüyorum, eşimle kumanda kavgası yapıyoruz diyorum 1-2 ay sonra 2 dk tv izleyebilirsek ne ala

face de bır dogum fotografcısı kısa fılmler seklınde dogum vıdeoları hazırlamış...(genellıkle hepsı epıdural bu arada,sıkıyosa normal dogumu da kameraya al bakalım)
izleyip izleyip aglıyorum
psikoya bağladım ..buğun herzamankinden fazla bir duygusallık var üzerimde..annemle konusurkende aglamamak için zor tuttum kendimiofff ne olucak benım bu halim

pek de öyle değil aslında
aynen canım söylediklerine imzamı atarım... umarım uyumlu bebişler olurlar da hep beraber atlatırız bu süreçleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…