2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
haftaya cumtesi tekrar kontrolüm var, o zmn artık net bi şekilde konuşuruz diye tahmin ediyorum.. dr dan dönünce buraya detaylı bi şekilde yazarım canım

bende öyleyim.Sabah kazınıyor midem ama hiç birşey yemek de gelmiyor şimdi zoraki kahvaltı yaptım ama lokmalar boğazıma diziliyor.Bir kilo vermişim bu hafta umarım bebeğe bir zararı olmaz.
Bende ondan korkuyorum inşallah gelisimini etkilemez bebislerimiz in kontrolüm e daha bi hafta var

kdrl .!.:
Kizlar bisey sorucam size.sizin cok aferdersinide oraniz agriyormu resmen ayrilacak ya acaba asagiyami indi bebek yoksa normalmi bu agri.
Benim nerdeyse 2 aydir var o ağrı canım özellikle sabahları yataktan kalkarken hissediyorum.Doktor normal demişti en son.

kızlar biraz önce milli eğitime gittim. 20 Ağustos'ta görevi bırakıcağımı söyledim. erken doğum olursa izin nasıl olacak dedim. doğum 40 hafta olarak hesaplanıyormuş. 38 de doğum yapacağım için (inşallah) o iki hafta da sonrasına aktarılacakmış.
eğitim ödeneğini de sordum. okuldan arkadaş doğum yaptı da temmuzda. 30 Eylül'e kadar göreve başlayanlar tam alıyormuş. 30 Eylül'den sonra 1. dönem başlayanlar %75i 2. dönem başlayanlar %50 sini alacakmış.
havadisler böyle

cryofangelşimdiden.42063311 .!.:
haftaya cumtesi tekrar kontrolüm var, o zmn artık net bi şekilde konuşuruz diye tahmin ediyorum.. dr dan dönünce buraya detaylı bi şekilde yazarım canım
Tamam canım sağol simdiden.Bunu her doktor yapiyor mu merak ettim.

Hep ayni hikaye gibi geliyo bana senin doktorun dedikleri.su forumda daha once bikac kisiye daha soylendi dimi bebek iri normal olmaz bebek onde normal olmaz.neden bu doktorlar boyle ya.benimki de senden normal dogum bekliyorum dedi gecen haftalarda kendiliginden ama bakalim 17 agustosta cati muayenesi yapacak orda bi terslik olmaz umarim.yada bi bahane uydurmaz insallah

Kizlar bisey sorucam size.sizin cok aferdersinide oraniz agriyormu resmen ayrilacak ya acaba asagiyami indi bebek yoksa normalmi bu agri.

Benim de ağrıyordu ve halen de ağrıyor ama resmen son bir haftadır dozunu artırdı o ağrı.. Oramdaki sızının yanına oramda gece uykumdan uyandıracak kadar şiddetli bi kemik ağrısı da ekleniyor. Dün sabah aile hekimime gitmiştim hemşireme sordum. Elle karnımı muayene etti ve bebeğin başı artık iyice yerleşmiş, ağrıların o yüzden artmıştır dedi. Hatta ağrıyan kemiğe yaklaşınca (benim resmen içim gitti acıdan) kafası tam burda dedi :) Bir de sen gene iyisin ağrıdan hiç yürüyemeyenleri de gördüm ben dedi ki sonrada öğrendimki annem de bunlardan biriymiş. Finallerini kaçırmış bana hamileyken, rahat yürüyemiyormuş son ayında

ağzın bal yesin :) bende 4,700 kg doğmuşum annem çok kolay oldun gittim doğurdum diyor. benim bebişinde iri olacağını söyledi doktor 3,700-4000 arası olucaktır dedi

Ben ücretsize ayrilip haxiran seminerinde baslamayı düsünüyorum.Bu durumda ben baba yı alıcam sanırım

aynen cnm hepsi aynı şeyleri söylüyor, aslında işin uzmanı onlar ama sezeryan öyle bi hal aldı ki türkiyede, ister istemez kuşkuyla yaklaşıyorum.. bnm de haftaya cumtesi kontrolüm artık o zmn net bi şekilde konuşuruz diye umuyorum..

kızlar maşallah size bende 4 küsür doğmuşum normal doğumla.
ama şuanda bende öyle doğuracak bir potansiyel
göremiyorum.

kızlar bişey soracaktım.şimdiye kadar hep özele gittim benim doktorumda 2 hafta olmayacak.ağustosun son iki haftası.
o arada ben devlet hastanesine gitsem nst veya ultrason için doktor önceden gelmediğin için bakamayız demez değil mi?
özellerde genelde takipli hastaya bakılıyor ya.gideceğim hastanede bana çok yakın bir hastanenin semt polikinliği.
orda doğum yapılmıyor zaten.büyük hastanede yapılıyor.
devlete gidenler nasıl yapıyor?

Yani dogumun yaklastiginimi gosteriyor canim hazirliklimi olmaliyim?

Yani dogumun yaklastiginimi gosteriyor canim hazirliklimi olmaliyim?
canım ağrının şiddeti nasıl?
oğlumda yürüdükçe bende de batma olurdu,ya da uzun süre ayakta kaldıysam,
karnımı alttan tutardım,kemiklerim sızlardı.
dayanılamayacak gibi bir ağrı mı?oturduğun zaman geçmiyor mu?
batma sızlama normal demişti doktor ki ben tam 40 haftayı da doldurmuştum.
1-1.5 ay sızladı benimki.ama gece uyandıran bir ağrı değildi ya da dayanılmayacak gibi
bir ağrı değildi.sadece yürürken rahatsız ediyordu.

sağol canım sana da hayırlı olsun.. gerçekten çok bile çalıştık :) doğum yapacağın gün ve saat belli olunca yazarsın hepimiz dua ederiz inşallah sana

içim şişti yeminle...çalışıyorum son hız..arkadaş aradı saatlerce konuşuyor en son kapadım işim var diye..tekrar aradı...beynim uyuştu..tekrar kapadım....boş meseleler üzerinde konuşup duruyoruzçaycı çay demlememiş...evden yemek için bişyelr getirdim..çaysız yiyemiyorum...neden demlemedin diyorum herkes cumaya gitti diyor yahu ben neciyim burdaahhhh diğer çaycı izine ayrıldı..bunu hiç sevmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…