haftaya cumtesi tekrar kontrolüm var, o zmn artık net bi şekilde konuşuruz diye tahmin ediyorum.. dr dan dönünce buraya detaylı bi şekilde yazarım canımBenim bi arkadaşımın gününe 2 gün vardı kontrole gitti.Doktoru çatın dar,bebek 3700 görünüyor.eğer şancının gelmesini beklersek bebek daha irilesir ve sen normal doğum yapamazsın dedi.Akşama bi gel normal doğum deneyelim olmazsa her şekilde sezeryan olacaksın zaten dedi.Bi ilaç verdiler o akşam açılmayı sağlayan bir de suni sanciyla sabaha normal doğum yaptı.Sen de doktoruna böyle bir ihtimali sorsana canım.Açıkçası diğer doktorların bu konudaki gorusunu de merak ediyorum çünkü ben de doğumu o doktorda yapmayı düşünüyorum.
Bende aynı ya dolaniyorum bi mutfağı yok canım bişey istemiyo bu sicaktaCanım ben de öyle yim 9 da kalkmama rağmen karpuz peynir yedim
Dün nohut islatmistim onu yaptım yemegim olsun diye birazda cokokremli ekmek yedim o kadar
Bende ondan korkuyorum inşallah gelisimini etkilemez bebislerimiz in kontrolüm e daha bi hafta varbende öyleyim.Sabah kazınıyor midem ama hiç birşey yemek de gelmiyor şimdi zoraki kahvaltı yaptım ama lokmalar boğazıma diziliyor.Bir kilo vermişim bu hafta umarım bebeğe bir zararı olmaz.
Teşekkürler canım.Tokatta oturuyorum burdan aldım ama nette de satılıyor aynı marka.Baha adında.güle güle giy canım güzelmiş gerçekten nerden aldın .
Benim nerdeyse 2 aydir var o ağrı canım özellikle sabahları yataktan kalkarken hissediyorum.Doktor normal demişti en son.kdrl .!.:Kizlar bisey sorucam size.sizin cok aferdersinide oraniz agriyormu resmen ayrilacak ya acaba asagiyami indi bebek yoksa normalmi bu agri.
Tamam canım sağol simdiden.Bunu her doktor yapiyor mu merak ettim.cryofangelşimdiden.42063311 .!.:haftaya cumtesi tekrar kontrolüm var, o zmn artık net bi şekilde konuşuruz diye tahmin ediyorum.. dr dan dönünce buraya detaylı bi şekilde yazarım canım
Hep ayni hikaye gibi geliyo bana senin doktorun dedikleri.su forumda daha once bikac kisiye daha soylendi dimi bebek iri normal olmaz bebek onde normal olmaz.neden bu doktorlar boyle ya.benimki de senden normal dogum bekliyorum dedi gecen haftalarda kendiliginden ama bakalim 17 agustosta cati muayenesi yapacak orda bi terslik olmaz umarim.yada bi bahane uydurmaz insallahCnm ben de epidüral normal düşünüyorum, geçen haftaya kdr bebiş dönmemişti, neyse ki geçen cumtesi efe bey doğum pozisyonunu almış, ama şimdi de dr bebiş iri, kendi sancınla gelmesini beklersek 4000 gr ı geçme ihtimali yüksek bu drmda normal olamayabilir dedi..
Senin dr un kilosuyla doğum şekli arasında bi bağlantıdan bahsetti mi?
Kizlar bisey sorucam size.sizin cok aferdersinide oraniz agriyormu resmen ayrilacak ya acaba asagiyami indi bebek yoksa normalmi bu agri.
yahu kilosu fazla diye normal olmaz diyen doktorları anlamıyorum.. bizim ailede 4,5 kg, 5 kg ne ararsan doğuran var.. hem de hepsinin ortak kanaati kilolu bebeğin daha kolay doğduğu çünkü güçlü oluyomuş.. doğumu da anne ve bebek birlikte gerçekleştiriyo, minnoş ittiriyo kendini çıkmak için.. kötü düşünmeyin canlar :) kilolu bebek = güçlü bebek :)
Ben ücretsize ayrilip haxiran seminerinde baslamayı düsünüyorum.Bu durumda ben baba yı alıcam sanırımkızlar biraz önce milli eğitime gittim. 20 Ağustos'ta görevi bırakıcağımı söyledim. erken doğum olursa izin nasıl olacak dedim. doğum 40 hafta olarak hesaplanıyormuş. 38 de doğum yapacağım için (inşallah) o iki hafta da sonrasına aktarılacakmış.
eğitim ödeneğini de sordum. okuldan
arkadaş doğum yaptı da temmuzda. 30 Eylül'e kadar göreve başlayanlar tam alıyormuş. 30 Eylül'den sonra 1. dönem başlayanlar %75i 2. dönem başlayanlar %50 sini alacakmış.
havadisler böyle
pazartesi (32+4) 2400'du cnm
Canim once hafifti ama son bi kac gundur cok artti bebek buyudugu icinmi acaba?Benim nerdeyse 2 aydir var o ağrı canım özellikle sabahları yataktan kalkarken hissediyorum.Doktor normal demişti en son.
Bende mimarim arkadaşlar :)) ne çok meslektaşımız varmış@ayka777
Ben de ben de :)) 3 mimar olduk topikte. Hep öğretmenler çoğunlukta gibi geliyordu ama 3 mimar da az değilmişiz :) mimar, iç mimar, peyzaj? Ben mimarım halk arasında da dış mimar
Hep ayni hikaye gibi geliyo bana senin doktorun dedikleri.su forumda daha once bikac kisiye daha soylendi dimi bebek iri normal olmaz bebek onde normal olmaz.neden bu doktorlar boyle ya.benimki de senden normal dogum bekliyorum dedi gecen haftalarda kendiliginden ama bakalim 17 agustosta cati muayenesi yapacak orda bi terslik olmaz umarim.yada bi bahane uydurmaz insallah
Yani dogumun yaklastiginimi gosteriyor canim hazirliklimi olmaliyim?Benim de ağrıyordu ve halen de ağrıyor ama resmen son bir haftadır dozunu artırdı o ağrı.. Oramdaki sızının yanına oramda gece uykumdan uyandıracak kadar şiddetli bi kemik ağrısı da ekleniyor. Dün sabah aile hekimime gitmiştim hemşireme sordum. Elle karnımı muayene etti ve bebeğin başı artık iyice yerleşmiş, ağrıların o yüzden artmıştır dedi. Hatta ağrıyan kemiğe yaklaşınca (benim resmen içim gitti acıdan) kafası tam burda dedi :) Bir de sen gene iyisin ağrıdan hiç yürüyemeyenleri de gördüm ben dedi ki sonrada öğrendimki annem de bunlardan biriymiş. Finallerini kaçırmış bana hamileyken, rahat yürüyemiyormuş son ayında
canım ağrının şiddeti nasıl?Yani dogumun yaklastiginimi gosteriyor canim hazirliklimi olmaliyim?
sağol canım sana da hayırlı olsun.. gerçekten çok bile çalıştık :) doğum yapacağın gün ve saat belli olunca yazarsın hepimiz dua ederiz inşallah sanaCanım çok bile çalışmışsın. Insan acayip yoruluyor bende haftaya doğum yapmasaydım bu hafta çıkacaktım izne ama doğum olduğu için salladım işi . İşler anca yetişiyor zaten hadi hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?