2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar gunaydinnn yataktan kaziniyorum resmen kalkamiyorum canım bi bir şey yemek istemiyo var mı böyle olan beslenmeyi filan kestim iyice
bende öyleyim.Sabah kazınıyor midem ama hiç birşey yemek de gelmiyor şimdi zoraki kahvaltı yaptım ama lokmalar boğazıma diziliyor.Bir kilo vermişim bu hafta umarım bebeğe bir zararı olmaz.

sabah tiroid ilacım var benim var ya hayatım boyunca hamilelikteki kadar ilaç içmemişimdir
Aa bak o bend eksik
Vitamin ilacını bayadir bıraktım arada demir ilacını içiyorum omega 3 var ayy topu topu 1 ilaç onu da unutuyorum

bahsettiğin kısabifilm mi? eğer o değilse, onun çalışmalarına da baak, çok güzel videolar hazırlıyor, bnm doğum fotografcım da inş bi de doğum filmi yapıcak bize.. bunlar çok güzel anılar.. olaylar yaşanıyor, bi zmn sonra unutuluyor ama fotograflar ve özellikler videolar en güzel en eskimeyen anılar oluyor

Ay bende varım unutmayiiinnn
Ben doğurmadan buluşun ki gekey
küvez için hiçbir özel hastane ek ücret alamaz. Artık devlet karşılıyor. SSK varsa sıkıntı yok ki sende var. Benim bebeğimde küveze gireceği için bir çok hastane ile konuştum ücret yok canım

Mide bulantısı yaşayan var mı ? Benim yine midem yanıyor ve bulantiya çeviriyor kendimi başa dönmüş hissediyorum. Sigara kokusuna zaten dayanamazdim şimdi daha kötü. Babam da çok anlayissiz dün gece o kadar kötü olduğumu anlattım durdum ama inat adam ya gitti yine sigara içti benim mide pert sinirden uzuntuden migrenim tuttu

ay canım o durum bende de var duygusal bişey buldun mu başlıyorum ağlamaya şimdiye kadar yoktu son aylarda hormonlar tavan yaptı bende...

Kizlar bisey sorucam size.sizin cok aferdersinide oraniz agriyormu resmen ayrilacak ya acaba asagiyami indi bebek yoksa normalmi bu agri.

Canım çok bile çalışmışsın. Insan acayip yoruluyor bende haftaya doğum yapmasaydım bu hafta çıkacaktım izne ama doğum olduğu için salladım işi . İşler anca yetişiyor zaten hadi hayırlı olsun canım

Kizlar bisey sorucam size.sizin cok aferdersinide oraniz agriyormu resmen ayrilacak ya acaba asagiyami indi bebek yoksa normalmi bu agri.

evet canım bircok kişi yazmıstı bende de var sanki bi yere vurmuşumda çürümüş gibi sızlıyor catı genişliyorgaliba biz ona yormuştuk...

inşallah canım. sağsalim doğsunlar bebişler

Kizlarrr sozde benim gibi sabahlari bi heves grubu acarken acaba bu gece kimler dogurdu die dusunuyormusunuz :) )
Birde benim goguslerimden sut gelmeye basladi..göğüslerinizi mumkun oldugunca nemlendirin ozel bi kremede gerek yok saf zeytinyagi varsa ewinizde surun..ben her gece kantoron yagi vucuduma suruyorum oda zaten zeytin yağı cok ise yario

hamileliğe de hazır değildim ama alıştım, herhalde bebekli bir aile olmaya da alışırız :) lohusa depresyonu yaşamadan atlatırız inşallah.

sen evlenir evlenmez hamile kalmıştın sanırım di mi?

hamileliğe de hazır değildim ama alıştım, herhalde bebekli bir aile olmaya da alışırız :) lohusa depresyonu yaşamadan atlatırız inşallah.

sen evlenir evlenmez hamile kalmıştın sanırım di mi?

ilk aşamada zor zamanlar bekliyordur kesin bzi bu kadar rahata alışmışken hayat düzenimiz altüst olacak ama olsun kuzumun bir gülüşüne değer rabbim evlatlaımızı hayırlısıyla kucağımıza almayaı nasip eder inşallah...

evet canım bircok kişi yazmıstı bende de var sanki bi yere vurmuşumda çürümüş gibi sızlıyor catı genişliyorgaliba biz ona yormuştuk...
Ay ne bilim canim ya artik cok zorlastison iki hafta artik sagsaglim gecirseydim Allah in izniyle

Benim bi arkadaşımın gününe 2 gün vardı kontrole gitti.Doktoru çatın dar,bebek 3700 görünüyor.eğer şancının gelmesini beklersek bebek daha irilesir ve sen normal doğum yapamazsın dedi.Akşama bi gel normal doğum deneyelim olmazsa her şekilde sezeryan olacaksın zaten dedi.Bi ilaç verdiler o akşam açılmayı sağlayan bir de suni sanciyla sabaha normal doğum yaptı.Sen de doktoruna böyle bir ihtimali sorsana canım.Açıkçası diğer doktorların bu konudaki gorusunu de merak ediyorum çünkü ben de doğumu o doktorda yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…