bende öyleyim.Sabah kazınıyor midem ama hiç birşey yemek de gelmiyor şimdi zoraki kahvaltı yaptım ama lokmalar boğazıma diziliyor.Bir kilo vermişim bu hafta umarım bebeğe bir zararı olmaz.Kızlar gunaydinnn yataktan kaziniyorum resmen kalkamiyorum canım bi bir şey yemek istemiyo var mı böyle olan beslenmeyi filan kestim iyice
Ay aynı şeyi bende düşünüyorum, eşimle kumanda kavgası yapıyoruz diyorum 1-2 ay sonra 2 dk tv izleyebilirsek ne ala
Aa bak o bend eksiksabah tiroid ilacım var benimvar ya hayatım boyunca hamilelikteki kadar ilaç içmemişimdir
face de bır dogum fotografcısı kısa fılmler seklınde dogum vıdeoları hazırlamış...(genellıkle hepsı epıdural bu arada,sıkıyosa normal dogumu da kameraya al bakalım)
izleyip izleyip aglıyorum
psikoya bağladım ..buğun herzamankinden fazla bir duygusallık var üzerimde..annemle konusurkende aglamamak için zor tuttum kendimiofff ne olucak benım bu halim
Ben doğurmadan buluşun ki gekeyAy bende varım unutmayiiinnn
küvez için hiçbir özel hastane ek ücret alamaz. Artık devlet karşılıyor. SSK varsa sıkıntı yok ki sende var. Benim bebeğimde küveze gireceği için bir çok hastane ile konuştum ücret yok canımGunaydin arkadaslar,
Bir sorum var
Antalya memorialde dogum olacak, oranın anlasmali doktoru oldugundan 2500 tl ye gerçeklesecek, ama kuvozden günlük olarak ekstra para istiyorlar, belki burda konusulmustur ben kacirmis olabilirim,yasal olarak böyle bir hakları var mi?
Sunu da belirteyim hastanenin sgk ile anlasmasi var, ben öğretmenim bu haktan nasil yararlanamıyoruz
Bu arada ben size lohusa takımımı göstermiş miydim ? Mavi olanı aldım çok beğenerek
face de bır dogum fotografcısı kısa fılmler seklınde dogum vıdeoları hazırlamış...(genellıkle hepsı epıdural bu arada,sıkıyosa normal dogumu da kameraya al bakalım)
izleyip izleyip aglıyorum
psikoya bağladım ..buğun herzamankinden fazla bir duygusallık var üzerimde..annemle konusurkende aglamamak için zor tuttum kendimiofff ne olucak benım bu halim
Canım çok bile çalışmışsın. Insan acayip yoruluyor bende haftaya doğum yapmasaydım bu hafta çıkacaktım izne ama doğum olduğu için salladım işi . İşler anca yetişiyor zaten hadi hayırlı olsun canımsağolun kızlar.. inşallah zaman çabuk geçer hepiniz biran önce rahata erersiniz.. evde olacağımı düşünmek bile beni inanılmaz rahatlatıyor.. hastane çantam bile hazır değil sadece kıyafetleri yıkadım ütü bile yapılmadı daha.. haftaya çok işim var çoookk inşallah kızım erken gelmezde hepsini yetiştiririm
Kizlar bisey sorucam size.sizin cok aferdersinide oraniz agriyormu resmen ayrilacak ya acaba asagiyami indi bebek yoksa normalmi bu agri.
inşallah canım. sağsalim doğsunlar bebişlerbenım arkadaşımda ıkı gun suni sancı çekti...hamıle kaldıgı gunden beri normal dogum dıyenlerdendi kendısı
açılması olmayınca anestezi oldu...kısmet bu işler...
ben epıdurale de sıcak bakıyorum zaten ılla normal dıye tutturmam....sende kendıne guzel hıc bısey hıssetmeden bebegıne kavuşacaksın 28/08 de
sorma ya birkaç hafta içinde hayatlarımız geri dönülemez olarak değişecek... ben hem artık doğsun da bitsin bu belirsizlik diyorum, hem de hazır mıyım bu kadar değişikliğe diye kara kara düşünüyorum
tabi canım özelde.özel hastanede de ödenmiyor mu?
hamileliğe de hazır değildim ama alıştım, herhalde bebekli bir aile olmaya da alışırız :) lohusa depresyonu yaşamadan atlatırız inşallah.
sen evlenir evlenmez hamile kalmıştın sanırım di mi?
Ay ne bilim canim ya artik cok zorlastison iki hafta artik sagsaglim gecirseydim Allah in izniyleevet canım bircok kişi yazmıstı bende de var sanki bi yere vurmuşumda çürümüş gibi sızlıyor catı genişliyorgaliba biz ona yormuştuk...
Benim bi arkadaşımın gününe 2 gün vardı kontrole gitti.Doktoru çatın dar,bebek 3700 görünüyor.eğer şancının gelmesini beklersek bebek daha irilesir ve sen normal doğum yapamazsın dedi.Akşama bi gel normal doğum deneyelim olmazsa her şekilde sezeryan olacaksın zaten dedi.Bi ilaç verdiler o akşam açılmayı sağlayan bir de suni sanciyla sabaha normal doğum yaptı.Sen de doktoruna böyle bir ihtimali sorsana canım.Açıkçası diğer doktorların bu konudaki gorusunu de merak ediyorum çünkü ben de doğumu o doktorda yapmayı düşünüyorum.Cnm ben de epidüral normal düşünüyorum, geçen haftaya kdr bebiş dönmemişti, neyse ki geçen cumtesi efe bey doğum pozisyonunu almış, ama şimdi de dr bebiş iri, kendi sancınla gelmesini beklersek 4000 gr ı geçme ihtimali yüksek bu drmda normal olamayabilir dedi..
Senin dr un kilosuyla doğum şekli arasında bi bağlantıdan bahsetti mi?
Ay ne bilim canim ya artik cok zorlastison iki hafta artik sagsaglim gecirseydim Allah in izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?